Jump to content

Φιλία

woudoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχετο λίγο με το θέμα αλλά εγώ θα το πω:

Είμουν προχθές στο τρένο, γυρνούσα από Θεσ/νικη. Εκεί λοιπόν που καθόμουνα, στη διπλανή θέση ήταν μια Ιταλίδα, 19-20 χρονών. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα μιλαγαμε και με έναν κύριο στο απέναντι κάθισμα όπου σε μια φάση μου κάνει: "Έστω ότι παντρέυεσαι τη Σάρα και μετακομοίζεις στην Ιταλία, όλοι σου οι φίλοι θα σε ξεχάσουν". Και γω τι νομίζετε ότι του απάντησα; "Δεν πειράζει, αρκεί που θα μαι με τη Σάρα!". Κόκαλο η κοπέλα...

• Απαντήσεις 138
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είμουν προχθές στο τρένο, γυρνούσα από Θεσ/νικη. Εκεί λοιπόν που καθόμουνα, στη διπλανή θέση ήταν μια Ιταλίδα, 19-20 χρονών. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα μιλαγαμε και με έναν κύριο στο απέναντι κάθισμα όπου σε μια φάση μου κάνει: "Έστω ότι παντρέυεσαι τη Σάρα και μετακομοίζεις στην Ιταλία, όλοι σου οι φίλοι θα σε ξεχάσουν". Και γω τι νομίζετε ότι του απάντησα; "Δεν πειράζει, αρκεί που θα μαι με τη Σάρα!". Κόκαλο η κοπέλα...

Πειράζει που δεν κατάλαβα; :worry:

Τι να πω κ εγώ !βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί ομοιοπαθείς ! Κ εγώ έχω κολλητό από το παιδικό σταθμό και παρ όλο που τα τελευταία 3 χρόνια δεν μένουμε πια στην ίδια πόλη η απόσταση δεν μας χώρισε !έχω χάσει πολλούς <<φίλους >>για την ακρίβεια άτομα που τα θεωρούσα εγώ φίλους αλλά τελικά δεν άξιζαν

Θα συμφωνήσω ότι ένα πραγματικό φίλο δύσκολα βρίσκεις …

Πρόσφατα νόμιζα ότι θα τους έκανα 2 αλλά τελικά αποδείχθηκα λάθος ! ο<< φίλος >> μου και κολλητός επί 2 χρόνια , έκανε σχέση με τη κοπέλα που μου άρεσε (ενώ ήξερε ότι μ άρεσε κ εμένα και ότι δεν της είχα μιλήσει για να μην τσακωθώ μαζί του ή στεναχωρηθεί… ) ε από τότε που είναι μαζί (2μηνες περίπου ) από τότε έχω να του μιλήσω …Ένιωσα τελείως μλκς και πιστεύω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ πολύ (ειδικά εάν είσαι ευαίσθητος η στεναχωρείσαι εύκολα για τέτοια θέματα )γιατί τελικά ότι κ αν δώσεις δεν το εκτιμούν !γι αυτό λοιπόν πρέπει να προσέχουμε !

Φίλια ανάμεσα σε γυναίκες δεν βρίσκεται ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολα …έχω παραδείγματα που η 1 κολλητή πάει και τα μπλέκει με αυτόν που θέλει η άλλη…ουυυυυυυυυυυυ άπειρα….

Τώρα για φιλία άντρα γυναίκα (ειδικά είναι όμορφη ) δεν ξέρω…εγώ έχω μια παρά πολύ καλή φίλη αλλά νομίζω ότι υπάρχει και κάτι παραπάνω , κάτι που με τραβάει ερωτικά …

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Παιδιά και εγώ νόμιζα πως έχασα μια "φίλη" αλλά μετά μετάνιωσα που είχα στενοχωρηθεί.....

Λοιπόν αυτή υποτείθεται πως έχει 2 κολλητές(ας πούμε την Α και τη Β)....Καθόμουν λοιπόν μαζί της και μαζί με τη μία κολλητή της (την Α) και θάβανε την άλλη που έλειπε.... ( τη Β )Μετά ήταν με την άλλη(Β) και θάβανε αυτήν που έλειπε (την Α) :p

Με λίγα λόγια τις έθαβε συνέχεια.......

Και μετά εγώ τι πρέπει να κάνω? :D Απλά γελάω και απομακρύνθηκα εντελώς από αυτό το άτομο..... :lol:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Σούπερ η απάντηση που της έδωσες :p όσο για τους φίλους, δεν πρόκειται να σε ξεχνούσαν αν θα ήταν πραγματικοί φίλοι αλλά θα σε στήριζαν σ'αυτή την απόφαση σου :cool:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σούπερ η απάντηση που της έδωσες :p όσο για τους φίλους, δεν πρόκειται να σε ξεχνούσαν αν θα ήταν πραγματικοί φίλοι αλλά θα σε στήριζαν σ'αυτή την απόφαση σου :cool:

Super-duper, δυστυχώς στην Κατερίνη είχε άλλος τη θέση οπότε the bird flew... :mad:

Super-duper, δυστυχώς στην Κατερίνη είχε άλλος τη θέση οπότε the bird flew... :mad:

Θα μπορούσες να προτείνεις να έρθει μαζί σου στο καφέ του τρένου ;) ;) :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Υποτηθέμενοι ''Φίλοι'' υπάρχουν πολλοί κολλητό φίλο όμως στον οποιό να μπορείς να ανοίξεις την καρδιά οποιαδήποτε στιγμή στον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς τα πάντα και΄ύστερα να εισαι σίγουρος πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν δύσκολα βρίσκεις. Ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που δεν θα σε προδώσει και θα είναι πάντα εκεί για σένα θα κάνει θυσίες για σένα χωρίς να περιμένει ανταλάγματα εκείνος που θα σε νιώθει πραγματικά και που ξέρεις πως θα βρίσκεται δίπλα σου όχι μονο στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές, ο άνθρωπος που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσες να φανταστεις τη ζωή σου και αυτος για τον οποίο βάζεις το χέρι σου στη φωτιά σε οποιοδήποτε θέμα...

Λίγα τέτεια άτομα βρίσκεις στη ζωή σου και αυτά δύσκολα.

Τόσο χρόνια έχουν περάσει πολύ φίλοι απο τη ζωή μου και όμως μόνο σε μία βρήκα όλα αυτά τα παραπάνω χαρακτηριστικά μόνο αυτήν μπορώ να αποκαλέσω κολλητή, αδελφή ψυχή και είμαι πολλή χαρούμενη που κατάφερα να ανακαλύψω επιτέλους αυτό το άτομο την ευχαριστώ που υπάρχει και που με έχει κάνει να καταλάβω την πραγματική έννοια του κολλητού φίλου... :cry: :)

• 3 weeks later...

Τι θα λέγατε να ανάψουν λίγο τα αίματα ?

Αγόρια πάρτε ποπκορν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι γυναίκες για το παρακάτω θέμα

Θα θέσω σκληρές ερωτήσεις ..........

Κοπέλες του φόρουμ ας μας απαντήσετε επιτέλους

1) Πιστεύετε στη φιλία μεταξύ γυναικών ? ( ξέρω πολλές κοπέλες που μαρτυρούν πως οι φιλίες μεταξύ γυναικών είναι επικίνδυνες)

2) Γιατί ζηλεύεστε μεταξύ σας ? ( και μην αρχίσετε τα - α εγώ δεν ζηλεύω ποτέ τις φίλες μου )

3) Εμπιστεύεστε πιο πολύ μια γυναίκα για κολλητή ή ένα φίλο ?

και 4) Γιατί ρε κοπέλες κάνετε αυτό το πράγμα όλες ? είστε με μια φίλη , βλέπετε μια άλλη που έρχετε , την φιλάτε , αρχίζετε τα αχ μου'λειψες , τι κάνεις πως είσαι γλυκειά μου κτλπ κτλπ και μόλις φεύγει αρχίζετε " την τάδε την δείξε την μπήξε μπλα μπλα μπλα μπλα " Γιατί αγκαλιάζεστε και φιλιέστε με τόση άνεση όταν δεν τι νιώθετε ?

Κορίτσια μη πέσετε να με φάτε αυτά που λέω τα έχω δει και ΙΣΧΥΟΥΝ

Εκτός τι να πω και αν ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι κοπέλες που είστε εδώ είστε η Εξαίρεση

Νέλλυ .......... που είσαι ? σε χάσαμε :)

Νέλλυ σε προκαλεί :p δεν νομίζω να το αφήσεις αυτό έτσι ;)

καταρχην εχεις απολυτο δικιο οι περισσοτερες ειμαστε ετσι κατα 98% γι αυτο και γω αποφευγω να κανω παρεα με κοπελες.παντα εκανα την καλυτερη παρεα με αντρες γιατι ειναι πιο αγνοι και δεν εχουν αυτη την κακια πονηραδα της γυναικας.

μια φιλη εχω κρατησει μονο καλη απο το δημοτικο και ειμαστε ακομα μαζι κολητες και μια κοπελα τωρα τελευταια.ειλικρινα εψαξα παρα πολυ για να τις βρω και να τις ξεχωρισω.δεν βρισκεις πια γυναικες που να μην σε θαβουν απο πισω η να μην ζηλευει ημια την αλλη ειναι ειδος υπο εξαφανιση.και οσες πεσουν να με φανε τωρα ας κατσουν να σκεφτουν με αντρα η με γυναικα συνενοουντε καλυτερα και εχουν την καλυτερη παρεα? εγω προσωπικα εχω περασει απιστευτα με καποιους κολητους μου και δεν τους αλλαζω με καμια γυναικοπαρεα που και αυτη ειναι χρησιμη καποιες στιγμες αλλα μεταξυ αντρα και γυναικα υπαρχει πιο ζεστη και πιο γερη φιλια.

Εγώ προσωπικά τα έχω ζήσει αυτά που λες.ΟΛΑ.Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο.Είχα αρκετές φορές στη ζωή μου "φίλες" που μόνο φίλες δεν ήταν.Από μπροστά "Τι κάνεις κουκλάρα μου;" κι από πίσω Το Θάψιμο.Και η φάση είναι ότι από τελείως τυχαίες καταστάσεις ανακάλυψα τι παιζόταν.

Τεσπα,αυτά συμβαίνουν.Πάντως αηδιάζω πλέον όταν καταλαβαίνω την υποκρισία μιας κοπέλας,και φυσικά δεν κάνω πως δεν καταλαβαίνω τι παίζει της δείχνω ξεκάθαρα την αντιπάθειά μου,κι αν δεν χαμπαριάζει,παίζει και να της το πω ανοιχτά.

Αν είναι να ζηλέψω κάποια που είναι πραγματικά φίλη μου,την ζηλεύω καλοπροαίρετα,και της το λέω κιόλας.Πχ "αχ βρε αγάπη μου να είχα τα μπλε σου τα μάτια!"Είναι πολύ άσχημο μία κοπέλα που θεωρείς φίλη σου να σου βγάζει κακοπροαίρετη ζήλια,πληγώνεσαι πολύ περισσότερο γιατί την υπολογίζεις σαν άνθρωπο,άρα και τη γνώμη της.Για παράδειγμα είχα μία υποτιθέμενη φίλη η οποία ήταν αρκετά παχιά προσπαθούσε να βγάλει το κόμπλεξ της σε μένα(που είμαι πολύ αδύνατη)λέγοντας π.χ."Πως είσαι έτσι πάρε κανά κιλό,πως θα βρεις άντρα,ή κοίτα το στήθος μου,ωραίο δεν είναι;"με ύφος όμως που πρόδιδε ότι σκοπός της ήταν να κάνει εμένα να νιώσω άσχημα για να ανέβει η ψυχολογία της

Φυσικά και πιστεύω στη φιλία μεταξύ γυναικών!Έχω 3 φίλες που γι'αυτές βάζω και το χέρι μου (και το κεφάλι μου άμα λάχει :p )στη φωτιά ότι δεν θα με προδώσουν ποτέ.

Μπορώ να εμπιστευτώ και μια γυναίκα και έναν άντρα το ίδιο για φιλία.Έχω άλλωστε και αρκετούς φίλους άντρες.Αλλά υπάρχουν κι εδώ τα ρίσκα γιατί μπορεί ο άλλος να σε πλησιάζει φιλικά με άλλους σκοπούς.

ασε γιατι την εχω πατησει απειρες φορες απο υποτιθεμενες φιλες.

σιγουρα δεν ειμαστε ολες ετσι υπαρχουμε και μερικες που κανουμε την εξαιρεση.

σκεφτητε μονο οποιος το εχει δει τι εγινε στο survivor οταν ηταν μονο γυναικες σ ενα νησι.σκοτωθηκαν μεταξυ τους μονο ξυλο δεν επαιξαν και πως φεροτανε ο ενας αντρας στον αλλον..χασμα μιλαμε!

Τι θα λέγατε να ανάψουν λίγο τα αίματα ?

Κι άλλο BlueBoy? Δε σου φτάνει ο χαμός που γίνεται μέχρι τωρα? :p :p

Απο φιλίες άστο καλύτερα.. Πονάει πολυ. Πριν λίγο καιρό είχα ανοιξει ένα σχετικο θέμα και εκεί να δεις τι ειπώθηκε.. Οχι μονο μεταξύ γυναικών άλλα και αντρών. Χάλια μαύρα... :(

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που το παραδεχτήκατε .Αυτό δεν σας υποβιβάζει αλλά σας ανεβάζει τουλάχιστον στα δικά μου μάτια .Η αλήθεια είναι πως οι άντρες μεταξύ τους δεν είναι της πονηριάς.Αν δεν σε γουστάρουν θα σου πουν χύμα μπροστά σου "Αντε ρε μαλ*** * δεν έχουν ούτε φιλιά ούτε αγκαλιές άνευ λόγου.

Αν ένας άντρας φίλος σε αγκαλιάσει ή σε φιλήσει σημαίνει ότι τον έχεις κερδίσει και ότι πλέον βάζει το χέρι του στη φωτιά.

Το επικίνδυνο είναι όταν σε μια φιλία αντρός γυναικός μπορεί να αναπτυχθούν άλλα συναισθήματα

Αλλά όσο αφορά τις φιλίες οι ίδιες οι γυναίκες λένε τα χειρότερα για τις φιλίες με γυναίκες.

Σίγουρα υπάρχει και φιλία σημαντική μεταξύ γυναικών ΣΙΓΟΥΡΑ , απλά θεωρώ ότι είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο δύσκολο να καταλάβεις πότε η "εκδηλωτική έκφραση συναισθημάτων" προς μια φίλη είναι αποτέλεσμα αληθινής φιλίας και πότε "τυπικής"

Φιλια μεταξυ γυναικων?Ας γελασω... :lol: η μια κοιταζει να βγαλει το ματι της αλλης,δεν ειναι τυχαιο πως μολις καποιος "γκομενος" της παρεας χωρισει,βρισκει κατευθειαν νεα αγκαλια στην...καλυτερη φιλη της πρωην του... :w00t: και αλλα πολλα παραδειγματα...οπως "τι ομορφη που εισαι σημερα χρυση μου" & μετα πισω απ'την πλατη της "πως ντυνεται ετσι το τσολι,η ψωναρα,ωραιο σωματακι εχει αλλα εχει στραβο φρυδι & πετανε τριχες απ'τη μυτη-απορω τι της βρισκουν οι αντρες!" :p :lol: :rolleyes: γενικα η κατασταση εχει πολυ γελιο απ'τη μια,αλλα απ'την αλλη δειχνει ξεκαθαρα ενα πραγμα:το φθονο & τη ζηλεια που εχουν μεσα τους ολες οι γυναικες προς οποιαδηποτε τις βγαλει απ'το κεντρο του γαλαξια,οπου νομιζουν οτι βρισκονται... :mad: :rolleyes:

Νέλλη σε προκαλεί :p δεν νομίζω να το αφήσεις αυτό έτσι ;)

Λέει οτι απλά του έλειψα βρε :p

My blue friend,δε χρειαζόμαστε 2 θέματα για τη φιλία,το ένωσα με το θέμα που υπήρχε ήδη για τη φιλία :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Εγώ προσωπικά τα έχω ζήσει αυτά που λες.ΟΛΑ.Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο.Είχα αρκετές φορές στη ζωή μου "φίλες" που μόνο φίλες δεν ήταν.Από μπροστά "Τι κάνεις κουκλάρα μου;" κι από πίσω Το Θάψιμο.Και η φάση είναι ότι από τελείως τυχαίες καταστάσεις ανακάλυψα τι παιζόταν.

Τεσπα,αυτά συμβαίνουν.Πάντως αηδιάζω πλέον όταν καταλαβαίνω την υποκρισία μιας κοπέλας,και φυσικά δεν κάνω πως δεν καταλαβαίνω τι παίζει της δείχνω ξεκάθαρα την αντιπάθειά μου,κι αν δεν χαμπαριάζει,παίζει και να της το πω ανοιχτά.

Αν είναι να ζηλέψω κάποια που είναι πραγματικά φίλη μου,την ζηλεύω καλοπροαίρετα,και της το λέω κιόλας.Πχ "αχ βρε αγάπη μου να είχα τα μπλε σου τα μάτια!"Είναι πολύ άσχημο μία κοπέλα που θεωρείς φίλη σου να σου βγάζει κακοπροαίρετη ζήλια,πληγώνεσαι πολύ περισσότερο γιατί την υπολογίζεις σαν άνθρωπο,άρα και τη γνώμη της.Για παράδειγμα είχα μία υποτιθέμενη φίλη η οποία ήταν αρκετά παχιά προσπαθούσε να βγάλει το κόμπλεξ της σε μένα(που είμαι πολύ αδύνατη)λέγοντας π.χ."Πως είσαι έτσι πάρε κανά κιλό,πως θα βρεις άντρα,ή κοίτα το στήθος μου,ωραίο δεν είναι;"με ύφος όμως που πρόδιδε ότι σκοπός της ήταν να κάνει εμένα να νιώσω άσχημα για να ανέβει η ψυχολογία της

Φυσικά και πιστεύω στη φιλία μεταξύ γυναικών!Έχω 3 φίλες που γι'αυτές βάζω και το χέρι μου (και το κεφάλι μου άμα λάχει :p )στη φωτιά ότι δεν θα με προδώσουν ποτέ.

Μπορώ να εμπιστευτώ και μια γυναίκα και έναν άντρα το ίδιο για φιλία.Έχω άλλωστε και αρκετούς φίλους άντρες.Αλλά υπάρχουν κι εδώ τα ρίσκα γιατί μπορεί ο άλλος να σε πλησιάζει φιλικά με άλλους σκοπούς.

Ακριβώς.....άλλο να ζηλεύεις κάποιον και άλλο να τον θαυμάζεις! :)

Το χειρότερο πάντως είναι το θάψιμο πίσω από την πλάτη σου..... :knife: Αφού δε με πας και θέλεις να με σχολιάζεις τι το παίζεις φίλη? :innocent:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών. Καμία "κολλητή" δεν ήταν εντάξει απέναντί μου. Και μιλάμε για χρόνιες φιλίες, έτσι?

Όλο την πατάω...μάλλον επειδή είμαι πολύ καλή και δεν μιλάω. Οπότε ας μείνουμε φίλες-γνωστές, να μην πληγωθούμε κιόλας στο τέλος

...And yet I know the worst is still to come...

• 3 months later...

to name moy einai xrhstos.. kai tora ta xristoygenna ida pia atoma me agapane pragmatika,

mou ipan kai ena xronia pola... eno kati aloi to pezoun h to epezan filoi, oyte ena sms gia euxh..

edw oi ex8roi ginonte filoi teties meres..

pantos fetos ta xristoygenna anatheoro arketa to thema filia !!

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

to name moy einai xrhstos.. kai tora ta xristoygenna ida pia atoma me agapane pragmatika,

mou ipan kai ena xronia pola... eno kati aloi to pezoun h to epezan filoi, oyte ena sms gia euxh..

edw oi ex8roi ginonte filoi teties meres..

pantos fetos ta xristoygenna anatheoro arketa to thema filia !!

Δυστυχώς έτσι είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η "φιλία" πηγαίνει ανάλογα και με την ηλικία. Μεγαλώνοντας, βλέπεις ότι όλο και λιγότεροι φίλοι βρίσκονται δίπλα σου :rolleyes:

Εσύ να 'σαι καλά και αυτοί που πραγματικά είναι φίλοι σου, θα βρίσκονται δίπλα σου πάντα :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

οσο ημουν στο σχολειο,δεν ειχα φιλες απο εκει,ειχα μονο καποιες που τις ηξερα απο τις διακοπες,απο οικογενειακους φιλους των γονιων μου,απο ωδειο...ειχα αρκετες συμμαθητριες με τις οποιες εκανα παρεα,αλλα οχι φιλες,με την κανονικη σημασια της λεξης..

στη σχολη εχω βρει αρκετες με τις οποιες ταιριαζω περισσοτερο,με λιγες ειμαι φιλη,αλλα εχω πληγωθει απο καποιες δυστυχως...:O για αυτο εχω γινει περισσοτερο επιφυλακτικη και τυπικη...

για ενα φιλο ομως με τον οποιο γνωριζομαστε εδω και 3-4 χρονια,δεν εχω σκεφτει ουτε στιγμη μηπως δεν ειναι φιλος μου(ουτε φυσικα να νιωθει ανταγωνιστικα απεναντι μου...)

με τις γυναικειες φιλιες δεν ξερω τι να πω,πραγματικα εκει που δεν το περιμενω μου ερχεται η κεραμιδα...και το κακο με εμενα ειναι οτι πολλες φορες απλα απομακρυνομαι χωρις να εξηγησω...:wacko: