al_exis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Φαίνεται ότι κάτι δεν αφήνει τη συσκευή σου να "κοιμηθεί".. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Δηλαδή, μπορώ να βρω τι είναι και να το κόψω ας πούμε, ή δεν παίρνει επέμβαση; και πως γίνεται αν γίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δηλαδή, μπορώ να βρω τι είναι και να το κόψω ας πούμε, ή δεν παίρνει επέμβαση; και πως γίνεται αν γίνεται; Δες στο app usage στο gsam και στη χρήση μπαταρίας του κινητού ποια εφαρμογή είναι ψηλά σε κατανάλωση. Ίσως καταλάβεις. Πολλές φορές κολλάει κάτι και δεν αφήνει τη συσκευή να ησυχασει. Το έχω πάθει και γω, άλλες φορές στρώνει με απλό reboot, άλλες με wipe cache και reboot κτλ. Δες πρώτα όμως από ποιά εφαρμογή είναι. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δες στο app usage στο gsam και στη χρήση μπαταρίας του κινητού ποια εφαρμογή είναι ψηλά σε κατανάλωση. Ίσως καταλάβεις. Πολλές φορές κολλάει κάτι και δεν αφήνει τη συσκευή να ησυχασει. Το έχω πάθει και γω, άλλες φορές στρώνει με απλό reboot, άλλες με wipe cache και reboot κτλ. Δες πρώτα όμως από ποιά εφαρμογή είναι. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Πάνω πάνω είναι το σύστημα Android free image uploading Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δες στο app usage στο gsam και στη χρήση μπαταρίας του κινητού ποια εφαρμογή είναι ψηλά σε κατανάλωση. Ίσως καταλάβεις. Πολλές φορές κολλάει κάτι και δεν αφήνει τη συσκευή να ησυχασει. Το έχω πάθει και γω, άλλες φορές στρώνει με απλό reboot, άλλες με wipe cache και reboot κτλ. Δες πρώτα όμως από ποιά εφαρμογή είναι. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Wipe cache πως κάνουμε; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Wipe cache πως κάνουμε; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω κλείνεις το τηλεφωνο, και το ανοίγεις πατώντας volume up και power button ταυτόχρονα. Μετά επιλέγεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πάνω πάνω είναι το σύστημα Android free image uploading Πάντα αυτό είναι πρώτο. Αλλά ως συνήθως μετά είναι ο kernel, τουλάχιστον σε μένα. Το Gmail πάντα τόσο ψηλά σου είναι στη λίστα; (δεν το δουλεύω οπότε δεν έχω εικόνα) Δοκίμασες με reboot μήπως στρώσει; Βέβαια θέλει πλήρη φόρτιση νομίζω ώστε να μηδενισει ο μετρητής και να έχεις εικόνα. Σου λέω τη διαδικασία που έχω κάνει εγώ ίσως άλλο παιδί μπορεί να σε κατατοπισει καλύτερα. Wipe cache πως κάνουμε; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πας αποθηκευτικός χώρος και πατάς στο δεδομένα προσωρινής μνήμης. Στάλθηκε από GT-I9505 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εμένα τώρα τελευταία το κινητό υπερθερμαινεται πολύ και τότε βλέπω στα στατιστικά μπαταρίας να είναι ψηλά οι βασικές εφαρμογές.ούτε με reboot στρώνει πολλές φορές! Τι να φταίει;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/ddc1be3d2df90ebfc3a01896941c57bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/50b4c8ecc7a96fded9c14ce96e641733.jpg Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Εμένα τώρα τελευταία το κινητό υπερθερμαινεται πολύ και τότε βλέπω στα στατιστικά μπαταρίας να είναι ψηλά οι βασικές εφαρμογές.ούτε με reboot στρώνει πολλές φορές! Τι να φταίει;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/ddc1be3d2df90ebfc3a01896941c57bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/50b4c8ecc7a96fded9c14ce96e641733.jpg Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/6da7d6c242a24fa4cd6cf9f1af48a5aa.jpg μετά από τέσσερις πέντε επανεκκίνησεις ξανά φτιάχνει.Αλλά τι το προκαλεί Δεν ξέρω. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παιδιά έχει κανεις modded play store που να εμφανίζει τις εφαρμογές που δεν έχουν βγει ακόμα στην Ελλάδα; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Εχει βρει κανεις λυση για το random reboots προβλημα που εχει το Android 4.4.2 ? Εχω ενα tablet Pipo M7T 3G και απο μαμα 4.2.2 του εβαλα την Riley 1.4.1 (4.4.2) και εχω αυτο το προβλημα αλλα οπως διαβασα και με την μαμα 4.4.2 εχει το ιδιο προβλημα και με μια αναζητηση στο Google ειδα οτι ειναι γενικο προβλημα το restart στην 4.4.2 Υπαρχει περιπτωση να φταει ο Launcher ? Το ειχα το Tablet και το δουλευα με Nova Launcher και δεν ειχα προβλημα και το εβαλα αγγελια και το εδωσα σε ενα παλικαρι απο Πατρα και μου ειπε το παραπανω προβλημα και φυσικα του ειπα να μου το στειλει πισω αφου φυσικα διαβασα οτι και η γνησια και η πειραγμενη rom για αυτο το tablet εχουν προβλημα με τυχαια restart Σημερα που μου ηρθε πισω και του εβαλα παλι το Nova Launcher ουτε στο youtube εκανε restart οση ωρα και να το αφησα ουτε σε βιντεο απο την βιντεοκαμερα μου που ειναι 1080p 28mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παιδιά έχει κανεις modded play store που να εμφανίζει τις εφαρμογές που δεν έχουν βγει ακόμα στην Ελλάδα; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Έλα αυτό ψάχνεις, ε; :lol: Για modded play store τσέκαρε στο xda υπάρχουν, αλλά μεχρι τελευταια φορά που χα ριξει μια ματια ηταν παρατημενα σε παλιές εκδόσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Έλα αυτό ψάχνεις, ε; :lol: Για modded play store τσέκαρε στο xda υπάρχουν, αλλά μεχρι τελευταια φορά που χα ριξει μια ματια ηταν παρατημενα σε παλιές εκδόσεις Αυτό το έχω απο της 6 Ιουλίου χαχαχαχα Και έχω την σημερινή εκδοση. Απλα καποιες καλες εφαρμογές δεν υπαρχουν στο ελληνικό store και είπα μήπως.. Ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stzouv Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) [/color]Πως έσβησες εφαρμογή συστήματος; Είσαι root; Αν είσαι και όντως εσβησες εφαρμογή συστήματος, τότε δε νομίζω να επανέλθει με factory reset. Ενδεχομένως να χρειαστεί πέρασμα εν νέου της rom..... Ναι το ειχα κανει root και με το files explorer τα εσβησα Πως να περασω την rom αφου δεν συνδεεται με USB Edited July 13, 2016 by stzouv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Γιατί ενώ μιλάω στο κινητό αν το βάλω σε ανοιχτή ακρόαση και πατήσω να δημιουργήσω μια επαφή μπαινει η σίγαση μικροφώνου; Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλημερα παιδες. Σε Vernee Thor με Android 6 vanilla παρατηρω οτι πλεον δεν υπαρχει η δυνατοτητα να ειναι ενεργοποιημενο το BT αλλα παραλληλα να ειναι invisible το κινητο σου στους αλλους γυρω σου. Περαν του να κατεβασω κατι που να κανει αυτη τη δουλεια (το εκανα ηδη) υπαρχει τροπος να γινει αυτο? Επισης στην επιλογη για την SD card τι προτεινετε να επιλεξουμε? Use as portable Storage ή Use as internal storage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Καλησπέρα. Έχω ένα Elephone G4, το οποίο έχει κολλήσει ιό. Το πρόβλημα είναι οτι και με factory reset, δεν καθαρίζει. Το έκανα πολλές φορές, αλλά μετά μόλις συνδεθεί στο ίντερνετ ξεκινάει και κατεβάζει συνέχεια εφαρμογές. Στο flashtool δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα να το αναγνωρίσει ωστε να περάσω νέα ROM με φορμάτ. Προσπάθησα και με κάρτα SD και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Τί μπορώ να κάνω? Edit: Τελικά με την 100ή φορά το κατάφερα με flashtool, αλλά έχασα τα ΙΜΕΙ όπως ήταν λογικό. Edited July 14, 2016 by Parolos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Έχω κάποιες επαφές που έχουν "συσχετιστεί". Κοινώς το ίδιο άτομο, με λογαριασμό σε skype, mail, messenger κλπ. έχει ενωμένες τις διαφορετικές επαφές σε 1. Και σου δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζεται κάτω από την ομπρέλα της επαφής του κινητού, με το όνομα της επαφής με ελληνικούς χαρακτήρες. Αμ, δε... έχει λίγο καιρό, που όσες φορές και αν κάνω τον Michalis να φαίνεται ως Μιχάλης, το κινητό έχει άλλη γνώμη... Τυχαίνει σε κανένα άλλο; (xperia Z5c, Android 6.0.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα Elephone G4, το οποίο έχει κολλήσει ιό. Το πρόβλημα είναι οτι και με factory reset, δεν καθαρίζει. Το έκανα πολλές φορές, αλλά μετά μόλις συνδεθεί στο ίντερνετ ξεκινάει και κατεβάζει συνέχεια εφαρμογές. Στο flashtool δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα να το αναγνωρίσει ωστε να περάσω νέα ROM με φορμάτ. Προσπάθησα και με κάρτα SD και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Τί μπορώ να κάνω? Edit: Τελικά με την 100ή φορά το κατάφερα με flashtool, αλλά έχασα τα ΙΜΕΙ όπως ήταν λογικό. Αυτό είναι εύκολο να λυθεί με https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephon&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dchamelephon+apk+play+store&pcampaignid=APPU_1_PsWHV6WkDMnnUtCGgtgM Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Φοβερή εφαρμογή με αυτή τα ξαναέβαλα, και χωρίς root. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Δεν θυμάμαι ποιος είχε ρωτήσει για το held awake αλλά επειδή Και εμένα ήταν ψηλά το ποσοστό άλλαξα την ρύθμιση του wifi από το "πάντα"που το είχα στο "όταν είναι συνδεδεμένο" και έπεσε το ποσοστό.Μήπως ήταν αυτός ο λόγος.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160715/a0a710abaf2d3ef58275daf43c1587e0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160715/6b854b1c7c2f92a8f3ef6307b976a9d7.jpg Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Μια μικρή βοήθεια προς έναν πρωτάρη. Προσπαθώ να βάλω στην εφαρμογή "Email" (δοκίμασα και στην "Gmail") το email μου που ειναι @windowslive.com αλλά μου πετάει θέμα ότι δεν βρίσκει τον διακομιστή. Online δεν βρήκα κάτι που να βοήθησε (πχ βρήκα αυτό http://techchoices.co.uk/2011/02/16/how-to-set-up-windows-live-mail-on-android-phone/ αλλά δεν είχα επιτυχία). Επίσης, θέλω IMAP και όχι POP που φαίνεται στο παραπάνω site :/ Ευχαριστώ όποιον μπορέσει να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Καλησπέρα! Ποιά εφαρμογή καιρού προτείνετε; Επίσης οταν μπαίνω με τον chrome μου βγάζει ειδοποίηση οτι έχω ιό κλπ. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Δεν έχω ιό βέβαια. Ευχαριστώ! Edited July 15, 2016 by bill971 Προσθήκη λέξης Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Καλησπέρα! Ποιά εφαρμογή καιρού προτείνετε; Επίσης οταν μπαίνω με τον chrome μου βγάζει ειδοποίηση οτι έχω ιό κλπ. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Δεν έχω ιό βέβαια. Ευχαριστώ! Αυτή έχω εγώ πάνω από ένα χρόνο και πέφτει μέσα στις προβλέψεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accuweather.android (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited July 15, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Καλησπέρα! Ποιά εφαρμογή καιρού προτείνετε; Επίσης οταν μπαίνω με τον chrome μου βγάζει ειδοποίηση οτι έχω ιό κλπ. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Δεν έχω ιό βέβαια. Ευχαριστώ! Κάνε μια εκκαθάριση τα cache της εφαρμογής και αν συνεχίζει κάνε και μια διαγραφή δεδομένων. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Καλησπέρα! Ποιά εφαρμογή καιρού προτείνετε; Επίσης οταν μπαίνω με τον chrome μου βγάζει ειδοποίηση οτι έχω ιό κλπ. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Δεν έχω ιό βέβαια. Ευχαριστώ! Κανε μια διαγραφή της μνήμης cache κ τον δεδομένων κ κατέβασε και το adguard να μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts