tsiv Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Kαι σε εμένα σε κάποιο lenovo που το έκανα root με το kingo root έκανε τα ίδια με το su... Τώρα για το φλασάρισμα της εργοστασιακής rom που λες εξαρτάται πως το κάνεις...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Kαι σε εμένα σε κάποιο lenovo που το έκανα root με το kingo root έκανε τα ίδια με το su... Τώρα για το φλασάρισμα της εργοστασιακής rom που λες εξαρτάται πως το κάνεις...:confused: το φλασαρισμα το κανω μεσα απο ενα οδηγο που βρηκα. ετσι και αλλιως παντος νομιζα οτι οταν περναει η ROM απο την αρχη τα επερνε ολα σκουπα. το προβλημε το su πως το ξεπερασες (εαν το ξεπερασες τελικα). το εχω κανει root παντως και με το iroot αλλα τα ιδια και με αυτο (((( Edited March 4, 2016 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 το φλασαρισμα το κανω μεσα απο ενα οδυφο που βρηκα. ετσι και αλλιως παντος νομιζα οτι οταν περναει η ROM απο την αρχη τα επερνε ολα σκουπα. Όταν το φλασάρισμα γίνει με το κατάλληλο "εργαλείο" το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι λες και το αγόρασες τώρα... το προβλημε το su πως το ξεπερασες (εαν το ξεπερασες τελικα). το εχω κανει root παντως και με το iroot αλλα τα ιδια και με αυτο (((( Δεν το ξεπέρασα διότι το έδωσα το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημερα. Ειμαι χρηστης WP εδω και 4 χρονια αλλα σκεφτομαι μια πιθανη μεταβαση σε Android. Θα μπορουσατε να μου απαντησετε στα παρακατω ερωτηματα τα οποια για εμενα ειναι σημαντικα; 1. Φαινονται στην οθονη κλειδωματος ειδοποιησεις για μηνυματα, κλησεις και email με αριθμο; δηλαδη 5 κλησεις, 3 μηνυματα και 10 email οπως στην οθονη κλειδωματος των WP; Αν ναι τ δειχνει με καποιο συμβολο και ενα αριθμο διπλα (οπως στα WP) ή δειχνει λιστα με ολες τις ειδοποιησεις; 2. Στην notification bar εχει ομαδοποιημενες τις ειδοποιησεις οπως στα W10M; Δηλαδη ενα γκρουπ για κλησεις, ενα για μηνυματα, ενα για yahoo mail, ενα για εταιρικο Mail κτλ; Ή ειναι ολα χυμα αναλογε με την ωρα; 3. Η notification bar ειναι προσβασιμη απο την οθονη κλειδωματος χωρις να χρειαστει να ξεκλειδωσεις την συσκευη; 4. Μπορω να εχω σεταρει και yahoo λογαριασμο και εναν exchange αλλα να εχω widget στην οθονη μονο για ενα απο τους δυο; Δηλαδη να εχω widget που θα βλεπω μονο τα exchange mail και ενα αλλο widget που να βλεπω τα yahoo;; Οπως ειναι τα διαφορετικα tiles κατα καποιο τροπο στα W10M ανα λογαριασμο. 5. Αν δεν ασχοληθω καθολου με root κτλ ενδεχεται να αντιμετωπιζω θεματα μνημης (χαμηλη RAM) κτλ; Με μια συσκευη με 3GB RAM τα ξεχναω αυτα τα θεματα; 6. Το Mail app, ειναι το gmail; Ή καθε κατασκευαστης εχει και δικο του mail app; εκει σεταρω τους λογαριασμους μου; Μπορω να σεταρω MSFT λογαριασμο windowslive.com και να διαβασει κανονικα Mail, επαφες και ημερολογιο;; Παλια σε ενα Motorola προσπαθουσα να τον σεταρω αλλα δεν εμπαινε με τιποτα ο MSFT λογαριασμος..... Σας ευχαριστω πολυ 1. Φαίνονται, αλλά μόνο σε λίστα. Χωρίς αριθμό.* 2. Δυστυχώς, καμία ομαδοποίηση. Όλα χύμα, σε λίστα.* 3. Ναι, είναι. Το αλλάζεις εσύ, όπως κάνεις για το notification center, στα WP. 4. Ναι. Βασικά, αυτό που έχω κάνει στη συσκευή μου είναι. Το gmail μου στο gmail all και το outlook στο mail app του κατασκευαστή. 5. Με συσκευή με 3gb ram, ναι. Εδώ με 1 και δεν έχω τέτοιο θέμα. 6. Υπάρχουν και τα 2 ταυτόχρονα. Επίσης, χωρίς να το έχω ψάξει πολύ, το gmail app λειτουργεί όπως το mail app στα WP. Βάζεις εκεί όλα τα accounts σου. Όπως σου έγραψα και στο 4, στο mail app του κατασκευαστή, έχω σετάρει το outlook account μου, και μου έχει φέρει τα πάντα. Mails, επαφές, ημερολόγιο. Ό,τι άλλο θες, ρωτάς. *Τα 1 και 2 ίσως να τα έχει κάποιος συγκεκριμένος κατασκευαστής, στο δικό του UI (δε γνωρίζω ποιος). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στα 1 και 2, στο Xperia Z3, οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται ομαδοποιημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στα 1 και 2, στο Xperia Z3, οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται ομαδοποιημένες. Αυτό δεν το ήξερα. Ένας λόγος παραπάνω για να μου αρέσουν τα Xperia. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω android κινητό ή tablet με τηλεόραση, ώστε να βλέπω ό,τι δείχνει η οθόνη του κινητού ή tablet στην τηλεόραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Αν υπάρχει HDMI στην φορητή συσκευή γίνεται. Επίσης ψάξε για miracast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εννοείς αν το κινητό ή tablet έχει μια εξτρά θύρα HDMI; Νομίζω πως δεν έχω δει κινητό με άλλη υποδοχή εκτός του φορτηστή και ακουστικών. Αλλά ακόμη και να υπάρχει κάποιο tablet, πώς θα το βρω; Ούτε το GSMArena δεν αναφέρει στα specs θύρα HDMI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 ναι. φυσικα και υπαρχουν! εχουν micro hdmi. ενα προχειρο που με ρχεται ειναι το ΝΟΚΙΑ Ε7!!! και το ταμπλετ μου (κινεζικο ainol εχει, και ο συνδεω με tv!!!) φυσικα χρειαζεσαι ανταπτορα micro hdmi to hdmi. στο gsmarena, γραψε tv out ή hdmi στο free text ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Tο GSMArena, για το κινητό μου, το Samsung S3, γράφει "microUSB v2.0 (MHL TV-out)". Αλλά, το κινητό μου έχει μόνο τη θύρα φόρτησης. Μήπως σε αυτήν μπένει και το καλώδιο micro HDMI; Αν είναι έτσι, χρειάζομαι κάτι άλλο από software ή θα δω κατευθείαν την οθόνη του κινητού στην TV μόλις τα συνδέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Tο GSMArena, για το κινητό μου, το Samsung S3, γράφει "microUSB v2.0 (MHL TV-out)". Αλλά, το κινητό μου έχει μόνο τη θύρα φόρτησης. Μήπως σε αυτήν μπένει και το καλώδιο micro HDMI; Αν είναι έτσι, χρειάζομαι κάτι άλλο από software ή θα δω κατευθείαν την οθόνη του κινητού στην TV μόλις τα συνδέσω; κάτι τέτοιο χρειάζεσαι για το κινητό σου http://www.ebay.com/itm/5-PIN-Micro-USB-1080p-MHL-to-HDMI-HDTV-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note2-/272076087265?hash=item3f58ff9fe1:g:d8kAAOSwHQ9Wa6e~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 κάτι τέτοιο χρειάζεσαι για το κινητό σου http://www.ebay.com/itm/5-PIN-Micro-USB-1080p-MHL-to-HDMI-HDTV-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note2-/272076087265?hash=item3f58ff9fe1:g:d8kAAOSwHQ9Wa6e~ Τώρα κατάλαβα. Υπάρχει περίπτωση να το βρω αυτό εντός Ελλάδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 ναι υπαρχει, πχ στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=mhl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πώς στέλνουμε κενό μήνυμα στο Textra, 8sms, κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πώς στέλνουμε κενό μήνυμα στο Textra, 8sms, κλπ; Απλά πάτησε μια φορά το κενό και έστειλες κενό sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Υπάρχει κάποιο όριο στις διαφημίσεις που μπορεί να έχει μια εφαρμογή? Μπορεί π.χ με κάθε κλικ/επιλογή να εμφανιζει full screen ad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Απλά πάτησε μια φορά το κενό και έστειλες κενό sms. Το 8sms δε στέλνει κενό sms. Θέλεις κάτι τέτοιο: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azpdd.sendblankemptysms Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Το 8sms δε στέλνει κενό sms. Θέλεις κάτι τέτοιο: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azpdd.sendblankemptysms Αναφέρει όμως το textra που το κάνει. Και το chompsms που χρησιμοποιώ εγώ. Είναι και από τον ίδιο δημιουργό κιόλας το textra και το chomp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αναφέρει όμως το textra που το κάνει. Και το chompsms που χρησιμοποιώ εγώ. Είναι και από τον ίδιο δημιουργό κιόλας το textra και το chomp. Τελικά, όντως το 8sms δεν στέλνει κενό μήνυμα. Αλλά και το Textra δεν μου επιτρέπει να στείλω κενό μήνυμα. Σε αντίθεση, το chomp sms στέλνει κανονικά (πατώντας μια φορά space), όπως επίσης και το handcent. θα κρατήσω ένα από τα δύο (αν και μου άρεσε περισσότερο το 8sms). Κάτι άλλο που παρατήρησα με όλες αυτές τις εφαρμογές είναι ότι όταν γράφεις ένα νέο μήνυμα και πας να επιλέξεις παραλήπτη από τον κατάλογο των επαφών, αυτές εμφανίζονται με αλφαβητική μεν σειρά αλλά πρώτα εμφανίζεται το μικρό όνομα και όχι το επώνυμο, παρ' όλο που έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις της συσκευής να γίνεται το αντίθετο. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Οποιοδήποτε από αυτά κάνει; Δεν είναι ανάγκη να είναι συγκεκριμένα για το S3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 θεωρητικα οποιοδηποτε πρεπει να κανει... πρακτικα, ρωτα στο θεμα της συσκευης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Κάτι άλλο που παρατήρησα με όλες αυτές τις εφαρμογές είναι ότι όταν γράφεις ένα νέο μήνυμα και πας να επιλέξεις παραλήπτη από τον κατάλογο των επαφών, αυτές εμφανίζονται με αλφαβητική μεν σειρά αλλά πρώτα εμφανίζεται το μικρό όνομα και όχι το επώνυμο, παρ' όλο που έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις της συσκευής να γίνεται το αντίθετο. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το αλλάξω; Έχεις γράψει στα σωστά πεδία, ονόματα και επίθετα; Τι εννοώ. Εσύ βλέπεις στην σειρά όνομα και επίθετο των επαφών σου. Όμως, όνομα κι επίθετο ίσως είναι γραμμένα και τα 2 στο πεδίο του ονόματος. Αν θέλεις, κοίταξέ το. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μπα, σωστά είναι γραμμένα, σε ξεχωριστά πεδία δηλαδή. Εκτός κι αν έπρεπε να τα γράψω διαφορετικά, δηλαδή το όνομα στο πεδίο "πρόθεμα ονόματος" (και όχι στο "όνομα") και το επώνυμο στο "επίθημα ονόματος" (αντί για το "επώνυμο"). Πάντως, έτσι όπως τα έχω καταχωρημένα, όταν πηγαίνω στον κατάλογο με τις επαφές εμφανίζονται σωστά. Κάτι που δεν γίνεται όταν πρέπει να επιλέξω παραλήπτη μέσα από τις εφαρμογές για τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 θεωρητικα οποιοδηποτε πρεπει να κανει... πρακτικα, ρωτα στο θεμα της συσκευης σου Δεν κάνει το οτιδήποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts