Vlasismiriagos Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπερα Καμία σχέση σε εμφάνιση εννοουσα και φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό στα υπόλοιπα για εμένα είναι ένα κλικ πάνω άποψη μου παντα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- από μπαταρία σε σχέση με το edge πως είναι φίλε μου; Πρώην κάτοχος 7 edge. Η μπαταρία είναι τουλάχιστον ένα 30% καλύτερη. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπερα Καμία σχέση σε εμφάνιση εννοουσα και φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό στα υπόλοιπα για εμένα είναι ένα κλικ πάνω άποψη μου παντα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- από μπαταρία σε σχέση με το edge πως είναι φίλε μου; Παιδιά για την μπαταρία υπάρχει το ανάλογο θέμα εχουμε αναφέρει αρκετά πράγματα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Και στη Smartec σου λένε ότι γνωμάτευση δεν δίνουν αν έχει πρόβλημα η συσκευή. Την ανοίγουν και την επισκευάζουν αν επισκευάζεται. Sent from my SM-G955F using TapatalkΤο θέμα είναι ότι στην Smatec μέσα σε μια με δύο ημέρες θα είχε απάντηση και αν χρειαζοταν οτιδήποτε η επισκευή θα ήταν τέλεια (πολλοί άλλαξαν οθόνες, μπαταρίες στα s7e πχ με άψογο αποτελεσμα), ενώ στην Αρβατο αμφίβαλω παρα πολυ αν θα είχαν τετοια αντιμετώπιση . Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 29, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πρώην κάτοχος 7 edge. Η μπαταρία είναι τουλάχιστον ένα 30% καλύτερη. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτρομερά ευχαριστο αυτό γιατί στην αρχή είχα κάτι αμφιβολίες ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Απο μπαταρια υπαρχει αναλογο θεμα.Ειναι λιγο καλυτερη απο το s7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πρώην κάτοχος 7 edge. Η μπαταρία είναι τουλάχιστον ένα 30% καλύτερη. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος. ειναι περιπου στα ιδια, αντε ενα 10% καλυτερη. Εγω ειχα καινουριο s7 edge κατα τη μεταβαση σε s8 plus και η διαφορα ειναι μικρη, που δεν μπορεις να την μετρησεις ακριβως. Καλο ειναι να μην δινουμε πλασματικη εικονα. Εξαλλου ηδη το s7 edge ειχε τρομερη μπαταρια, αν ηταν 30% καλυτερη του s8plus θα επρεπε να βγαζουμε 3 μερες για πλακα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Το θέμα είναι ότι στην Smatec μέσα σε μια με δύο ημέρες θα είχε απάντηση και αν χρειαζοταν οτιδήποτε η επισκευή θα ήταν τέλεια (πολλοί άλλαξαν οθόνες, μπαταρίες στα s7e πχ με άψογο αποτελεσμα), ενώ στην Αρβατο αμφίβαλω παρα πολυ αν θα είχαν τετοια αντιμετώπιση . Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό είναι σωστό. Μπορεί και μέσα στην ίδια μέρα. Η εξυπηρέτηση είναι άριστη αλλά δεν είναι στην πολιτική τους να γνωμοδοτούν για πιθανή βλάβη ώστε να ενεργοποιείται το DOA κυρίως για σκρουτζομάγαζα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Υπάρχει καμία εφαρμογή screen off. αλλά μετά να δουλεύει το αποτύπωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Όχι δεν λειτουργώ AOD γιατί δουλεύω το glimpse notification.... Δεν Πολύ κατάλαβα αυτό με το αποτύπωμα... Αν εχει κανει burn in κ φαινεται η ωρα σε λευκο φοντο..Αυτο ηθελα να σου πω..Εχω αγχωθει λιγο με την ροζ οθονη κ αυτο με το αν περναει φως στο σκοταδι γυρω απο την οθονη..Αυτο το bleed.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Αν συνεχίσεις να το σκέφτεσαι, θα σκάσεις περισσότερο. Εγώ διάβασα όλο το θέμα και προχώρησα. Αν υπήρχε θέμα, θα άλλαζα την συσκευή με νέα μέχρι να βρω άψογη. Μήπως η πρώτη φορά θα ήταν; (έχω αλλάξει 3 φορές gpad σε 3 μέρες πριν μερικά χρόνια). Αν μου κάνανε ιστορίες, άμεσα στο συνήγορο του κατανάλωση (που με βοήθησε σε άλλη περίπτωση παλαιότερα). Bleeding, για όποιον είχε άσπρο σ3 κάποτε και το έχει ζήσει στο πετσί του, ξέρει ότι δεν υφίσταται με αυτή την έννοια. Τώρα αν βάλουμε και μεγεθυντικό φακό, θα βρούμε και άλλα πράγματα στη συσκευή! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Αν συνεχίσεις να το σκέφτεσαι, θα σκάσεις περισσότερο. Εγώ διάβασα όλο το θέμα και προχώρησα. Αν υπήρχε θέμα, θα άλλαζα την συσκευή με νέα μέχρι να βρω άψογη. Μήπως η πρώτη φορά θα ήταν; (έχω αλλάξει 3 φορές gpad σε 3 μέρες πριν μερικά χρόνια). Αν μου κάνανε ιστορίες, άμεσα στο συνήγορο του κατανάλωση (που με βοήθησε σε άλλη περίπτωση παλαιότερα). Bleeding, για όποιον είχε άσπρο σ3 κάποτε και το έχει ζήσει στο πετσί του, ξέρει ότι δεν υφίσταται με αυτή την έννοια. Τώρα αν βάλουμε και μεγεθυντικό φακό, θα βρούμε και άλλα πράγματα στη συσκευή! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Οταν δινεις τοσα χρηματα για μια συσκευη χωρις δευτερη κουβεντα δεν πρεπει να εχει τιποτα..Το θεωρω απαδεχτο να εχει ροζ οθονη η στο σκοταδι να εχει bleeding..Ασχετα αν ειναι η μονη συσκευη που θελω κ θα την παρω..Μακαρι να μην εχει τιποτα απο αυτα γιατι αν την παω πισω μπορει να παρω κατι αλλο απο το ξενερωμα κ δεν το θελω..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Σύμφωνα με πολλές αναφορές (ψάξτε στο google), υπάρχουν πολλά κομμάτια που έχουν bleeding ανάμεσα στο γυαλί και το πλαίσιο περιμετρικά. Οι αναφορές αυτές κάνουν λόγο για αντανάκλαση οπότε δεν τίθεται θέμα αδιαβροχοποίησης. Δοκίμασα στα "φωτεινά σημεία" να βάλω ένα λεπτό χαρτάκι για να δω εάν όντως είναι ανοιχτό εκεί αλλά το χαρτάκι βρίσκει "πόρτα" και δεν εισέρχεται . Άρα επειδή υπάρχει πιθανότητα μεγάλη και μετά από αντικατάσταση ή επισκευή να παρουσιαστεί το ίδιο (+ η ροζ οθόνη που αυτό είναι όντως πρόβλημα), το αγνοούμε αν δεν είναι έντονο βέβαια. Επίσης οι περισσότεροι έχουν bleeding αλλά δεν το έχουν προσέξει. Για να το προσέξει κάποιος πρέπει να πάει σε σκοτεινό δωμάτιο, να ανοίξει τη φωτεινότητα 100% και να βάλει ένα λευκό φόντο... Αν έχει bleeding θα πρέπει να είναι κάπως έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Υπάρχει καμία εφαρμογή screen off. αλλά μετά να δουλεύει το αποτύπωμα; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro Με ένα μικρό delay 5-8" δουλεύει άψογα κατά τα άλλα.. Στο plus σβήνει την οθόνη αμέσως, δεν την κλειδώνει βέβαια άμεσα, παρά μετά το χρόνο που πραανέφερα αλλά μικρό το κακό μπροστά στην ευκολία που προσφέρει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Υπάρχει τρόπος να αλλάζει η φωτογραφία του background αυτόματα/τυχαία; πχ διαβάζοντας φωτογραφίες από την κάμερα ή την συλλογή. Χωρίς ξεχωριστό app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Εγώ ρε παιδιά όταν ρώτησα δεν το είχε δει μάλλον κανείς και θεώρησα ότι είναι κατασκευαστικό λάθος οπότε το έστειλα αμέσως για αντικατάσταση. Αν ήξερα και είχα ψαχτει δεν θα το έστελνα ούτε εγώ. Από Δευτέρα που θα μάθω τι θα κάνει το service θα σας ενημερώσω να ξέρετε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜα ειναι κατασκευαστικο λαθος και καλως το εστειλες. Το οτι το εχουν πολλα (σε διαφορετικα σημεια) δεν σημαινει οτι δεν ειναι αστοχια και μαλιστα (για εμενα) σοβαρη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μα ειναι κατασκευαστικο λαθος και καλως το εστειλες. Το οτι το εχουν πολλα (σε διαφορετικα σημεια) δεν σημαινει οτι δεν ειναι αστοχια και μαλιστα (για εμενα) σοβαρη. Πολύ σωστά αυτό που λες αλλά πάντα υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να έχει και το επόμενο αυτή την αστοχία όπως λες μιας και μιλάμε για bleeding σε πολλές παρτίδες του S8/S8+. Σε μερικούς μάλιστα όταν το επισκεύασαν ήταν ποιο έντονο. Επίσης να ενημερώσω πως ΔΕΝ επηρεάζει την αδιαβροχοποιηση του κινητού. Χθες το έβαλα σε λεκάνη με νερό και όλα καλά. Δεν πήρε φυσικά νερό στο εσωτερικό. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν είναι και απαράδεκτο για τόσο ακριβό κινητό (το ακριβότερο αυτή τη στιγμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Πολύ σωστά αυτό που λες αλλά πάντα υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να έχει και το επόμενο αυτή την αστοχία όπως λες μιας και μιλάμε για bleeding σε πολλές παρτίδες του S8/S8+. Σε μερικούς μάλιστα όταν το επισκεύασαν ήταν ποιο έντονο. Επίσης να ενημερώσω πως ΔΕΝ επηρεάζει την αδιαβροχοποιηση του κινητού. Χθες το έβαλα σε λεκάνη με νερό και όλα καλά. Δεν πήρε φυσικά νερό στο εσωτερικό. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν είναι και απαράδεκτο για τόσο ακριβό κινητό (το ακριβότερο αυτή τη στιγμή).Εχεις δικιο σε αυτο που λες. Προσωπικα αλλαξα 8 surface pro 4 ( και τα 8 ειχαν απο κατι) μεχρι που βαρεθηκα και απλα αγορασα κατι αλλο. Αλλα, μου ειναι αδυνατο να συμβιβαστω με προβλημα, εστω και καθαρα αισθητικο και μονο. Ο καθενας βεβαια επιλεγει αναλογα με τα δικα του κριτηρια και προτεραιοτητες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro Με ένα μικρό delay 5-8" δουλεύει άψογα κατά τα άλλα.. Στο plus σβήνει την οθόνη αμέσως, δεν την κλειδώνει βέβαια άμεσα, παρά μετά το χρόνο που πραανέφερα αλλά μικρό το κακό μπροστά στην ευκολία που προσφέρει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εβαλα αλλα κλειδωνει αμεσως και δεν δουλευει το αποτυπομα μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Την εβαλα αλλα κλειδωνει αμεσως και δεν δουλευει το αποτυπομα μετα Ψάξου στις ρυθμίσεις Αλλιώς όταν θα είμαι σπίτι θα σου πω Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ψάξου στις ρυθμίσεις Αλλιώς όταν θα είμαι σπίτι θα σου πω Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο μπαταρια πως παει η εφαρμογη τρωει παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Απο μπαταρια πως παει η εφαρμογη τρωει παραπανω; Καθόλου!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 και σε εμενα το ιδιο κανει οταν παω να το ανοιξω με το αποτυπωμα ζηταει κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδιά πως λένε την εφαρμογή που πληρώνεις με το κινητό με ανέπαφη συναλλαγή; να το δοκιμάσω σε κάνα βενζινάδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ρε παιδια για το bleeding, μήπως είναι αντανάκλαση του φωτός στο σασί λόγω edge οθόνης που έχει φως στο πλάι ? Το είχα προσέξει και στο s7 edge και στο s6 edge αλλά μετά από παρατήρηση θεωρώ ότι ήταν αντανάκλαση του φωτός στο σασί. Bleeding σημαίνει κενό και κενό σημαίνει εισροη νερού. Θυμάμαι τα Ζ3 που είχαν τέτοιο θέμα όποιος τα έβαλε στο νερό του έμεναν στο χέρι. Άρα λοιπόν είτε είναι κενό για να περναει φως ή αντανάκλαση στο σασί ή κάτι άλλο που σκέφτομαι, έχοντας δει μερικά βίντεο συναρμολογησης.. Αυτό που είδα είναι ότι το άκρο της οθόνης που πατάει στο σασί είναι διαφανές, και ίσως από εκεί περνάει φως καθώς δεν είναι μαύρο όπως το πιο πάνω κομμάτι μέχρι την οθόνη. Πραγματικά δε μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 καλησπέρα, μετά το update στην εφαρμογή facebook αν ανοίξω κάποια foto το navigation bar παραμένει εκεί και δεν φεύγει. έτσι είναι και στους υπόλοιπους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts