Jump to content

gregluffy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gregluffy

  1. ναι στο m5 κανεις απεγκατάστασει και το appstore και το youtube. αν συνεχίσει να σε ενοχλεί θα πρέπει να το κάνεις η hard reset απο το recovery η ίσως και soft reset με επαναφορά ρυθμίσεων, και μετά όσο είναι ακόμα φρέσκο με τον ίδιο τρόπο να απεγκαταστήσεις ξανά το appstore και το youtube. να μήν προλάβει να βάλει σκουπίδια μέσα xd. rom μόνο μανίσιες έχει, απλά είναι 3 η 2 διαφορετικές, και καλά updates της εταιρίας.
  2. Εφόσον το έκανες root κατέβασε από το play store την εφαρμογή που λέγετε DisableService. Τρέξεις αυτήν λοιπόν θα σου βγάλει λίστα με της εφαρμογές σου. Πατάς πάνω στο AppStore και θα σου βγάλει όλα τα services που έχει η εφαρμογή, τα ξε τικάρεις όλα για να τα κάνεις disable. Αν συνεχίσει να σου βγάζει περίεργα μάλλον έχει αφήσει κατάλοιπα οπότε καλό θα ήτανε να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις->root->DisableService για να είσαι καθαρός.
  3. Καλησπέρα παιδιά τελικά κατάφερα να απαλλαγώ από τα σκουπίδια και της εγκαταστάσεις διαφόρων εφαρμογών και είπα να μοιραστώ την διαδικασία just in case που το χρειαστεί κάποιος. Οπότε με το latest sp-tools έκανα install το twrp, έπειτα με το twrp εγκατέστησα το SuperSU-v2.79-201612051815 και όπως πρότεινε ο stargr ποιο πάνω έκανα disable όλα τα services του appstore που ήτανε προ εγκατεστημένη εφαρμογή της leagoo. Αν το κάνεις unistall πιθανόν να μην bootαρη το κινητό και αν το κάνεις απλό disable από τα settings του κινητού πάλι θα συνεχίσει να κάνει τα δικά του. Οπότε η λύση είναι με root και την εφαρμογή disable service. Αναφορικά στο Leagoo Μ5 που έχει τα ίδια θέματα μπορείς να κάνεις με τον ίδιο τρόπο root και το appstore μπορείς απλά να το κάνεις uninstall με κάποιον root unistaller.
  4. θα δοκιμάσω και ευχαριστω για την ιδέα. αλλά νομίζω ότι απλά θα συνεχίσει να εμφανίζεται σαν new instance στο κινητό και θα συνεχίζει την δουλειά του. :) πραγματικά απαράδεκτη η Leagoo.
  5. Ναι το γνωρίζω, και για μένα έφαγε μεγάλο Χ η εταιρία. Παρόλα αυτά για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να αλλάξω την συσκευή και έλεγα μήπως μπορώ να κάνω κάτι. Επίσης εφόσον είναι τόσο κακό δεν έχουνε κάνει port σε καμία custom rom.. ☹
  6. Καλησπέρα παιδία, έχω ένα θέμα με το Leagoo M5 Plus όπου εγκαθιστάτε από μόνης της μία εφαρμογή και έχει το όνομα chromes. Είναι μπελάς η συσκευή από την αρχή γιατί είχε αναφερθεί ότι ερχότανε με προ εγκατεστημένο malware. Παρόλα αυτά έχω ρουταρη την συσκευή και είναι όσο clean γίνετε. Τα unknown sources είναι απενεργοποιημένα. Έχει ακούσει κάποιος κάτι αντίστοιχο η μήπως ξέρει κάποιος τη είναι αυτό το chromes. (προφανώς δεν είναι ο Chrome). Της τελευταίες μέρες έχει και 2 instances από την εφαρμογή στα apps και όταν τα άφησα για λίγο καιρό χωρίς να κάνω uninstall βλέπω ότι μεγαλώνει και η μνήμη που χρησιμοποιεί. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
×
×
  • Create New...