fanispan Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα και χρονιά πολλά.. συγνώμη που επεμβαίνω αλλά αυτό που λέει ο Θάνος είναι Ποια ακριβώς rom έχει το κινητό σου ? Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Δεν καταλαβαίνω τι λες Θάνο, μαμά είναι το τηλέφωνο δεν έχω αλλάξει κάτι, αναβαθμίσεις της εταιρίας βάζω μόνο! Ποιας χώρας ειναι η rom εννοώ... αμα ειναι αγορασμένο απο τα επίσημα μαγαζιά λιανικής τότε εχεις ελληνική rom! Αν ειναι απο skroutz έχεις κάποιας άλλης χώρας της EE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Αχά Οκ, καταστήματος είναι αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να το δω αυτό? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Αχά Οκ, καταστήματος είναι αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να το δω αυτό?Phone info απο το play store Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Οκ ευχαριστώ. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Παιδιά Εγώ κοίταξα το δικό μου και λέει CSC Ουγγαρία Τι λέτε να σημαίνει αυτό? Μειονεκτώ σε κάτι από τα ελληνικά ? το έχω πάρει απο Skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Παιδιά Εγώ κοίταξα το δικό μου και λέει CSC Ουγγαρία Τι λέτε να σημαίνει αυτό? Μειονεκτώ σε κάτι από τα ελληνικά ? το έχω πάρει απο Skroutz Ολοι απο skroutz ξένης χώρας έχουν... οχι δεν μειονεκτεις σε κατι απλα εξαρτάται ανα αργούν ή οχι τα updates για αυτήν την χώρα!!! Η ανα εχει καποια κολλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Παιδιά πότε παρουσιάστηκε το S8 plus; Λόγω ημερών ψηνομαι να το τσιμπήσω αλλά από την άλλη το S9+ μάλλον δεν θα καθυστερήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Παιδιά πότε παρουσιάστηκε το S8 plus; Λόγω ημερών ψηνομαι να το τσιμπήσω αλλά από την άλλη το S9+ μάλλον δεν θα καθυστερήσει πολύ.Σύμφωνα με το gsmarena Μάρτιο. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εχει κάποιος στο τηλέφωνο του, τσιπακι snapdragon ή επειδή είμαστε ολοι απο ευρωπαϊκές χωρες εχουμς ολοι Exynos?. Το ρωταω γιατι εμαθα κ διαβασα πως τα αμερικανικα μετην πλακέτα snapdragon, εχουν και ραδιόφωνο. Υπαρχουν πολλες συζητήσεις στο net. Η δικιαμου συσκευή που ειναι απο Ιταλία εχει τσιπακι Exynos ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εχει κάποιος στο τηλέφωνο του, τσιπακι snapdragon ή επειδή είμαστε ολοι απο ευρωπαϊκές χωρες εχουμς ολοι Exynos?. Το ρωταω γιατι εμαθα κ διαβασα πως τα αμερικανικα μετην πλακέτα snapdragon, εχουν και ραδιόφωνο. Υπαρχουν πολλες συζητήσεις στο net. Η δικιαμου συσκευή που ειναι απο Ιταλία εχει τσιπακι Exynos ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Ευρώπη έρχονται με exynos. Snap Αμερική Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 coulis εχω τη εκδοση (G9550)snapdaragon 835,6gb ram.εχει κανονικα ραδιοφωνο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 coulis εχω τη εκδοση (G9550)snapdaragon 835,6gb ram.εχει κανονικα ραδιοφωνο! Έτσι το αγόρασες ή την εβαλες εσύ? Ειμαι λάτρης του ραδιοφωνου (οχι μεσω νετ) και ανίδεος απο ροοτ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Έτσι το αγόρασες ή την εβαλες εσύ? Ειμαι λάτρης του ραδιοφωνου (οχι μεσω νετ) και ανίδεος απο ροοτ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Ο ernesto1983 (όπως και εγώ) έχουμε την έκδοση από Hong Kong που έχει τον Snap αντί του Εxynos, άρα και με ραδιόφωνο. Μπορείς να τη βρεις αυτή την έκδοση της συσκευής για αγορά αλλά λίγο πιο ψηλά από την ευρωπαϊκή και φυσικά χωρίς εγγύηση. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 τα καλά της νέας μπαταρίας δωρεάν στα πλαίσια της αλλαγής της.οθόνης Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά παιδιά.Ο φορτιστής του κινητού καλύπτετε κανονικά από την εγγύηση έτσι?Γιατί χθες το βραδύ μετά από μόλις δυο φορτίσεις που έχει κάνει έκανε μπαμ και δεν φορτίζει πια το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Για 6 μηνες απο την αγορα εισαι καλυμμενος. Ετσι μου ειπαν πριν κανενα μηνα που πηγα και μου αλλαξανε καλωδιο, μιας και στη δικη μου περιπτωση μονο αυτο ηταν το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα, πιθανότατα θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά ας με συγχωρήσετε δεν υπάρχει με τίποτα χρόνος να τσεκάρω όλο το νήμα όσο και αν θα το ήθελα. Έχω παρατηρήσει πως στην εφαρμογή SMS κάποιες φορές τα μηνύματα έχουν όριο 160 και είναι το κείμενο σε ένα κίτρινο πλαίσιο ενώ κάποιες φορές είναι σε πράσινο πλαίσιο και το όριο χαρακτήρων είναι 900+ . Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Χρόνια Πολλά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα, πιθανότατα θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά ας με συγχωρήσετε δεν υπάρχει με τίποτα χρόνος να τσεκάρω όλο το νήμα όσο και αν θα το ήθελα. Έχω παρατηρήσει πως στην εφαρμογή SMS κάποιες φορές τα μηνύματα έχουν όριο 160 και είναι το κείμενο σε ένα κίτρινο πλαίσιο ενώ κάποιες φορές είναι σε πράσινο πλαίσιο και το όριο χαρακτήρων είναι 900+ . Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Χρόνια Πολλά σε όλους! Μήπως στα 900+ σου έχει γυρίσει σε mms??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Μήπως στα 900+ σου έχει γυρίσει σε mms??? Το σκέφτηκα όμως δεν έχει λογική καθώς το κάνει μέσα στην ίδια συζήτηση και επίσης δεν έχει κάποιο συνημμένο στο κείμενο ή κάποιο emoticon το οποίο θα δικαιολογούσε τέτοια αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Το σκέφτηκα όμως δεν έχει λογική καθώς το κάνει μέσα στην ίδια συζήτηση και επίσης δεν έχει κάποιο συνημμένο στο κείμενο ή κάποιο emoticon το οποίο θα δικαιολογούσε τέτοια αλλαγή. Αν θυμάμαι υπάρχει ρύθμιση να μετατρέπεται αυτόματα σε mms. Αυτό μπορεί να γίνει με την επισύναψη ενός αρχείου, ΙΣΩΣ όμως να γίνεται και με τον μεγάλο αριθμό γραμμάτων. Άρχισε να γράφεις ένα SMS και παρατήρησε πότε αλλάζει χρώμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, για να έχει κανείς το VoLTE της cosmote πρέπει να περάσει όλη η rom η μόνο το csc αρκεί; ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, για να έχει κανείς το VoLTE της cosmote πρέπει να περάσει όλη η rom η μόνο το csc αρκεί; ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Rom μεσο ODIN και βάζουμε το Csc και όχι το home_csc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ενημέρωση Δεκεμβρίου..Γερμανίας Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Υπάρχει καποια σημαντική αλλαγή; Επίσης αν δεν κάνει κοπο να μας ενημερώσετε για την μπαταρία σε 2 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts