fourtwo Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) πως μπορω να διαγραψω τα live wallpapers οπως και καποια εξτρα θεματα αλλων launchers(πχ apex) που δεν τα βρισκω μαζι με τις εικονες μου... Edited August 23, 2013 by fourtwo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εδω και καμια 20αρια μερες αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα Οταν γινονται updates σε ΕΦΑΜΟΡΓΕΣ ΤΗΣ GOOGLE KAI MONO περνω το εξης μηνυμα "Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση της εφαρμογης στην προεπιλεγμενη θεση εγκαταστασης" Αυτο το μηνυμα το περνω ειτε ειναι η SD η θεση εγκαταστασης ειτε το τηλεφωνο Δε μπορω να κανω τιποτα εκτος απο ενα κολπο που βρηκα που δε το βρισκω και ιδιαιτερα κομψο και ειναι ιδιαιτερα φυσικα εκνευριστικό . Κλεινω τηλεφωνο..βγαζω SD ..ανοιγω τηλεφωνο ..κανω update...κλεινω τηλεφωνο..βαζω SD .. ανοιγω τηλεφωνο...τρελα Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα παίδες έχω ένα samsung galaxy s iii και θέλω να ρωτήσω κάτι. Χρειάζονται να έχουμε όλους αυτούς τους task manager και task killers ή και το clean master ακόμη; Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει δικό του task manager (πατώντας για 2" το home button) όπως και διαγραφή του ιστορικού των εφαρμογών. Είναι αρκετό αυτό ή χρειάζονται τελικά και οι παραπάνω task εφαρμογές. Κάπου διάβασα ότι τελικά δεν κάνουν δουλειά και τζάμπα γεμίζουμε με εφαρμογές το τηλέφωνο μας. Ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα παίδες έχω ένα samsung galaxy s iii και θέλω να ρωτήσω κάτι. Χρειάζονται να έχουμε όλους αυτούς τους task manager και task killers ή και το clean master ακόμη; Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει δικό του task manager (πατώντας για 2" το home button) όπως και διαγραφή του ιστορικού των εφαρμογών. Είναι αρκετό αυτό ή χρειάζονται τελικά και οι παραπάνω task εφαρμογές. Κάπου διάβασα ότι τελικά δεν κάνουν δουλειά και τζάμπα γεμίζουμε με εφαρμογές το τηλέφωνο μας. Ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις σας Για εμένα όλες οι εφαρμογές task manager-killer είναι ανούσιες γιατί το Android σαν λειτουργικό από μόνο του όταν καταλάβει ότι αρχίζει και δεν επαρκεί η μνήμη για εκτέλεση λειτουργιών, κλείνει από μόνο του εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για να μπορέσει να ανταπεξελθει, οπότε κατ' εμε άστο να τα κάνει όλα μόνο του και εχε υπόψιν ότι κάθε φορά που τερματιζεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, ο επεξεργαστής για να τις ξανά ανοίξει όταν τις χρειαστείς, καταναλώνει περισσότερη μπαταρία... Ελπίζω να βοήθησα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Το clean master έχει και ακόμα πολύ σημαντικό για μένα, διαγράφει προσωρινά αρχεία ή ακόμα και φακέλους που ξεμειναν στη συσκευή από εφαρμογές που έχουν διαγραφεί. Γι'αυτό και μόνο τη θεωρώ τον βασιλιά του καθαρισμού..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το clean master έχει και ακόμα πολύ σημαντικό για μένα, διαγράφει προσωρινά αρχεία ή ακόμα και φακέλους που ξεμειναν στη συσκευή από εφαρμογές που έχουν διαγραφεί. Γι'αυτό και μόνο τη θεωρώ τον βασιλιά του καθαρισμού..:D Προσοχη ομως, γιατι εμενα μου διεγραψε, χωρις να ρωτησει, ολες τις κατεβασμενες εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει, επειδη θεωρησε αχρηστα πλεον τα .apk.:mad: Εκτος κι απο κατι αλλα backup πουχα κανει. Γι αυτο εφαγε ποδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Προσοχη ομως, γιατι εμενα μου διεγραψε, χωρις να ρωτησει, ολες τις κατεβασμενες εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει, επειδη θεωρησε αχρηστα πλεον τα .apk.:mad: Εκτος κι απο κατι αλλα backup πουχα κανει. Γι αυτο εφαγε ποδι... Η αλήθεια είναι ότι όντως θέλει προσοχή, κι εγώ την είχα πατήσει παλιότερα με τον ίδιο τρόπο αλλά πιθανότατα το έφτιαξαν και προσέχει περισσότερο τι θα διαγράψει. Πάει καιρός που το χρησιμοποιώ και δεν μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπέρα παίδες έχω ένα samsung galaxy s iii και θέλω να ρωτήσω κάτι. Χρειάζονται να έχουμε όλους αυτούς τους task manager και task killers ή και το clean master ακόμη; Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει δικό του task manager (πατώντας για 2" το home button) όπως και διαγραφή του ιστορικού των εφαρμογών. Είναι αρκετό αυτό ή χρειάζονται τελικά και οι παραπάνω task εφαρμογές. Κάπου διάβασα ότι τελικά δεν κάνουν δουλειά και τζάμπα γεμίζουμε με εφαρμογές το τηλέφωνο μας. Ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις σας ο task manager που εχει το κινητο πιστεψε με ειναι ο καλυτερος. προσωπικα επειτα απο δοκιμες ολων αυτων των εφαρμογων που περιγραφεις και αρκετων ομοιων, ξαναγυρισα τρεχοντας στον default. δεν υπαρχει κανενας λογος να γεμιζεις τη μνημη με περιττες εφαρμογες που δεν κανουν τιποτε παραπανω απο τον task manager της samsung... και κατι αλλο. ξερει κανεις παιδια πως μπορω να διαγραψω τα live wallpapers και καποια εξτρα themes αλλων launchers(πχ apex) που δεν τα βρισκω μαζι με τις εικονες μου στον file maanger...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 και κατι αλλο. ξερει κανεις παιδια πως μπορω να διαγραψω τα live wallpapers και καποια εξτρα themes αλλων launchers(πχ apex) που δεν τα βρισκω μαζι με τις εικονες μου στον file maanger...:rolleyes: Τα live wallpapers είναι αρχείο του συστήματος, επομένως χρειάζεσαι root για να τα αφαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Τα live wallpapers είναι αρχείο του συστήματος, επομένως χρειάζεσαι root για να τα αφαιρέσεις. ευχαριστω karx. δεν μιλω για τα default αλλα για αυτα που κατεβασα εγω απο το playstore κτλ. βασικα εαν ηξερα σε ποιον φακελο εγκαθιστανται θα ητανε πιο ευκολο...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα samsung galaxy s3 με android. Όταν πήγαινα να ανοίξω μια εφαρμογή π.χ. ένα βίντεο με ρώταγε με ποια από τις εφαρμογές που παίζουν βίντεο επιθυμώ να το ανοίξω. Από κάτω έβγαζε 2 επιλογές: "Πάντα" με την εφαρμογή που θα επέλεγα ή "Μια φορά" με την εφαρμογή που επέλεγα. Εγώ επέλεξα μια εφαρμογή και κατά λάθος επέλεξα "Πάντα". Από τότε δεν με ξαναρωτάει και ανοίγει τα βίντεο με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Πως μπορώ να το επαναφέρω έτσι ώστε να με ρωτάει με ποια εφαρμογή θέλω να παίζω τα βίντεο? Ευχαριστώ. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Θα πας Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/"Όνομα εφαρμογής με την οποία επέλεξες να ανοίγουν πάντα τα video" και θα κάνεις Εκκαθάριση προεπιλογών. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) ευχαριστω karx. δεν μιλω για τα default αλλα για αυτα που κατεβασα εγω απο το playstore κτλ. βασικα εαν ηξερα σε ποιον φακελο εγκαθιστανται θα ητανε πιο ευκολο...:shifty: Εννοείς να διαγράψεις μερικά που έχει το πακέτο που κατέβασες; Τότε δεν το έχω ψάξει. Λογικά πρέπει να κάνεις decompile το apk και να βγάλεις ότι δε θες. Μεγάλη ιστορία για το τίποτα. Συνήθως ο φάκελος είναι /Android/data όπου πάνε διάφορα μετά την εγκατάσταση. Υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζει κανείς από το store αν η εφαρμογή κάνει τέτοια γιατί πχ τα reviews σε κάποια από αυτά ήταν σούπερ με 4.5/5 σκορ. Επίσης Πέμπτη/Παρασκευή συνειδητοποιήσα ότι η μπαταρία στο κινητό διαρκούσε περισσότερο. Τι ακριβώς κάνετε για να κάνετε track τι συμβαίνει σε ένα τόσο ανοιχτό λειτουργικό; Κάπου αναφέρθηκε ότι έχει δύο standby το κινητό. Πως ξέρω πότε μπαίνει σε αυτό ή όχι; Αν πατήσω στο γράφημα της μπαταρίας έχει μια ανάλυση που λέει Mobile Network Signal Wi-Fi Awake Screen On Charging Γενικά καταλαβαίνω τι είναι το καθένα έξω από το awake το οποίο είναι κατά κύριο λογο μπλε με κάποιες περιόδους μαύρο. Για τις εφαρμογές θα διαβάζεις τα σχόλια, όλο και κάποιος θα το αναφέρει. Επίσης πολλές εφαρμογές είναι έτσι μόνο στην δωρεάν έκδοση. Αν σε ενοχλεί, όπως κι εμένα, την αγοράζεις. Δεν ξέρω ποιο κινητό έχεις, αλλά αν το awake είναι τόσο πολύ μπλε, πάει να πει ότι κινητό σου δεν "κοιμάται", κάτι το κρατάει ξύπνιο και καταναλώνει μπαταρία περιττά. Αυτό είναι το πιο βασικό που κοιτάς στην μπαταρία. Τα άλλα που λες είναι φυσιολογικά, αλλά μη δίνεις πολλή σημασία. Δες στο νήμα της συσκευής σου τι χρόνους πιάνουν οι άλλοι και θα καταλάβεις αν έχεις πρόβλημα ή όχι. Edited August 24, 2013 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Διαφημηστικα μυνηματα για κουπονια και αλλες τετοιες μαμακιες πως μπορουμε να κανουμε να μην ερχοντε παιδια ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Διαφημηστικα μυνηματα για κουπονια και αλλες τετοιες μαμακιες πως μπορουμε να κανουμε να μην ερχοντε παιδια ? Root και μετά adblock. Ή εννοείς σε sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εννοείς να διαγράψεις μερικά που έχει το πακέτο που κατέβασες; Τότε δεν το έχω ψάξει. Λογικά πρέπει να κάνεις decompile το apk και να βγάλεις ότι δε θες. Μεγάλη ιστορία για το τίποτα. Συνήθως ο φάκελος είναι /Android/data όπου πάνε διάφορα μετά την εγκατάσταση. ευχαριστω φιλε. τελικα ητανε σκορπισμενα περα δοθε και επρεπε να τα ψαξω λιγο... αυτο με το decompile πως γινεται? φενεται ενδιαφερον;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Root και μετά adblock. Ή εννοείς σε sms; Οχι με sms αλλα με μυνηματα Χωρις root δεν γινεται ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Διαφημηστικα μυνηματα για κουπονια και αλλες τετοιες μαμακιες πως μπορουμε να κανουμε να μην ερχοντε παιδια ? Βαλε το adway και τελείωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Βαλε το adway και τελείωσες Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω Γιατι δεν το βρισκω στο play ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 ευχαριστω φιλε. τελικα ητανε σκορπισμενα περα δοθε και επρεπε να τα ψαξω λιγο... αυτο με το decompile πως γινεται? φενεται ενδιαφερον;) Στο xda και στο YouTube θα βρεις πως θα το κάνεις και διάφορα βιντεάκια. Λογικά θα πρέπει να είναι ανοιχτού κώδικα η εφαρμογή για να επέμβεις. Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω Γιατι δεν το βρισκω στο play ?? Γιατί παραβιάζει τους όρους του Google play. Η Google δε θέλει να μπλοκαρονται οι διαφημίσεις. Κι αυτό root χρειάζεται πάντως. Αν θες το link για να το κατεβάσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Και το site του προγραμματιστή http://sufficientlysecure.org/index.php/adaway/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση..well done :):) Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Στο xda και στο YouTube θα βρεις πως θα το κάνεις και διάφορα βιντεάκια. Λογικά θα πρέπει να είναι ανοιχτού κώδικα η εφαρμογή για να επέμβεις. Γιατί παραβιάζει τους όρους του Google play. Η Google δε θέλει να μπλοκαρονται οι διαφημίσεις. Κι αυτό root χρειάζεται πάντως. Αν θες το link για να το κατεβάσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Και το site του προγραμματιστή http://sufficientlysecure.org/index.php/adaway/ Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω. Θελει root μου λεει...Δεν ειχα προσεξει οτι το εγραψες... Edited August 26, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδια ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω ενα gif απο το 9gag? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Υπαρχει εφαρμογη που να κλεινει τις ανενεργες εφαρμογες ωστε να μην καταναλωνουν μπαταρια?Πηγαινω συνεχεια στην διαχειριση μνημης Ram και κανω εκκαθαριση μνημης...Κανω καλα? Γενικα πως μπορω να εξοικονομω μπαταρια? Αποριες ενος νιουφι...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Υπαρχει εφαρμογη που να κλεινει τις ανενεργες εφαρμογες ωστε να μην καταναλωνουν μπαταρια?Πηγαινω συνεχεια στην διαχειριση μνημης Ram και κανω εκκαθαριση μνημης...Κανω καλα? Γενικα πως μπορω να εξοικονομω μπαταρια? Αποριες ενος νιουφι...:wacko: Βάλε το greenify. Απαιτεί root όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts