tasos79 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ενταξει ροοτ εχω κανει,αρα οπως ειπες μπορω να τις διαγραψω,φοβόμουν αφού είναι εφαρμογές συστήματος μήπως είχα κανένα θέμα...Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Το μόνο που έχω κρατήσει από Gapps είναι το Gmail και τους χάρτες και πρόβλημα ουδέν... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά να ρωτήσω? Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κατεβάσω δωρεάν στον υπολογιστή μου τις "επι πληρωμή" εφαρμογές του playstore και να τις περάσω στο κινητό μου? Λίγο που γκούγκλαρα πελάγωσα... Ευχαριστώ παίδες! Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά να ρωτήσω? Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κατεβάσω δωρεάν στον υπολογιστή μου τις "επι πληρωμή" εφαρμογές του playstore και να τις περάσω στο κινητό μου? Λίγο που γκούγκλαρα πελάγωσα... Ευχαριστώ παίδες! Αφού είναι επί πληρωμή δεν μπορείς να τις έχεις δωρεάν, λογικό είναι νομίζω. Από εκεί και πέρα να σου πω ότι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλημέρα! Πως γίνεται να εμφανίζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων email στο εικονίδιο του mail; Έχω 4 email & είναι απαράδεκτο. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στον κόσμο του android, δεν είναι δύσκολο, αλλά μου λείπει η απλότητα των windows. 3 χρόνια ήταν αυτά...! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Κατεβάζεις nova launcher και tesla unread Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δηλαδή αυτό που θεωρείται δεδομένο για Windows και ios εδώ θέλει 2 εφαρμογές για να το έχεις... Tragic... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλημέρα! Πως γίνεται να εμφανίζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων email στο εικονίδιο του mail; Έχω 4 email & είναι απαράδεκτο. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στον κόσμο του android, δεν είναι δύσκολο, αλλά μου λείπει η απλότητα των windows. 3 χρόνια ήταν αυτά...! Δεν ξέρω τι κινητό έχεις αλλά στα samsung που είχα /έχω το έχει από default αυτό. Ακόμα και το bluemail που χρησιμοποιώ τώρα το υποστηρίζει αυτό.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δηλαδή αυτό που θεωρείται δεδομένο για Windows και ios εδώ θέλει 2 εφαρμογές για να το έχεις... Tragic... :lol: Οντως βασικά εξαρτάται από το κινητό σου. Το καθαρό αντροιντ σίγουρα δεν υποστηρίζει. Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Δηλαδή αυτό που θεωρείται δεδομένο για Windows και ios εδώ θέλει 2 εφαρμογές για να το έχεις... Tragic... :lol: Tragic είναι τα κινητά που φοράνε Windows... Και κάποια άλλα που δεν υποστηρίζουν τη μεταφορά δεδομένων μέσω Bluetooth... Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Edited June 30, 2016 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχεις δίκιο... :clap: Υ.Γ Bρήκες τώρα άνθρωπο για χαζο-τσακωμούς μέσω ίντερνετ... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δηλαδή αυτό που θεωρείται δεδομένο για Windows και ios εδώ θέλει 2 εφαρμογές για να το έχεις... Tragic... :lol: Εγώ δεν χρειάστηκα ποτέ κάποια επιπλέον εφαρμογή γι'αυτό. Δεν ξέρω άν κάποιες συσκευές δεν το υποστηρίζουν. Έχεις δίκιο να σού φαίνεται περίεργο άν έχεις δουλέψει μόνο iOS συσκευές. Αλλά πρέπει να δουλέψεις κάτι για να το κατανοήσεις. Εγώ κατάλαβα πολλά για το iOS απ όταν απόκτησα iPad. Είδα τα θετικά ,αλλά ειβεβαιωσα ότι το android μού ταιριάζει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχεις δίκιο... :clap: Υ.Γ Bρήκες τώρα άνθρωπο για χαζο-τσακωμούς μέσω ίντερνετ... :whistle: Βασικά μόνο το tesla χρειάζεται από ότι είδα, αλλά προσωπικά μου φαίνεται πολύ αντί αισθητικό κάτι τέτοιο μιας και όλες οι εφαρμογές έχουν notifications για να σε ειδοποιουν. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εγώ δεν χρειάστηκα ποτέ κάποια επιπλέον εφαρμογή γι'αυτό. Δεν ξέρω άν κάποιες συσκευές δεν το υποστηρίζουν. Έχεις δίκιο να σού φαίνεται περίεργο άν έχεις δουλέψει μόνο iOS συσκευές. Αλλά πρέπει να δουλέψεις κάτι για να το κατανοήσεις. Εγώ κατάλαβα πολλά για το iOS απ όταν απόκτησα iPad. Είδα τα θετικά ,αλλά ειβεβαιωσα ότι το android μού ταιριάζει περισσότερο. Κοίτα υπογραφή και θα δεις τι έχω τώρα. Όλα τα έχω δουλέψει και "γερά" μάλιστα (jailbreak , root , insider) και έχω καταλήξει και εγώ ότι μου ταιριάζει καλύτερα το android λόγω OTG βασικά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisg9 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 γεια σας παιδια, χθες το βραδυ βρηκα ενα sony z5 compact και ειναι locked pin card δοκιμασα να το κανω hard reset,factory reset απο τα κουμπια τιποτα, τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Το να υπάρχει συνεχής εναλλαγή στο σήμα, μεταξύ 4g/3g/2g, με όχι καλές ενδείξεις (1-2 στις 5 μπάρες), μπορεί να κάνει μια συσκευή να χάσει 4 ώρες sot; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Το να υπάρχει συνεχής εναλλαγή στο σήμα, μεταξύ 4g/3g/2g, με όχι καλές ενδείξεις (1-2 στις 5 μπάρες), μπορεί να κάνει μια συσκευή να χάσει 4 ώρες sot; :confused: Αν δεν έχεις και καλό σήμα στην περιοχή που είσαι, άνετα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Αν δεν έχεις και καλό σήμα στην περιοχή που είσαι, άνετα. Πωω.. Κατάλαβα... Και είναι και cosmote, μη @@@@.... Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Να ψάξεις να βρεις τον ιδιοκτήτη του για να το παραδώσεις. Αλλιώς πηγαινε το σε ένα αστυνομικό τμήμα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πωω.. Κατάλαβα... Και είναι και cosmote, μη @@@@.... Thanks! άστο 3G/2G , θα δεις πολλή βελτίωση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Σε Lg k10 με android 6 όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα δεν εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης το σήμα της σύνδεσης G,E,3G ή Η. Μπαίνει στο ίντερνετ κανονικά χωρίς ένδειξη. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 άστο 3G/2G , θα δεις πολλή βελτίωση Thanks. Μόλις το έβαλα. Για να δούμε.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Κάποια από αυτές που κατεβάζεις, Πάρε πλήρη αντίγραφο ασφαλείας με τα δεδομένα και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά μία μία της εφαρμογές που είχες Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) καποιοσ απο εδω μεσα ειχε χασει ενα εξπερια πριν 5-6 μερες. Βρεστον και ταυτοποιησε αν ειναι το δικο του αλλοιως σε οποιοδηποτε μαγαζι κινητησ με το ΙΜΕΙ θα βρουν τον ιδιοκτητη. Αν βρεθει επανω σου η πας να το πουλησεις εμπλεξες. κανε οτι σου ειπαν παραπνω ΤΟ μελοσ που το εχασε ειναι ο/η b10zgr και το μηνυμα του ηταν απο 22 ιουνιου ωσ εξης Καλησπερα! Χθες το βραδυ εχασα το κντ μου (Sony Xperia Z)... Υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να το εντοπισω με κλειστη τοποθεσεια και data? Kαι αν οχι, υπαρχει κανεις τροπος να τα ενεργοποιησω απομακρυσμενα SMS ή κατι τετοιο? Σημ: Το κινητο χτυπαει ακομα παραδοξως... δεν το εχουν απενεργοποιησει ακομα. Ευχαριστω για τον χρονο σας αν ειναι το δικο του να απαιτησεισ καφεδακι πριν το δωσεις Edited June 30, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisg9 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Απο Κύπρο ειμαι παιδιά απο Αγγλία είναι το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts