mkbhd Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Έχει παρατήρησει κάποιος όταν τραβάει βίντεο με φλας να εμφανίζεται κάτι σαν διάφανα φυσαλίδες στην οθόνη Κ να φεύγουν προς τα πανω; τι μπορεί να είναι? Σκόνη μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Έχει παρατήρησει κάποιος όταν τραβάει βίντεο με φλας να εμφανίζεται κάτι σαν διάφανα φυσαλίδες στην οθόνη Κ να φεύγουν προς τα πανω; τι μπορεί να είναι? Lens flare ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση όταν αλλάζεις σε εξεικονομηση ενέργειας να παίζουν τα βίντεο από το facebook σε συνεχόμενη ροή και όχι να πρέπει να το επιλέξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δοκίμασε κανένας το mod κάμερας για την συσκευή μας (Zero Camera Mod)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από 5 μήνες που αποχωριστηκα το s8 μου λόγο του προβλήματος της κόκκινης οθόνης είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά αυτή την φορά με το plus. Μπορεί να μου πει κάποιος αν εμφανίζεται ακόμα σαν πρόβλημα σε καινούριες συσκευές γιατί πραγματικά είχα απογοητευθεί πολύ την προηγουμένη φορά. Edited November 20, 2017 by sartini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Έχει παρατήρησει κάποιος όταν τραβάει βίντεο με φλας να εμφανίζεται κάτι σαν διάφανα φυσαλίδες στην οθόνη Κ να φεύγουν προς τα πανω; τι μπορεί να είναι? Αν έχεις θήκη βγάλετην και δοκίμασε χωρις αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Υπαρχει καπου στο φορουμ αναλυτικος οδηγος για το pro mode της καμερας του σ8?Εννοω τι ρολο παιζει το iso κτλ ,οπου να εξηγει τι κανει το καθενα απλα κ ομορφα?Εψαξα κ βρηκα μονο αυτο με τις εμπειριες απο την καμερα οπου δεν υπαρχει καποιος οδηγος απλως γνωμες απο καποιους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Υπαρχει καπου στο φορουμ αναλυτικος οδηγος για το pro mode της καμερας του σ8?Εννοω τι ρολο παιζει το iso κτλ ,οπου να εξηγει τι κανει το καθενα απλα κ ομορφα?Εψαξα κ βρηκα μονο αυτο με τις εμπειριες απο την καμερα οπου δεν υπαρχει καποιος οδηγος απλως γνωμες απο καποιους.. Δε χρειάζεται συγκεκριμένος οδηγός. Ψάξε γενικά στο google τι κάνει το iso , το shutter speed κλπ Ισχύουν τα ίδια για όλες τις φωτογραφικές μηχανές κάθε τύπου, από κινητού μέχρι dslr. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 (edited) Aυτο εννοω,μου το βγαζει σπανια οταν τραβαω με φλας βιντεο.περναει αστραπιαια απο το βιντεο κ φευγει..σαν αντανακλαση Edited November 21, 2017 by leonidas126 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Δε χρειάζεται συγκεκριμένος οδηγός. Ψάξε γενικά στο google τι κάνει το iso , το shutter speed κλπ Ισχύουν τα ίδια για όλες τις φωτογραφικές μηχανές κάθε τύπου, από κινητού μέχρι dslr. Πρέπει να είναι root η συσκευή? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Παιδιά δείτε προσφορά στην Αμερική, λόγω B Black Friday. https://www.phonearena.com/news/Microsoft-Black-Friday-2017-deals_id99940 Το δε αστείο είναι πως αυτή η προσφορά είναι μέσω Microsoft stores!! :-D Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 22, 2017 by Dihnekis300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Πρέπει να είναι root η συσκευή? Αν λες για το pro mode φυσικά και όχι. http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s8/how-to/pro-mode/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Αυτό που ρώτησα πριν κ ανέβασα φωτό που είναι σαν φυσσαλιδα που εξαφανίζεται όταν τραβάω βίντεο με φλας μπορεί να απαντήσει κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosno1971 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Αυτό που ρώτησα πριν κ ανέβασα φωτό που είναι σαν φυσσαλιδα που εξαφανίζεται όταν τραβάω βίντεο με φλας μπορεί να απαντήσει κάποιος ? Καλησπέρα φιλέ .. αυτό που αναφέρεις για μένα είναι φυσιολογικό .. ( Lens flare ) Δεν νομίζω αν κάποιος κάτσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και βάλει το φλας στο video να μην έχει αυτό που αναφέρεις .. και εμένα το κάνει μια και το δοκίμασα .. το έκανα και με ένα Sony Xperia και κάνει το ίδιο … θα τσεκάρω αλλά δυο s8 plus από φίλους και θα δω .. αλλά δεν μπορεί να είναι πρόβλημα της συσκευής .. Αν στο δωμάτιο που είσαι δεν βάλεις φλας και έχεις αναμμένο το φως του δωματίου θα δεις ότι δεν το κάνει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Σ ευχαριστώ..νόμιζα πως είχε θέμα το κινητό μου..οχι χωρίς φλας δεν το κάνει..κ με φλας έχω παρατηρήσει όταν υπάρχουν κ άλλα φώτα σαν λάμπες κ κάνει σαν αντανάκλαση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Αν λες για το pro mode φυσικά και όχι. http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s8/how-to/pro-mode/ Μπερδεύτηκα. Μιλούσα για το Zero Camera Mod που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Μπερδεύτηκα. Μιλούσα για το Zero Camera Mod που κυκλοφόρησε πρόσφατα.Ναι θέλει root αυτό δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Σ ευχαριστώ..νόμιζα πως είχε θέμα το κινητό μου..οχι χωρίς φλας δεν το κάνει..κ με φλας έχω παρατηρήσει όταν υπάρχουν κ άλλα φώτα σαν λάμπες κ κάνει σαν αντανάκλαση.. Ναι είναι φυσιολογικό φαινόμενο. Camera lens flare. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Καλημέρα στην παρέα!! Με συγχωρείτε αν βγαινω off topic αλλα ήθελα να αναφέρω ενα προβλημα που εχω στις ενημερώσεις του facebook και messenger.... μου έρχονται συνέχεια κ στις δυο εφαρμογές beta update που δημιουργουν προβλήματα π.χ στο messenger δεν υπάρχει απενεργοποίηση συνομιλίας on/off.Γνωριζει κανεις πως θα βγω απο αυτο το πρόγραμμα beta?? Απο playstore που πάω στις αντίστοιχες εφαρμογές μου λέει οτι το πρόγραμμα beta ειναι πλήρες... δεν εχει κάποια επιλογή για απενεργοποίηση Edited November 23, 2017 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλημέρα στην παρέα!! Με συγχωρείτε αν βγαινω off topic αλλα ήθελα να αναφέρω ενα προβλημα που εχω στις ενημερώσεις του facebook και messenger.... μου έρχονται συνέχεια κ στις δυο εφαρμογές beta update που δημιουργουν προβλήματα π.χ στο messenger δεν υπάρχει απενεργοποίηση συνομιλίας on/off.Γνωριζει κανεις πως θα βγω απο αυτο το πρόγραμμα beta?? Απο playstore που πάω στις αντίστοιχες εφαρμογές μου λέει οτι το πρόγραμμα beta ειναι πλήρες... δεν εχει κάποια επιλογή για απενεργοποίηση Και γω είχα γραφτεί πριν από χρόνια στο beta του Facebook και κάθε τρεις και λίγο έχω προβλήματα με τα Updates που παίρνω. Αν βρεις τελικά πως διαγράφεσαι πες το και στο forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Και γω είχα γραφτεί πριν από χρόνια στο beta του Facebook και κάθε τρεις και λίγο έχω προβλήματα με τα Updates που παίρνω. Αν βρεις τελικά πως διαγράφεσαι πες το και στο forum...παρατήρησα κ άλλες δυο συσκευές Mi mix 2 και Xiaomi redmi note 4 Snapdragon που πηραν τις τελευταίες beta απο Facebook κ messenger και δεν ειχα γραφτεί ποτε σαν beta tester... Δεν ξερω ακριβώς τι συμβαίνει παιδιά ειναι περίεργο...... Εγω δεν εχω κ την διαθεσιμη συνομιλια που κλείνεις για να μην φαίνεσαι on......αν έχει κ αλλος το ιδιο πρόβλημα ας επιβεβαιώσει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλημέρα στην παρέα!! Με συγχωρείτε αν βγαινω off topic αλλα ήθελα να αναφέρω ενα προβλημα που εχω στις ενημερώσεις του facebook και messenger.... μου έρχονται συνέχεια κ στις δυο εφαρμογές beta update που δημιουργουν προβλήματα π.χ στο messenger δεν υπάρχει απενεργοποίηση συνομιλίας on/off.Γνωριζει κανεις πως θα βγω απο αυτο το πρόγραμμα beta?? Απο playstore που πάω στις αντίστοιχες εφαρμογές μου λέει οτι το πρόγραμμα beta ειναι πλήρες... δεν εχει κάποια επιλογή για απενεργοποίησηΚαι γω είχα γραφτεί πριν από χρόνια στο beta του Facebook και κάθε τρεις και λίγο έχω προβλήματα με τα Updates που παίρνω. Αν βρεις τελικά πως διαγράφεσαι πες το και στο forum...Όπως κάνατε εγγραφή. Αυτό που θέλεις να βγάλεις πχ το Facebook. Πας στο playstore και πατάς Facebook μπαίνεις και πας τέρμα κάτω και λέει είστε υπεύθυνος δοκιμών Beta. Και εκει έχει κουμπί αποχώρηση. Έτσι κάνεις και το messenger η οποίο άλλο αππ έχεις δηλώσει μπετα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Όπως κάνατε εγγραφή. Αυτό που θέλεις να βγάλεις πχ το Facebook. Πας στο playstore και πατάς Facebook μπαίνεις και πας τέρμα κάτω και λέει είστε υπεύθυνος δοκιμών Beta. Και εκει έχει κουμπί αποχώρηση. Έτσι κάνεις και το messenger η οποίο άλλο αππ έχεις δηλώσει μπετα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόπως προείπα δεν υπάρχει αυτήν η επιλογή πάρα μόνο γράφει το πρόγραμμα 'beta ειναι πλήρες ' και δεν θυμάμαι να είχα μπει σαυτο το πρόγραμμα...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Όπως κάνατε εγγραφή. Αυτό που θέλεις να βγάλεις πχ το Facebook. Πας στο playstore και πατάς Facebook μπαίνεις και πας τέρμα κάτω και λέει είστε υπεύθυνος δοκιμών Beta. Και εκει έχει κουμπί αποχώρηση. Έτσι κάνεις και το messenger η οποίο άλλο αππ έχεις δηλώσει μπετα. όπως προείπα δεν υπάρχει αυτήν η επιλογή πάρα μόνο γράφει το πρόγραμμα 'beta ειναι πλήρες ' και δεν θυμάμαι να είχα μπει σαυτο το πρόγραμμα...... Τώρα το έψαξα και γω. Ισχύει ότι είπε ο Livas. Το ότι σου βγάζει το beta είναι πλήρες σημαίνει ότι δεν είσαι γραμμένος στο beta και ότι αυτή τη στιγμή είναι πλήρες και δεν μπορείς να συμμετάσχεις. πχ σε εμένα στο Facebook που είχα γραφτεί παλιά μου δίνει την επιλογή για αποχώρηση. Στο Messenger που δεν είχα γραφτεί ποτέ μου λέει ότι είναι πλήρες και δεν μπορώ να γραφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts