Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες, χρειάζομαι τη βοηθειά σας . χαλασε το προηγούμενο κινητο μου και σε αυτο που εχω τωρα(προσωρινα) προσπαθω να χρησιμοποιησω το play store αλλα δεν δεχεται το gmail μου και το κωδικό μου. τι πρέπει να κάνω??πρεπει να κάνω log out από το προηγούμενο( αλλα ειναι χαλασμένο πλεον). ΣΟΣ! απαντήστε μου γιατι δε βγαζω ακρη και δε τη παλευω αλλο

Δεν χρειάζεται να κάνεις logout από το άλλο. Κάτι άλλο είναι.

Σίγουρα είναι σωστά τα στοιχεία που βάζεις;

Γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού να το γράψω.

Εχω auto backup τις φωτογραφίες στο Google+ με απενεργοποιημένη την ένδειξη local folders. Παρ΄ολα αυτά οτι φωτογραφία κατεβάζω απο το internet την ανεβάζει στο G+. Eπίσης ακόμα και φωτογραφίες που πειράζω με διάφορα apps (πχ aviary) μόλις σώσω το copy το ανεβάζει στο G+. Πως το διορθώνω αυτό και να αφήσω μόνο της Κάμερας;

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

επειδη δε βλεπω να παιρνω απαντηση ετσι οπως το εχω θεσει..

Υπαρχει καποιο προγραμμα(σαν τεστ ισως) να μου δειξει αν βλεπει κ την μπροστα καμερα του κινητου μου, καθως πλεον ολες οι εφαρμογες καμερας, δειχνουν απο την εμπρος....

Καλησπερα παιδια! Θελω να κανω μια ερωτηση! Αν βαλω greenify σε μη ρουταρισμενη συσκευη θα δουλεψει καλα? Δηλαδη θα δω αποτελεσμα? Η δεν αξιζει?

Γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού να το γράψω.

Εχω auto backup τις φωτογραφίες στο Google+ με απενεργοποιημένη την ένδειξη local folders. Παρ΄ολα αυτά οτι φωτογραφία κατεβάζω απο το internet την ανεβάζει στο G+. Eπίσης ακόμα και φωτογραφίες που πειράζω με διάφορα apps (πχ aviary) μόλις σώσω το copy το ανεβάζει στο G+. Πως το διορθώνω αυτό και να αφήσω μόνο της Κάμερας;

Δυστυχώς δεν γνωρίζω μιας και δεν λειτουργώ το G+ αλλά φαντάζομαι γενικά ότι βλέπει σε φωτογραφία το κάνει upload, μήπως να δοκίμαζες μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής G+?

Υπαρχει καποιο προγραμμα(σαν τεστ ισως) να μου δειξει αν βλεπει κ την μπροστα καμερα του κινητου μου, καθως πλεον ολες οι εφαρμογες καμερας, δειχνουν απο την εμπρος....

Δοκίμασε και με αυτήν την εφαρμογή μήπως καταφέρεις κάτι (δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να μην σου επιτρέπει η επίσημη εφαρμογή του Skype την εναλλαγή).

Κάποιες εκδόσεις όμως μπορεί να μην σου δουλέψουν, διάβασε το εκεί νήμα.

Καλησπερα παιδια! Θελω να κανω μια ερωτηση! Αν βαλω greenify σε μη ρουταρισμενη συσκευη θα δουλεψει καλα? Δηλαδη θα δω αποτελεσμα? Η δεν αξιζει?

Αν και το χρησιμοποιώ με root έχω διαβάσει και πολλούς που το χρησιμοποιούν χωρίς και αναφέρουν πως έχουν δει καλά αποτελέσματα.. μια δοκιμή θα σε πείσει. :-)

Εγώ το χρησιμοποιώ και σε ρουταρισμένο Nexus 5 και σε μη-ρουταρισμένο τάμπλετ Galaxy Tab Pro 8.4 δουλεύει απ'όσο καταλαβαίνω κανονικά. Απλά να θυμηθείς ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία greenify σε μη ρουταρισμένες συσκευές.

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Δεν εχει επιλογη για εναλλαγη καμερας;

Εχω ενα Star B94m (ΜΤΚ6589) που ξαφνικα κολλησε και μολις ανοιγει εμφανιζει μονο το ανθρωπακι του Android το οποιο αναβοσβηνει.Δεν μπορω να μπω σε recovery πατωντας τα πληκτρα power και volume.Πως μπορω να το επαναφερω?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εχω ενα Star B94m (ΜΤΚ6589) που ξαφνικα κολλησε και μολις ανοιγει εμφανιζει μονο το ανθρωπακι του Android το οποιο αναβοσβηνει.Δεν μπορω να μπω σε recovery πατωντας τα πληκτρα power και volume.Πως μπορω να το επαναφερω?

Δεν μπορεις απο recovery, θα πρεπει να το κανεις μεσω sp flash tools. Δεν ξερω ομως που μπορεις να βρεις τα καταλληλα αρχεια για να το κανεις αυτο.

Google it.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Να κανω μια χαζη ερωτηση, στο κινητο του πατερα μου υπαρχει μια επαφη που αν την καλεσεις, μετα δε φαινεται στη λιστα των προσφατων κλησεων. Επισης, αν τον καλεσει η συγκεκριμενη επαφη, φαινεται σαν κατειλημμένος και χτυπάει μηνυμα ότι τον καλεσε. Χθες το βραδυ μου το ανεφερε και δεν το πολυεψαξα, αν καταλαθος τον εχει βαλει σε block list. Να αναφερω ότι οι επαφες του δεν είναι συγχρονισμένες με καποιο e-mail.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Να κανω μια χαζη ερωτηση, στο κινητο του πατερα μου υπαρχει μια επαφη που αν την καλεσεις, μετα δε φαινεται στη λιστα των προσφατων κλησεων. Επισης, αν τον καλεσει η συγκεκριμενη επαφη, φαινεται σαν κατειλημμένος και χτυπάει μηνυμα ότι τον καλεσε. Χθες το βραδυ μου το ανεφερε και δεν το πολυεψαξα, αν καταλαθος τον εχει βαλει σε block list. Να αναφερω ότι οι επαφες του δεν είναι συγχρονισμένες με καποιο e-mail.

Kαι η ερώτηση είναι .................;

Αυτό μου "δειχνει" την δικια μου εφαρμογή αλλα εχω μπλοκαρει αριθμο που δεν εχω στις επαφες για να ξερω αν φαινεται στο ιστορικο κλισεων

Λεγεται η εφαρμογή Truecaller

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Kαι η ερώτηση είναι .................;

..... για ποιον λογο γινεται αυτό; :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Λοιπον, εψαχνα μια επαφη και με απορία βλεπω δεν υπαρχει. Προσφατα εκανα συγχρονισμο επαφων, τις αλλαγες τις περναει απτο λογαριασμό στο τηλεφωνο ή το αντιστροφο;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Λοιπον, εψαχνα μια επαφη και με απορία βλεπω δεν υπαρχει. Προσφατα εκανα συγχρονισμο επαφων, τις αλλαγες τις περναει απτο λογαριασμό στο τηλεφωνο ή το αντιστροφο;

Ο συγχρονισμός είναι αμφίδρομος, ότι αλλαγή κάνεις τελευταία εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές σου κατά τον συγχρονισμό που ακολουθεί μετά.. ;)

Δλδ αν σβησω μια επαφη απτο τηλεφωνο χανεται απο παντου.. Δλδ με λιγα λογια αποθηκευει τις αλλαγες με χρονολογικη σειρα..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Οι εφαρμογες του κινητου στο 'Apps', εκτος απο 'uninstall' μπορουν να γινουν και de-activate? (καποιος μου ειπε γινεται)

Εγω γιατι δεν βλεπω αυτη την επιλογη;

Εχω εκδοση 4.0.4

Οι εφαρμογες του κινητου στο 'Apps', εκτος απο 'uninstall' μπορουν να γινουν και de-activate? (καποιος μου ειπε γινεται)

Εγω γιατι δεν βλεπω αυτη την επιλογη;

Εχω εκδοση 4.0.4

Ναι γίνεται αλλά δεν νομίζω σε όλες τις εφαρμογές. Θεωρητικά αυτή η επιλογή υπάρχει στην ics 4.0.4 για κάποιες εφαρμογές συστήματος (Apps, tab All), ίσως χρειάζεσαι κάποια αναβάθμιση λογισμικού?

Επίσης σε περίπτωση που έχεις κάνει update τις εφαρμογές που θες να κάνεις Disable θα πρέπει να κάνεις uninstall τα updates τους πρώτα για να σου εμφανιστεί η επιλογή.

Edited by Sofos_5

Τοσα χρονια, δεν θα επρεπε καπου καποτε να εχω δει αυτη την επιλογη για disable?

Η συγκεκριμένη δυνατότητα έγινε διαθέσιμη από την 4.1.1 και μετά.

Με την 4.0.4 χρειάζεσαι root και κάποια σχετική εφαρμογή (πχ AppQuarantine) για να παγώσεις κάποια εφαρμογή.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Παιδια εβαλα greenify σε μη ρουτ συσκευη και μου φανηκε εντελως βλακεια καθως(προφανως) δεν εχει auto hibernation! Οποτε κανενα νοημα! Και δλδ μονο χειροκινητα γινεται?θα πρεπει καθε φορα να κανω επιβολη διακοπης

Παιδια εβαλα greenify σε μη ρουτ συσκευη και μου φανηκε εντελως βλακεια καθως(προφανως) δεν εχει auto hibernation! Οποτε κανενα νοημα! Και δλδ μονο χειροκινητα γινεται?θα πρεπει καθε φορα να κανω επιβολη διακοπης

Μπορεις να βαλεις εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας που κανοντας το κλικ να αδρανοποιει τις εφαρμογες που θες.αλλα auto οχι

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλημέρα, ως τώρα είμαι χρήστης windows στον υπολογιστή και στο τηλέφωνο.

πρόσφατα, πήρα μέσω μίας προσφοράς από το Μαρινόπουλο, ένα tablet με λειτουργικό androit.

χθες, στην πρώτη μου προσπάθεια να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές, διαπίστωσα με έκπληξη, ότι μου ζητούσαν να δώσω άδεια

ώστε να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα μου, στις επαφές μου, στις φωτογραφίες μου, και διάφορα άλλα.

έχει τύχει σε κάποιον από εσάς?

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned