Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά προτείνω να δοκιμάσετε τον google O launcher...απιστευτα smooth και κάθεται πολυ όμορφα στην οθονη του κινητού!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βαγγο δεν βγάζει ακριβώς το λινκ με το apk. Για στείλε πάλι ρε φίλε το apk αν μπορείς

Nikos from S8 Plus

Στο πρωτο ποστ, το πρωτο συνημμενο Νικολα...

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/themes/substratum-inversion-ui-overlay-overlays-t3604341

Εννοειται μετα την εγκατασταση επανεκκινηση...

Καλησπέρα παίδες. Μόλις παρέλαβα και εγώ το δικό μου. Μπορώ να πω ότι είναι εκπληκτικό αλλά έχω ξενερώσει αφάνταστα.

Η οθόνη μου γύρω γύρω είναι κόκκινη. Όχι στο κέντρο αλλά γύρω από τα bezel. Όταν κάνω το update θα στρώσει η θα πρέπει να το στείλω για αλλαγή ; Ευχαριστώ

Καλησπέρα παίδες. Μόλις παρέλαβα και εγώ το δικό μου. Μπορώ να πω ότι είναι εκπληκτικό αλλά έχω ξενερώσει αφάνταστα.

Η οθόνη μου γύρω γύρω είναι κόκκινη. Όχι στο κέντρο αλλά γύρω από τα bezel. Όταν κάνω το update θα στρώσει η θα πρέπει να το στείλω για αλλαγή ; Ευχαριστώ

Σε άσπρο φόντο έξω στον ήλιο όλα έτσι είναι άμα λέμε το ίδιο άμα γυρίζεις γωνία το κινητό θα δεις ότι χάνεται

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Πηγαινε στις ρυθμίσεις της οθόνης και ρυθμισε τη απο εκει.

Samsung Galaxy S8 plus.....

Όχι μέσα στο σπίτι είμαι. Το ξέρω αυτό το φαινόμενο. Εμένα έχει κόκκινο στο τέλος της οθόνης, στις Edge πλευρές ας το πούμε. Όλα έτσι είναι η έχει πρόβλημα το δικό μου?

Όχι μέσα στο σπίτι είμαι. Το ξέρω αυτό το φαινόμενο. Εμένα έχει κόκκινο στο τέλος της οθόνης, στις Edge πλευρές ας το πούμε. Όλα έτσι είναι η έχει πρόβλημα το δικό μου?

Σου ειπα πήγαινε στις ρυθμίσεις μεσα στην οθόνη έχει ειδικη παραμετροποίηση για τα ακρα.

Samsung Galaxy S8 plus.....

Για να αρχισουμε να το σκαλιζουμε λιγο, για να περναει η ωρα, οπως λεει κι ο φιλος tsiglas, ας αρχισουμε να ριχνουμε μερικα ενδιαφεροντα overlays.

Ενα απο αυτα -αγνοουσα την υπαρξη του, ευχαριστω Αλεξ (Alextrela) για το λινκ- ειναι αυτο:

https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4165710&d=1496109177

Εγκατασταση το πρωτο apk (AlwaysOnNoHomeButton.apk) και εχοντας ενεργοποιησει το κεντρικο κουμπι (στις ρυθμισεις του AOD) θα εχετε παντα "double tap to unlock" , χωρις να εμφανιζεται το εικονιδιο (home button) σε σβηστη οθονη ;)

Και αν θέλουμε να το επαναφέρουμε διαγραφή του apk?

Σου ειπα πήγαινε στις ρυθμίσεις μεσα στην οθόνη έχει ειδικη παραμετροποίηση για τα ακρα.

Ναι άσχετα από αυτό, όλα όσα βγαίνουν έχουν αυτό το πρόβλημα?

Το ρύθμισα από εκεί και κάπως διορθώθηκε...

Κοιτα υπάρχουν 2 τύποι του συγκεκριμένου θέματος.

1.Ειτε κοκκινίλα η ροζιλα σε όλη την οθόνη.

2.Ειτε περιμετρικά από άκρη εις άκρης είτε μόνο κορυφή είτε μόνο δεξιά η αριστερά είτε μόνο κάτω κάτω μόνο η συνδυασμό με τα αλλά.

Και το 3 είναι να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία στο λευκό από άκρη σε άκρη out of the box που είναι το άριστο.

Αν είναι έντονα περιμετρικά σηκώνει αντικατάσταση και εφόσον με calibration των Edge οθονών δεν μειωθεί αισθητά και να είναι πολύ ελάχιστα.

Και αν θέλουμε να το επαναφέρουμε διαγραφή του apk?

Το διαγράφεις πολύ απλά.

Μέσα από τα app αν επιλέξεις συνθέτη εμφάνιση θα στο βγάλει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κοιτα υπάρχουν 2 τύποι του συγκεκριμένου θέματος.

1.Ειτε κοκκινίλα η ροζιλα σε όλη την οθόνη.

2.Ειτε περιμετρικά από άκρη εις άκρης είτε μόνο κορυφή είτε μόνο δεξιά η αριστερά είτε μόνο κάτω κάτω μόνο η συνδυασμό με τα αλλά.

Και το 3 είναι να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία στο λευκό από άκρη σε άκρη out of the box που είναι το άριστο.

Αν είναι έντονα σηκώνει αντικατάσταση και εφόσον με calibration των Edge οθονών δεν μειωθεί αισθητά και να είναι πολύ ελάχιστα.

Άρα δεν υπάρχει ελπίδα για αλλαγή της συσκευής... Εμένα είναι αριστερά δεξιά και στο επάνω μέρος. Με έχει ξενερώσει πάρα πολύ.... Δεν είναι έντονο αλλά ίσα που φαίνεται.

Άρα δεν υπάρχει ελπίδα για αλλαγή της συσκευής... Εμένα είναι αριστερά δεξιά και στο επάνω μέρος. Με έχει ξενερώσει πάρα πολύ.... Δεν είναι έντονο αλλά ίσα που φαίνεται.

Κοιτα και εμένα έχει πολύ ελαφριά πάνω αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Είναι πολύ αχνά και διακρίνεται μόνο σε χαμηλή φωτεινότητα η και εντελώς φάτσα όταν κοιτάζεις.

Ελαφρως γωνία να γυρίσεις γίνεται όπως υπόλοιπη οθόνη και απολυτα λευκό.

Δεν έχω δοκιμασει calibration ακόμα μιας και στου Μαρτίου την έκδοση είμαι.

Πιστεύω αρκετοί έχουν εξίσου απλά κάποιοι είτε αδιαφορούν είτε δεν το έχουν παρατηρήσει μιας και σε πολύ ελαφρύ βαθμό είναι.

Σε 4 συνολικά συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου μόνο σε 1 ήταν απολυτα ομοιόμορφο παντού το λευκό.

Στα άλλα 3 είχαν σε πολύ ελαφρύ βαθμό αλλα απολυτα αποδεκτό κατ εμε.

Μόνο αν είναι έντονο σηκώνει αντικατάσταση.

Εγώ προσωπικά έχω 3 εβδομάδες DOA και άνετα μπορώ σε αντικατάσταση να προβώ αλλά δεν βρισκω το λόγο να το κάνω μιας και σε πολύ ελαφρύ βαθμό είναι.

Edited by alextrela

Για να αρχισουμε να το σκαλιζουμε λιγο, για να περναει η ωρα, οπως λεει κι ο φιλος tsiglas, ας αρχισουμε να ριχνουμε μερικα ενδιαφεροντα overlays.

Ενα απο αυτα -αγνοουσα την υπαρξη του, ευχαριστω Αλεξ (Alextrela) για το λινκ- ειναι αυτο:

https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4165710&d=1496109177

Εγκατασταση το πρωτο apk (AlwaysOnNoHomeButton.apk) και εχοντας ενεργοποιησει το κεντρικο κουμπι (στις ρυθμισεις του AOD) θα εχετε παντα "double tap to unlock" , χωρις να εμφανιζεται το εικονιδιο (home button) σε σβηστη οθονη ;)

Αυτο που λες τι διαφορά έχει από το να πατάς εκεί που είναι το κουμπί και να ξυπνάει το κινητό όπως κάνει από μόνο του ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κοιτα και εμένα έχει πολύ ελαφριά πάνω αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Είναι πολύ αχνά και διακρίνεται μόνο σε χαμηλή φωτεινότητα η και εντελώς φάτσα όταν κοιτάζεις.

Ελαφρως γωνία να γυρίσεις γίνεται όπως υπόλοιπη οθόνη και απολυτα λευκό.

Δεν έχω δοκιμασει calibration ακόμα μιας και στου Μαρτίου την έκδοση είμαι.

Πιστεύω αρκετοί έχουν εξίσου απλά κάποιοι είτε αδιαφορούν είτε δεν το έχουν παρατηρήσει μιας και σε πολύ ελαφρύ βαθμό είναι.

Σε 4 συνολικά συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου μόνο σε 1 ήταν απολυτα ομοιόμορφο παντού το λευκό.

Στα άλλα 3 είχαν σε πολύ ελαφρύ βαθμό αλλα απολυτα αποδεκτό κατ εμε.

Μόνο αν είναι έντονο σηκώνει αντικατάσταση.

Εγώ προσωπικά έχω 3 εβδομάδες DOA και άνετα μπορώ σε αντικατάσταση να προβώ αλλά δεν βρισκω το λόγο να το κάνω μιας και σε πολύ ελαφρύ βαθμό είναι.

Δεν είναι πρόβλημα αυτό πάντως, από τη στιγμή που η σάμσουγκ έχει δηλώσει ότι είναι φυσιολογικό για τις amoled.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν είναι πρόβλημα αυτό πάντως, από τη στιγμή που η σάμσουγκ έχει δηλώσει ότι είναι φυσιολογικό για τις amoled.

Κοιτα αν είναι σε πολύ ελαφρύ βαθμό είναι αποδεκτό.

Αλλιώς όχι σηκώνει αντικατάσταση.

Απλά πιστεύω υπάρχει σε σεβαστο αριθμό συσκευων απλά κάποιοι είτε αδιαφορούν και δεν τους νοιάζει λόγο ότι είναι σε πολύ ελαφρύ βαθμό και ενδεχόμενος με calibration έρθει στο 100% απολυτα λευκό από άκρη εις άκρη.

Αυτο που λες τι διαφορά έχει από το να πατάς εκεί που είναι το κουμπί και να ξυπνάει το κινητό όπως κάνει από μόνο του ?

Απλά θα είναι σβηστο αλλά θα λειτουργεί εξίσου.

Εγώ πχ το βρισκω πιο cool να μην έχει κάτι που να είναι ανοιχτό.

Και το δάχτυλο πηγαίνει αυτόματα κέντρο και παίζει το gesture 100%

Εμένα με βόλεψε έτσι εσυ αν θες άστο να να φαίνεται το home button.

Είναι απλά ένα επιπλέον customization τρικ.

Το παίρνεις η το απορρίπτεις πολύ απλά :p

Αν άλλαζε χρωμα ίσως το κράταγα ανοιχτό αλλά το βαριέμαι συνέχεια λευκό να είναι.

Άρα για τα γούστα μου το προτιμώ να είναι σβηστό εντελώς από το να βλέπω συνέχεια λευκό.

Edited by alextrela

Ειστε βεβαιοι οτι γινεται αντικατάσταση;;

Κανονικά με το γράμμα του νόμου ναι και εφόσον με το calibration δεν εξαλυφθει απολυτα η να υπάρχει σε πολύ ελαφρύ βαθμό.

Επειδή πέρασε από τα χέρια και απολυτα ομοιόμορφο αν τους το πάω service σίγουρα πρέπει λύση να βρουν εάν έβλεπαν και τα 2.

Απλά τότε όμως μπαίνεις στο τρυπακι αλλαγών επι αλλαγών είτε σε οθόνη είτε σε συσκευή και είναι λαχείο αν σου κάτσει απολυτα καλό η και χειρότερα σε αντικατάσταση.

Παιδιά έχω ένα θέμα με τα hdr videos. Κατέβασα μερικά demos και έπαιζαν κανονικά με το σήμα hdr με κεφαλαία, αλλά πλέον δεν τα δείχνει hdr και ούτε το σήμα φαίνεται... έκανα και restart...

Edit : αν μετακινήσεις τα βίντεο στο DCIM δεν τα παίζει σε hdr. Θέλει αλλού

Μπορώ να τρέχω Εφαρμογές πχ gallery με άλλη ανάλυση (στο φουλ ) και όλα τα άλλα μενού κλπ με full hd?

Edited by mkbhd

Απ' ότι φαίνεται πλέον όλες οι στοκ εφαρμογές θα παίρνουν αναβαθμίσεις ανεξάρτητα από γενικά updates. Πριν από λίγο μου ήρθε αναβάθμιση της gallery στο galaxy app store. Πολύ καλό αυτό!

Έχει πάρει κανείς το Coral Blue??

Κυκλοφορεί σε πολλά σκρουτζομάγαζα.

Αν ναι, ας κάνει τον κόπο να γράψει εντυπώσεις του συγκεκριμένου χρώματος. Και αν καλύπτεται κανονικά από 2ετή επίσημη εγγύηση της samsung hellas?

Απ' ότι φαίνεται πλέον όλες οι στοκ εφαρμογές θα παίρνουν αναβαθμίσεις ανεξάρτητα από γενικά updates. Πριν από λίγο μου ήρθε αναβάθμιση της gallery στο galaxy app store. Πολύ καλό αυτό!

Μπήκα στο Galaxy app και είχα 7 αναβαθμίσεις στοκ Samsung εφαρμογών.... Εννοείται μετά το πέρασμα του τελευταίου update....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παρατηρώ ότι όσο δουλεύω το κινητό το φαινόμενο μειώνετε. Δεν είναι η ιδέα μου γιατί είμαι πολύ ψείρας.

Πλέον μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλεί και πολύ.

Άντε να δούμε...

Καλησπερα σε ολους,οσον αφορα το προβλημα με το audio drop που παρατηρειται στη συσκευη μου,καθως επισης και σε αλλε, σημερα πηγα το κινητο στη Smartec. Τους εξηγησα το προβλημα μου και μου ειπαν πως θα το εξετασουν και θα με καλεσουν αυριο. Οταν τους ρωτησα αν θα μου το αντικαταστησουν σε περιπτωση που κριθει ελλετωματικο μου απαντησαν πως δεν ειναι στην πολιτικη της samsung να αντικαθιστα τις συσκευες οποτε και θα επισκευαστει,κατι φυσικα που με εξοργισε. Δεν ειναι δυνατον να αγοραζεις συσκευη/ναυαρχιδα 930Ε και να μην στην αντικαθιστουν αν κρινουν πως ειναι προβλημα hardware. Α! Ξεχασα να αναφερω πως η κοπελα μου τονισε πως προκειμενου να επισκευαστει το κινητο ενδεχομενως να αφαιρεθει το screen protector χωρις βεβαια να το αντικαταστησουν και αυτο(αλλα 25Ε χαμενα μιας και ηταν της puro:mad::mad:).

Για ο,τι νεοτερο θα σας ενημερωσω.

Λοιπον μετα το σημερινο update των 600 plus mb νομιζω λυθηκε το προβλημα. Περασα απο ολα τα σημεια που πριν εχανα το σημα και ηθελε η συσκευη restart και οχι μονο δεν εμφανιστηκε το προβλημα αλλα δεν ειχα drop call. Σημεια στα οποια παντα ειχα με όλα μου τα τηλεφωνα!

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)