paraskevas013 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν και εφόσον υπάρχει εγγύηση (ούτε ενα εξαμηνο που έχει αγοραστεί η συσκευη) έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε να μας αλλάξουν μπαταρία στο σέρβις? Και ας μην έχουμε παρατηρήσει μεγάλη πτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν και εφόσον υπάρχει εγγύηση (ούτε ενα εξαμηνο που έχει αγοραστεί η συσκευη) έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε να μας αλλάξουν μπαταρία στο σέρβις? Και ας μην έχουμε παρατηρήσει μεγάλη πτωση!Να απαιτήσεις να στην αλλάξουν όχι. Να την πας να την μετρήσουν και αν έχει πρόβλημα να στην αλλάξουν ναι. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν και εφόσον υπάρχει εγγύηση (ούτε ενα εξαμηνο που έχει αγοραστεί η συσκευη) έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε να μας αλλάξουν μπαταρία στο σέρβις? Και ας μην έχουμε παρατηρήσει μεγάλη πτωση! Παρε τηλέφωνο και ρωτα το επίσημο service! Δεν θέλω να πω οχι γιατι δεν μου ειχε περάσει απο το μυαλό. Σίγουρα εχει εγγύηση 1 χρόνο άλλα δεν ξέρω αν θέλει κάποιο σιγκεκριμένο πρόβλημα ή απλά με κάποιο παράπονο πτώσεις της απόδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παρε τηλέφωνο και ρωτα το επίσημο service! Δεν θέλω να πω οχι γιατι δεν μου ειχε περάσει απο το μυαλό. Σίγουρα εχει εγγύηση 1 χρόνο άλλα δεν ξέρω αν θέλει κάποιο σιγκεκριμένο πρόβλημα ή απλά με κάποιο παράπονο πτώσεις της απόδοσης. Επειδή και με το 7edge που είχα,αλλά και με το 8+ που έχω τώρα είχα πάει από το εξουσιοδοτημένο σέρβις για έλεγχο λόγω μπαταρίας και δεν την αλλάξανε και ας έλεγα εγώ ότι εχω Παράπονο από την συμπεριφορά της!θα τους πάρω αλλά ήθελα να μάθω από εδώ αν κάποιος το επιχείρησε ή του έτυχε κάτι παρόμοιο!όπως και επίσης επειδή είναι μέσα στην εγγύηση,αν χρειαστεί να πληρώσω η όχι!σε ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Επειδή και με το 7edge που είχα,αλλά και με το 8+ που έχω τώρα είχα πάει από το εξουσιοδοτημένο σέρβις για έλεγχο λόγω μπαταρίας και δεν την αλλάξανε και ας έλεγα εγώ ότι εχω Παράπονο από την συμπεριφορά της!θα τους πάρω αλλά ήθελα να μάθω από εδώ αν κάποιος το επιχείρησε ή του έτυχε κάτι παρόμοιο!όπως και επίσης επειδή είναι μέσα στην εγγύηση,αν χρειαστεί να πληρώσω η όχι!σε ευχαριστώ πάντως! Πηγενε απο εκει και πες οτι τις τελευταίες μέρες σου ζεστάνετε πολυ με απλή χρηση και χανει μπαταρία σε λιγες ωρες... μονο ετσι θα κάτσουν να ασχοληθούν. Με 25 € στην αλλάζουν αμα εισαι μεσα στην εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Πηγενε απο εκει και πες οτι τις τελευταίες μέρες σου ζεστάνετε πολυ με απλή χρηση και χανει μπαταρία σε λιγες ωρες... μονο ετσι θα κάτσουν να ασχοληθούν. Με 25 € στην αλλάζουν αμα εισαι μεσα στην εγγύηση Οκ φίλε μου, σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλησπέρα, νέος κάτοχος από χθες. Πρώτες εντυπώσεις: θετικές:) (ερχομαι από s7 edge). Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν φυσικά να απενεργοποιήσω την bixby. Κάπου είχα διαβάσει όμως πως το κουμπί αυτό μπορεί να έχει κάποια άλλη χρησιμότητα με κάποιο τρόπο. Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία; Και εγώ από S7 Edge ήρθα. Πρέπει να σε εντυπωσίασε η οθόνη του σε σχέση με αυτή του S7 Edge έται; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Και εγώ από S7 Edge ήρθα. Πρέπει να σε εντυπωσίασε η οθόνη του σε σχέση με αυτή του S7 Edge έται; :cool:Οντως, οθονάρα! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Οκ φίλε μου, σε ευχαριστώ! Τον πρώτο χρόνο είναι δωρεάν τον δεύτερο πάει 25 κ μετά πάει 50 χωρίς την εγγύηση ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα είναι θέμα συμβατότητας! Απλα η samsung δεν το υποστηρίζει... Αμα το θες πολύ αυτο χαρακτηριστικο πάρε το one plus 5t και δεν θα έχεις θέμα ;) Εγώ θα το ήθελα να παίζω αυτά τα games θα την έχω υπόψιν την one plus αλλά δύσκολα να φύγω από σαμι λόγω οθόνης κάμερας εξωτερικής εμφάνισης.. Και η Huawei έχει ανέβει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλημέρα, θέλω τη βοήθεια σας για το s8+. Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο με μόνο ελάτωμα ότι έχει ένα σπάσιμο στην πλάτη. Από ότι έχω διαβάσει το κινητό έχει gorilla glass μπρος-πίσω. Ξέρουμε κόστος αντικατάστασης εδώ ελλάδα(είτε από αντιπροσωπία είτε από ανεξάρτητο σερβις)? Να φανταστώ χρειάζεται αλλαγή μόνο στο πίσω τζάμι ή θέλει και το μπροστά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλημέρα, θέλω τη βοήθεια σας για το s8+. Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο με μόνο ελάτωμα ότι έχει ένα σπάσιμο στην πλάτη. Από ότι έχω διαβάσει το κινητό έχει gorilla glass μπρος-πίσω. Ξέρουμε κόστος αντικατάστασης εδώ ελλάδα(είτε από αντιπροσωπία είτε από ανεξάρτητο σερβις)? Να φανταστώ χρειάζεται αλλαγή μόνο στο πίσω τζάμι ή θέλει και το μπροστά? Ευχαριστώ. Παρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Παρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία Το τζάμι είναι μονοκόματο εμπρός-πίσω ή είναι ξεχωριστά? Για εάν είναι ένα θα μου έρθει χοντρό πακέτο λογικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Δεν υπάρχει κινητό μονοκοματο μπρος πίσω, πρέπει να ανοίγει για να συναρμολογηθει. Οθόνη, σασί, πίσω γυαλί είναι το κινητό και στα επίσημα σέρβις αλλάζουν την οθόνη μαζί με το σασί. Το πίσω γυαλί είναι ξεχωριστό και από εκεί αρχίζεις να ανοίγεις την συσκευή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το βρήκα στα 280€ από γνωστό μου, οπότε εάν δώσει και 100-120 ευρώ για το τζάμι πάλι σε καλή τιμή θα μου έχει βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το βρήκα στα 280€ από γνωστό μου, οπότε εάν δώσει και 100-120 ευρώ για το τζάμι πάλι σε καλή τιμή θα μου έχει βγει. 2105820000 smartec... μπορεί να σου βγει και κάτω από 100€! Να σου κάνουν και έναν έλεγχο της συσκευής, αν όλα δουλεύουν ρολόι και μπορεί να σου αλλάξουν μπαταρία δώρο ;) Πάρτους και ρώτα τα όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Στη διαχείριση συσκευής μου γράφει 90% Κ πως πρέπει να ενεργοποιήσω το mcfee security για να έχω 100% προστασία..Να το κάνω? Θα πάει πιο αργά το κινητό μετά? Αυτό είναι δωρεάν για πάντα η μετά από 2 μήνες θα μ ζητάει συνδρομή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Εγώ δεν το είχα ενεργοποιήσει και όταν είχε πάθει το "κοκομπλόκο" η συσκευή που είχα αναφέρει πριν μήνες (άλλαξαν μόνες τους κάποιες ρυθμίσεις) ενεργοποιήθηκε και αυτό. Δεν κατάλαβα κάποια διαφορά προσωπικά, αλλά δεν έψαξα να δω αν μπορώ να το σταματήσω κιόλας.. Υγ. Δεν μου ζήτησε τίποτα εμένα και φαντάζομαι δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχει integrated στη συσκευή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Το παρέλαβα και εγω προχθές σε μαυρο χρώμα. Δεν χρειάζεται να πω το ποσο ομορφο και εντυπωσιακό είναι. Το δακτυλικο αποτύπωμα τελικά δεν ειναι τόσο δυσχρειστό εχοντας βάλει θηκη (μια βλακεία) που πηρα απο γνωστή αλυσιδα. Οταν το πρωτοανοιξα ειχε ιταλική γλώσσα αλλα εχοντας μεσα καρτα κοσμοτε αλλαξε στα ελληνικά. Στο επιπεδο επιδιορθωσης ασφαλείας γράφει 1 Νοεμβρίου 2017 και φοράει: PDA G955FXXU1AQK7 CSC G955FOXM1AQK7 Edited January 25, 2018 by nondaz Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Με θήκη προσωπικά το βρήκα εντελώς άβολο το δαχτυλικο, μάλλον γι'αυτό τόσα παράπονα. Εγώ έβαλα θήκη για 2 μέρες μέχρι να έρθουν τα skin, λόγο σιχαμαρας με το γυαλί πίσω. Χωρίς θήκη που δουλεύω κλασικά και με μεγάλες παλάμες, είναι κομπλέ για μένα το δαχτυλικο εκεί που είναι! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Με θήκη προσωπικά το βρήκα εντελώς άβολο το δαχτυλικο, μάλλον γι'αυτό τόσα παράπονα. Εγώ έβαλα θήκη για 2 μέρες μέχρι να έρθουν τα skin, λόγο σιχαμαρας με το γυαλί πίσω. Χωρίς θήκη που δουλεύω κλασικά και με μεγάλες παλάμες, είναι κομπλέ για μένα το δαχτυλικο εκεί που είναι! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Δεν νομίζω να είναι μόνο θέμα θήκης. Είναι προφανώς πιο εύχρηστο να είναι από κάτω για να ξεχωρίζει από την κάμερα, και να είναι και πιο κοντά για μικρότερα χέρια όπου θα χρειαστεί λογικά να τεντώσουν το δάχτυλο. Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι πάνω από όλα θέμα συνήθειας. Edited January 25, 2018 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Συμφωνώ κι εγώ. Οι θήκες που ξεχωρίζουν την κάμερα από τον αισθητήρα δακτυλικών βοηθούν αρκετά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εγω με θήκη το πετυχαίνω πάντα και πανεύκολα γιατί είναι τέρμα αριστερά! Χωρίς θήκη δεν θα το βρω ποτέ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 συμφωνω και εγω για τις θηκες που εχουν διαχωριστικο στην καμερα διπλα,,οτι ειναι πολυ ευχρηστο το δαχτυλικο αποτυπωμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Με θήκη προσωπικά το βρήκα εντελώς άβολο το δαχτυλικο, μάλλον γι'αυτό τόσα παράπονα. Εγώ έβαλα θήκη για 2 μέρες μέχρι να έρθουν τα skin, λόγο σιχαμαρας με το γυαλί πίσω. Χωρίς θήκη που δουλεύω κλασικά και με μεγάλες παλάμες, είναι κομπλέ για μένα το δαχτυλικο εκεί που είναι! Sent from my SM-G955F using TapatalkΌχι το αντίθετο. Με θήκη το βρίσκεις εύκολα. Τα παράπονα ήταν χωρίς θήκη ότι δεν το βρίσκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Όχι το αντίθετο. Με θήκη το βρίσκεις εύκολα. Τα παράπονα ήταν χωρίς θήκη ότι δεν το βρίσκεις. Και το iria scaner μια χαρά τέλεια δουλεύει. Κ το αποτύπωμα επίσης καλά όταν τα συνηθίσεις.. Ναι η θήκη βοηθά αν δεν το κοιτάς κ βάζεις το δάχτυλο.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts