Feregorn Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Υπάρχει τρόπος σε ρουτ κινητό να αλλάξεις το χρώμα των γραμμάτων στα μενού του συστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Για μεταφορά αρχείων με WiFi direct εγώ χρησιμοποιώ το SuperBeam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.majedev.superbeam. Είναι μόνο μεταξύ κινητών από ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Σε αυτο το θεμα αν μπορειτε να προτεινετε σελιδες χρησιμες σε mobile εκδοση :) gazzetta.gr sport24.gr contra.gr imdb.com redplanet.gr youtube.com facebook.com twitter.com bet365.gr livescore.gr insomnia.gr techgear.gr secnews.gr wikepedia.org real.gr in.gr thebest.gr meteo.gr Edited September 11, 2013 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Τα καταφερα, ευχαριστω. Με ζιπαρισμα εγινε η δουλεια. Το superbeam το δοκιμασα αλλα και με αυτο το ζιπαρισμα ηταν απαραιτητο. Κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Είναι μόνο μεταξύ κινητών από ότι είδα. Φυσικά και δεν χρειάζεται καν τα κινητά να υποστηρίζουν wifi direct μιας και δουλεύει και μέσω wifi hotspot.Αν θες απο το pc στο κινητό υπάρχουν άλλα προγράμματα που το κάνουν αυτό π.χ. airdroid Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τοπικ.ήθελα να ρωτήσω:πως γίνεται να μεταφέρουμε εφαρμογές από το ένα κινητό στο αλλο,?? Και τα δύο κινητά εχουν λειτουργικό android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τοπικ.ήθελα να ρωτήσω:πως γίνεται να μεταφέρουμε εφαρμογές από το ένα κινητό στο αλλο,?? Και τα δύο κινητά εχουν λειτουργικό android bleutooth app sender! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Α και κάτι ακόμα,και τα δύο κινητά πρέπει να το έχουν αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geosevilla Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 καλησπερα!!χθες πηρα το πρωτο μου κινητο με android ..το tipo...ολες αυτες οι εφαρμογες-παιχνιδια που εχει στο google store ολα ειναι ασφαλεις??υπαρχει περιπτωση ιου?αν ναι υπαρχει κατι με το οποιο μπορω να προστατεψω το κινητο?το λειτουργικο συστημα ειναι 4.0.4 ειναι καλο?σηκωνει τις εφαρμογες του google market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Όχι δεν έχουν ιούς, όχι δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο antivirus, ναι όσες εμφανίζονται στο play store ειναι για το κινητό σου. Αν μπεις από κάποιο browser στο store θα δεις παραπάνω εφαρμογές επειδή δεν υποστηρίζονται όλες από το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Όχι δεν έχουν ιούς, όχι δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο antivirus, ναι όσες εμφανίζονται στο play store ειναι για το κινητό σου. Αν μπεις από κάποιο browser στο store θα δεις παραπάνω εφαρμογές επειδή δεν υποστηρίζονται όλες από το κινητό σου. Προσωπικά είμαι πιο επιφυλακτικός... Πάντα θα πρέπει να κοιτάς τις άδειες που ζητάει η κάθε εφαρμογή και να αποφασίσεις εάν θέλεις να την εγκαταστήσεις. Εάν δεις ένα παιχνίδι που ζητάει πρόσβαση στα SMS ή τη δυνατότητα κλήσεων, μάλλον κάτι δεν πάει καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Προσωπικά είμαι πιο επιφυλακτικός... Πάντα θα πρέπει να κοιτάς τις άδειες που ζητάει η κάθε εφαρμογή και να αποφασίσεις εάν θέλεις να την εγκαταστήσεις. Εάν δεις ένα παιχνίδι που ζητάει πρόσβαση στα SMS ή τη δυνατότητα κλήσεων, μάλλον κάτι δεν πάει καλά :) Ειδικά το τελευταίο, τη δυνατότητα κλήσεων, βλέπω όλο και περισσότερο να εμφανίζεται σε κάθε είδους εφαρμογή... :ninja: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geosevilla Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Προσωπικά είμαι πιο επιφυλακτικός... Πάντα θα πρέπει να κοιτάς τις άδειες που ζητάει η κάθε εφαρμογή και να αποφασίσεις εάν θέλεις να την εγκαταστήσεις. Εάν δεις ένα παιχνίδι που ζητάει πρόσβαση στα SMS ή τη δυνατότητα κλήσεων, μάλλον κάτι δεν πάει καλά :) αυτο που ζηταει προσβαση στα sms και στο αλλο απο που μπορω να το δω???αξιζει ομως να εγκαταστησω και κανα anti-virus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 αυτο που ζηταει προσβαση στα sms και στο αλλο απο που μπορω να το δω???αξιζει ομως να εγκαταστησω και κανα anti-virus? προτου εγκαταστησεις μια εφαρμογη απο το play store τερμα κατω θα λεει αναλυτικα τι αδειες ζηταει οσο για antivirus απο προσωπικη εμπειρια τσαμπα ram και τσαμπα περισσοτερη καταναλωση μπαταριας:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλησπέρα. Ο αδερφός μου μόλις πηρε το s4 και ειδα μια εφαρμογή την οποια εψαξα αλλα δεν βρηκα ουτε στο play market αλλα ουτε και στο samsung apps.Η εφαρμογή είναι η s health.Οποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος με ποστ ή με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 παιδιά ερώτηση έχω ενα κινητό και ενα χρήστη με όνομα (mail) χχχ@χχχ.com παίρνω ενα νεο κινητό(κρατώντας το παλιό για άλλο άτομο στην οικογένεια) αν βάλω το ίδιο όνομα θα έχω τα ίδια προγράμματα που μπορεί να εχω αγοράσει και άλλες ρυθμίσεις που έχω .άλλα αν βάλω άλλες επαφές μπορεί να γίνει μπέρδεμα με συγχρονισμό με google. αν βάλω άλλο όνομα θα μπορώ να έχω τα πληρωμένα προγράμματα?τι παίζει και τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 παιδιά ερώτηση έχω ενα κινητό και ενα χρήστη με όνομα (mail) χχχ@χχχ.com παίρνω ενα νεο κινητό(κρατώντας το παλιό για άλλο άτομο στην οικογένεια) αν βάλω το ίδιο όνομα θα έχω τα ίδια προγράμματα που μπορεί να εχω αγοράσει και άλλες ρυθμίσεις που έχω .άλλα αν βάλω άλλες επαφές μπορεί να γίνει μπέρδεμα με συγχρονισμό με google. αν βάλω άλλο όνομα θα μπορώ να έχω τα πληρωμένα προγράμματα?τι παίζει και τι πρέπει να κάνω? οι πληρωμενες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στο συγκεκριμενο λογαριασμο mail οποτε αν βαλεις αλλο mail στη νεα συσκευη πιθανοτατα δεν θα μπορεις να τις ξαναεγκαταστησεις χωρις να πληρωσεις για τις επαφες οποιες εχεις αποθηκευμενες στο συγκεκριμενο mail αυτες θα εμφανιζει στον καταλογο Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση αυτό λέω και εγώ οτι γίνεται άπλα σκέφτομαι αν υπάρχει άλλη λύση σε αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση αυτό λέω και εγώ οτι γίνεται άπλα σκέφτομαι αν υπάρχει άλλη λύση σε αυτό το θέμα απο οσο ξερω οχι η τουλαχιστον δεν γνωριζω εγω καποια(αν υπαρχει) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Α και κάτι ακόμα,και τα δύο κινητά πρέπει να το έχουν αυτό??? οχι φιλε.μονο εσυ πρεπει να το εχεις που θα στειλεις ο αλλος απλα ανοιχτο το bleutooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 οχι φιλε.μονο εσυ πρεπει να το εχεις που θα στειλεις ο αλλος απλα ανοιχτο το bleutooth. Επίσης και με κανονικούς file managers όπως ο xplore, πας στο /data/app και στέλνεις εφαρμογές με bleutooth Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Επίσης και με κανονικούς file managers όπως ο xplore, πας στο /data/app και στέλνεις εφαρμογές με bleutooth Σωστός! Ο xplore, βέβαια, είναι ο αγαπημένος μου file manager από εποχής Symbian...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Σωστός! Ο xplore, βέβαια, είναι ο αγαπημένος μου file manager από εποχής Symbian...! Κι εμένα, τόσα χρόνια στο symbian, δεν τον αποχωρίζομαι ούτε απ'το android:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπερα.Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος αν ειμαι λαθος πειτε μου..Στην εξωτερικη sd καρτα 8 giga βλεπω ενα αρχειο με ονομα dload ειναι 608 mb.Μεσα εχει δυο αρχεια,το ενα γραφει sd uptade log και το αλλο uptade app Αν το σβησω θα εχω προβλημα?Την ιδια καρτα την ειχα και σε ενα huawei ascend g300 στο οποιο ειχα κανει αναβαθμιση..Παιζει να ειναι απο εκει το αρχειο η ειναι κατι αλλο?Ευχαριστω εκ των προτερων..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 καλημερα!!:p αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android εισαι στοκ αλλα εχεισ πεατξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts