mr_47 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 tsiv said: alex... τo μέλος ζήτησε να βγάλει το cosmote από την εκκίνηση δεν θέλει να αλλάξει ρομ και μάλιστα σε samsung με knox κ.λ.π... Πες μου αν έκανα λάθος σε αυτά που είπα...:confused: Τα turn on/turn off logos είναι "δεμένα" με τη rom της συσκευής. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) tsiv said: alex... τo μέλος ζήτησε να βγάλει το cosmote από την εκκίνηση δεν θέλει να αλλάξει ρομ και μάλιστα σε samsung με knox κ.λ.π... Πες μου αν έκανα λάθος σε αυτά που είπα...:confused: Δεν είναι τόσο απλό ...δεν είναι μια φώτο που με root και διαγραφή θα το επιλύσεις το πρόβλημα ...(ποιο εύκολο είναι να κάνεις εγκατάσταση μιας καθαρής rom ) ....με root σίγουρα θα ενεργοποίησης το knox .. Edited April 2, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 kyian said: Αυτο ακριβως θελω να κανω ! να βγαλω τον παροχο απο την εκκινηση και τον τερματισμο Μονάχα αν περάσεις αλλη unbranded official θα φύγουν αυτά που θέλεις αλλά παίρνεις το ρίσκο αν και πολύ μικρο το να γράψει ο knox . Μπορεις να απευθυνθείς στο αντίστοιχο νήμα που αφορά την συσκευή σου για περισσότερες πληροφορίες /βοήθεια . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κάτι για τις Nexus συσκευές γενικά. Αναβαθμίζονται αυτόματα (από την πρώτη μέρα εννοώ) ΟΛΕΣ οι συσκευές Nexus στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού; Ανεξαρτήτως παλαιότητας; Ή μόνο τα τελευταία; Επίσης, το τελευταίο Nexus tablet είναι το Nexus 9 από την HTC που βγήκε πριν 1-1μιση χρόνο; Έχει ανακοινωθεί κάτι για νέα έκδοση κλπ; Στο -σύντομο- ψάξιμο που έκανα πάντως βρήκα μόνο φήμες για νέο Nexus tablet από την Huawei. Edited April 3, 2016 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μην με ξεχνατε... nkoumo said: Γεια σας Σχετικά με το rootάρισμα. Θελω να κανω απλά ενα root χωρις να βαλω καποια rom σεν ενα ταμπλετ , με ψαξιμο βρηκα τα εξης και θα ηθελα την αποψη σας (κατα προτειμηση να γινει κατ'εθειαν χωρις PC) -King root https://www.kingoapp.com/ -UnlockRoot Pro -KINGROOT http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461 -Kingroot http://www.kingroot.net/ OΛΑ αυτα εξαρτόνται και απο την συσκευή και μπορει να μην κανει και να κολησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 nkoumo said: Μην με ξεχνατε... Δεν μας λες και ποια είναι η συσκευή ,τι επεξεργαστή εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Hive-V-Octacore-9-7-3G-Milamu-DI-9733.htm Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΛειτουργικό σύστημαAndroid 4.4 KitKatΜοντέλο επεξεργαστήMediatek ΜΤΚ 8392 1.7 GHzΠυρήνες επεξεργαστή8πύρηνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 nkoumo said: http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Hive-V-Octacore-9-7-3G-Milamu-DI-9733.htm Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΛειτουργικό σύστημαAndroid 4.4 KitKatΜοντέλο επεξεργαστήMediatek ΜΤΚ 8392 1.7 GHzΠυρήνες επεξεργαστή8πύρηνος Κατεβασε το root genius, πηγαινε στις ρυθμισεις του ταβλετ και tickαρε to usb debuging. συνεδεσε το στο pc, και τρεξε το root genius. θα τα κανει ολα μονο του. (υπάρχουν video στο youtube ) Εάν δεν δουλέψει δοκίμασε και vroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδια καλη σας ημερα . Εχω ενα ideos x5 και εδω και 2 μερες μου κατεβαζει εφαρμογες μονο του και με εχει τρελανει στις διαφημισεις.. Συγκεκριμενα το flash keybord το z speed+ και το swich wifi. Κολλησα ιο? Απο αυτα μονο το flash keybord κοτεβασα και διεγραψα μετα Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πως μπορώ να αφαιρέσω ενα αποθηκευμένο wifi δικτυο? Επειδη έχει αλλάξει mac σε ενα ssid δεν το ξαναβλεπω, θέλω οτι εχει κρατήσει να το διαγράψω. Δεν εχω στο μενου networks manage samsung j5. Δεν το βλέπω στην λίστα για να το κανω forget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ερώτηση για τις εφαρμογές ενδείξεων μπαταρίας ... Υπάρχει καμμία αξιόλογη ή όχι;; Έχω δοκιμάσει πολλές αλλά καμμία δεν δείχνει σωστά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 τι εννοεις "δεν δειχνει σωστα"; αυτη εχω εγω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BatteryUseStatus την εχω αρκετους μηνες στο 2ο κινητο μου και μια χαρα, δεν ειχα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δεν έκανα καλά την ερώτηση, αυτές οι απλές δουλεύουν μιά χαρά, εννοώ τις "άλλες" οι οποίες δήθεν δείχνουν την φόρτιση, κρατούν στατιστικά κλπ Καμμία από αυτές, pro ή όχι δεν αναγνωρίζει εάν η μπαταρία είναι li-ion ή polymer. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδιά ξέρετε εφαρμογές με Root που να κάνουν "πραγματικά" πιο γρήγορη την συσκευή; ΜΟΝΟ με Root όμως. Έχω ένα S4 mini 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 evansarmor said: Δεν έκανα καλά την ερώτηση, αυτές οι απλές δουλεύουν μιά χαρά, εννοώ τις "άλλες" οι οποίες δήθεν δείχνουν την φόρτιση, κρατούν στατιστικά κλπ Καμμία από αυτές, pro ή όχι δεν αναγνωρίζει εάν η μπαταρία είναι li-ion ή polymer. α, οκ, τωρα καταλαβα τι λες, καπου ειχε ρωτησει και η lek88 προς το τελος της προηγουμενης εβδομαδας σε καποιο θεμα, αλλα δεν βρισκω την ερωτηση της, και απ οτι θυμαμαι πηρε καποια/καποιες απαντησεις, αλλα δεν ξερω αν "καλυφθηκε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 paposgsxr said: Παιδιά ξέρετε εφαρμογές με Root που να κάνουν "πραγματικά" πιο γρήγορη την συσκευή; ΜΟΝΟ με Root όμως. Έχω ένα S4 mini 4.2.2 Δεν υπάρχουν .Πέρασε μια custom rom από xda και θα δεις διαφορά σε ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) patrickdrd said: α, οκ, τωρα καταλαβα τι λες, καπου ειχε ρωτησει και η lek88 προς το τελος της προηγουμενης εβδομαδας σε καποιο θεμα, αλλα δεν βρισκω την ερωτηση της, και απ οτι θυμαμαι πηρε καποια/καποιες απαντησεις, αλλα δεν ξερω αν "καλυφθηκε" Λες για την εφαρμογή που είχα ρωτήσει αν υπάρχει κάποια που να δείχνει την ζωή της μπαταρίας κ αν έχουν "πεσει" οι επιδόσεις της? Δεν μου φορτιζε το κινητό γι αυτό είχα ρωτήσει για να δω αν χάλασε η μπαταρία και δεν τραβάει ρεύμα για κάποιο λόγο. Νομίζω αυτό λες. Ούτε κ εγώ θυμάμαι που είχα στείλει την ερωτηση :D Edited April 4, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 lek88 said: Δεν μου φορτιζε το κινητό γι αυτό είχα ρωτήσει για να δω αν χάλασε η μπαταρία Tην άλλαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 lek88 said: Λες για την εφαρμογή που είχα ρωτήσει αν υπάρχει κάποια που να δείχνει την ζωή της μπαταρίας κ αν έχουν "πεσει" οι επιδόσεις της? Δεν μου φορτιζε το κινητό γι αυτό είχα ρωτήσει για να δω αν χάλασε η μπαταρία και δεν τραβάει ρεύμα για κάποιο λόγο. Νομίζω αυτό λες. Ούτε κ εγώ θυμάμαι που είχα στείλει την ερωτηση :D ναι γι αυτη λεω, πηγα να δω στα μηνυματα σου, αλλα δεν βρηκα τροπο να τα δω, μαλλον καποιο privacy setting εχεις ενεργοποιησει ωστε να μην τα βλεπουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μιά χαρά φαίνονται όλα...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 αντε καλα, το ρημαδι το adblock κατι εκοβε.... anyway, το βρηκα, καπου εδω γυρω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6639307#post6639307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 patrickdrd said: ναι γι αυτη λεω, πηγα να δω στα μηνυματα σου, αλλα δεν βρηκα τροπο να τα δω, μαλλον καποιο privacy setting εχεις ενεργοποιησει ωστε να μην τα βλεπουμε :D Όχι δεν έχω τίποτα!!!! Δεν ξέρω γιατί δεν την βρήκες.... tsiv said: Tην άλλαξες? Την μπαταρία όχι (είναι και 3 μηνών κινητο)! Τελικά άλλαξα φορτιστή και λύθηκε το πρόβλημα! Κράτησα το κανονικο καλώδιο του κινητού μου και έβαλα τον φορτιστη του ipad!! Ήθελα να δω γιατί κάνει 5 ώρες να φορτισει με τον δικο του και γιατί φτάνει μέχρι ένα ποσοστό (77% νομιζω) και σταματάει εντελός. Προς το παρόν φαίνεται να λύθηκε.... Εφαρμογή τέτοια που ήθελα δεν βρήκα. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- patrickdrd said: αντε καλα, το ρημαδι το adblock κατι εκοβε.... anyway, το βρηκα, καπου εδω γυρω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6639307#post6639307 Μέχρι και το adblock με κόβει. Με περνάει για διαφήμιση χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) paposgsxr said: Παιδιά ξέρετε εφαρμογές με Root που να κάνουν "πραγματικά" πιο γρήγορη την συσκευή; ΜΟΝΟ με Root όμως. Έχω ένα S4 mini 4.2.2 Βάλε την εφαρμογή kernel auditor από το play store, έχει αρκετά tweaks που θα βελτιώσουν τη συσκευή. Παίξε πχ με το min cup value, με governors, βάλε aggressive min free values, άλλαξε το entropy value κλπ. Βέβαια αύξηση του performance σημαίνει και μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Υπάρχουν και κάποια modules στο xda που μπορείς να φλασαρεις και θα στο κάνουν πραγματικά γρήγορο όπως το L speed, το Nitro, το pure performance x, κλπ. Όρεξη και χρόνο να έχεις να πειραματιστείς. Edited April 4, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) zananiro said: Βάλε την εφαρμογή kernel auditor από το play store, έχει αρκετά tweaks που θα βελτιώσουν τη συσκευή. Παίξε πχ με το min cup value, με governors, βάλε aggressive min free values, άλλαξε το entropy value κλπ. Βέβαια αύξηση του performance σημαίνει και μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Υπάρχουν και κάποια modules στο xda που μπορείς να φλασαρεις και θα στο κάνουν πραγματικά γρήγορο όπως το L speed, το Nitro, το pure performance x, κλπ. Όρεξη και χρόνο να έχεις να πειραματιστείς. Το kernel auditor χρειάζεται custom kernel για να δουλέψει ... + τα άλλα που προτείνεις χρειάζονται custom recovery .. Edited April 4, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χμ... Στο gmail, πού είναι η επιλογή, για να κλειδώνουμε, διαγράφουμε τη συσκευή μας, αν τη χάσουμε ή την κλέψουν; Να καταχωρήσω τη συσκευή μου θέλω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts