Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ερώτηση προς τους χρήστες του samsung dex: μπορώ να συνδέω στο dex usb στικάκι ή σκληρό δίσκο και μετά να επεξεργάζομαι τα αρχεία του σκληρού δίσκου με τα αντίστοιχα προγράμματα (word, excel κτλ) και να αποθηκεύω την εργασία μου πάλι εκεί;

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω έναν υπολογιστή και αναρωτιέμαι αν γίνεται να το κάνω (ως ένα βαθμό) με την αγορά του s8+

Sorry αν δεν είμαι στο σωστό θέμα αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό για το dex.

Δε νομίζω ότι το dex μπορεί να αντικαταστήσει το pc σε καμία περίπτωση. Εκτός και αν το θες μόνο για mail και πλοήγηση σε ιστοσελίδες. Με το dex έχεις στην ουσία την οθόνη του κινητού σε μεγαλύτερη.

Ερώτηση προς τους χρήστες του samsung dex: μπορώ να συνδέω στο dex usb στικάκι ή σκληρό δίσκο και μετά να επεξεργάζομαι τα αρχεία του σκληρού δίσκου με τα αντίστοιχα προγράμματα (word, excel κτλ) και να αποθηκεύω την εργασία μου πάλι εκεί;

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω έναν υπολογιστή και αναρωτιέμαι αν γίνεται να το κάνω (ως ένα βαθμό) με την αγορά του s8+

Sorry αν δεν είμαι στο σωστό θέμα αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό για το dex.

Ναι μπορείς.

Δε νομίζω ότι το dex μπορεί να αντικαταστήσει το pc σε καμία περίπτωση. Εκτός και αν το θες μόνο για mail και πλοήγηση σε ιστοσελίδες. Με το dex έχεις στην ουσία την οθόνη του κινητού σε μεγαλύτερη.

Για δουλειά γραφείου τύπου Office, mail και πλοήγηση στο internet μια χαρά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Δεν είναι απλώς μεγαλύτερη οθόνη. Μεγαλύτερη οθόνη είναι το HDMI Adapter. Το Dex είναι μετατροπή σε άλλο περιβάλλον.

Ήρθε και το update με τα νέα patches.

Για να δούμε, θα χαλάει τίποτα ή όχι;!

Τι CSC είσαι?

Γενικά να λέτε ποιας χώρας rom έχετε για να μην χάνουμε χρόνο με ερωτήσεις!

Σίγουρα δεν είναι cosmote που έχουν βάλει και οι περισσότεροι για το WiFi calling!

Γενικά να λέτε ποιας χώρας rom έχετε για να μην χάνουμε χρόνο με ερωτήσεις!

Σίγουρα δεν είναι cosmote που έχουν βάλει και οι περισσότεροι για το WiFi calling!

Και σίγουρα δεν είναι EUR που παίρνει πάντα τελευταία!

Και σίγουρα δεν είναι EUR που παίρνει πάντα τελευταία!

Της cosmote βγαίνει μια μέρα συνήθως μετά την EUR.

Και εγώ την έχω κάνει αυτήν την ενημέρωση εδώ και 2,3 μέρες. Γερμανία μένω, αγορασμένο από Γερμανία.

Και εγώ την έχω κάνει αυτήν την ενημέρωση εδώ και 2,3 μέρες. Γερμανία μένω, αγορασμένο από Γερμανία.

Φαντάσου εχω γερμανικό και το γύρισα σε cosmote για το WiFi calling!!

Θυσία τα updates για την χρηστικότητα!

Samsung logic, δεν μπορεί να το βάλει σε όλες τις rom, θα πάθει τίποτα!

Edited by thanos1989

Στο δικο μου, που ειναι Ιταλίας, δεν εχει ερθει τίποτα

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Το κινητο μου ηταν ΤΙΜ. Εβαλα σημερα τη ρομ της COSMOTE αλλα στις πληροφοριες λογισμικού, λογισμικο παροχεα υπηρεσιων, μου γραφει COS/COS/TIM. Αφου περασα καθαρη ρομ της Cosmote, γιατι γραφει ακομη ΤΙΜ;

Καλημέρα παιδιά.

Μια ερώτηση για όποιον άλλαξε οθόνη. Αλλάζουν και το πλαίσιο γύρω γύρω? Ευχαριστώ.

Ναι αλλαζει όλο το πλαίσιο!

Έχω το s8 plus duos. Με το που του έβαλα ελληνική sim μου έκανε επανεκκίνηση και μου πέρασε την EUR. Το κινητό λειτουργεί κανονικά αλλά δεν παίρνει updates αν και έχουν βγει κάνα 2 καινούρια για την EUR. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως έχει κρατηθεί το παλιό csc ;

Έχει φορτίσει κάνεις ασύρματα με quick charge; Αν ναι σε πόση ώρα φορτίζει από 15 μέχρι 100% ( πράσινο λαμπάκι ); Εμένα φορτίζει σε 2 ώρες και 15 λεπτά και μου φαίνεται πολύ. Πείτε επίσης και με ποιο wireless charger φορτιζετε. Εγώ έχω της choetech.

Έχει φορτίσει κάνεις ασύρματα με quick charge; Αν ναι σε πόση ώρα φορτίζει από 15 μέχρι 100% ( πράσινο λαμπάκι ); Εμένα φορτίζει σε 2 ώρες και 15 λεπτά και μου φαίνεται πολύ. Πείτε επίσης και με ποιο wireless charger φορτιζετε. Εγώ έχω της choetech.

Μια χαρά είναι ο χρόνος. Δεν μπορεί η ασύρματη να πιάσει ταχύτητες καλωδίου. Παλιότερα για μισής χωρήτικότητας μπαταρίες θέλαμε κάτι 6 ωρα. :)

Μόλις βγήκε update για EUR φρεσκο πράμα

Όντως. 526ΜΒ. November Security Patch.

Φέρνει τίποτα καινούριο εκτός από το patch ή μια απ'τα ίδια;

Δε νομίζω να φέρνει τίποτα φοβερό.

Φέρνει τίποτα καινούριο εκτός από το patch ή μια απ'τα ίδια;
σιγουρα θα διορθώνει αρκετά πράγματα 500mb δεν ειναι κ λίγα

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)