Dekoz Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 [Οσο για το google maps, σιγουρα απαιτει συνδεση ιντερνετ ειτε wifi ειτε 3G/Edge/HSDPA κλπ ... ωστοσο οχι τιποτα τρελα νουμερα σε data...!"] Nα σε ρωτήσω κάτι άλλο, πώς στην αρχή έμπαινα στους χάρτες χωρίς σύνδεση και wi-fi και απο χθές δε μπορώ να μπώ? Στην αρχή είχα μπεί μέσω Internet,μετά όμως όχι,απλά πάταγα το χάρτη και μου έβγαζε την τελευταία τοποθεσία που είχα μπεί.Το έκανα λίγο πάνω κάτω (απλά για δοκιμάσω την εφαρμογή).Τώρα προσπαθώ να μπώ αλλά δεν δείχνει ούτε τσην τελευταία τοποθεσία που ήμουν .Λές απλά να είχε κρατήσει την τελευταία εικόνα στην αρχή όταν είχα συνθεθεί με ιντερνετ?και γιαυτό να μου την έβγαζε και μετά? Thanks δεν ξερω τι παιζει, ισως εσβησε η Cache, παντως στο Google Maps 5 που εχω εφ'οσον κρατησε οτι "ειδα" απο χαρτες κλπ, μπορω να το ξαναδω χωρις να εχω ανοιχτο το data... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybug Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 δεν ξερω τι παιζει, ισως εσβησε η Cache, παντως στο Google Maps 5 που εχω εφ'οσον κρατησε οτι "ειδα" απο χαρτες κλπ, μπορω να το ξαναδω χωρις να εχω ανοιχτο το data... Και γω αφου είδα αυτο που κράτησε δεν έψαξα κατι παραπέρα να δώ αν ψάχνει μόνο του,απλά κούνησα λίγο την οθόνη.Ενας φίλος μου είπε ότι θα μοθ δώσει μία εφαρμογή που δεν θέλει ιντερνετ.Ελπίζω να μην μου μπλοκάρει τίποα γιατι είμαι και άσχετη με αυτα. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδιά μόλις πήρα το X10 mini . Που είναι όλα αυτά που περνάμε στο κινητό απο το Pc? πέρασα μία .apk για να το κάνω root δε βρίσκω που είναι για να το τρέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδιά μόλις πήρα το X10 mini . Που είναι όλα αυτά που περνάμε στο κινητό απο το Pc? πέρασα μία .apk για να το κάνω root δε βρίσκω που είναι για να το τρέξω βαλε το astro file manager απο το market και με αυτο βρες και τρεξε το αρχειο apk. μετα πατα install και εισαι ετοιμος Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εχω το optimus p500 LG !! Αυτο που αναρωτιέμαι αν γίνεται σε android smartphones ,ειναι αν μπορω να κάνω voice call. Δηλαδή ενω οδηγώ να πώ "Παρε τηλέφωνο στο Γραφείο" , και να τηλεφωνήσει σε προκαθορισμένο αριθμο στο γραφειο μου. Σε παλιοτερο τηλεφωνο που ειχα (απλο τηλέφωνο) , αυτο γινόταν.. Στα smartphones android γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εχω το optimus p500 LG !! Αυτο που αναρωτιέμαι αν γίνεται σε android smartphones ,ειναι αν μπορω να κάνω voice call. Δηλαδή ενω οδηγώ να πώ "Παρε τηλέφωνο στο Γραφείο" , και να τηλεφωνήσει σε προκαθορισμένο αριθμο στο γραφειο μου. Σε παλιοτερο τηλεφωνο που ειχα (απλο τηλέφωνο) , αυτο γινόταν.. Στα smartphones android γίνεται?? Κατέβασε από market το voice search που είναι της γοογλε ή εναλλακτικά το vlingo Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κατέβασε από market το voice search που είναι της γοογλε ή εναλλακτικά το vlingo εχω την εντυπωση οτι τα google voice κ.λ.π θελουν wifi συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδιά μόλις πήρα το X10 mini . Που είναι όλα αυτά που περνάμε στο κινητό απο το Pc? πέρασα μία .apk για να το κάνω root δε βρίσκω που είναι για να το τρέξω Τι εννοεις? Το συνδεσες σε mass storage και το περασες? Οπως και να εχει επιλεγεις εσυ σε ποιον φακελο θελεις να στειλεις το εκαστοτε αρχειο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ok το έκανα. ακολούθησα και τη διαδικασία. πάτησα το κουμπί root.....άργησε...έκανε επανεκίνηση μόνο του και τέλος...Είναι rooted τώρα δηλαδή;;; Πως το καταλαβαίνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ok το έκανα. ακολούθησα και τη διαδικασία. πάτησα το κουμπί root.....άργησε...έκανε επανεκίνηση μόνο του και τέλος...Είναι rooted τώρα δηλαδή;;; Πως το καταλαβαίνω; Αν ολα πηγαν καλα θα πρεπει να σου εχει εμφανιστει μια εφαρμογη με μια νεκροκεφαλη και ονομα Superuser. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 anastazio83 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Χ10 mini μπορείς να απευθυνθείς στο σχετικό topic στο forum της SE καθώς και το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Αν ολα πηγαν καλα θα πρεπει να σου εχει εμφανιστει μια εφαρμογη με μια νεκροκεφαλη και ονομα Superuser. φιλε οταν ενφανιστει αυτη η εφαρμογη ειναι ροοτ η συσκευη και τι κανη αυτο το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Με πολύ απλά λόγια είναι μια εφαρμογή η οποία ουσιαστικά γεφυρώνει τις εφαρμογές (που απαιτούν root) με το root. Ουσιαστικά δηλαδή, όταν μια εφαρμογή θέλει root, βγαίνει ένα popup menu από την εφαρμογή superuser, το οποίο σου λέει ότι η τάδε εφαρμογή θέλει διακαιώματα root ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Με πολύ απλά λόγια είναι μια εφαρμογή η οποία ουσιαστικά γεφυρώνει τις εφαρμογές (που απαιτούν root) με το root. Ουσιαστικά δηλαδή, όταν μια εφαρμογή θέλει root, βγαίνει ένα popup menu από την εφαρμογή superuser, το οποίο σου λέει ότι η τάδε εφαρμογή θέλει διακαιώματα root ;) δλδ εγω δεν θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω απο μονος μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Θα πρέπει απλά να επιλέξεις αν θέλεις να παραχωρήσεις δικαιώματα supeuser (root) στην τάδε εφαρμογή ;) Τίποτα παραπάνω :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Αν ολα πηγαν καλα θα πρεπει να σου εχει εμφανιστει μια εφαρμογη με μια νεκροκεφαλη και ονομα Superuser. Ελα όμως που δεν πήγαν όλα καλά και όταν κάνει attepting to apply root κάνει επανεκίνηση μόνο του....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπερα σας, επειδη πολλοι απο εμας περναμε custom roms στις android συσκευες μας, και επειδη πολλες φορες τυχαινει και βαζουμε καποια ρομ η οποια δεν εχει μεσα τα apn, δηλαδη τις ρυθμισεις για internet και mms, εχω φτιαξει εναν συντομο οδηγο ωστε να μπορειτε να επαναφερεται τις ρυθμισεις στην συσκευη σας πολυ ευκολα, χωρις να χρειαστει να τις γραψετε απο την αρχη. Εχω παρει τις ρυθμισεις απο συσκευες που δουλευουν κανονικα το internet και τα mms, και υπαρχουν οι ρυθμισεις και για τις 3 ελληνικες εταιρειες (cosmote, vodafone, wind). Τον οδηγο τον εχω ανεβασει στο προσωπικο μου Blog και μπορειτε να το βρειτε στην υπογραφη μου, οπως επισης και εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπερα σας, επειδη πολλοι απο εμας περναμε custom roms στις android συσκευες μας, και επειδη πολλες φορες τυχαινει και βαζουμε καποια ρομ η οποια δεν εχει μεσα τα apn, δηλαδη τις ρυθμισεις για internet και mms, εχω φτιαξει εναν συντομο οδηγο ωστε να μπορειτε να επαναφερεται τις ρυθμισεις στην συσκευη σας πολυ ευκολα, χωρις να χρειαστει να τις γραψετε απο την αρχη. Εχω παρει τις ρυθμισεις απο συσκευες που δουλευουν κανονικα το internet και τα mms, και υπαρχουν οι ρυθμισεις και για τις 3 ελληνικες εταιρειες (cosmote, vodafone, wind). Τον οδηγο τον εχω ανεβασει στο προσωπικο μου Blog και μπορειτε να το βρειτε στην υπογραφη μου, οπως επισης και εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Πολύ καλό....μπράβο σου φίλε!!!:clap::clap: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπερα σας, επειδη πολλοι απο εμας περναμε custom roms στις android συσκευες μας, και επειδη πολλες φορες τυχαινει και βαζουμε καποια ρομ η οποια δεν εχει μεσα τα apn, δηλαδη τις ρυθμισεις για internet και mms, εχω φτιαξει εναν συντομο οδηγο ωστε να μπορειτε να επαναφερεται τις ρυθμισεις στην συσκευη σας πολυ ευκολα, χωρις να χρειαστει να τις γραψετε απο την αρχη. Εχω παρει τις ρυθμισεις απο συσκευες που δουλευουν κανονικα το internet και τα mms, και υπαρχουν οι ρυθμισεις και για τις 3 ελληνικες εταιρειες (cosmote, vodafone, wind). Τον οδηγο τον εχω ανεβασει στο προσωπικο μου Blog και μπορειτε να το βρειτε στην υπογραφη μου, οπως επισης και εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Aντωνη πολυ καλη δουλεια! Οντως ενα τετοιο repository ειναι πολυ χρησιμο για οσους αλλαζουν ρομ διαρκως, αλλα και για οσους αλλαζουν ρομ σε συσκευες φιλων με αλλον παροχο. Congrats! :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EyeofOne Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα, κάτι αντίστοιχο με το tapatalk αλλα free υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα. Δεδομένου ότι έχω φάει τα μούτρα και τα μάτια μου επάνω στη συσκευή μου (Sgs) έχω γράψει έναν οδηγό για όσο το δυνατόν περισσότερη εξοικονόμηση μπαταρίας. Επειδή θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά θα ήθελα να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες από τον κόπο μου το ποστάρω και εδώ μιας και τα περισσότερα που έχω γράψει είναι universal για όλες τις συσκευές android. Καλό διάβασμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3455861#post3455861 Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλησπέρα, κάτι αντίστοιχο με το tapatalk αλλα free υπάρχει; Απ'οτι γνωρίζω δεν υπάρχει, από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά forum readers αλλά προορίζονται μόνο για το Forum για το οποίο έχουν φτιαχτεί. Δες εδώ για να καταλάβεις τι εννοώ. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Απο τα βηματα του οδηγου σου, δεν δοκιμασα reset τα στατιστικα της μπαταριας μετα απο αποφορτιση... Ολα τ'αλλα τα εχω κανει... Η μπαταρια που εχω, μου φτανει με μεση χρηση 2 μερες. Για την ακριβεια τωρα, ειναι βγαλμενο απο το φορτιστη για 37 ωρες περιπου. Δε νομιζω να παει παραπανω, καθως τα ποιο ενεργοβορα ειναι 1) το 3G,HSDPA / Wifi 2) Games 3) Αυτοματος συγχρονισμος των χαζο-widgets και τα εχω βελτιστοποιησει ηδη. αυτα για το παρασκηνιο... σε ολα τα υπολοιπα, ειναι σχετικο με το τι χρηση κανεις οσο η συσκευη δεν ειναι σε standby... [gaming, mp3, ταινια/βιντεο, youtube video, surfing] Ο οδηγος σου ειναι ενταξει και πιστευω πως τα βηματα που θα ακολουθησει καποιος, εχουν αντικτυπο στην αυτονομια φυσικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τα thubs και οι mediadb κάνουν διαφορά επίσης εάν έχεις κάνει αρκετά φλασαρίσματα γιατί γίνονται corrupt εύκολα (σχετικά). Και επίσης μεγάλη διαφορά κάνει και το profil του SetCpu στο screenoff. Με μέτρια προς βαριά χρήση είμαι στις 3 μέρες. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στο Desire εκεί που λέει ροή ειδήσεων rss από ελληνικά site??? Εμένα δεν μου μπαίνει....κάνω copy-paste το url της εκάστοτε rss και όταν κάνω προσθήκη στη ροή των ειδήσεων μου βγάζει σφάλμα:mad: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts