Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλιότερα που χρησιμοποιούσα τέτοιες εφαρμογές, παρατήρησα ότι το μόνο που έκαναν ήταν να μου αδειάζουν πιο γρήγορα την μπαταρία, το μόνο που μου άρεσε σε ορισμένες ήταν τα γραφικά στα στατιστικά και τίποτε άλλο, οπότε προσωπικά μένω στην  εφαρμογή της Xiaomi και δε χρησιμοποιώ καμία άλλη.

Ναι
σωστο και αυτο, βασικα το μονο που με ενδιαφερει θα ηταν η ειδοποιηση και τιποτε αλλο για αυτο και ασχοληθηκα!
Αλλα οπως ειπα δε δουλεψε καμια οπως υποσχοταν και απο οτι βρηκα σε αναζητηση δε δουλευουν γενικα σε πολλους ακομη και με ιδιες συσκευες ή σε ιδιες συσκευες αλλου δουλευουν αλλου οχι!

EDIT
Τελικα λειτουργησε ο συναγερμος φορτισης για 1η φορα με την εφαρμογη "Battery 100% Alarm".
Δεν εκανα κατι διαφορετικο, αν και ειχα προσπαθησει ξανα με την ιδια εφαρμογη, στις ρυθμισεις, το μονο διαφορετικο που εκανα ηταν οτι κατα τη διαρκεια της φορτισης αλλαξα τον ηχο της ειδοποιησης και επαιξα με την ενταση αν και εκει επι τοπου δεν ακουγοταν κατι.
Παντως με το που πηγε στο ποσοστο που εβαλα χτυπησε αυτη τη φορα!

Edited by cbarbas
Χριστόφορος

• 2 weeks later...

Γεια σας,
αυτο φορτωνει συνεχως εδω και κανενα τεταρτο και ολο ειναι "Σε εκκρεμοτητα" αλλα δε λεει να εγκατασταθει!

Screenshot_2023-04-27-10-39-10-589_com.android.vending.jpg

Χριστόφορος

Δοκιμασε να κάνεις εκκαθάριση προσωρινής μνήμης ή επανεκκίνηση του κινητού.

Χαχα,
εντωμεταξυ το ξεχασα και το θυμηθηκα μολις τωρα που ειδα την απαντηση σου σε email στο PC, ακομη φορτωνει.
Θα κανω εκκαθαριση και επανεκκινηση που λες, για να δουμε!

EDIT
ΟΚ,
μετα την επανεκκινηση ανοιξα το PLAY Store και μου ειχε καμια 20ρια+ ενημερωσεις, ισως καποια απο αυτες το "κλοτσαγε" και δε γινοταν εγκατασταση.
Ολα καλα, εγιναν ολες, ευχαριστω για το tip!

Edited by cbarbas
Χριστόφορος

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά!
Έχω ένα OnePlus 5T rooted με magisk.
Έχω βάλει μέσω του magisk να κρύβεται το root από όσες εφαρμογές δε "θέλουν" rooted συσκευή και όλα δούλευαν καλά.
Χθες το απόγευμα όμως άρχισε ξαφνικά να μου κάνει νερά το google pay. Πήγα σε ένα σούπερ μάρκετ όλα καλά, σε 20 λεπτά πάω σε 2ο σούπερ μάρκετ και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να κάνω ανέπαφη συναλλαγή γιατί η συσκευή μου δεν θεωρείτε ασφαλή και δεν μπόρεσα να πληρώσω με το κινητό και στις 3 επόμενες προσπάθειες που έκανα σε διαφορετικά μαγαζιά!
Έχετε κ' άλλοι αντίστοιχο πρόβλημα σε rooted συσκευές;

https://github.com/Displax/safetynet-fix/releases
φλάσαρε το ζιπ στο magisk και θα είσαι κομπλέ.

Το δοκιμάζω και ενημερώνω!
Ευχαριστώ πολύ!
Μέχρι προχθές ήταν όλα καλά. Το τηλέφωνο είναι root 5.5 χρόνια και δεν είχα πρόβλημα μέχρι προχθές!
Edit: Πήγα το απόγευμα σε 2 σούπερ μάρκετ και δούλεψε το google pay!
Με έσωσες φίλε μου!
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

• 2 weeks later...

Πώς κλειδώνουμε μία εφαρμογή στο παρασκήνιο; Κάποτε πατούσαμε το αριστερό κουμπί του μενού εν συνεχεία πιέζαμε πάνω στην εφαρμογή και έβγαζε το λουκετάκι. Αυτό πλέον δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει η εφαρμογή στο παρασκήνιο;

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...
On 29/5/2023 at 9:05 ΜΜ, timkos40 said:

Πώς κλειδώνουμε μία εφαρμογή στο παρασκήνιο; Κάποτε πατούσαμε το αριστερό κουμπί του μενού εν συνεχεία πιέζαμε πάνω στην εφαρμογή και έβγαζε το λουκετάκι. Αυτό πλέον δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει η εφαρμογή στο παρασκήνιο;

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Redmi Note 12 Pro με 14.0.10 ακόμη έχω την επιλογή κανονικά. Σε καμία εφαρμογή δεν έχει το λουκέτο;

Ειδοποιήσεις για το gmail όλες τσεκαρισμένες αλλά δε λαμβάνω τίποτα για τα εισερχόμενα mail.

Xiaomi redmi note 7

Screenshot_2023-06-19-10-40-17-315_com.android.settings.jpg

κοιτα στις ρυθμισεις βελτιστοποιησης μπαταριας μηπως το έχει σε αυτόματη βελτιστοποιηση που σημαίνει οτι πολλές φορές μπορεί να αργεί η ειδοποίηση για εξοικονόμηση μπαταρίας... Αν και εσύ λες οτι δεν έρχονται καθόλου...ρίξε μια ματιά εκει και βλέπουμε. Τι έκδοση android τρέχει το κινητό?

υ.γ. φαίνεται το email σου στην εικόνα...

μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον συχρονισμό στις ρυθμίσεις λογαριασμών?

• 2 weeks later...

Απο που μπορω να δω, ποιους τηλεφωνικους αριθμους εχω κανει block;

Εχω samsung, το εχω κανει μεσα απο τα contacts που εχει, αλλα δεν τα βλεπω καπου συγκεντρωμενα, δεν ξερω που βρισκονται.

Απο που μπορω να δω, ποιους τηλεφωνικους αριθμους εχω κανει block;
Εχω samsung, το εχω κανει μεσα απο τα contacts που εχει, αλλα δεν τα βλεπω καπου συγκεντρωμενα, δεν ξερω που βρισκονται.
Απο τις ρυθμίσεις του dialer, "αποκλεισμός αριθμών"

Tapa

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• 2 weeks later...

Δεν ξερω αν ειναι θεμα 'android' ή 'κινητου'(υλικου).
Αλλα ειναι φορες, που στο samsung galaxy, βλεπω να τρεμει η οθονη, και να μην μπορω να κανω τιποτε.
Δεν μπορω να πατησω κατι, ανοιγουν μονες τους εφαρμογες, ειναι ολη η φαση 'τρελαδικο'.

Μεχρι τωρα, αυτο μπορει να συμβει, πες, μια φορα το μηνα περιπου.
Πως το λυνω; Με ενα δυο restart. Μπορει το ενα restart να μην ειναι αρκετο.
Δεν ξερω ομως, μηπως ειναι οντως καποιο σοβαρο προβλημα και καποια μερα ουτε με restart φτιαχνει.

Τι μπορει να φταιει ρε παιδια;

Πατας το power button, επιλεγεις πατας στην οθονη restart, και ...'σε γραφει', δεν κανει τιποτε...

Ωρες ωρες δηλαδη, σαν να καταλαβαινει το που ακουμπαω, σε λαθος σημειο...ή παταει μονο του οτι νομιζει...

Παιδια καλησπερα. Εχω μια ερωτηση για οσους εχουν συσκευη με Android 12. Οι δικες σας συσκευες εχουν εγκατεστημενη εφαρμογη Sheduled power on/off? Η δικια μου δεν εχει και θα ηθελα να ξερω αν ειναι θεμα Android η απλα θεμα του δικου μου hardware. Ευχαριστω

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Σε σένα. Τι μοντέλο είναι μηπως xiaomi?

Συγγνώμη τώρα είδα το μήνυμά σου πιο σωστά και τα προηγούμενα μηνύματά σου.

Το scheduled power on/off δεν είναι feature του android 12. Γενικά ούτε στα προηγούμενα android υπήρχε. Κάποια μοντέλα όπως για παράδειγμα της xiaomi είχαν τέτοια δυνατότητα.

Ήταν δυνατότητα του miui, του interface που περναει στα δικά της κινητά.

Από ότι βλέπω σου είχα γράψει σχετικά και στο θέμα του moto G72

Edited by kmpatra

Και τα δυο UMI που ειχα ανοιγοκλειναν κανονικα. Και τι κανει ο κοσμος που εχει κινητα που δεν χτυπουν κλειστα? Βαζει ξυπνητηρι ξεχωριστο η δεν το κλεινει τη διαρκεια της νυχτας και τρωει την ακτινοβολια τοσες ωρες κατακεφαλα? Τελος παντων, τωρα με το ρουτ βρεθηκε καποια λυση. Thanks

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: