ilka71 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 πολύ χρήσιμο στην τελευταία αναβάθμιση του Tapatalk ότι πηγαίνοντας σε πίσω σελίδα σε πάει στο τελευταίο ποστ της. ενώ εάν πάς στην επόμενη σε πάει στο πρώτο ποστ της! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Μην βάλεις το καλώδιο... Προφανώς και αυτό έκανα εκείνη τη στιγμή για να τραβήξω το βίντεο, απλά έτσι δε λειτουργούσε και το κουμπί του selfie stick, για να τραβήξω έπρεπε να το φέρω κοντά μου και να πατήσω στην οθόνη. Ξέρω, "κλάιν", αλλά έλεγα μήπως μπορώ να το κάνω να δουλέψει κανονικά. Θα τσεκάρω αν αυτό το sound about αν και μου φαίνεται ότι είναι μόνο για audio output Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα!! Εδώ κ 4 χρόνια ήμουν σε ios κ είχα κάποιες σελίδες οι οποίες μου πρότειναν δωρεάν εφαρμογές της ημέρας κ αλλά διαφορά..!! Πλέον ανήκω στην πλατφόρμα του Android κ ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο φόρουμ η σελίδα με κάτι αντίστοιχο! Ευχαριστώ... Υπάρχουν site με εφαρμογές σε προσφορά όπως αυτό http://www.app-sales.net/. Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές όπως το app of the day. Αλλά το καλύτερο -για μένα- είναι το Amazon underground. Εναλλακτικό market με πολλές free εφαρμογές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα. Τις προάλλες ήθελα να τραβήξω ένα πανοραμικό βίντεο την οικογένειά μου να το στείλω σε κάποιους συγγενείς και επειδή ήθελα να βγει ωραίο το έκανα χρησιμοποιόντας ένα selfie stick που έχω. Το θέμα είναι ότι το selfie stick είναι με καλώδιο που μπαίνει στη θύρα για τα ακουστικά 3,5mm . Έτσι το κινητό νομίζει ότι έχω βάλει ακουστικά και δεν γράφει ήχο από το μικρόφωνο του κινητού (και εννοείται πώς το selfie stick δεν έχει δικό του μικρόφωνο) με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου ήχο το βίντεο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορεί να βοηθήσει με αυτό? Δλδ να έχω το καλώδιο στη θύρα των ακουστικών και να γράφει και ήχο από το μικρόφωνο? Μήπως αν συνδεθεί το selfie stick με κάτι τέτοιο και μείνει ελεύθερη η υποδοχή των ακουστικών δουλέψει; Μια σκέψη έκανα, δεν ξέρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Υπάρχει τρόπος με το fing να δούμε πόσο internet τραβάει η κάθε συσκευή στο δίκτυο; Ή με κάποια άλλη εφαρμογή; Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Υπάρχει τρόπος με το fing να δούμε πόσο internet τραβάει η κάθε συσκευή στο δίκτυο; Ή με κάποια άλλη εφαρμογή; Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Αυτο γινετε να το κανεις με εφαρμογες οπως το Shark for Root και το Wicap. Network sniffer Demo, αλλα δεν μπορεις να δεις ακριβως τα δεδομενα,υπολογιζεις στο περιπου και ξερεις πανω κατω πια συσκευη καταναλωνει τα περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Βασικά αυτό θέλω, να δω ποιά συσκευή καταναλώνει όπως λες. Θέλουν ρουτ αυτές; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Η μια ναι η άλλη όχι. Δοκίμασε τες και πες μας εντυπώσεις. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Απαντήθηκε. Edited May 30, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Είναι λογικό όταν παίζω παιχνίδι και έχω Bluetooth για της κλήσης αν με Πάρουν τηλ να μην σταματάει η μουσική από το παιχνίδι ακόμα και αν απαντήσω στην κλήση; !! Galaxy note 4 με 6.0.1 Είναι κάποιο bug; Μπορώ να το πω κάπου ώστε να διορθωθεί; ; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; http://s33.postimg.org/ow65yggyn/Screenshot_2016_05_29_20_51_13_1.png Υπάρχει και σαν ενημέρωση καπου πηγα στο security policy updates menu και αν τσεκάρεις το εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δεν είχα βάλει micro sd στη συσκευή μου και πήρα σήμερα. Όταν πάω να αλλάξω ποιος θα είναι ο προεπιλεγμένος αποθηκευτικός χώρος, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Δε θα έχω θέμα, ε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Πως τσεκάρω το screen on time; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Πως τσεκάρω το screen on time; Με κάποιο πρόγραμμα απο το play π.χ gsam battery monitor ή μεσα απο τις ρυθμίσεις της συσκευης σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Πως τσεκάρω το screen on time; Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Οθόνη Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Εχουμε καποιο προγραμμα για να φτιαξω Samba server στο Note 5 με marshmallow? Χρησιμοποιουσα το Sambadroid αλλα μετα το update της συσκευης σε 6.0.1 δε λειτουργει γιατι θελει το selinux να ειναι permissive. Βρηκα στους xda μια εφαρμογη που το κανει permissive, αλλα δε λειτουργει (θεωρητικα) στα samsung λογω Knox. Δεν την δοκιμασα λοιπον γιατι παιζει και να softbrickαρω τη συσκευη και δεν τρελαινομαι να φλασαρω σε αυτην τη φαση :p Ισως αν εβγαζα ο,τι εχει να κανει με ΚΝΟΧ να λειτουργησει, αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο επιπεδο ενσωματωσης στο λειτουργικο φτανει. Οποτε αν εχει καποιος να προτεινει καποια Samba εφαρμογη που να δουλευει σε Samsung και MM, θα το εκτιμουσα. Εναλλακτικα δοκιμασα το Portal αλλα δε με ενθουσιασε και ιδιαιτερα (αν και αν δε βρεθει κατι αλλο θα μεινω εδω) γιατι δεν εχω πληρη προσβαση στο filesystem και πρεπει να θετω συγκεκριμενο φακελο καθε φορα. Απο την αλλη δουλευει μονο Pc to Phone και οχι αντιστροφα. Mε WiFi Explorers δε θα ηθελα να ασχοληθω, τους ειχα στο παρελθον, καλοι ειναι, αλλα υποτιθεται πως το Samba ειναι η πιο ολοκληρωμενη λυση για ολο αυτο που θελω να κανω :) Ευχαριστω EDIT: Βλεπω γινεται μεσα απο τον Root Explorer στο Add SMB Tab αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα settings Εχω ανοιξει ηδη ξεχωριστο θεμα για δικτυα εδω . Μπορεις να το κανεις με ολους τους root file managers αλλα εγω προσωπικα χρησιμοποιω το AndSMB (samba client). Τι settings εχεις στο AndSMB? Αυτο δεν προυποθετει permissive sellinux, σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Εχουμε καποιο προγραμμα για να φτιαξω Samba server στο Note 5 με marshmallow? Χρησιμοποιουσα το Sambadroid αλλα μετα το update της συσκευης σε 6.0.1 δε λειτουργει γιατι θελει το selinux να ειναι permissive. Βρηκα στους xda μια εφαρμογη που το κανει permissive, αλλα δε λειτουργει (θεωρητικα) στα samsung λογω Knox. Δεν την δοκιμασα λοιπον γιατι παιζει και να softbrickαρω τη συσκευη και δεν τρελαινομαι να φλασαρω σε αυτην τη φαση :p Ισως αν εβγαζα ο,τι εχει να κανει με ΚΝΟΧ να λειτουργησει, αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο επιπεδο ενσωματωσης στο λειτουργικο φτανει. Οποτε αν εχει καποιος να προτεινει καποια Samba εφαρμογη που να δουλευει σε Samsung και MM, θα το εκτιμουσα. Εναλλακτικα δοκιμασα το Portal αλλα δε με ενθουσιασε και ιδιαιτερα (αν και αν δε βρεθει κατι αλλο θα μεινω εδω) γιατι δεν εχω πληρη προσβαση στο filesystem και πρεπει να θετω συγκεκριμενο φακελο καθε φορα. Απο την αλλη δουλευει μονο Pc to Phone και οχι αντιστροφα. Mε WiFi Explorers δε θα ηθελα να ασχοληθω, τους ειχα στο παρελθον, καλοι ειναι, αλλα υποτιθεται πως το Samba ειναι η πιο ολοκληρωμενη λυση για ολο αυτο που θελω να κανω :) Ευχαριστω EDIT: Βλεπω γινεται μεσα απο τον Root Explorer στο Add SMB Tab αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα settings Τι settings εχεις στο AndSMB? Αυτο δεν προυποθετει permissive sellinux, σωστα? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160530/62886726e3e4a12b6708f0355117e5b9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160530/8d963b54a257070e0221a78f6ed5c7b1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160530/5780cc8095684aa271608343f9984151.jpg Ειναι οτι καλυτερο κατα τη γνωμη μου. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eneekay Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Δεν μου έρχεται καμία ιδέα για πρόγραμμα, αλλά εγώ νομίζω ότι θα έκανα τα παρακάτω: Κατέβασμα και σετάρισμα TeamViewer για απομακρυσμένη σύνδεση χωρίς κωδικό (στον λογαριασμό μου δλδ, είναι και δωρεάν) Χρήση προγράμματος για μετατροπή YouTube αρχείων σε τοπικά στο TV Box, ή κατέβασμα στο δικό μου μηχάνημα και αποστολή με TeamViewer. Πρόγραμμα που προτιμώ: Peggo Χρήση όποιου προγράμματος αναπαραγωγής προτιμάμε (π.χ. VLC) για αναπαραγωγή των αρχείων ή και Playlist, που φαντάζομαι είναι πιο χρήσιμη για πολλαπλές διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλημέρα, Υπάρχει τρόπος να ρυθμίζουμε τί θέλουμε να αποθηκεύεται στη μνήμη του τηλεφώνου και τί στην εξωτερική sd; Θέλω οι εφαρμογές να μπαίνουν αυτόματα στο τηλέφωνο , αλλά η μουσική, φωτό, βίντεο , downloads κτλ στην εξωτερική κάρτα. Έχω κάνει root. Μπορεί να γίνει μέσω ρυθμίσεων ή κάποιας εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Επαναφερω το θεμα μετα απο χρονια. Υπαρχει καποιο προγραμμα, σε συσκευη που δεν ειναι root-αρισμενη να γινει ανακτηση φωτογραφιων; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδια υπαρχει τροπος να λειτουργησουμε εφαρμογη που ειναι out of date απο τον προγραμματιστη της? Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα ματαια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μπορείς να το συνδέσεις στον υπολογιστή και να χρησιμοποιήσεις το recuva. Αρκεί να μην έχεις γράψει αλλά πράγματα στο κινητό και έχουν χαθεί τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Πως θα κάνω αρχείο m4a σε mp3; υπάρχει καμία εφαρμογή;;; Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Υπάρχει και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baloota.dumpster Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αυτό το δοκίμασες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AndroidA.MediaConverter Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts