BMW_E36 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Εχω μια ερωτηση.. οταν μου ερχεται μηνυμα, γιατι δεν αναβει η οθονη? σε κανενα απο τα ανδροιδ που ειχα δεν αναβε.. ετσι ειναι ολα? υπαρχει καποιος τροπος να αναβει? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Εχω μια ερωτηση.. οταν μου ερχεται μηνυμα, γιατι δεν αναβει η οθονη? σε κανενα απο τα ανδροιδ που ειχα δεν αναβε.. ετσι ειναι ολα? υπαρχει καποιος τροπος να αναβει? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση για την default εφαρμογή των μηνυμάτων μιας και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Πάντως στις εφαρμογές GoSMS Pro, Handcent SMS και ChompSMS υπάρχει επιλογή να ανάβει η οθόνη όταν έχεις μήνυμα. Σου προτείνω GoSMS Pro. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Samsung Galaxy S είναι τελικά Yπάρχει οδηγός στην ενότητα του Galaxy S που απαντάει ακριβώς την ερώτησή σου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Πάντως αν βάλεις την rom CM7 δεν θα χρειάζεσαι την move2sd καθώς η λειτουργία αυτή υποστηρίζεται απ την rom. Ίσως το μόνο καλό της CM7 ... όντως όσο την είχα μου έλυσε τα χέρια...κατα τα άλλα καλύτερα RLS5 και app2sd... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) το app 2 sd , το Pro τουλάχιστον -δεν ειμαι σίγουρος για το απλό-, μπορεί να περάσει ολες μαζί τις εφαρμογές στην κάρτα. Τουλάχιστον όσες θεωρεί ασφαλές. Αλλα πάλι θέλει προσοχή, θα προσπαθήσει να περάσει και εφαρμογές με widget πιθανον, που όμως αυτο δε θα λετουργει μετά... Aλλα πάλι μπορείς να βάλεις οσες θες στην ignore list η free: https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd Edited May 1, 2011 by chillo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 το app 2 sd , το Pro τουλάχιστον -δεν ειμαι σίγουρος για το απλό-, μπορεί να περάσει ολες μαζί τις εφαρμογές στην κάρτα. Τουλάχιστον όσες θεωρεί ασφαλές. Είσαι σίγουρος για αυτό; Είσαι με official rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) ε ναι σίγουρος αφου ετσι το κάνω, εχω αλλαξει 4 ρομ σε 15 ημέρες.... :Ρ Δεν εχω μαμα ρομ αλλα εχει κάποια σχέση αυτο οταν η ρομ ειναι απο 2.2 και πάνω; Επ, τωρα που θυμηθηκα, ειναι λιγο tr;icky, ναι μεν τις ανοιγει ολες μαζι, αλλα σε μια-μια πατάς το Move to SD.... sorry Κι ολας... αλλα υπαρχουν κι αλλα που το κάνουν batch πολύ απλά. To Gemini App Manager μου αρέσει πολύ επίσης, κανει κι αλλα πράγματα :) Edited May 1, 2011 by chillo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Ίσως το μόνο καλό της CM7 ... όντως όσο την είχα μου έλυσε τα χέρια...κατα τα άλλα καλύτερα RLS5 και app2sd... Ναι, ίσως, εγώ εκανα αυτή την κίνηση γιατί με όποια 2.2 rom κι αν δοκίμασα δεν μου αναγνώριζε τις apps που είχα μεταφέρει στην sd για άγνωστο λόγο. Τώρα έχω βρει την υγειά μου με την CM7. Επίσης αν δεις στο modaco η CM7 είναι πλέον απ τις πιο δημοφιλής άρα και έχει καλή υποστήριξη. Edited May 2, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippotas Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 κανε συγχρωνισμο με το gmail και μετα export τις επαφες απο το mail και θα δεις την επιλογη που σου λεει adress book γαι mac os Για τα υπολοιπα που θες δεν την εχω ψαξει και πολυ για να σου απαντησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 εχω και εγω μια απορια...στην εγγραφη του λογαριασμου στο market εβαλα ολα τα στοιχεια κανονικα μεχρι που εφτασα στο σημειο με μια επαληθευση...εκει δεν μπορουσα να πατησω τιποτα και η δημιουργια δεν ηταν αναμενη...με vodafone joy 845 Αν και μαλλον θα βρηκες τη λυση μεχρι τωρα, οταν φτασεις στο σημειο αυτο δοκιμασε να γυρισεις το κινητο σε landscape για να εμφανιστουν ολοκληρες οι επιλογες και μπορεσεις να διαλεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mika_zotan Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 απευθύνομαι σε αυτό το topic, καθως είμαι ακόμα noob στον android χώρο, αν και με το διάβασμα που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες θα τελείωνα τη σχολή μου στα 2 χρόνια! XA! 2 απορίες λοιπόν: 1) είμαι root με official froyo 2.2 (ΗΤC Desire) . Για να κάνω εγκατάσταση τα official updates πρέπει να γίνω πρώτα unroot ή γίνεται εγκατάσταση ακόμα και έτσι? το ρωτάω γιατί επιχείρησα να κάνω installation, αλλά κόλλησε στην οθόνη με το θαυμαστικό. 2) o εσωτερικός χώρος αποθήκευσης εξαντλείται επικίνδυνα και η εφαρμογή apps2sd δε μεταφέρει όλες τις εφαρμογές στην κάρτα. Υπάρχει εφαρμογή ή ρύθμιση που να επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα by default? εννοώ χωρίς να χρειαστεί να περάσω άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 απευθύνομαι σε αυτό το topic, καθως είμαι ακόμα noob στον android χώρο, αν και με το διάβασμα που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες θα τελείωνα τη σχολή μου στα 2 χρόνια! XA! 2 απορίες λοιπόν: 1) είμαι root με official froyo 2.2 (ΗΤC Desire) . Για να κάνω εγκατάσταση τα official updates πρέπει να γίνω πρώτα unroot ή γίνεται εγκατάσταση ακόμα και έτσι? το ρωτάω γιατί επιχείρησα να κάνω installation, αλλά κόλλησε στην οθόνη με το θαυμαστικό. 2) o εσωτερικός χώρος αποθήκευσης εξαντλείται επικίνδυνα και η εφαρμογή apps2sd δε μεταφέρει όλες τις εφαρμογές στην κάρτα. Υπάρχει εφαρμογή ή ρύθμιση που να επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα by default? εννοώ χωρίς να χρειαστεί να περάσω άλλη rom. 1. πρεπει να εισαι unroot για να μπορεις να κανεις τις αναβαθμισεις 2. η μικρη rom ειναι το σοβαρο μειονεκτημα του desire και λυνεται μονο βαζοντας rom που υποστηριζει app2sd+ αφου εχεις κανεις πρωτα extpartition στην micro sd...ετσι οι εφαρμογες θα εγκαθιστονται στην καρτα μνημης αν και καποιο πολυ μικρο μερος τους θα παραμενει στην internal... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ναι παιδιά αυτό ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ για το Χ8. Το τηλεφωνο είναι rooted, η SD patritioned και με LINK2SD περασμένες οι εφαρμογές στην κάρτα. Αν βγει ένα official update για να γίνω unroot περνάω τις εργοστασιακές ρυθμήσεις, κάνω το update, μετά ξαναπάω root και είμαι ΟΚ? Και οι εφαρμογές; Επανεγκατάσταση; Τα εικονίδια, το layout γενικότερα τι θα γίνουν; Με το Titanium backup υπάρχει τρόπος να γίνει ένα γερό backup να το σώσω κάπου στο PC και να τα επαναφέρω; Σας έπριξα ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 1. πρεπει να εισαι unroot για να μπορεις να κανεις τις αναβαθμισεις 2. η μικρη rom ειναι το σοβαρο μειονεκτημα του desire και λυνεται μονο βαζοντας rom που υποστηριζει app2sd+ αφου εχεις κανεις πρωτα extpartition στην micro sd...ετσι οι εφαρμογες θα εγκαθιστονται στην καρτα μνημης αν και καποιο πολυ μικρο μερος τους θα παραμενει στην internal... το unroot γινεται ευκολα? δηλαδη εαν παρουμε back up με titanium ΜΕ ROOT, κανουμε unroot,κανουμε την OTA αναβαθμιση,ξανακανουμε root, κανουμε restore με titanium και το κινητο θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ οπως πριν η δεν εχω καταλαβει καλα κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 το unroot γινεται ευκολα? δηλαδη εαν παρουμε back up με titanium ΜΕ ROOT, κανουμε unroot,κανουμε την OTA αναβαθμιση,ξανακανουμε root, κανουμε restore με titanium και το κινητο θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ οπως πριν η δεν εχω καταλαβει καλα κατι? ακριβως φιλε μου, τοσο απλα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) ακριβως φιλε μου, τοσο απλα :) αλλο το root και αλλο το s-off?ρωταω γιατι στα faq δεν λεει για s-off Edited May 3, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη για κλησεις οπου μπορουμε να βαλουμε να μετραει ανα δικτυο? Δηλαδη ποσο χρονο εχουμε μιλησει σε ΤΙΜ, ποσο σε Cosmote, ποσο σε vodafone και σταθερα? Γιατι οπως ξερουμε υπαρχουν πολλα πακετα συμβολαιου και τα δωρεαν λεπτα διαφερουν. αυτο θα με ενδιεφερε και εμενα αν ξερει καποιος ας μας απαντησει ! Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Το κάνει σίγουρα η εφαρμογή droidstats, ωστόσο η ακρίβεια των μετρήσεων καθορίζεται από το εάν ο άλλος έχει κάνει φορητότητα...Η εφαρμογή δεν μπορεί να ξέρει από μόνη της και ρυθμίζεται από το χρήστη για το ποιοι προορισμοί είναι δωρεάν και ποιοί όχι! Επίσης για cosmote υπάρχει και αυτό, με τα δεδομένα να έρχονται από την ίδια την cosmote ;) Την εφαρμογή αυτή τη συστήνω ανεπιφύλακτα για όσους έχουν cosmote, καθώς την έχει φτιάξει και "δικό μας παιδί" :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phase2 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 καλημερα και συγνωμη παλι για την ενοχληση.μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να κατεβασω το titanium backup pro???εχω το απλο αλλα οταν παω να κανω εκαθαριση μνημης μου ζηταει την donate εκδοση.....υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος απο το market???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Παιδια καλησπέρα!Μόλις πήρα το 1ο μου smartphone!!!Επειδη δεν πολυασχολούμουν με κινητά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με τις επαφές και το outlook γιατι δεν καταλαβαίνω.όχι μόνο πως γίνεται η διαδικασία αλλα και ι είναι αυτο. Απλά αποθηκεύονται οι επαφές στο gmail?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Υπάρχει το ενδεχόμενο να το αγοράσεις ή το ενδεχόμενο να το "αποκτήσεις" αλλιώς. Ωστόσο η δεύτερη μέθοδος δεν είναι νόμιμη και συνεπώς απαγορεύεται η συζήτηση αυτή στο forum ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Παιδια καλησπέρα!Μόλις πήρα το 1ο μου smartphone!!!Επειδη δεν πολυασχολούμουν με κινητά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με τις επαφές και το outlook γιατι δεν καταλαβαίνω.όχι μόνο πως γίνεται η διαδικασία αλλα και ι είναι αυτο. Απλά αποθηκεύονται οι επαφές στο gmail?Ευχαριστώ! καλωσηρθες στον κοσμο του android :) με το outlook εξαγεις τις επαφες και το ημερολογιο σε αρχεια μορφης .vcard και μετα τα κανεις import στο gmail και εισαι ετοιμος...πλεον οι συγκχρονισμοι θα γινονται ασυρματα μεσω ιντερνετ ευκολα και γρηγορα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 καλωσηρθες στον κοσμο του android :) με το outlook εξαγεις τις επαφες και το ημερολογιο σε αρχεια μορφης .vcard και μετα τα κανεις import στο gmail και εισαι ετοιμος...πλεον οι συγκχρονισμοι θα γινονται ασυρματα μεσω ιντερνετ ευκολα και γρηγορα :)\ Φίλε μου είμαι άσχετως εντελώς!!Είχα το κ750i έχς τις επαφές στην sim αλλά αυτο με το outlook δεν το πιάνω! Αν μπορείν να το εξηγήσεισ λιγο αναλυτικότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 \ Φίλε μου είμαι άσχετως εντελώς!!Είχα το κ750i έχς τις επαφές στην sim αλλά αυτο με το outlook δεν το πιάνω! Αν μπορείν να το εξηγήσεισ λιγο αναλυτικότερα... α μαλιστα, τοτε κοιταξε να δεις εαν εχει λειτουργεια το κ750 να εξαγεις τις επαφες στην καρτα μνημης ως αρχειο vcard...πηγαινε δηλαδη στις επαφες και ψαξε γαι αυτη την επιλογη... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 α μαλιστα, τοτε κοιταξε να δεις εαν εχει λειτουργεια το κ750 να εξαγεις τις επαφες στην καρτα μνημης ως αρχειο vcard...πηγαινε δηλαδη στις επαφες και ψαξε γαι αυτη την επιλογη... Εχει μονο backup στην καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts