tampaman Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μήπως φοράς σχετικά χοντρή back cover case που θέλει λίγη προσπάθεια για να ακουμπήσει όλο το αποτύπωμα στον αισθητήρα? Πάντως να ξέρεις δεν είναι και από τα καλύτερα. Καμία σχέση με την αμεσότητα του δακτυλικού αποτυπώματος π.χ. των Huawei ή των LG... Τη γνήσια φοράω flip cover.με την ίδια και χωρίς φόρτιση το ξεκλειδώνω και μιλάμε σε δευτερόλεπτα ανοίγει.με φόρτιση φαίνεται ότι κολλάει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τη γνήσια φοράω flip cover.με την ίδια και χωρίς φόρτιση το ξεκλειδώνω και μιλάμε σε δευτερόλεπτα ανοίγει.με φόρτιση φαίνεται ότι κολλάει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανενα προβλημα εδω με το ξεκλειδωμα οταν φορτιζει το κινητο.Εχεις δοκιμασει να διαγραψεις το fingerprint και να το ξαναπερασεις? Επισης αν δεν δεις βελτιωση κανε ενα factory reset.Αν ουτε με αυτο δεις βελτιωση τοτε πηγαινε το για αλλαγη.Ποτε το πηρες και απο που? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Και εγώ την γνήσια led flip cover φοράω και με δυσκολεύει λιγάκι αλλά δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στοην ανάγνωση του αποτυπώματος όταν φορτίζει ή όχι. Μήπως λόγω του καλωδίου φόρτισης έχει διαφορετική θέση το δάκτυλο και σου δημιουργεί αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Και εγώ την γνήσια led flip cover φοράω και με δυσκολεύει λιγάκι αλλά δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στοην ανάγνωση του αποτυπώματος όταν φορτίζει ή όχι. Μήπως λόγω του καλωδίου φόρτισης έχει διαφορετική θέση το δάκτυλο και σου δημιουργεί αυτό το θέμα? Όχι φαίνεται ότι κάπου κολλάει και δε το αναγνωρίζει όπως πρέπει.στο μάτι φαίνεται. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Παιδιά στο playstore λέει ότι η συσκευή είναι uncertified...ξερει κάποιος Γιατί? Γι'αυτό δεν μπορώ να κατεβάσω και το netflix...επειδή στο store μου δείχνει ότι το τηλ δεν είναι πιστοποιημένο...μπορει κάποιος να δει εάν είναι και σε αυτόν Έτσι? Edited May 16, 2017 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Οι συσκευές μας με τον Exynos τι πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης έχουν; Ψάχνομαι για power bank κι έχω χάσει λίγο τη μπάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Παιδιά στο playstore λέει ότι η συσκευή είναι uncertified...ξερει κάποιος Γιατί? Γι'αυτό δεν μπορώ να κατεβάσω και το netflix...επειδή στο store μου δείχνει ότι το τηλ δεν είναι πιστοποιημένο...μπορει κάποιος να δει εάν είναι και σε αυτόν Έτσι? Έχεις κάνει root το κινητό; Αν ναι αυτό φταίει.Έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα επιτρέπει σε ρουταρισμενα κινητά την εγκατάσταση της εφαρμογής της η Netflix. Διάβασε το άρθρο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452250 Edited May 16, 2017 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Έχεις κάνει root το κινητό; Αν ναι αυτό φταίει.Έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα επιτρέπει σε ρουταρισμενα κινητά την εγκατάσταση της εφαρμογής της η Netflix. Διάβασε το άρθρο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452250 Ευχαριστώ για την απάντηση...εκανα hard factory data reset και έφτιαξε.. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση...εκανα hard factory data reset και έφτιαξε.. Δοκιμασες πρωτα να κανεις στο playstore clear cache+data? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Σε 2 μέρες θα κάνει παρέα το S8+ μου και το Samsung 360 (2017).... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Είναι πιστεύω κάτι που δεν γλιτώνουμε. Πχ ας υποθέσουμε ότι περνάω BTU χωρίς κάρτα sim. Περνάω με πριν και μετά reset. Στήνω, κλείνω, βάζω sim ανοίγω. Θα έχουμε πάλι το μήνυμα εντοπίστηκε νέος παροχος (κάτι τέτοιο) πρέπει να κάνετε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Κάνοντας λοιπόν επαναφορά με την sim μέσα θα το γυρνάει. Χωρίς την sim θα ζητάει επαναφορά σε κάθε επανεκκίνηση. Και θα πρέπει να την κάνουμε (μάλλον) γιατί εγώ έμεινα στα καλά καθούμενα χωρίς σήμα σε μέρος που έχω σήμα κανονικά. Και πάνω ή μπάρα έδειχνε γραμμές, αλλά μόνο κλήσεις sos. Δεν το κατάλαβα άμεσα λοιπόν. Παρα μόνο όταν χρειάστηκε να κάνω κλήση η να ανοίξω data. Εχω το ιδιο προβλημα και γω παιδια,το κινητο ξαφνικα χανει το σημα του κ γινεται μουγκο,δν λειτογργει ο ηχος ουτε απο το ακουστικο ουτε απο το ηχειο παρα μονο αν το κανω επανεκιννηση. Το εκανα ηδη φορματ μια φορα στις αρχες εστρωσε για 15 μερες και χθες μου το εκανα παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Εχω το ιδιο προβλημα και γω παιδια,το κινητο ξαφνικα χανει το σημα του κ γινεται μουγκο,δν λειτογργει ο ηχος ουτε απο το ακουστικο ουτε απο το ηχειο παρα μονο αν το κανω επανεκιννηση. Το εκανα ηδη φορματ μια φορα στις αρχες εστρωσε για 15 μερες και χθες μου το εκανα παλι. Οπα αυτό είναι άλλο πρόβλημα. Όχι απλά χάνει σήμα αλλά και ήχο? Είχες κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων με κάρτα σιμ μέσα και στήσιμο? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 για ακομη μια φορα ο exynos 8895 δειχνει την ανωτεροτητα του! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Οπα αυτό είναι άλλο πρόβλημα. Όχι απλά χάνει σήμα αλλά και ήχο? Είχες κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων με κάρτα σιμ μέσα και στήσιμο? Ναι κανονικοτατα. http://bgr.com/2017/05/11/samsung-galaxy-s8-plus-audio-drop-issue/ Το εχουν και αλλοι απ ο,τι βλεπω. Edited May 17, 2017 by tsifsta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ναι κανονικοτατα. http://bgr.com/2017/05/11/samsung-galaxy-s8-plus-audio-drop-issue/ Το εχουν και αλλοι απ ο,τι βλεπω. Καλημέρα το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ το έχω στείλει στο service και δεν ξέρουν τι τους γίνετε κάνουν μια αναβάθμιση στην αρχή και μου λένε οκ, την επόμενη μέρα ξανά τα ίδια κόβεται ο ήχος , αποφάσισα να τους το πηγαίνω κάθε μέρα μιας και δεν ξέρουν πως να το διορθώσουν μέχρι να μου αντικαταστήσουν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ναι κανονικοτατα. http://bgr.com/2017/05/11/samsung-galaxy-s8-plus-audio-drop-issue/ Το εχουν και αλλοι απ ο,τι βλεπω. Τότε η μόνη λύση είναι service. Η αν υπάρχει doa αντικατάσταση. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Τότε η μόνη λύση είναι service. Η αν υπάρχει doa αντικατάσταση. Από ότι λέει ο φίλος, του έχουν κόψει μισθό στο σέρβις. Αντικατάσταση πρέπει να γίνει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ναι κανονικοτατα. http://bgr.com/2017/05/11/samsung-galaxy-s8-plus-audio-drop-issue/ Το εχουν και αλλοι απ ο,τι βλεπω. Ξεφτίλα αν συμβαίνει αυτό: might be a loose contact inside of the phone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδιά αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ο σαρωτής ίριδας. Πραγματικά ξεκλειδώνει άμεσα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα έβαλα τελείως τυχαία γιατί δεν με βολεύει η θέση του σαρωτή αποτυπωμάτων και πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Βλέπω τους χρήστες τον έναν μετά τον άλλον να εμφανίζονται και να αναφέρουν προβλήματα. Είναι σάν τον βροχερό καιρό και τα σαλιγκάρια. 929 ευρώ για να γινόμαστε πειραματόζωα Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 100% αξιόπιστο smartphone λίγο δύσκολο. Κάποια μοντέλα βγάζουν θεματάκια. Μακάρι να μην έβγαζαν αλλά... Γίνονται και αυτά Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Σήμερα έτυχε να δω και τα δύο σε κατάστημα public. Επειδή διάβαζα ότι το μικρό είναι πιο βολικό από το μεγάλο, εγώ έχω αντίθετη αίσθηση. Το μικρό δεν μου άρεσε καθόλου. Επίσης το γκρι είναι πιο ενδιαφέρον χρώμα αλλά θα μπορούσε να μη έχει τόσο γυαλιστερό bezel σε σχέση με το silver. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλησπέρα παιδια.Ηθελα να ρωτήσω τους κατοχους της συσκευής τι ακριβώς παίζει με τη προβολή βίντεο και φωτογραφιών σε 16:9 αναλογία.Υπάρχει αυτοματη προσαρμογή του βίντεο στις διαστάσεις της οθονης όπως έχω δει σε κάποια reviews στην εφαρμογή youtube για ολες τις εφαρμογές προβολής βίντεο και αν ναι γίνεται εύκολα αυτοματα η με κάποιο συνδυασμό ?Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες? Γενικά σας προβληματιζει αυτό το σημείο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλησπέρα παιδια.Ηθελα να ρωτήσω τους κατοχους της συσκευής τι ακριβώς παίζει με τη προβολή βίντεο και φωτογραφιών σε 16:9 αναλογία.Υπάρχει αυτοματη προσαρμογή του βίντεο στις διαστάσεις της οθονης όπως έχω δει σε κάποια reviews στην εφαρμογή youtube για ολες τις εφαρμογές προβολής βίντεο και αν ναι γίνεται εύκολα αυτοματα η με κάποιο συνδυασμό ?Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες? Γενικά σας προβληματιζει αυτό το σημείο? Στο YouTube απλά πατάς ένα εικονίδιο αφής που εμφανίζεται και ουσιαστικά ζουμάρει την εικόνα και γίνεται full screen δηλαδή εννοείται πως κόβει περιεχόμενο... Το ίδιο και στην αναπαραγωγή μέσο της Συλλογής οποιουδήποτε βίντεο απλά εκεί μπορείς εκτός από το να το ζουμάρει να το ξεχειλωση κιόλας. Στο kodi τα παίζει όλα full screen με τις ίδιες δυνατότητες που δείνει και η Συλλογή.. Αυτά έχω δοκιμάσει.. Οι φωτογραφίες από την συλλογή εμφανίζονται πάντα με μαύρα κενά... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εμφανίζονται με μαύρο κενό αν είναι τραβηγμένες 4:3. Αν είναι 16:9 φαίνονται full screen. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts