pepi75 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σ' αυτή την περίπτωση φλάσαρε ξανά τη stock rom και αν θέλεις ξαναδοκιμάζεις. Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει: http://www.modaco.com/forums/topic/375507-stock-rom-download/ Tην εχω την μαμα ρομ το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει η συσκευη καθολου σε recovery (Δεν υπαρχει recovery) ...Αν καταφερω κατι μονο αν δωσω εντολη μεσω Minimal adb and fast boot αλλα μου βγαζει device not found κατι δεν κανω σωστα παροτι εγκατεστησα και τους drivers..Εχω βρει ενα βιντεακι αλλα ειναι για linux μονο... Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kajo Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα υπάρχει τροπος να δω το Ιστορικό μεταφορών που εχω λάβει και εχω στειλει με Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect_elu Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Αγορασα και το sd maid pro και τιποτα...το προβλημα συνεχιζεταιιι καποιος να ξερει κατι???? Αυτό δε λύνει το πρόβλημα με τις διαφημίσεις, αλλά λειτουργεί αντί του "Clean Master" που μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό. Άλλες ύποπτες εφαρμογές που έχω εντοπίσει, γιατί έχουν παρόμοιες διαφημίσεις είναι το "Photo Lab" και το "Qr Barcode Scanner". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Χρησιμοποιεί κανείς το aqua mail? Έχω το εξής πρόβλημα μου έρχεται κάποιο mail διαφημιστικό το χαρακτηρίζω σαν ανεπιθύμητο η junk mail Και μετά από λίγες μέρες μου έρχεται πάλι Ποια είναι η ρύθμιση έτσι ώστε να μην το δέχομαι καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 τι σχεση εχει το aqua; ο mail provider σου αργει να το μαρκαρει ως spam ειναι το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδιά μπορώ να βάλω το ίδιο Gmail στο Google play σε δύο διαφορετικές συσκευές φαντάζομαι ε; Δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ αλλά τωρα θα το χρειαστώ Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδιά μπορώ να βάλω το ίδιο Gmail στο Google play σε δύο διαφορετικές συσκευές φαντάζομαι ε; Δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ αλλά τωρα θα το χρειαστώ Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Χε χε, βεβαιως μπορεις. Να που εμαθες κατι καινουργιο με το λουπαρισμενο g4. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μετά από πολύ ψάξιμο δεν κατάφερα να κάνω κάποιον handler (πχ Psiphon) να δουλέψει σε android Nougat. Εσείς έχετε καταφέρει κάτι; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 τι σχεση εχει το aqua; ο mail provider σου αργει να το μαρκαρει ως spam ειναι το προβλημα Hotmail είναι! Από την αρχή που το έβαλα δεν μου τα μπλοκάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 ε και παλι, εφοσον περνανε απ το hotmail και δεν τα καταλαβαινει οτι ειναι spam τι να κανει το aqua; εκτος εαν στο τελευταιο εχεις πει οτι θες να συγχρονιζει και τον φακελο με τα σπαμ που δεν το νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 ε και παλι, εφοσον περνανε απ το hotmail και δεν τα καταλαβαινει οτι ειναι spam τι να κανει το aqua; εκτος εαν στο τελευταιο εχεις πει οτι θες να συγχρονιζει και τον φακελο με τα σπαμ που δεν το νομιζω.. και που ειναι αυτη η εντολη οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλημέρα, πρόσφατα κατέβασα έναν emulator απο το Play Store αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει, τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 παρατεταμενο πατημα πανω στο account και μετα options & folders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 παρατεταμενο πατημα πανω στο account και μετα options & folders Οκ φίλε μου Και εάν θέλω να πάρω κάποιο που έχει χαρακτηριστεί ανεπιθύμητο πρέπει να κάνω ιδιο πάλι? συγχρονισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 οχι απαραιτητα, πας στο inbox και βλεπεις τους φακελους σου και πας στο spam φακελο και το βλεπεις "manually", δεν νομιζω να θες συγχρονισμο για τον spam φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εφρμογες γρηγορης φορτισης.ισχυει;και αν ναι βλαπτουν μακροπροθεςμα την μπαταρια;για δωστε μου τα φωτα σας. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 συγνώμη για την έκφραση .ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ όλες αυτές οι εφαρμογές ,αν από τον κατασκευαστή δεν έχεις γρήγορη φόρτιση ΚΑΜΙΑ εφαρμογή δεν θα το κάνει αν θέλεις λίγο πιο γρήγορη φόρτιση είναι απλό σβήστο και φόρτισε το Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Δοκίμασε να κάνεις unmount και ξανά mount την SD στη συσκευή από την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής σου (στο storage πρέπει να είναι), μήπως λύσει το πρόβλημα. :yahoo:Κανοντας umount και mount στη συνεχεια εστρωσε , σε δυο υπολογιστες φανηκαν και η εσωτερικη μνημη και η εξωτερικη SD :yahoo: Φιλε σ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ειχα στο S5 ενα τετοιο με μπατρια με ελληνικη σημια επανω που μειωνοταν καθως επεφτε η μπαταρια και οτν φορτιζα το κινητο "γεμιζε" με ενα καλωδιο γυρω γυρω". Τωρα που πηρα το samsung J7 δεν απενηλθε μαζι με τς αλλες εφαρμογες απο το backup του λογαριασμου . Λεγοταν καπως παραξενα hong kong.... Το ξερει καποιος ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αυτό το ...καλουδι ειχα αλλα δεν μπορω ουτε να το κατεβασω Ηταν αγορασμενο μαλιστα από Play store http://android4samsung.com/Download-Android_Greece-Flag-Battery-Widget_for-Samsung.html Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αυτό το ...καλουδι ειχα αλλα δεν μπορω ουτε να το κατεβασω Ηταν αγορασμενο μαλιστα από Play store http://android4samsung.com/Download-Android_Greece-Flag-Battery-Widget_for-Samsung.html πέρνα αυτό για δοκιμή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 πέρνα αυτό για δοκιμή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta&hl=el Βρισω πολλες τετοες αλλα καμμια σχεση με αυτη που ειχα .Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ειχα στο S5 ενα τετοιο με μπατρια με ελληνικη σημια επανω που μειωνοταν καθως επεφτε η μπαταρια και οτν φορτιζα το κινητο "γεμιζε" με ενα καλωδιο γυρω γυρω". Τωρα που πηρα το samsung J7 δεν απενηλθε μαζι με τς αλλες εφαρμογες απο το backup του λογαριασμου . Λεγοταν καπως παραξενα hong kong.... Το ξερει καποιος ? Ευχαριστω. Βάλε στο παλιό κινητό σου το apk extractor και στείλε την εφαρμογή στο νέο σου κινητό. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Βάλε στο παλιό κινητό σου το apk extractor και στείλε την εφαρμογή στο νέο σου κινητό. :) Δεν το εχω πια το παλιο ..:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποιο sms app που να μπορώ να στείλω ένα sms στο calendar? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts