Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα! εχω παραγγειλει ενα miracast dongle για τις περιπτωσεις που ειμαι εκτος σπιτιου (διακοπες,εξοχικο κλπ) και αναρωτιεμαι αν μπορω να συνδεσω στο κινητο ενα χειριστηριο και να παιζω εγω ή κανενα παιδι παιχνιδι οπως το real racing 3 στην τηλεοραση. πρεπει να αγορασω συγκεκριμενο χειριστηριο που να αναγνωριζεται απο το τηλεφωνο ή το παιχνιδι?

υπαρχει περιπτωση να δουλεψει ολο αυτο που σκεφτηκα? το κινητο ειναι το leeco le max 2 και δεν κολλαει σε κατι μεχρι τωρα.

καλησπερα! εχω παραγγειλει ενα miracast dongle για τις περιπτωσεις που ειμαι εκτος σπιτιου (διακοπες,εξοχικο κλπ) και αναρωτιεμαι αν μπορω να συνδεσω στο κινητο ενα χειριστηριο και να παιζω εγω ή κανενα παιδι παιχνιδι οπως το real racing 3 στην τηλεοραση. πρεπει να αγορασω συγκεκριμενο χειριστηριο που να αναγνωριζεται απο το τηλεφωνο ή το παιχνιδι?

υπαρχει περιπτωση να δουλεψει ολο αυτο που σκεφτηκα? το κινητο ειναι το leeco le max 2 και δεν κολλαει σε κατι μεχρι τωρα.

με ένα bluetooth controller για android λογικά θα κάνεις δουλειά. δεν ξέρω στην πράξη πως θα είναι από θέμα απόκρισης λόγω bluetooth βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει κάτι ανάλογο, αλλά κάνε μια έρευνα αγοράς να δεις τι παίζει. ενδεικτικά:

https://bestseekers.com/best-android-game-controllers/

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

καλημερα παιδια!

μου δωσανε μια καρτα sim με 1gb δωρο καθε μηνα και την εβαλα στην δευτερη θεση sim στο κινητο για να την εχω εξτρα.

θα ηθελα λοιπον ενα προγραμμα data traffic που να διαχειριζεται ξεχωριστα της 2 sim για να βλεπω σε αυτην την εξτρα καρτα ποσο καταναλωση εχω και να βαλω "κοφτη" στα 990mb.

επισης να εχει δυνατοτητα να ρυθμιζω εγω πια ημερομηνια να ξεκιναει η μετρηση για της 30 μερες γιατι τα 1gb τα στελνουν στης 11 του μηνα και οχι απο την πρωτη του μηνος.

ευχαριστω.

καλημερα παιδια!

μου δωσανε μια καρτα sim με 1gb δωρο καθε μηνα και την εβαλα στην δευτερη θεση sim στο κινητο για να την εχω εξτρα.

θα ηθελα λοιπον ενα προγραμμα data traffic που να διαχειριζεται ξεχωριστα της 2 sim για να βλεπω σε αυτην την εξτρα καρτα ποσο καταναλωση εχω και να βαλω "κοφτη" στα 990mb.

επισης να εχει δυνατοτητα να ρυθμιζω εγω πια ημερομηνια να ξεκιναει η μετρηση για της 30 μερες γιατι τα 1gb τα στελνουν στης 11 του μηνα και οχι απο την πρωτη του μηνος.

ευχαριστω.

Ότι σου είπε ο από πάνω. Το κινητό σου το κάνει αυτό.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ψαξω να πάρω μια ιδέα για αυτά τα gamepads. Έχω ήδη ενα Logitech αλλά δεν είδα να το αναγνωρίζει. Ας παιζει πρωτα με το dongle και βλέπω για χειριστήριο.ευχαριστώ!

το κινητο (p8 lite με 6.0)δεν εχει της επιλογες που ζηταω.

δεν εχει να του βαλω να μετραει απο συγκεκριμενες ημερομηνιες

δεν εχει μηδενισμο δεδομενον

Edited by mastorantza

Έψαξες δηλαδή μέσα στα δίκτυα και συνδέσεις κινητής, και δε βρήκες τίποτα?

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το κινητο (p8 lite με 6.0)δεν εχει της επιλογες που ζηταω.

δεν εχει να του βαλω να μετραει απο συγκεκριμενες ημερομηνιες

δεν εχει μηδενισμο δεδομενον

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher

Aν είναι όπως το P7 που είχα τότε είναι κρυμμένες αυτές οι λειτουργίες.Με το απο πάνω θα εμφανιστουν .Καλό είναι να ρωτήσεις και στο θέμα του κινητου σου.

accubattery μονο κανει νομιζω για αυτο που ζητας, πρεπει να εχεις τουλαχιστον lollipop ομως

Θα ψαξω να πάρω μια ιδέα για αυτά τα gamepads. Έχω ήδη ενα Logitech αλλά δεν είδα να το αναγνωρίζει. Ας παιζει πρωτα με το dongle και βλέπω για χειριστήριο.ευχαριστώ!

Δεν ξερω ποσο θα σε βολεψει να κανεις Mirroring και να παιζεις, δεδομενου οτι υπαρχει μια χρονοκαθυστερηση μεταξυ κινητου και τηλεορασης.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Για κάνα βιντεάκι και καμιά φώτο καλό είναι to dongle αλλά όχι για mirroring, και real racing σίγουρα δεν θα βολέψει αυτή η χρονοκαθυστέρηση.

με χρονοκαθυστερηση θα παιζει και στον δεκτη του cosmote tv (το dongle που ερχεται) ;

γιατι αν ειναι να ακουμε τον γειτονα που πανηγυριζει κι εμεις να το βλεπουμε μετα,

προτιμω το powerline

Δεν είναι πάντως γενική απορία του android τα dongle οπότε τέλος από μένα τα http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1207.gif :)

Καλησπέρα σε όλους,

πρόκειται να ταξιδέψω για κίνα την επόμενη βδομάδα και δοκίμασα στο HERE maps να κατεβάσω κινέζικους χάρτες αλλά δεν υπάρχουν , δοκίμασα και το google maps αλλά δεν έβγαλα άκρη για ολόκληρη πόλη ...

υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω χάρτες Κίνας (Shanghai , Linhai, Ningbo, ... ) οι οποίοι να υποστηρίζουν GPS και να είναι offline ??

Εγώ πάντως με chromecast εχω βολευτεί πάρα πολύ. Κάνω cast μουσική από Spotify, YouTube, Netflix και είναι εξαιρετικό.

Όταν όμως ως κάνω mirroring την οθόνη του κινητού από την εφαρμογή Google home καθυστερεί, ειδικά σε παιχνίδι είναι κάπως άβολο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

καταλαβα παιδια. ας ερθει πρωτα να δω τι κανει και τι βολευει και βλεπουμε για χειριστηριο... ευχαριστω παντως!

Καλησπέρα, εχω το note 8 και ψάχνω μια εφαρμογή που οταν θελω να την ενεργοποιήσω να μου σταματάει τελείως την κατανάλωση data και να γίνετε κίνηση μόνο όταν ανοιγω μια εφαρμογή που θέλω. Με την εξοικονόμηση ενέργειας δεν κάνει τίποτα, εγω θέλω μια αυστηρή παύση.

Ευχαριστώ πολύ.

Digital-Doctor.blogspot.gr

Αν παρω μια ή παραπανω καρτες google play με κωδικο και τους προσθεσω στο λογαριασμο gmail που εχω στο κινητο μου αυτα εχουν ημερομηνια ληξεις που μενουν στο λογαριασμο gmail ή αν αγορασεις κατι απο το google play που μενουν και λεφτα στο λογαριασμο που βλεπεις ποσο υπολοιπο χρηματων εχεις?

http://s123.photobucket.com/user/Thanasis_Mitsialis/media/Android%20Commands_zpsagrqgj9q.jpg.html

http://s123.photobucket.com/user/Thanasis_Mitsialis/media/Android%20Commands_zpsagrqgj9q.jpg.html

;):)

Edited by black_hawk
Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned