saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Αν προσεξεις εγραψες o2x στο πρωτο σου ποστ πανω, που ειναι οντως αμερικανικο μοντελο! Ενα γραμμα αλλαζει ολο το νοημα οπως καταλαβαινεις. Εκανες αυτο που σου ειπα με τον root explorer; Πρεπει να το βαλεις στο φακελο /system/app και μετα install, αλλιως δεν προκειται να δουλεψει! Παρεπιπτοντως υπαρχει αντιστοιχο θεμα για το κινητο σου μιας και εχεις το Ελληνικο, ειναι στα lg android phones. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για ποιο λογο ακριβως χρειαζεται to chainfire 3d χωρις αυτο δεν παιζουν τα παιχνιδια? Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Υπάρχουν παιχνίδια που βρίσκονται στην tegra zone και υποστηρίζονται (στα χαρτιά μόνο) από συσκευές με τον επεξεργαστή nvidia tegra. Τα παιχνίδια αυτα δεν μπορείς να τα παίξεις χωρίς το chainfire ;) Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ευχαριστω φιλε saliez.τι ενοεις αμερικανικο το οχ2? εγω ελεγα για το optimus 2x παντως.και εκανα ροοτ συνφωνα με το how-to του agekalp.τελος παντων το το vending.apk to εκανα με την διαδικασια που μου ειπες αλλα install δεν κανει.ευχαριστω παντως θα το ψαξω και παραπανω μονος μου γιατι καταλαβαινω οτι μπορει να σε πρηζω με χαζες αποριες. To αμερικάνικο είναι το T-Mobile G2X. Εσύ έχεις το Optimus 2X. Καλύτερα να κάνεις Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων από Ρυθμίσεις - Απόρρητο και θα χάσεις ό,τι έχει μέσα η μνήμη του τηλεφώνου. Αν κάνεις αυτό που σου είπε ο saliez κατά πάσα πιθανότητα θα τρως συνέχεια force close και δε θα ανοίγει καν το Market. Πρέπει να βρεις ίδιο version του vending.apk με αυτό που είχες ήδη. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ah. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, παρόλα αυτά αν κάνει επαναφορά εργοστασιακών πως θα βοηθήσει αν λείπει ήδη το market από το system; Όσο για τα force closes δεν είμαι σίγουρος οτι θα συμβεί αυτό αλλά οκ, υπάρχουν μερικές πιθανότητες. Εγώ θα του πρότεινα να περάσει ολόκληρο firmware από πάνω του για να είναι εξασφαλισμένος αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γίνεται με προπλρηρωμένες κανονικότατα, στην τράπεζα που θα πας, θα τους πεις ξεκάθαρα οτι θες μια debit κάρτα ειδικά για online αγορές. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Με Paysafe γινεται να αγορασω εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Με Paysafe γινεται να αγορασω εφαρμογες? Όχι ακόμα. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Γεια χαρα σε ολουσ... κατεβασα μερικες εφαρμογες απο το μαρκετ αλλα μερικες δε μου αρεσουν .... μπορω να της απεγκαταστησω και αν ναι πως γινεται? στην αρχικη οθονη πηγενοντας αριστερα βγαινει το ε-μαιλ μπορω να αλαξω και να βαλω κατι αλλο εκει η να αλαξω την σειρα πχ να βγαινει το μηνυμα ? στο μενου μπορω να βαλω σε κατηγοριες τα εικονιδια πχ παιχνιδια , μουσικες εφαρμογες κτλ...? :) ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Για την απεγκατάσταση, πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και πατώντας σε οποιαδήποτε εφαρμογή μπορείς να την απεγκαταστήσεις. Μιας και βλέπω ότι έχεις το wildfire, κοίταξε στα links της υπογραφής μου και θα βρεις αρκετές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν ;) Για να αφαιρέσεις το widget μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα πάνω του και να το μετακινήσεις προς τα κάτω στην οθόνη ;) Στο μενού δεν μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους, παρά μόνο με κάποιον εναλλακτικό launcher (εφαρμογή) όπως το go launcher. Αν δε θες να αλλάξεις launcher, μπορείς να κάνεις φακέλους στις αρχικές οθόνες :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εκανα RESTORE και μετά κώλυσε το τηλ (LG p990 2x) στην αρχή στο ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ LG, τη κάνω??? βγάζω την μπαταριά..ας πούμε??? HELP...!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εκανα RESTORE και μετά κώλυσε το τηλ (LG p990 2x) στην αρχή στο ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ LG, τη κάνω??? βγάζω την μπαταριά..ας πούμε??? HELP...!!!:( Βγάζεις την μπαταρία και μπαίνεις σε cwm. Σου προτείνω να κάνεις wipe cache/dalvik και reboot. Αν ξανακολλήσει, τότε ξανά cwm wipe cache/dalvik αλλά και data wipe. Reboot. Αν πάλι κολλήσει... full wipe και πέρασμα νέας ρομ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Βγάζεις την μπαταρία και μπαίνεις σε cwm. Σου προτείνω να κάνεις wipe cache/dalvik και reboot. Αν ξανακολλήσει, τότε ξανά cwm wipe cache/dalvik αλλά και data wipe. Reboot. Αν πάλι κολλήσει... full wipe και πέρασμα νέας ρομ. Kαλα τα λες αλλά πως κάνω τα παραπάνω...... είμαι καινούργιος στο χώρο, είχα κάνει root & Clockwork Recovery & BACKUP, όλα τα παραπάνω με μαμά ROΜ αλλά ήθελα να επαναφέρω το τηλ από το BACKUP που είχα πάρει....!!! με RESTORE αλλά προφανώς κάτι δεν πήγε καλά.....HELP.! EDIT: πατώντας το ON/OF συνχρονος το σπιτάκι και το volium μπήκα σε ClockworkMod Recovery. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ..??? από την κατάσταση που είμαι μπορώ να περάσω την Stock Rom στο LG 2X όπως λέει εδώ (και ακολουθώντας την διαδικασία???) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 ολα ο.κ. το επανέφερα με την Stock Rom στο LG 2X http://s1.directupload.net/images/110602/oios2pmk.png Edited June 2, 2011 by mariodj Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους Μόλις πήρα για πρώτη φορά συσκευή με Android (HTC Desire HD) και επειδή δεν ξέρω για τις εφαρμογές και τις δυνατότητες συγχρονισμού που έχει το Android, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται τα παρακάτω και με ποιες εφαρμογές: να παίρνω με Exchange Sync τα email μου από gmail και από το email της δουλειάς μου να συγχρονίζεται το calendar με το exchange calendar της δουλειάς και αν είναι δυνατόν και με το google calendar να συγχρονίζονται τα tasks με τα tasks του gmail να συγχρονίζονται τα calendar/tasks/notes με το outlook του home pc (μέσω usb) Γίνονται? Ή ζητάω πολλά? :) Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα εγκατεστησα για android το ebuddy σε ενα Galaxy s2 το προβλημα μου είναι οτι στο facebook και να κάνω log out me δείχνει συνεχεια μεσα. είχε ποτε κανείς παρομοιο προβλημα? Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους Μόλις πήρα για πρώτη φορά συσκευή με Android (HTC Desire HD) και επειδή δεν ξέρω για τις εφαρμογές και τις δυνατότητες συγχρονισμού που έχει το Android, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται τα παρακάτω και με ποιες εφαρμογές: να παίρνω με Exchange Sync τα email μου από gmail και από το email της δουλειάς μου να συγχρονίζεται το calendar με το exchange calendar της δουλειάς και αν είναι δυνατόν και με το google calendar να συγχρονίζονται τα tasks με τα tasks του gmail να συγχρονίζονται τα calendar/tasks/notes με το outlook του home pc (μέσω usb) Γίνονται? Ή ζητάω πολλά? :) Ευχαριστώ προκαταβολικά Δεν είμαι pro σε αυτό το θέμα, αλλά! Νομίζω το κόλπο είναι το εξής, να βάλεις - όχι από το κινητό - το gmail να συγχρονίζεται με αυτά, πρέπει να έχει επιλογές. Αφού το κάνεις αυτό, το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να έχεις στις ρυθμίσεις/λογαριασμοί τον αυτόματο συγχρονισμό ενεργοποιημένο και φυσικά κάποιο data ή wifi. That's it more or less Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ... Νομίζω το κόλπο είναι το εξής, να βάλεις - όχι από το κινητό - το gmail να συγχρονίζεται με αυτά, πρέπει να έχει επιλογές. ... Γίνεται να συγχρονιστεί το google calendar με το calendar στον exchange server του γραφείου χωρίς τη μεσολάβηση του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Γίνεται να συγχρονιστεί το google calendar με το calendar στον exchange server του γραφείου χωρίς τη μεσολάβηση του κινητού? Κοίταξε, αν συγχρονίζεται οτιδήποτε με το gmail, αυτομάτως σημαίνει οτι συγχρονίζεται και το κινητό σου. Βρήκα ένα ενδιαφέρον ποστ εδώ, αν δεν σου κάνει πάντως μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ολόκληρο το thread. Σίγουρα θα υπάρχει η απάντηση που θες εκεί πέρα. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Κοίταξε, αν συγχρονίζεται οτιδήποτε με το gmail, αυτομάτως σημαίνει οτι συγχρονίζεται και το κινητό σου. Βρήκα ένα ενδιαφέρον ποστ εδώ, αν δεν σου κάνει πάντως μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ολόκληρο το thread. Σίγουρα θα υπάρχει η απάντηση που θες εκεί πέρα. :) Κατά το σετάρισμα της συσκευής, έδινε τη δυνατότητα να βάλω ένα email account για πλήρη συγχρονισμό (με Activesync). Εκεί απ όσο κατάλαβα, μπορούσα να βάλω είτε το email του γραφείου μου (που έχει Microsoft Exchange Server με Activesync) είτε και το google account το οποίο επίσης μπορεί να συγχρονιστεί με Activesync (και να εμφανίζονται τα email τη στιγμή που έρχονται, με push). Αλλά, αν σε αυτό το σημείο έβαζα το google account, δεν θα μπορούσα να πάρω το email της δουλειάς μου στη συσκεύη με άλλο τρόπο, γιατί δεν υποστηρίζεται ούτε POP3 ούτε IMAP. O μόνος τρόπος να δει κανείς το email του γραφείου όταν είναι εκτός γραφείου, είναι είτε από μια ιστοσελίδα είτε με Activesync. Οπότε έβαλα στη συσκεύη το google mail ως ξεχωριστό email account, αλλά δεν συγχρονίζεται το google calendar. Πώς μπορώ να κάνω να συγχρονίζεται το google calendar με το calendar της συσκεύης που έχει συγχρονιστεί με τον exchange server? Ή, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πίσω, έχει δυνατότητα το android να συγχρονίζει με δυο λογαριασμούς μέσω Activesync? ... Ή, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πίσω, έχει δυνατότητα το android να συγχρονίζει με δυο λογαριασμούς μέσω Activesync? Είδα τελικά ότι γίνεται να έχεις πολλούς λογαριασμούς activesync --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 3, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Με τη σειρα μου κι εγω ως καινουργιος σε αυτο το λειτουργικο θελω να ρωτησω αν αρκει η απενεργοποιηση της επιλογης ''Ενεργοποιηση δεδομενων'' απο τις ρυθμισεις για να μη συνδεεται η συσκευη στο ιντερνετ οταν δεν το θελω εγω. Μηπως θα χρειαστω και καποιο προγραμμα οπως το NoData στα WM? Επειδη δεν εχω προγραμμα ιντερνετ στο συμβολαιο μου μη μου ερθει κανενας τρελος λογαριασμος και παθω εγκεφαλικο! :lol: Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Αν δεν έχει τικ δεν χρεώνεσαι και δεν έχεις internet και όχι εδώ δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα παιδια.Εχω στα χερια μου ενα galaxy 3 για δοκιμη. Δεν εχω δουλευψει andoid ποτε.Ειμαι iphoneακιας.Μια ερωτηση που θελω να κανω[τα αλλα τα διαβασα στις σημειωσεις σας]. Παιρνει κατι σαν jaibreak το κινητο.Ακουσα γαι το root.Θα μπορεις να κατεβαζεις στο κινητο επιπροσθετες εφαρμογες[κατι σαν cydia]κι προγραμματακια απο internet?Αν ναι πως?Υπαρχει καποιος οδηγος να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsa Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Γεια σας φίλοι, μόλις απόκτησα το Galaxy 3 και αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με Android. Επειδή λόγω ηλικίας δεν μπορώ να διαβάσω τόσο πολλές σελίδες μήπως βρώ την απάντηση, αν μπορεί κάποιος έμπειρος ας με βοηθήσει. Προσπαθώ να μπώ στο μάρκετ, οπότε μου ζητάει να ρυθμίσω τον λογαριασμό μου στο Google. Το πρόβλημα είναι οτι, είτε προσπαθήσω να δημιουργήσω λογαριασμό, είτε να συνδεθώ με ένα gmail που ήδη έχω, κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με το Google και μου βγάζει πάντα την ίδια απάντηση, οτι δεν μπορεί να δημιουργήσει αξιόπιστη σύνδεση δεδομένων μέσω αυτού του διακομιστή. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει, τι πρέπει να ρυθμίσω; Εχω συμβόλαιο Vodafone, αλλά χρησιμοποιώ το wi-fi του σπιτιού μου (conn-x) για να μήν χρεώνομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλησπερα παιδια.Εχω στα χερια μου ενα galaxy 3 για δοκιμη. Δεν εχω δουλευψει andoid ποτε.Ειμαι iphoneακιας.Μια ερωτηση που θελω να κανω[τα αλλα τα διαβασα στις σημειωσεις σας]. Παιρνει κατι σαν jaibreak το κινητο.Ακουσα γαι το root.Θα μπορεις να κατεβαζεις στο κινητο επιπροσθετες εφαρμογες[κατι σαν cydia]κι προγραμματακια απο internet?Αν ναι πως?Υπαρχει καποιος οδηγος να το κανω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Ένα πολύ καλό άρθρο για το τι είναι το root και τι κάνει. Καμία σχέση πάντως με τις επιπρόσθετες εφαρμογές. :) Γεια σας φίλοι, μόλις απόκτησα το Galaxy 3 και αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με Android. Επειδή λόγω ηλικίας δεν μπορώ να διαβάσω τόσο πολλές σελίδες μήπως βρώ την απάντηση, αν μπορεί κάποιος έμπειρος ας με βοηθήσει. Προσπαθώ να μπώ στο μάρκετ, οπότε μου ζητάει να ρυθμίσω τον λογαριασμό μου στο Google. Το πρόβλημα είναι οτι, είτε προσπαθήσω να δημιουργήσω λογαριασμό, είτε να συνδεθώ με ένα gmail που ήδη έχω, κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με το Google και μου βγάζει πάντα την ίδια απάντηση, οτι δεν μπορεί να δημιουργήσει αξιόπιστη σύνδεση δεδομένων μέσω αυτού του διακομιστή. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει, τι πρέπει να ρυθμίσω; Εχω συμβόλαιο Vodafone, αλλά χρησιμοποιώ το wi-fi του σπιτιού μου (conn-x) για να μήν χρεώνομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά Μιας και δεν έχεις κάνει πολλά πράγματα από τι βλέπω, δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, από ρυθμίσεις --> απόρρητο Επίσης μπορείς να απευθυνθείς και στο νήμα της συσκευής σου που είναι εδώ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 ... Είδα τελικά ότι γίνεται να έχεις πολλούς λογαριασμούς activesync ... Βάζοντας στην συσκεύη δυο λογαριασμούς Exchange Activesync (gmail και δουλειάς), στο calendar βλέπω μεν τις εγγραφές και από τα δύο calendars, αλλά τα calendars στο gmail και στο Microsoft Exchange δεν συγχρονίζονται το ένα με το άλλο, ώστε και το καθένα να δείχνει μια εγγραφή που κάνω στο άλλο. Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό? Επίσης δεν βλέπω να έχει το android εγγενή υποστήριξη για Tasks. Για tasks βάζουμε εφαρμογή από το market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός galaxy s2 και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc και να του δώσω internet το pc ,θέλω μέσου usb και όχι wifi... ευχάριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts