D_G Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Παλιότερα που χρησιμοποιούσα τέτοιες εφαρμογές, παρατήρησα ότι το μόνο που έκαναν ήταν να μου αδειάζουν πιο γρήγορα την μπαταρία, το μόνο που μου άρεσε σε ορισμένες ήταν τα γραφικά στα στατιστικά και τίποτε άλλο, οπότε προσωπικά μένω στην εφαρμογή της Xiaomi και δε χρησιμοποιώ καμία άλλη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 (edited) Ναι σωστο και αυτο, βασικα το μονο που με ενδιαφερει θα ηταν η ειδοποιηση και τιποτε αλλο για αυτο και ασχοληθηκα! Αλλα οπως ειπα δε δουλεψε καμια οπως υποσχοταν και απο οτι βρηκα σε αναζητηση δε δουλευουν γενικα σε πολλους ακομη και με ιδιες συσκευες ή σε ιδιες συσκευες αλλου δουλευουν αλλου οχι! EDIT Τελικα λειτουργησε ο συναγερμος φορτισης για 1η φορα με την εφαρμογη "Battery 100% Alarm". Δεν εκανα κατι διαφορετικο, αν και ειχα προσπαθησει ξανα με την ιδια εφαρμογη, στις ρυθμισεις, το μονο διαφορετικο που εκανα ηταν οτι κατα τη διαρκεια της φορτισης αλλαξα τον ηχο της ειδοποιησης και επαιξα με την ενταση αν και εκει επι τοπου δεν ακουγοταν κατι. Παντως με το που πηγε στο ποσοστο που εβαλα χτυπησε αυτη τη φορα! Edited April 18, 2023 by cbarbas Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Γεια σας, αυτο φορτωνει συνεχως εδω και κανενα τεταρτο και ολο ειναι "Σε εκκρεμοτητα" αλλα δε λεει να εγκατασταθει! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Δοκιμασε να κάνεις εκκαθάριση προσωρινής μνήμης ή επανεκκίνηση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 (edited) Χαχα, εντωμεταξυ το ξεχασα και το θυμηθηκα μολις τωρα που ειδα την απαντηση σου σε email στο PC, ακομη φορτωνει. Θα κανω εκκαθαριση και επανεκκινηση που λες, για να δουμε! EDIT ΟΚ, μετα την επανεκκινηση ανοιξα το PLAY Store και μου ειχε καμια 20ρια+ ενημερωσεις, ισως καποια απο αυτες το "κλοτσαγε" και δε γινοταν εγκατασταση. Ολα καλα, εγιναν ολες, ευχαριστω για το tip! Edited April 27, 2023 by cbarbas 1 Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Καλησπέρα παιδιά!Έχω ένα OnePlus 5T rooted με magisk.Έχω βάλει μέσω του magisk να κρύβεται το root από όσες εφαρμογές δε "θέλουν" rooted συσκευή και όλα δούλευαν καλά.Χθες το απόγευμα όμως άρχισε ξαφνικά να μου κάνει νερά το google pay. Πήγα σε ένα σούπερ μάρκετ όλα καλά, σε 20 λεπτά πάω σε 2ο σούπερ μάρκετ και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να κάνω ανέπαφη συναλλαγή γιατί η συσκευή μου δεν θεωρείτε ασφαλή και δεν μπόρεσα να πληρώσω με το κινητό και στις 3 επόμενες προσπάθειες που έκανα σε διαφορετικά μαγαζιά! Έχετε κ' άλλοι αντίστοιχο πρόβλημα σε rooted συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 https://github.com/Displax/safetynet-fix/releases φλάσαρε το ζιπ στο magisk και θα είσαι κομπλέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 https://github.com/Displax/safetynet-fix/releases φλάσαρε το ζιπ στο magisk και θα είσαι κομπλέ.Το δοκιμάζω και ενημερώνω!Ευχαριστώ πολύ!Μέχρι προχθές ήταν όλα καλά. Το τηλέφωνο είναι root 5.5 χρόνια και δεν είχα πρόβλημα μέχρι προχθές! Edit: Πήγα το απόγευμα σε 2 σούπερ μάρκετ και δούλεψε το google pay! Με έσωσες φίλε μου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Πώς κλειδώνουμε μία εφαρμογή στο παρασκήνιο; Κάποτε πατούσαμε το αριστερό κουμπί του μενού εν συνεχεία πιέζαμε πάνω στην εφαρμογή και έβγαζε το λουκετάκι. Αυτό πλέον δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει η εφαρμογή στο παρασκήνιο;Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos06 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 On 29/5/2023 at 9:05 ΜΜ, timkos40 said: Πώς κλειδώνουμε μία εφαρμογή στο παρασκήνιο; Κάποτε πατούσαμε το αριστερό κουμπί του μενού εν συνεχεία πιέζαμε πάνω στην εφαρμογή και έβγαζε το λουκετάκι. Αυτό πλέον δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει η εφαρμογή στο παρασκήνιο; Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Redmi Note 12 Pro με 14.0.10 ακόμη έχω την επιλογή κανονικά. Σε καμία εφαρμογή δεν έχει το λουκέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ειδοποιήσεις για το gmail όλες τσεκαρισμένες αλλά δε λαμβάνω τίποτα για τα εισερχόμενα mail. Xiaomi redmi note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 μπας και τις έχει "καταπιεί" η βελτιστοποίηση μπαταρίας? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Δηλαδή ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 κοιτα στις ρυθμισεις βελτιστοποιησης μπαταριας μηπως το έχει σε αυτόματη βελτιστοποιηση που σημαίνει οτι πολλές φορές μπορεί να αργεί η ειδοποίηση για εξοικονόμηση μπαταρίας... Αν και εσύ λες οτι δεν έρχονται καθόλου...ρίξε μια ματιά εκει και βλέπουμε. Τι έκδοση android τρέχει το κινητό? υ.γ. φαίνεται το email σου στην εικόνα... μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον συχρονισμό στις ρυθμίσεις λογαριασμών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ok...κάτι έκανα με το συγχρονισμό που δεν ήταν ενεργοποιημένος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Απο που μπορω να δω, ποιους τηλεφωνικους αριθμους εχω κανει block; Εχω samsung, το εχω κανει μεσα απο τα contacts που εχει, αλλα δεν τα βλεπω καπου συγκεντρωμενα, δεν ξερω που βρισκονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Απο που μπορω να δω, ποιους τηλεφωνικους αριθμους εχω κανει block; Εχω samsung, το εχω κανει μεσα απο τα contacts που εχει, αλλα δεν τα βλεπω καπου συγκεντρωμενα, δεν ξερω που βρισκονται.Απο τις ρυθμίσεις του dialer, "αποκλεισμός αριθμών" Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Δεν ξερω αν ειναι θεμα 'android' ή 'κινητου'(υλικου). Αλλα ειναι φορες, που στο samsung galaxy, βλεπω να τρεμει η οθονη, και να μην μπορω να κανω τιποτε. Δεν μπορω να πατησω κατι, ανοιγουν μονες τους εφαρμογες, ειναι ολη η φαση 'τρελαδικο'. Μεχρι τωρα, αυτο μπορει να συμβει, πες, μια φορα το μηνα περιπου. Πως το λυνω; Με ενα δυο restart. Μπορει το ενα restart να μην ειναι αρκετο. Δεν ξερω ομως, μηπως ειναι οντως καποιο σοβαρο προβλημα και καποια μερα ουτε με restart φτιαχνει. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Πατας το power button, επιλεγεις πατας στην οθονη restart, και ...'σε γραφει', δεν κανει τιποτε... Ωρες ωρες δηλαδη, σαν να καταλαβαινει το που ακουμπαω, σε λαθος σημειο...ή παταει μονο του οτι νομιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω μια ερωτηση για οσους εχουν συσκευη με Android 12. Οι δικες σας συσκευες εχουν εγκατεστημενη εφαρμογη Sheduled power on/off? Η δικια μου δεν εχει και θα ηθελα να ξερω αν ειναι θεμα Android η απλα θεμα του δικου μου hardware. Ευχαριστω Edited July 19, 2023 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Πες μας τι συσκευή έχεις καταρχάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Σε ποιον απευθυνεσαι? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 (edited) Σε σένα. Τι μοντέλο είναι μηπως xiaomi? Συγγνώμη τώρα είδα το μήνυμά σου πιο σωστά και τα προηγούμενα μηνύματά σου. Το scheduled power on/off δεν είναι feature του android 12. Γενικά ούτε στα προηγούμενα android υπήρχε. Κάποια μοντέλα όπως για παράδειγμα της xiaomi είχαν τέτοια δυνατότητα. Ήταν δυνατότητα του miui, του interface που περναει στα δικά της κινητά. Από ότι βλέπω σου είχα γράψει σχετικά και στο θέμα του moto G72 Edited July 19, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Και τα δυο UMI που ειχα ανοιγοκλειναν κανονικα. Και τι κανει ο κοσμος που εχει κινητα που δεν χτυπουν κλειστα? Βαζει ξυπνητηρι ξεχωριστο η δεν το κλεινει τη διαρκεια της νυχτας και τρωει την ακτινοβολια τοσες ωρες κατακεφαλα? Τελος παντων, τωρα με το ρουτ βρεθηκε καποια λυση. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Στη λειτουργία πτήσης χτυπαει κανονικά το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts