Jump to content

christosno1971

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christosno1971

  1. Καλησπέρα φιλέ .. αυτό που αναφέρεις για μένα είναι φυσιολογικό .. ( Lens flare ) Δεν νομίζω αν κάποιος κάτσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και βάλει το φλας στο video να μην έχει αυτό που αναφέρεις .. και εμένα το κάνει μια και το δοκίμασα .. το έκανα και με ένα Sony Xperia και κάνει το ίδιο … θα τσεκάρω αλλά δυο s8 plus από φίλους και θα δω .. αλλά δεν μπορεί να είναι πρόβλημα της συσκευής .. Αν στο δωμάτιο που είσαι δεν βάλεις φλας και έχεις αναμμένο το φως του δωματίου θα δεις ότι δεν το κάνει ..
  2. Το δικό μου με το που είδα ότι με το uptete δεν λύθηκε το πρόβλημα επικοινώνησα με Samsung και αφού μπήκαν με απομακρυσμένη βοήθεια και δεν λύθηκε το πρόβλημα πήγε για αλλαγή οθόνης στο επίσημο service της Samsung και όλα οκ
  3. καλημέρα φίλε. το έστειλε το μαγαζί που το αγόρασα. και επειδή με έτρωγε :) το έβαλα 10 λεπτά σε 60 πόντους νερό μια χαρά για αρχή τα πήγε. Οπότε όλα καλά.. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συμφωνώ μαζί σου. η ιδια η Samsung λέει εκεί . απλός αν το πας εσεί ο ίδιος, έχεις την δυνατότητα να το τσεκάρεις .. εγώ το έστειλα από το μαγαζί που το πείρα και με έτρωγε. :) οπότε όλα καλά. Μια χαρά τα πήγε στο θέμα νερού.
  4. καλησπέρα ..Το κινητό το παρέλαβα με αλλαγή οθόνης λογού προβλήματος χρωμάτων .. η αλλαγή έγινε από την επίσημο service smartec .. και τώρα τα δύσκολα .. το βουτάμε στο νερό να δούμε αν ακόμα έχει πιστοποιήσει IP68 .. παντός το κινητό είναι σαν να μην έχει πειραχτεί καθόλου .. Μια γρήγορη ματιά φαίνεται πολύ καλή δουλειά .. από την smartec τώρα τα δύσκολα ..
  5. Καλησπέρα .. καινούργιος και εγώ στο forum είπα να γράψω την ατυχία μου μια και μετά από 1 μηνά χρήσης είδα ότι το γύρω πλαίσιο της οθόνης σε έντονο φωτισμό είχε ένα απαλό ροζ χρώμα … μίλησα με Samsung και αφού με απομακρυσμένη βοήθεια δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι μια και ο τεχνικός μου είπε ότι το σωστό δεν είναι να πειράζουμε εμείς την μπάρα χρωμάτων αλλά μετά την αναβάθμιση έπρεπε να φτιάξει το κινητό. Και έπρεπε να πάει στο service .. η αγορά έγινε από Κωτσόβολο οπού με ενημέρωσαν ότι έγινε αλλαγή οθόνης από τον επίσημη αντιπροσωπία και θα έχει κανονικά της προδιάγραφες που πρέπει να έχει η συσκευή. Περιμένω στης επόμενες μέρες να δω την αλλαγή οθόνης και να ελέγξω την συσκευή μπροστά τους για γρατζουνιές και έλεγχος οθόνης κατά ποσό έχει γίνει σωστή δουλειά μια και όταν την παρέδωσα στο κατάστημα στης παρατήρησης έγραψαν ότι έχει τζαμί προστασίας οθόνης και ότι η συσκευή δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά. Οπότε θα ενημερώσω της επόμενες μέρες ..
×
×
  • Create New...