Barfly Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Γεια και πάλι, σκέφτομαι για αγορά του S8+ Plus G955FD Duos. Επειδή δεν βρίσκω σχεδόν τίποτε για τις συγκεκριμένες συσκευές με δύο σιμ, μήπως ακούστηκαν τίποτε προβλήματα στη λειτουργία τους (μόντεμ κτλ) ή ακόμη καλύτερα, υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει αγοράσει να μου πει εντυπώσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Γεια και πάλι, σκέφτομαι για αγορά του S8+ Plus G955FD Duos. Επειδή δεν βρίσκω σχεδόν τίποτε για τις συγκεκριμένες συσκευές με δύο σιμ, μήπως ακούστηκαν τίποτε προβλήματα στη λειτουργία τους (μόντεμ κτλ) ή ακόμη καλύτερα, υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει αγοράσει να μου πει εντυπώσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εγώ το έχω όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Γεια και πάλι, σκέφτομαι για αγορά του S8+ Plus G955FD Duos. Επειδή δεν βρίσκω σχεδόν τίποτε για τις συγκεκριμένες συσκευές με δύο σιμ, μήπως ακούστηκαν τίποτε προβλήματα στη λειτουργία τους (μόντεμ κτλ) ή ακόμη καλύτερα, υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει αγοράσει να μου πει εντυπώσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΚαι εγώ το έχω. Προχωρά άφοβα! Στάλθηκε από το SM-G955FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Μάλλον θα παω για το S8 Plus SM-G9550 (128GB, Snapdragon, 6GB Ram). Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για να το παραγγείλω; ΥΓ. Ξέρω οτι δεν έχει εγγυηση και δεν με πειράζει. Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Μάλλον θα παω για το S8 Plus SM-G9550 (128GB, Snapdragon, 6GB Ram). Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για να το παραγγείλω; ΥΓ. Ξέρω οτι δεν έχει εγγυηση και δεν με πειράζει. Κι εμένα δεν με πείραζε η εγγύηση μέχρι που στο 4μηνο τα έπαιξε η πλακέτα το S7e κ ας Ι τότε έκανα τον σταυρό μου που πήρα το συγκεκριμένο με εγγύηση και όχι το δίκαρτο που δεν είχε. Τόσα χρήματα για συσκευή και να μην έχεις εγγύηση είναι κάπως..... Γνώμη μου και εμπειρία μου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Για μένα μια ασφάλεια κάνε όποιος παίρνει χωρίς εγγύηση και τέλος,θα βρει τη λύση μετα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Κι εμένα δεν με πείραζε η εγγύηση μέχρι που στο 4μηνο τα έπαιξε η πλακέτα το S7e κ ας Ι τότε έκανα τον σταυρό μου που πήρα το συγκεκριμένο με εγγύηση και όχι το δίκαρτο που δεν είχε. Τόσα χρήματα για συσκευή και να μην έχεις εγγύηση είναι κάπως..... Γνώμη μου και εμπειρία μου.Από όσο ξέρω εγγύηση καταστήματος ενός χρόνου δίνουν σχεδόν όλοι. Τόσα κινητά έχω πάρει βέβαια και δεν την έχω χρειαστεί ποτέ. Στάλθηκε από το SM-G955FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Μάλλον θα παω για το S8 Plus SM-G9550 (128GB, Snapdragon, 6GB Ram). Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για να το παραγγείλω; ΥΓ. Ξέρω οτι δεν έχει εγγυηση και δεν με πειράζει. Πάρε το note απο αλυσίδα plaisio κτλ. το ιδιο τηλ . είναι και εγγύηση θα έχεις. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 το Νοτε δεν μου αρέσει καθόλου Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Από όσο ξέρω εγγύηση καταστήματος ενός χρόνου δίνουν σχεδόν όλοι. Τόσα κινητά έχω πάρει βέβαια και δεν την έχω χρειαστεί ποτέ. Στάλθηκε από το SM-G955FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μακάρι να μη την χρειαστείς ποτέ. Κι εγώ ποτέ δεν την είχα χρειαστεί αλλά μου έκατσε μια φορά. Και σε κάμποσους άλλους βέβαια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 παιδιά, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η εγγυηση και θεωρώ το "ευρωπαικό" κατά πολύ υποδεέστερο της ασιατικής συσκευής με τον Snapdragon. Αν γνωρίζετε, πείτε μου κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για ονλαιν αγορά της SM-G9550. Ευχαριστώ Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 παιδιά, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η εγγυηση και θεωρώ το "ευρωπαικό" κατά πολύ υποδεέστερο της ασιατικής συσκευής με τον Snapdragon. Αν γνωρίζετε, πείτε μου κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για ονλαιν αγορά της SM-G9550. Ευχαριστώ Καλυτερα να απευθυνθεις στο πιο κατάλληλο νημα και οχι εδω που μιλαμε για την ευρωπαικη version και βγαινουμε off topic. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453753 Είτε εδώ ακόμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451627 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 1000ευχαριστώ Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davelos Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλημέρα σε όλους! Κάτοχος 3 μήνες του s8+ και εδώ και 2 μέρες μου κάνει παιχνίδια με την sd card. Μία την αναγνωρίζει μία δεν την αναγνωρίζει( https://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-80MB-s-with-Adapter.html). Δοκίμασα κι έσβησα το cache του android. Καθάρισα την καρτούλα sd και φυσηξα την υποδοχή. Έσβησα τις τελευταίες εγκατεστημένες εφαρμογές. Σημειωτέον η κάρτα είχε δουλέψει άψογα 3 μήνες σε s8 που είχα. Καμία ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους! Κάτοχος 3 μήνες του s8+ και εδώ και 2 μέρες μου κάνει παιχνίδια με την sd card. Μία την αναγνωρίζει μία δεν την αναγνωρίζει( https://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-80MB-s-with-Adapter.html). Δοκίμασα κι έσβησα το cache του android. Καθάρισα την καρτούλα sd και φυσηξα την υποδοχή. Έσβησα τις τελευταίες εγκατεστημένες εφαρμογές. Σημειωτέον η κάρτα είχε δουλέψει άψογα 3 μήνες σε s8 που είχα. Καμία ιδέα???Πάρε μια samsung evo plus και δε θα έχεις θέματα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 29, 2017 by tryf3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλημέρα σε όλους! Κάτοχος 3 μήνες του s8+ και εδώ και 2 μέρες μου κάνει παιχνίδια με την sd card. Μία την αναγνωρίζει μία δεν την αναγνωρίζει( https://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-80MB-s-with-Adapter.html). Δοκίμασα κι έσβησα το cache του android. Καθάρισα την καρτούλα sd και φυσηξα την υποδοχή. Έσβησα τις τελευταίες εγκατεστημένες εφαρμογές. Σημειωτέον η κάρτα είχε δουλέψει άψογα 3 μήνες σε s8 που είχα. Καμία ιδέα??? Πάρε ένα back up και κανε της ένα format στό PC , μάλλον πάς γιά αλλαγή κάρτας αλλά δοκίμασε πρώτη αυτό πόυ σου έγραψα. Sent from my Galaxy s8+ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Καλημέρα σε όλους! Κάτοχος 3 μήνες του s8+ και εδώ και 2 μέρες μου κάνει παιχνίδια με την sd card. Μία την αναγνωρίζει μία δεν την αναγνωρίζει( https://www.skroutz.gr/s/7337151/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-80MB-s-with-Adapter.html). Δοκίμασα κι έσβησα το cache του android. Καθάρισα την καρτούλα sd και φυσηξα την υποδοχή. Έσβησα τις τελευταίες εγκατεστημένες εφαρμογές. Σημειωτέον η κάρτα είχε δουλέψει άψογα 3 μήνες σε s8 που είχα. Καμία ιδέα??? Το ίδιο έπαθα και είχα γράψει στο θέμα με τα αξεσουάρ πριν κανά δίμηνο. Εντελώς ξαφνικά τα έφτυσε. Φυσικά δε την αναγνώριζε ούτε card reader ούτε τίποτα. Πήρα Samsung EVO+ U3. Επίσης, κάτι μου λέει ότι η Bixby είναι εξαιρετική και είναι η πρώτη φορά που θα την ενεργοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μια ερώτηση ρε παιδιά πως μπορω να κάνω μια εφαρμογή οπως το eradio να παιζει κ όταν κλειδώνει το τηλ; Την έχω κ στις εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση αλλά παλι μετα απο λίγη ωρα κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μια ερώτηση ρε παιδιά πως μπορω να κάνω μια εφαρμογή οπως το eradio να παιζει κ όταν κλειδώνει το τηλ; Την έχω κ στις εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση αλλά παλι μετα απο λίγη ωρα κλεινειΕγώ πάντως με tunein και greek radio κανένα θέμα όσες ώρες κι αν το αφήσω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Εγώ πάντως με tunein και greek radio κανένα θέμα όσες ώρες κι αν το αφήσω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και με VRadio που χρησιμοποιω,κλεινει η οθονη και παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 και με VRadio που χρησιμοποιω,κλεινει η οθονη και παιζει! Θα το δω κ με αυτά σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 καλησπερα,νεος χρηστης s8+ ...εχω κανα δυο αποριες (πρωην χρηστης Xiaomi ) 1.Δεν βρισκω στη μπαρα πανω, επιλογη να κλειδωνει αμεσως η οθονη.Υπαρχει καπου αλλου?Εχει καποια αλλη επιλογη η πρεπει να κατεβασω app?ξερω οτι κλεινει με κουμπι πλαγια,αλλα ψαχνω επιλογη να παταω την οθονη κ να κλειδωνει αμεσως(το ειχε στο xiaomi,εκανα σκρολ τη πανω μπαρα κ ειχε επιλογη..) 2.Πως μπορω να κλειδωνω ξεχωριστα καποιες εφαρμογες με δακτυλικο αποτυπωμα?Δοκιμασα το ασφαλης φακελος αλλα δε με βολευει..ετσι κ αλλιως δεν μπορεις να κανεις update..στο xiaomi πηγαινα στο ασφαλεια κ ειχε επιλογη για κλειδωμα εφαρμογων.,,Βρηκα μια εφαρμοφη στο store applock καλη ειναι..απλως ρωταω αν εχει ηδη επιλογη η σαμσουγκ μεσα εκτος απο τον ασφαλη φακελο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 καλησπερα,νεος χρηστης s8+ ...εχω κανα δυο αποριες (πρωην χρηστης Xiaomi ) 1.Δεν βρισκω στη μπαρα πανω, επιλογη να κλειδωνει αμεσως η οθονη.Υπαρχει καπου αλλου?Εχει καποια αλλη επιλογη η πρεπει να κατεβασω app?ξερω οτι κλεινει με κουμπι πλαγια,αλλα ψαχνω επιλογη να παταω την οθονη κ να κλειδωνει αμεσως(το ειχε στο xiaomi,εκανα σκρολ τη πανω μπαρα κ ειχε επιλογη..) 2.Πως μπορω να κλειδωνω ξεχωριστα καποιες εφαρμογες με δακτυλικο αποτυπωμα?Δοκιμασα το ασφαλης φακελος αλλα δε με βολευει..ετσι κ αλλιως δεν μπορεις να κανεις update..στο xiaomi πηγαινα στο ασφαλεια κ ειχε επιλογη για κλειδωμα εφαρμογων.,,Βρηκα μια εφαρμοφη στο store applock καλη ειναι..απλως ρωταω αν εχει ηδη επιλογη η σαμσουγκ μεσα εκτος απο τον ασφαλη φακελο..Εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free για κλείδωμα εφαρμογών και αυτό για άμεσο κλείδωμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.doublehome Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 το δοκιμασα (αυτο για το κλειδωμα της οθονης).δεν μ αρεσει που οταν το ξανα ανοιγω κανει 1-2 δευτερολεπτα να ανοιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μα δεν επηρεάζει το άνοιγμα της οθόνης. Μόνο το κλείσιμο... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts