gregluffy Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εφόσον το έκανες root κατέβασε από το play store την εφαρμογή που λέγετε DisableService. Τρέξεις αυτήν λοιπόν θα σου βγάλει λίστα με της εφαρμογές σου. Πατάς πάνω στο AppStore και θα σου βγάλει όλα τα services που έχει η εφαρμογή, τα ξε τικάρεις όλα για να τα κάνεις disable. Αν συνεχίσει να σου βγάζει περίεργα μάλλον έχει αφήσει κατάλοιπα οπότε καλό θα ήτανε να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις->root->DisableService για να είσαι καθαρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 επιδης εχω το μ5 και εγραψες οτι σε αυτο μπορω να κανω απεγκατασταση,το απεγκατεστησα με το τιταν ,και δεν το βλεπω μετα απο επανεκκινηση.οπως και το γιουτουμπι,πλεον.το φατσοβλιβλιο ομως και τα τρια χρομς,μετα απο επανεκκινηση,τα ξαναβλεπω.εχω ακυρωσει και ολα τα περμισιον,εβαλα και το ασυρματο να το βλεπει σαν κινητο και να μην το ανοιγει κανενα προγραμμα,ακομη δεν ειδα περιεργες κινησεις.εφαγε το 9ευρω αλλα καλα να παθουμε.φτηνιαρικο κινεζικο θελαμε.παρα το καλο hardware,βλεπουμε ποσο το υποβαθμιζει το software toy.μια καστομ ρομ που ειδα στο χδα,ακυρωνει το δακτυλικο.......θα μεινω με την μαμα ρομ και βλεπουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos19 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 καλησπέρα σας,εχω ενα lenovo a 1000 και στην προσπάθεια μου να κάνω επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων όταν το πατάω μου βγάζει δυστιχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις εχει σταματήσει.Πως αλλιώς μπορω να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos19 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 καλησπέρα σας,εχω ενα lenovo a 1000 και στην προσπάθεια μου να κάνω επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων όταν το πατάω μου βγάζει δυστιχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις εχει σταματήσει.Πως αλλιώς μπορω να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DxoTzCIuuE8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregluffy Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 ναι στο m5 κανεις απεγκατάστασει και το appstore και το youtube. αν συνεχίσει να σε ενοχλεί θα πρέπει να το κάνεις η hard reset απο το recovery η ίσως και soft reset με επαναφορά ρυθμίσεων, και μετά όσο είναι ακόμα φρέσκο με τον ίδιο τρόπο να απεγκαταστήσεις ξανά το appstore και το youtube. να μήν προλάβει να βάλει σκουπίδια μέσα xd. rom μόνο μανίσιες έχει, απλά είναι 3 η 2 διαφορετικές, και καλά updates της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει το Motorola G4 plus και λόγω προβλήματος το πάει αύριο στην Lenovo. Το service του είπε οτι θα πρέπει να αδειάσει απο δεδομένα το κινητό του διότι όλα θα χαθούν στο service. Η ερώτηση τώρα. Υπάρχει πρόγραμμα κλωνοποίησης των πάντων για Apple Mac; Ώστε να τα κρατήσει backup εκεί και κατόπιν αφού πάρει το κινητό πίσω ή εαν δεν φτιάχνετε και πάρει άλλη μάρκα συσκευή, να μπορέσει να επαναφέρει απο λογαριασμούς, κωδικούς, δίκτυα wifi και όλα τα δεδομένα δίχως να αναγκαστεί να τα βάλει χειροκίνητα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παιδια καλησπερα. Εδω και τρεις μερες μου εμφανιστηκε στην οθονη ενας ασπρος μικρος κυκλος με ενα S μεσα. Μπορω να μετακινω το κυκλακι αυτο οπουδηποτε στην οθονη, οταν δε το χτυπαω με το δαχτυλο εμφανιζεται ενα μεγαλο παραθυρο με τις εφαρμογες μεσα. Ειχε ξαναεμφανιστει κανα χρονο πριν και το εξαφανισα με καποιο τροπο, αλλα τωρα δεν θυμαμαι..Εχω Android 4.2 Καμμια ιδεα να το εξαφανισω? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Παιδια καλησπερα. Εδω και τρεις μερες μου εμφανιστηκε στην οθονη ενας ασπρος μικρος κυκλος με ενα S μεσα. Μπορω να μετακινω το κυκλακι αυτο οπουδηποτε στην οθονη, οταν δε το χτυπαω με το δαχτυλο εμφανιζεται ενα μεγαλο παραθυρο με τις εφαρμογες μεσα. Ειχε ξαναεμφανιστει κανα χρονο πριν και το εξαφανισα με καποιο τροπο, αλλα τωρα δεν θυμαμαι..Εχω Android 4.2 Καμμια ιδεα να το εξαφανισω? Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι στα accessibility settings ? Για τσέκαρε το και απενεργοποίησε το αν ναι. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacharakis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Καλημέρα . Έχω ένα κινητό Ulefone Power 2 με Android 7 . Θέλω να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές έκτος του Play store . Έχω ενεργοποίηση τις Άγνωστες πηγές , κατεβάζω στη συνέχεια την εφαρμογή και μόλις πάω να την εγκαταστήσω δεν πατά η ένδειξη ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με συνέπεια να μην μπορώ να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή εκτός Play store. Τι μπορώ να κάνω ? Τι φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarmouss Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος Samsung S8+ και σύνσεσα το κινητό με bleutooth ακουστικά αλλά η ένταση είναι αρκετά χαμιλή. Υπάρχει κάποιος τρόπος απενεργοποίησης του volume limit? Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να μπορώ να βλέπω μια φωτογραφία στο Viber, αλλά να μην αποθηκεύεται στην μνήμη. Επίσης μου κάνει το ίδιο πράγμα, όταν ανεβάζω φωτογραφία στο Flickr. Μου την δείχνει δύο φορές. Πώς το απενεργοποιώ; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να μπορώ να βλέπω μια φωτογραφία στο Viber, αλλά να μην αποθηκεύεται στην μνήμη. Επίσης μου κάνει το ίδιο πράγμα, όταν ανεβάζω φωτογραφία στο Flickr. Μου την δείχνει δύο φορές. Πώς το απενεργοποιώ; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο viber πήγαινε settings, media, και ξετικαρεις το auto download media to WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Άσχετος στο instagram δεν μπορώ να βρω πως προσθέτω σε μια φώτο κείμενο ή κάποια σχέδια που έχω δει να βάζουν. Πχ θερμοκρασία κλπ Μόνο κάποια φίλτρα μου βγάζει και άλλες επιλογές να αλλάξω την αντίθεση, τη φωτεινότητα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Αυτά που ζητάς γίνονται μόνο στα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Να κανω μια ερωτηση. Στο αυτοκινητο εχω ενα android head unit με 5.1 το οποιο αρκετες φορες οταν το κλεινω και παω να το ανοιξω δεν κανει κανονικο boot αλλα ανοιγει αμεσα σαν να ειχε μπει κατα την απενεργοποιηση σε stand by mode καποιες αλλες φορες boot-αρει κανονικα. Γιατι συμβαινει αυτο; Προς ενημερωση το head unit δεν παιρνει ρευμα οταν ειναι σβηστη η μηχανη, για να πω οτι ειναι ηλεκτρολογικο το θεμα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Να κανω μια ερωτηση. Στο αυτοκινητο εχω ενα android head unit με 5.1 το οποιο αρκετες φορες οταν το κλεινω και παω να το ανοιξω δεν κανει κανονικο boot αλλα ανοιγει αμεσα σαν να ειχε μπει κατα την απενεργοποιηση σε stand by mode καποιες αλλες φορες boot-αρει κανονικα. Γιατι συμβαινει αυτο; Προς ενημερωση το head unit δεν παιρνει ρευμα οταν ειναι σβηστη η μηχανη, για να πω οτι ειναι ηλεκτρολογικο το θεμα. μηπως εχει μεσα του καμια εσωτερικη μπαταρια που φορτιζεται καποιες φορες ? Οταν ξαναπαιρνει αμεσα το εχεις σβησει για λιγο το αυτοκινητο ? Καταλαβες τι εννοω φανταζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 μηπως εχει μεσα του καμια εσωτερικη μπαταρια που φορτιζεται καποιες φορες ? Οταν ξαναπαιρνει αμεσα το εχεις σβησει για λιγο το αυτοκινητο ? Καταλαβες τι εννοω φανταζομαι Δεν ξερω αν εχει καποια μπαταρια. Ναι συμβαινει και με σβηστη μηχανη. Μπορει δηλαδη και την αλλη μερα το πρωι να μην κανει κανονικο boot-αρισμα αλλα να ξεκινησει αμεσως. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εδω και δυο τρεις μερες εχω μια αδικαιολογητη καταναλωση στη μπαταρια χωρις να εχω κανει κατι. Παω στα ποσοοστα καταναλωσης και μου δειχει κατι τρελα ποσοστα στο συστημα android και στις υπηρεσιες google. Αυτο συμβαινει τις πρωινες ωρες και μετα ερχεται στα ισα του απο θεμα καταναλωσης και ποσοστων. Τι μπορει να γινεται, εχει κανεις καμια ιδεα; Δεν εχω κανει καμια αλλαγη. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Μια από τα ίδια κι εγώ! Παράξενα πράγματα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εδω και δυο τρεις μερες εχω μια αδικαιολογητη καταναλωση στη μπαταρια χωρις να εχω κανει κατι. Παω στα ποσοοστα καταναλωσης και μου δειχει κατι τρελα ποσοστα στο συστημα android και στις υπηρεσιες google. Αυτο συμβαινει τις πρωινες ωρες και μετα ερχεται στα ισα του απο θεμα καταναλωσης και ποσοστων. Τι μπορει να γινεται, εχει κανεις καμια ιδεα; Δεν εχω κανει καμια αλλαγη.Αν έχεις ροοτ μπορείς να το ψάξεις πιο πολύ. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εδώ και λίγες ημέρες, έχω το Doogee BL7000, το οποίο φοράει σχεδόν καθαρό Android 7.0. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι οι επιλογές SIP απουσιάζουν από τις ρυθμίσεις. Με μια αναζήτηση βρήκα μια πρόχειρη πατέντα για να τις βρω, αλλά ακόμη κι έτσι οι ρυθμίσεις δεν αποθηκεύονται και οι επιλογές SIP εξαφανίζονται εκ νέου. Αντιμετωπίζει άλλος τέτοιο πρόβλημα; Είναι θέμα έκδοσης του Android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 εχω μια συσκευη την οποια την εχω κανει root. επειδη χρειαζεται να παει στο service λογο του οτι τα touch κουμπια πατιουνται μονα τους, εκανα remove το root με το kingo root. αυτο ειναι αρκετο για να μην φανει το οτι η συσκευη ειχε rout-αριστει η ειναι κατι που θα το δουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 εχω μια συσκευη την οποια την εχω κανει root. επειδη χρειαζεται να παει στο service λογο του οτι τα touch κουμπια πατιουνται μονα τους, εκανα remove το root με το kingo root. αυτο ειναι αρκετο για να μην φανει το οτι η συσκευη ειχε rout-αριστει η ειναι κατι που θα το δουν ? Το ποιο σωστο είναι να περάσεις μια "καθαρή" rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) που να την βρω απο mls συσκευη !!!! Edited November 22, 2017 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts