Gx2 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Αν το τηλέφωνο δεν είναι "σκέτο" αλλά μέσα σε ένα κειμενάκι τότε αντιγράφεται όλο το κείμενο.Όταν πας όμως και κανείς επικόλληση στον dialer (τουλάχιστον στον Google που χρησιμοποιώ) μεταφέρει μόνο τον αριθμό! Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό: https://www.pagenews.gr/2019/09/27/epistimi-texnologia/synagermos-gia-katoxous-kiniton-android-auti-i-efarmogi-prepei-na-apegkatastathei-amesa/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Αν το τηλέφωνο δεν είναι "σκέτο" αλλά μέσα σε ένα κειμενάκι τότε αντιγράφεται όλο το κείμενο.Το δοκίμασες ή απλά έτσι απάντησες; καταρχάς ένας αριθμός τηλεφώνου μέσα σε μήνυμα στο viber μπλεδιζει, είτε είναι μέσα σε κείμενο είτε μόνο του, αντιγράφεις μόνο το τηλέφωνο, αν και ισχύει και αυτό που ανέφερε ο φίλος από πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Το δοκίμασες ή απλά έτσι απάντησες; καταρχάς ένας αριθμός τηλεφώνου μέσα σε μήνυμα στο viber μπλεδιζει, είτε είναι μέσα σε κείμενο είτε μόνο του, αντιγράφεις μόνο το τηλέφωνο, αν και ισχύει και αυτό που ανέφερε ο φίλος από πάνω Εγώ το έχω δοκιμάσει και παρόλο που μπλεδιζει οταν πατάς αντιγραφή αντιγράφει όλο το κείμενο όχι μόνο το τηλέφωνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Ok τότε, στην δικιά μου περίπτωση ότι κινητό και να είχα δεν υπήρχε θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Ok τότε, στην δικιά μου περίπτωση ότι κινητό και να είχα δεν υπήρχε θέμα Εμένα με xiaomi κινητά πάντα.. Δεν ξέρω αν έχει σημασία..Αντιγράφει όλο το κείμενο, αν πάω δηλαδή να κάνω επικόλληση στον browser μου το κάνει όλο, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πάει να κάνω επικόλληση στον dialer οπότε δεν ξέρω μήπως εκεί βάζει μόνο το τηλέφωνο οπως αναφέρει και ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Το δοκίμασες ή απλά έτσι απάντησες; καταρχάς ένας αριθμός τηλεφώνου μέσα σε μήνυμα στο viber μπλεδιζει, είτε είναι μέσα σε κείμενο είτε μόνο του, αντιγράφεις μόνο το τηλέφωνο, αν και ισχύει και αυτό που ανέφερε ο φίλος από πάνω Θα σε απαντήσω στο ίδιο ύφος. Το δοκίμασες ή απλά απάντησες?? Στείλε μου ένα βιντεακι να το κάνεις όπως γράφεις. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον...... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα με xiaomi κινητά πάντα.. Δεν ξέρω αν έχει σημασία..Αντιγράφει όλο το κείμενο, αν πάω δηλαδή να κάνω επικόλληση στον browser μου το κάνει όλο, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πάει να κάνω επικόλληση στον dialer οπότε δεν ξέρω μήπως εκεί βάζει μόνο το τηλέφωνο οπως αναφέρει και ο φίλος. Δεν νομίζω πως είναι θέμα συσκευής φίλε μου αλλά θέμα εφαρμογής (viber) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Μ αρέσει που επιμένεις κιόλας, δεν διαφωνώ στο ότι 2-3 μπορεί να έχετε θέμα, σιγά μη κάτσω να σ αποδείξω τ αυτονόητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Μ αρέσει που επιμένεις κιόλας, δεν διαφωνώ στο ότι 2-3 μπορεί να έχετε θέμα, σιγά μη κάτσω να σ αποδείξω τ αυτονόητα Δεν έχουμε 2-3 πρόβλημα. Έτσι δουλεύει (στην πλειοψηφία τουλάχιστον). Αλλά ρίξε ένα βίντεο αν θες για να μη σε αμφισβητούμε...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 και εγώ σε όλα τα κινητά μου xiaomi κάνει επικόλληση όλο το κείμενο. σπαστικό. μιλάω για αντιγραφή από μήνυμα viber. σε φίλο με Samsung μου λέει κάνει επικόλληση μόνο τον αριθμό. άρα μάλλον είναι θέμα κινητού; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 και εγώ σε όλα τα κινητά μου xiaomi κάνει επικόλληση όλο το κείμενο. σπαστικό. μιλάω για αντιγραφή από μήνυμα viber. σε φίλο με Samsung μου λέει κάνει επικόλληση μόνο τον αριθμό. άρα μάλλον είναι θέμα κινητού; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk 3 Samsung και όλα αντιγράφουν όλο το κείμενο. Άσε τι λέει ο φίλος σου (που μάλλον δεν κατάλαβε). Τσέκαρε ο ίδιος. Μιλάμε πάντα να βρίσκεται ο αριθμός μέσα σε κείμενο και όχι "μόνος" του. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Δοκιμάζω να αντιγράψω κείμενο με αριθμούς μέσα και στην επικόλληση στον dialer περνάει μόνο τους αριθμούς και σημεία στίξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Δεν έχουμε 2-3 πρόβλημα. Έτσι δουλεύει (στην πλειοψηφία τουλάχιστον). Αλλά ρίξε ένα βίντεο αν θες για να μη σε αμφισβητούμε......και εγώ σε όλα τα κινητά μου xiaomi κάνει επικόλληση όλο το κείμενο. σπαστικό. μιλάω για αντιγραφή από μήνυμα viber. σε φίλο με Samsung μου λέει κάνει επικόλληση μόνο τον αριθμό. άρα μάλλον είναι θέμα κινητού; Sent from my Mi A2 Lite using TapatalkΤο mi 8 έχω, όποιος έχει mi 8 ας δοκιμάσει να κάνει το τεστ, με το που παταω αριθμό μέσα στο viber παρατεταμένα ο οποίος αριθμός βρίσκετε μέσα σε κείμενο, μεταφέρετε πανεύκολα στην εφαρμογή κλήση του τηλεφώνου, αν δεν σας το βγάλει αυτόματα πατήστε έναν αριθμό και έπειτα κάντε επικόλληση τον αριθμό, τι πιο απλό, βιντεακι δεν ανεβάζω, κάποιος με mi 8 αν έχει όρεξη ας το επιβεβαιώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έστειλα mail στην Viber και μου απάντησαν (όχι αυτοματοποιημένα). Θα το διορθώσουν, μου είπαν, σε επόμενη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Καλημέρα παιδιά! Συγγνώμη εξ αρχής αν δεν ρωτώ στο σωστό νήμα! Δουλεύω σε κινητό OnePlus 5T σαν πλοηγό τον Samsung Internet. Έχω την τελευταία έκδοση απ' το Google Play. Κατέβασα για δοκιμή μια beta του Samsung Internet και θέλω να δουλέψω αυτήν. Αυτή τη στιγμή το κινητό έχει και τις 2 εφαρμογές ταυτόχρονα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω όλους τους σελιδοδείκτες απ' την κανονική έκδοση και να τους περάσω στην beta; (για να μην τους περνάω έναν έναν, είναι πολλοί). Το κινητό είναι root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Δεν έχει επιλογή να κάνεις συγχρονισμό μέσω του λογαριασμού στη Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Δεν έχει επιλογή να κάνεις συγχρονισμό μέσω του λογαριασμού στη Samsung; Σωστός! Δεν το είχα σκεφτεί! Όντως πέρασαν οι σελιδοδείκτες κάνοντας συγχρονισμό, λίγο άνω κάτω βέβαια, αλλά τουλάχιστον ήθελαν μόνο τακτοποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fluffy_ Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Όταν αποθηκεύσει κάποιος μηνυμα στα προχειρα φαίνεται ο Αποστολέας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Στο sms ή Gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Όταν αποθηκεύσει κάποιος μηνυμα στα προχειρα φαίνεται ο Αποστολέας ; Στα πρόχειρα δεν είναι αυτά που γραφουμε εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 'Google now', deactivation! Διχως να ξερω ακριβως πως, το τελευταιο διαστημα πεταγεται συνεχως μπροστα μου και σχεδον θα ελεγα οτι παιρνει τον ελεγχο του τηλεφωνου, το google now. Να πω βεβαια, οτι ολα τα χρονια(δεκαετιες...), εχω συνεχως συνδεδεμενο ενσυρματο handsfree στο κινητο, γιατι ετσι με διευκολυνει η λειτουργια του. Αλλα ετσι ηταν παντα. Ξερει κανεις, γιατι πεταγεται το σπαστικο google now, και αναγκαζομαι να κανω restart το κινητο για να απαλλαγω απο δ'αυτο, αφου οτι αλλο κι αν προσπαθω επι πολλα λεπτα της ωρας, φαινεται να μην μπορει να το απενεργοποιησει; Μπορω να απαλλαγω απο αυτο οριστικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Είναι αυτά που δεν στελνονται, στις περισσότερες εφαρμογές αν διαλέξεις αποστολέα και μετά πας πίσω το κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 'Google now', deactivation! Διχως να ξερω ακριβως πως, το τελευταιο διαστημα πεταγεται συνεχως μπροστα μου και σχεδον θα ελεγα οτι παιρνει τον ελεγχο του τηλεφωνου, το google now. Να πω βεβαια, οτι ολα τα χρονια(δεκαετιες...), εχω συνεχως συνδεδεμενο ενσυρματο handsfree στο κινητο, γιατι ετσι με διευκολυνει η λειτουργια του. Αλλα ετσι ηταν παντα. Ξερει κανεις, γιατι πεταγεται το σπαστικο google now, και αναγκαζομαι να κανω restart το κινητο για να απαλλαγω απο δ'αυτο, αφου οτι αλλο κι αν προσπαθω επι πολλα λεπτα της ωρας, φαινεται να μην μπορει να το απενεργοποιησει; Μπορω να απαλλαγω απο αυτο οριστικα; Μήπως έχεις κάνει τίποτα με τις γλώσσες στον Assistant και μπερδεύεται την ώρα που μιλάς; δοκίμασε να κάνεις διαγραφή των δεδομένων και της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής. Αν δεν δουλέψει αυτό κάνε μια απενεργοποιήση και μετά ενεργοποίηση της εφαρμογής. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 'Google now', deactivation! Διχως να ξερω ακριβως πως, το τελευταιο διαστημα πεταγεται συνεχως μπροστα μου και σχεδον θα ελεγα οτι παιρνει τον ελεγχο του τηλεφωνου, το google now. Να πω βεβαια, οτι ολα τα χρονια(δεκαετιες...), εχω συνεχως συνδεδεμενο ενσυρματο handsfree στο κινητο, γιατι ετσι με διευκολυνει η λειτουργια του. Αλλα ετσι ηταν παντα. Ξερει κανεις, γιατι πεταγεται το σπαστικο google now, και αναγκαζομαι να κανω restart το κινητο για να απαλλαγω απο δ'αυτο, αφου οτι αλλο κι αν προσπαθω επι πολλα λεπτα της ωρας, φαινεται να μην μπορει να το απενεργοποιησει; Μπορω να απαλλαγω απο αυτο οριστικα; Αφού είναι εφαρμογή ενσωματωμένη στο σύστημα, πως σε βοηθάει δηλαδή το ρεσταρτ; Καταρχήν, ξέρεις τι είναι το Google now? Το πιο πιθανό κάτι πατάς και ενεργοποιείται. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Μήπως έχεις κάνει τίποτα με τις γλώσσες στον Assistant και μπερδεύεται την ώρα που μιλάς; δοκίμασε να κάνεις διαγραφή των δεδομένων και της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής. Αν δεν δουλέψει αυτό κάνε μια απενεργοποιήση και μετά ενεργοποίηση της εφαρμογής. Απο που να παω και τι να κανω; Στα apps δεν βλεπω καπου google now. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού είναι εφαρμογή ενσωματωμένη στο σύστημα, πως σε βοηθάει δηλαδή το ρεσταρτ; Καταρχήν, ξέρεις τι είναι το Google now? Το πιο πιθανό κάτι πατάς και ενεργοποιείται. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Assistant δεν ειναι; Πως το απενεργοποιω εντελως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts