Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει παρατήρησει κάποιος όταν τραβάει βίντεο με φλας να εμφανίζεται κάτι σαν διάφανα φυσαλίδες στην οθόνη Κ να φεύγουν προς τα πανω; τι μπορεί να είναι?

Σκόνη μήπως?

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχει παρατήρησει κάποιος όταν τραβάει βίντεο με φλας να εμφανίζεται κάτι σαν διάφανα φυσαλίδες στην οθόνη Κ να φεύγουν προς τα πανω; τι μπορεί να είναι?

Lens flare ίσως?

Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση όταν αλλάζεις σε εξεικονομηση ενέργειας να παίζουν τα βίντεο από το facebook σε συνεχόμενη ροή και όχι να πρέπει να το επιλέξουμε?

Δοκίμασε κανένας το mod κάμερας για την συσκευή μας (Zero Camera Mod)?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από 5 μήνες που αποχωριστηκα το s8 μου λόγο του προβλήματος της κόκκινης οθόνης είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά αυτή την φορά με το plus. Μπορεί να μου πει κάποιος αν εμφανίζεται ακόμα σαν πρόβλημα σε καινούριες συσκευές γιατί πραγματικά είχα απογοητευθεί πολύ την προηγουμένη φορά. Edited by sartini

Αν έχεις θήκη βγάλετην και δοκίμασε χωρις αυτήν.

Υπαρχει καπου στο φορουμ αναλυτικος οδηγος για το pro mode της καμερας του σ8?Εννοω τι ρολο παιζει το iso κτλ ,οπου να εξηγει τι κανει το καθενα απλα κ ομορφα?Εψαξα κ βρηκα μονο αυτο με τις εμπειριες απο την καμερα οπου δεν υπαρχει καποιος οδηγος απλως γνωμες απο καποιους..

Υπαρχει καπου στο φορουμ αναλυτικος οδηγος για το pro mode της καμερας του σ8?Εννοω τι ρολο παιζει το iso κτλ ,οπου να εξηγει τι κανει το καθενα απλα κ ομορφα?Εψαξα κ βρηκα μονο αυτο με τις εμπειριες απο την καμερα οπου δεν υπαρχει καποιος οδηγος απλως γνωμες απο καποιους..

Δε χρειάζεται συγκεκριμένος οδηγός.

Ψάξε γενικά στο google τι κάνει το iso , το shutter speed κλπ

Ισχύουν τα ίδια για όλες τις φωτογραφικές μηχανές κάθε τύπου, από κινητού μέχρι dslr.

Screenshot_20171121_234858.jpg' alt='Scr

Aυτο εννοω,μου το βγαζει σπανια οταν τραβαω με φλας βιντεο.περναει αστραπιαια απο το βιντεο κ φευγει..σαν αντανακλαση

Edited by leonidas126

Δε χρειάζεται συγκεκριμένος οδηγός.

Ψάξε γενικά στο google τι κάνει το iso , το shutter speed κλπ

Ισχύουν τα ίδια για όλες τις φωτογραφικές μηχανές κάθε τύπου, από κινητού μέχρι dslr.

Πρέπει να είναι root η συσκευή?

Παιδιά δείτε προσφορά στην Αμερική, λόγω B Black Friday. https://www.phonearena.com/news/Microsoft-Black-Friday-2017-deals_id99940

Το δε αστείο είναι πως αυτή η προσφορά είναι μέσω Microsoft stores!! :-D

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Dihnekis300

Αυτό που ρώτησα πριν κ ανέβασα φωτό που είναι σαν φυσσαλιδα που εξαφανίζεται όταν τραβάω βίντεο με φλας μπορεί να απαντήσει κάποιος ?

Αυτό που ρώτησα πριν κ ανέβασα φωτό που είναι σαν φυσσαλιδα που εξαφανίζεται όταν τραβάω βίντεο με φλας μπορεί να απαντήσει κάποιος ?

Καλησπέρα φιλέ .. αυτό που αναφέρεις για μένα είναι φυσιολογικό .. ( Lens flare )

Δεν νομίζω αν κάποιος κάτσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και βάλει το φλας στο video να μην έχει αυτό που αναφέρεις .. και εμένα το κάνει μια και το δοκίμασα .. το έκανα και με ένα Sony Xperia και κάνει το ίδιο … θα τσεκάρω αλλά δυο s8 plus από φίλους και θα δω .. αλλά δεν μπορεί να είναι πρόβλημα της συσκευής ..

Αν στο δωμάτιο που είσαι δεν βάλεις φλας και έχεις αναμμένο το φως του δωματίου θα δεις ότι δεν το κάνει ..

Σ ευχαριστώ..νόμιζα πως είχε θέμα το κινητό μου..οχι χωρίς φλας δεν το κάνει..κ με φλας έχω παρατηρήσει όταν υπάρχουν κ άλλα φώτα σαν λάμπες κ κάνει σαν αντανάκλαση..

Αν λες για το pro mode φυσικά και όχι.

http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s8/how-to/pro-mode/

Μπερδεύτηκα.

Μιλούσα για το Zero Camera Mod που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Σ ευχαριστώ..νόμιζα πως είχε θέμα το κινητό μου..οχι χωρίς φλας δεν το κάνει..κ με φλας έχω παρατηρήσει όταν υπάρχουν κ άλλα φώτα σαν λάμπες κ κάνει σαν αντανάκλαση..

Ναι είναι φυσιολογικό φαινόμενο.

Camera lens flare.

Καλημέρα στην παρέα!! Με συγχωρείτε αν βγαινω off topic αλλα ήθελα να αναφέρω ενα προβλημα που εχω στις ενημερώσεις του facebook και messenger.... μου έρχονται συνέχεια κ στις δυο εφαρμογές beta update που δημιουργουν προβλήματα π.χ στο messenger δεν υπάρχει απενεργοποίηση συνομιλίας on/off.Γνωριζει κανεις πως θα βγω απο αυτο το πρόγραμμα beta?? Απο playstore που πάω στις αντίστοιχες εφαρμογές μου λέει οτι το πρόγραμμα beta ειναι πλήρες... δεν εχει κάποια επιλογή για απενεργοποίηση Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Καλημέρα στην παρέα!! Με συγχωρείτε αν βγαινω off topic αλλα ήθελα να αναφέρω ενα προβλημα που εχω στις ενημερώσεις του facebook και messenger.... μου έρχονται συνέχεια κ στις δυο εφαρμογές beta update που δημιουργουν προβλήματα π.χ στο messenger δεν υπάρχει απενεργοποίηση συνομιλίας on/off.Γνωριζει κανεις πως θα βγω απο αυτο το πρόγραμμα beta?? Απο playstore που πάω στις αντίστοιχες εφαρμογές μου λέει οτι το πρόγραμμα beta ειναι πλήρες... δεν εχει κάποια επιλογή για απενεργοποίηση

Και γω είχα γραφτεί πριν από χρόνια στο beta του Facebook και κάθε τρεις και λίγο έχω προβλήματα με τα Updates που παίρνω. Αν βρεις τελικά πως διαγράφεσαι πες το και στο forum...

Και γω είχα γραφτεί πριν από χρόνια στο beta του Facebook και κάθε τρεις και λίγο έχω προβλήματα με τα Updates που παίρνω. Αν βρεις τελικά πως διαγράφεσαι πες το και στο forum...
παρατήρησα κ άλλες δυο συσκευές Mi mix 2 και Xiaomi redmi note 4 Snapdragon που πηραν τις τελευταίες beta απο Facebook κ messenger και δεν ειχα γραφτεί ποτε σαν beta tester... Δεν ξερω ακριβώς τι συμβαίνει παιδιά ειναι περίεργο...... Εγω δεν εχω κ την διαθεσιμη συνομιλια που κλείνεις για να μην φαίνεσαι on......αν έχει κ αλλος το ιδιο πρόβλημα ας επιβεβαιώσει

IPhone 15 Pro 

Καλημέρα στην παρέα!! Με συγχωρείτε αν βγαινω off topic αλλα ήθελα να αναφέρω ενα προβλημα που εχω στις ενημερώσεις του facebook και messenger.... μου έρχονται συνέχεια κ στις δυο εφαρμογές beta update που δημιουργουν προβλήματα π.χ στο messenger δεν υπάρχει απενεργοποίηση συνομιλίας on/off.Γνωριζει κανεις πως θα βγω απο αυτο το πρόγραμμα beta?? Απο playstore που πάω στις αντίστοιχες εφαρμογές μου λέει οτι το πρόγραμμα beta ειναι πλήρες... δεν εχει κάποια επιλογή για απενεργοποίηση
Όπως κάνατε εγγραφή.

Αυτό που θέλεις να βγάλεις πχ το Facebook. Πας στο playstore και πατάς Facebook μπαίνεις και πας τέρμα κάτω και λέει είστε υπεύθυνος δοκιμών Beta.

Και εκει έχει κουμπί αποχώρηση.

Έτσι κάνεις και το messenger η οποίο άλλο αππ έχεις δηλώσει μπετα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Όπως κάνατε εγγραφή.

Αυτό που θέλεις να βγάλεις πχ το Facebook. Πας στο playstore και πατάς Facebook μπαίνεις και πας τέρμα κάτω και λέει είστε υπεύθυνος δοκιμών Beta.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όπως προείπα δεν υπάρχει αυτήν η επιλογή πάρα μόνο γράφει το πρόγραμμα 'beta ειναι πλήρες ' και δεν θυμάμαι να είχα μπει σαυτο το πρόγραμμα......

IPhone 15 Pro 

Όπως κάνατε εγγραφή.

όπως προείπα δεν υπάρχει αυτήν η επιλογή πάρα μόνο γράφει το πρόγραμμα 'beta ειναι πλήρες ' και δεν θυμάμαι να είχα μπει σαυτο το πρόγραμμα......

Τώρα το έψαξα και γω. Ισχύει ότι είπε ο Livas. Το ότι σου βγάζει το beta είναι πλήρες σημαίνει ότι δεν είσαι γραμμένος στο beta και ότι αυτή τη στιγμή είναι πλήρες και δεν μπορείς να συμμετάσχεις. πχ σε εμένα στο Facebook που είχα γραφτεί παλιά μου δίνει την επιλογή για αποχώρηση. Στο Messenger που δεν είχα γραφτεί ποτέ μου λέει ότι είναι πλήρες και δεν μπορώ να γραφτώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)