christosc Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Πρεπει να κανεις ένα φάκελο στην sd και να τον ονομάσεις "ringtones" (εννοείτα χωρίς τα " ). Μέσα εκεί θα βάλεις τα τραγούδια που θέλεις να χρησιμοποιήσεις σαν ringtone. Στη συνέχεια κάνεις αυτά που σου έγραψαν παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybug Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλησπέρα, είμαι νέα στο φόρουμ και πρώτη φορά έχω αντροιντ κινητό και έχω και απορίες φυσικά. Το κινητό μου το έστειλαν απο Αμερική και έχει λειτουργικό της γκούγκλ. 1.έχω διακόψει το ιντερνετ που παρέχει η βόνταφον και μόνο γουαι-φαι χρησιμοποιώ.Το κινητό μου έχει Τζι Πι Ες και μπορώ να μπαίνω στους χάρτες,αυτό χρεώνεται ή απλά χρησιμοποιεί το δορυφόρο και δεν έχει καμία σχέση με την Βόνταφόν. 2.Βρήκα ένα εγχειρίδιο για το κινητό μου στο ιντερνετ και δείχνει ότι μπορώ να στείλω μύνημα αλλα αντί να το γράψω μπορώ να το πώ και αυτό θα γραφτεί αυτόματα.Το θέμα είναι ότι στο πληκτρολόγιο θα έπρεπε να είχε ένα μικροφωνάκι αλλά δεν υπάρχει.Πάω βάση με το εγχειρίδιο αλλά δεν έχει τη συγκεκριμένη επιλογή.Κατέβασα το ΤαλκΜπακ αλλα δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα γιατί δε ξέρω αν αυτό θα βοηθήσει και επίσης λέει (όπως οι περισσότερες εφαρμογές)ότι θα έχει πρόσβασει σε μυνηματά μου,αρ.καρτών κτλ).Αλλα πάλι μήπως το τηλεφωνο δεν έχει αυτη την εφαρμογή?Δηλαδή να μήν υπάρχει όντωσ το μικρόφωνο. 3.Πως μπορώ να στείλω ένα τραγούδι μέσω Μπλουτουθ??Γιατι πάλι δεν υπάρχει επιλογή "Αποστολή".Η κάνω κάτι λάθος?? Υ.Γ.Διάβασα ότι τα μυνήματα με γκρίκλις θα διαγράφονται.Κάποιες λέξεις/ορολογίες όπως ιντερνετ κτλ ότι αφορα δηλαδή τα κινητά επιτρέπονται? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 1.έχω διακόψει το ιντερνετ που παρέχει η βόνταφον και μόνο γουαι-φαι χρησιμοποιώ.Το κινητό μου έχει Τζι Πι Ες και μπορώ να μπαίνω στους χάρτες,αυτό χρεώνεται ή απλά χρησιμοποιεί το δορυφόρο και δεν έχει καμία σχέση με την Βόνταφόν. Εφ'οσον το κινητο εχει δεκτη gps ,μπορει να λειτουργισει σαν gps χωρις συνδεση στο ιντερνετ αρκει να του περασεις καποιο προγραμμα gps για android.... Οι χαρτες google χρεωνονται απ'οσο γνωριζω ... Υ.Γ.Διάβασα ότι τα μυνήματα με γκρίκλις θα διαγράφονται.Κάποιες λέξεις/ορολογίες όπως ιντερνετ κτλ ότι αφορα δηλαδή τα κινητά επιτρέπονται? Ευχαριστώ Μπορεις να γραφεις οποιαδηποτε λεξη στα αγγλικα .... Φαντασου καθε φορα που θελαμε να πουμε gps να λεγαμε "τζι πι ες" ή "Παγκόσμιο Σύστημα Θεσιθεσίας":X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsisot Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλά συγχωρέστε γιατί είμαι άσχετος. Θα μπορούσα να βάλω android λειτουργικό σε blackberry συσκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση TSISOT NETWORK SOLUTIONS http://tsisotpc.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 1.έχω διακόψει το ιντερνετ που παρέχει η βόνταφον και μόνο γουαι-φαι χρησιμοποιώ.Το κινητό μου έχει Τζι Πι Ες και μπορώ να μπαίνω στους χάρτες,αυτό χρεώνεται ή απλά χρησιμοποιεί το δορυφόρο και δεν έχει καμία σχέση με την Βόνταφόν. Νομίζω με τα λίγα που ξέρω ότι εφόσον δεν έχεις ίντερνετ και δεν σου ανοίγει το 3G δεν πρέπει να φοβάσαι. Επειδή και εγώ έχω τις ίδιες ανησυχίες πήρα τηλέφωνο την cosmote για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.:p Για την ερώτηση 2 βρες το κατάλληλο φόρουμ για να σε βοηθήσουν παιδιά που ασχολούνται με το ίδιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Επειδή έρχομαι απο WM (OMNIA II) και λέω να αγοράσω android κινητό αλλά μιας και έχω πρόβλημα με το μέγεθος των γραμμάτων (καταραμένη πρεσβυωπία από τα 38) μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ αν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος της γραμματοσειράς στις συσκευές με ver. 2.2? Ευχαριστώ. Ναι γίνεται με την εφαρμογή Spare parts Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλά συγχωρέστε γιατί είμαι άσχετος. Θα μπορούσα να βάλω android λειτουργικό σε blackberry συσκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων . OXI :p Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Η λειτουργια ομιλιας εχω την εντυπωση οτι ειναι μονο για αγγλικα. Anyway, θα πρεπει να επιλεξεις σαν πληκτρολογιο αυτο του android, για να σου εμφανισει το 'μικροφωνακι' απο εκει και περα δεν το εχω ψαξει μιας και δε με βολευει να μιλαω και να γραφει, εστω και στα ελληνικα.... :p Οσο για το google maps, σιγουρα απαιτει συνδεση ιντερνετ ειτε wifi ειτε 3G/Edge/HSDPA κλπ ... ωστοσο οχι τιποτα τρελα νουμερα σε data...! Για να στειλεις καποιο τραγουδι μεσω bluetooth κατεβασε εναν file manager απο το μαρκετ.... χρησιμοποιω τον "Mini file manager" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybug Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) "Νομίζω με τα λίγα που ξέρω ότι εφόσον δεν έχεις ίντερνετ και δεν σου ανοίγει το 3G δεν πρέπει να φοβάσαι. Επειδή και εγώ έχω τις ίδιες ανησυχίες πήρα τηλέφωνο την cosmote για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο." Thant, Καλημέρα, Ευχαριστώ πολύ,και γώ νομίζω ότι δεν χρεώνεται αφου δεν έχω σύνδεση Internet, σήμερα βέβαια θα μου έρθει ο λογαριασμός και θα δειξει χαχαχα. Η λειτουργια ομιλιας εχω την εντυπωση οτι ειναι μονο για αγγλικα. Anyway, θα πρεπει να επιλεξεις σαν πληκτρολογιο αυτο του android, για να σου εμφανισει το 'μικροφωνακι' απο εκει και περα δεν το εχω ψαξει μιας και δε με βολευει να μιλαω και να γραφει, εστω και στα ελληνικα.... :p" Καλημέρα, Οσον αφορά το μικρόφωνο ,πατάω παρατεταμένα το "123" κουμπί, επιλέγω imput μετά android keyboard αλλά πάλι δεν το εμφανίζει. Ευχαριστώ. Edited January 3, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπέρα,έχω εδώ και 4 μέρες το Desire και όταν ανοίγω το Bluetooth μετά από λίγο ο άλλος δεν μπορεί να με βρεί γιατί η συσκευή μπαίνει μόνη της σε κρυφή....υπάρχει τρόπος να λύσουμε αυτό το πρόβλημα? Επίσης μπορεί κάποιος να κατηγοριοποιήσει τα ονόματα των εκδόσεων του Android?? Διαβάζω από τα άλλα μέλη για froyo,gingerbread,Oxygen κτλ..... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Καλησπέρα,έχω εδώ και 4 μέρες το Desire και όταν ανοίγω το Bluetooth μετά από λίγο ο άλλος δεν μπορεί να με βρεί γιατί η συσκευή μπαίνει μόνη της σε κρυφή....υπάρχει τρόπος να λύσουμε αυτό το πρόβλημα? Επίσης μπορεί κάποιος να κατηγοριοποιήσει τα ονόματα των εκδόσεων του Android?? Διαβάζω από τα άλλα μέλη για froyo,gingerbread,Oxygen κτλ..... http://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29 το Oxygen ειναι απλα rom. Edited January 3, 2011 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29 το Oxygen ειναι απλα rom. Για το Bluethooth υπάρχει κάποια λύση....επίσης όταν κατεβάζω κάποια εφαρμογή από τον Android market, μου λέει ότι ΠΧ : αυτή η εφαρμογή έχει πρόσβαση στις επαφές μου, ή στις τηλεφωνικές μου κλήσεις ή πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο μου...αυτό μου το βγάζει σε όλες τις εφαρμογές πριν τις κατεβάσω! Υπάρχει περίπτωση υποκλοπής ή βλάβης της συσκευής μου?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Για το Bluethooth υπάρχει κάποια λύση....επίσης όταν κατεβάζω κάποια εφαρμογή από τον Android market, μου λέει ότι ΠΧ : αυτή η εφαρμογή έχει πρόσβαση στις επαφές μου, ή στις τηλεφωνικές μου κλήσεις ή πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο μου...αυτό μου το βγάζει σε όλες τις εφαρμογές πριν τις κατεβάσω! Υπάρχει περίπτωση υποκλοπής ή βλάβης της συσκευής μου?? Αυτό είναι γενικό feature του android market, σε όλες τις συσκευές και όχι δεν μπορεί να βλάψει το κινητό σου. Καλό θα ήταν βέβαια να κοιτάς τι περνάς γιατί πχ. εάν κατεβάσεις μια εφαρμογή που είναι ας πούμε για wallpapers και σου ζητάει πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα (κατάλογο) ή στην τοποθεσία σου (gps) ε τότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα στέλνει στοιχεία για άλλους σκοπούς (διαφημίσεις ίσως?). Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αυτό είναι γενικό feature του android market, σε όλες τις συσκευές και όχι δεν μπορεί να βλάψει το κινητό σου. Καλό θα ήταν βέβαια να κοιτάς τι περνάς γιατί πχ. εάν κατεβάσεις μια εφαρμογή που είναι ας πούμε για wallpapers και σου ζητάει πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα (κατάλογο) ή στην τοποθεσία σου (gps) ε τότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα στέλνει στοιχεία για άλλους σκοπούς (διαφημίσεις ίσως?). Ok,thanks για την πολύτιμη βοήθεια!!! Κάτι άλλο τώρα, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών-->βρίσκω όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται...σε αυτές θα πρέπει να πατάμε διακοπή για να μην μας τρώνε μπαταρία???? Τι κάνετε εσείς? Εγώ πατάω εκεί που λέει αναγκαστική διακοπή.....:worry: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 σε αυτές θα πρέπει να πατάμε διακοπή για να μην μας τρώνε μπαταρία???? Τι κάνετε εσείς? Εγώ πατάω εκεί που λέει αναγκαστική διακοπή.....:worry: σωστα πραττεις.... ωστοσο να εχεις κατα νου οτι μερικες εφαρμογες ξεκινανε ξανα αυτοματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλησπέρα! Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς τόσο πολύ. Δε θα δεις μεγάλη διαφορά, άσε που αυτό το άνοιξε-κλείσε τον εφαρμογών εν τέλει σου τρώει παραπάνω μπαταρία. Άσε το λειτουργικό να κάνει μόνο του τη δουλειά του. Έχω άπειρες εφαρμογές στο κινητό και κολλήματα δε βλέπω. Χαλαρώστε κι απολαύστε το κινητό σας :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Ok,thanks για την πολύτιμη βοήθεια!!! Κάτι άλλο τώρα, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών-->βρίσκω όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται...σε αυτές θα πρέπει να πατάμε διακοπή για να μην μας τρώνε μπαταρία???? Τι κάνετε εσείς? Εγώ πατάω εκεί που λέει αναγκαστική διακοπή.....:worry: σωστα πραττεις.... ωστοσο να εχεις κατα νου οτι μερικες εφαρμογες ξεκινανε ξανα αυτοματα! Αυτό είναι λάθος για την ακρίβεια :) Το λειτουργικό android έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία διαχείρισης μνήμης απ'ότι έχουμε συνηθίσει (Στα Windows πχ). ΔΕΝ είναι καλό να κλείνουμε εφαρμογές από τον task manager. Το android όταν χρειαστεί ram θα κλείσει μόνο του τις εφαρμογές που πρέπει να κλείσει. Καλησπέρα! Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς τόσο πολύ. Δε θα δεις μεγάλη διαφορά, άσε που αυτό το άνοιξε-κλείσε τον εφαρμογών εν τέλει σου τρώει παραπάνω μπαταρία. Άσε το λειτουργικό να κάνει μόνο του τη δουλειά του. Έχω άπειρες εφαρμογές στο κινητό και κολλήματα δε βλέπω. Χαλαρώστε κι απολαύστε το κινητό σας :) Πολύ σωστός ο συνονόματος :) Δείτε και εδώ Edited January 4, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Απαντησα πως σωστα πραττει, σχετικα με το πως γινεται ο τερματισμος εφαρμογων. Δεν εκατσα να αναλυσω αυτα που αναφερατε εσεις, παρολο που τα γνωριζω [αν και ειναι κοινη λογικη για τους περισσοτερους] και δεν τερματιζω εφαρμογες, οι οποιες απλα ειναι αδρανεις στο παρασκηνιο και απλα πιανουν ενα μερος μνημης... Απλα ρωτησε πως τερματιζεται με το "ζορι" μια εφαρμογη... Edited January 4, 2011 by Dekoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Αυτό είναι λάθος για την ακρίβεια :) Το λειτουργικό android έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία διαχείρισης μνήμης απ'ότι έχουμε συνηθίσει (Στα Windows πχ). ΔΕΝ είναι καλό να κλείνουμε εφαρμογές από τον task manager. Το android όταν χρειαστεί ram θα κλείσει μόνο του τις εφαρμογές που πρέπει να κλείσει. Πολύ σωστός ο συνονόματος :) Δείτε και εδώ Κατατοπιστικότατοι όλοι σας όπως πάντα...thanks a lot.....!!! Θα επανέλθω με νέα απορία...γιατί είναι και πολλές σαν πρωτάρης σε Android...:p:p Κάτι πολύ σημαντικό...ξέρετε μήπως με πιο τρόπο απενεργοποιούμε το ίντερνετ σε συσκευές όπως το Desire, όταν συνδεόμαστε μέσω της εκάστοτε υπηρεσίας.Εγώ πχ έχω βάλει τα 60mb από το what's up...στα windows mobile είχε επιλογή με την οποία το απενεργοποιούσα. Δεν θέλω όταν μου τελειώσουν τα Mb μετά να συνδέομαι και να μου τρώει την κάρτα...Please help! Edited January 5, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzac Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Κάτι πολύ σημαντικό...ξέρετε μήπως με πιο τρόπο απενεργοποιούμε το ίντερνετ σε συσκευές όπως το Desire, όταν συνδεόμαστε μέσω της εκάστοτε υπηρεσίας.Εγώ πχ έχω βάλει τα 60mb από το what's up...στα windows mobile είχε επιλογή με την οποία το απενεργοποιούσα. Δεν θέλω όταν μου τελειώσουν τα Mb μετά να συνδέομαι και να μου τρώει την κάρτα...Please help! στο desire υπαρχει widgetaki για να απενεργοποιεις τη χρηση προγραμματος δεδομενων. Απο κει και περα με καποιο προγραμμα οπως αυτό ή αυτό μπορεις να εχεις εικονα για το ποσα δεδομενα εχεις χρησιμοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Κάτι πολύ σημαντικό...ξέρετε μήπως με πιο τρόπο απενεργοποιούμε το ίντερνετ σε συσκευές όπως το Desire, όταν συνδεόμαστε μέσω της εκάστοτε υπηρεσίας.Εγώ πχ έχω βάλει τα 60mb από το what's up...στα windows mobile είχε επιλογή με την οποία το απενεργοποιούσα. Δεν θέλω όταν μου τελειώσουν τα Mb μετά να συνδέομαι και να μου τρώει την κάρτα...Please help! Αpn Toggle. Widget απο το market. Με αυτο μπλοκαρεις την παροχη ιντερνετ. Συνδυαζοντας το με τον μετρητη 3G Watchdog μπορεις να λαμβανεις ειδοποιηση οταν πλησιαζεις τα 60ΜΒ και να κοβεται αυτοματα η παροχη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Απαντησα πως σωστα πραττει, σχετικα με το πως γινεται ο τερματισμος εφαρμογων. Δεν εκατσα να αναλυσω αυτα που αναφερατε εσεις, παρολο που τα γνωριζω [αν και ειναι κοινη λογικη για τους περισσοτερους] και δεν τερματιζω εφαρμογες, οι οποιες απλα ειναι αδρανεις στο παρασκηνιο και απλα πιανουν ενα μερος μνημης... Απλα ρωτησε πως τερματιζεται με το "ζορι" μια εφαρμογη... Δε σου είπε κανείς κάτι ;) Απλά τονίσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να κλείνει τις εφαρμογές, που που ειπες κι εσύ (αυτές που τρώνε λίγο μνήμη). Και κοινή λογική να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι, γιατί πχ πολλοί χρησιμοποιούν task killers, ίσως και μόνο από συνήθεια λόγω wm... Δε σε διορθώσαμε, απλά τονίσαμε κάτι που δε φαινόταν από την απάντησή σου, γιατί ρωτούσε πως να τερματίζει μια εφαρμογή για να κερδίσει μπαταρία, κι όχι επειδή κόλλησε :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_mpelas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλημερα,Καλη Χρονια... Ακουω-διαβαζω συνεχεια γυρω μου οτι επιτελους εχουμε στα χερια μας στην Ελλαδα,την καινουργια αναβαθμιση Froyo 2.2 στα android κινητα. (ειμαι κατοχος ενος samsung galaxy s) (και ΔΕΝ ειμαι root) ερωτηση: με τα χαρακτηριστικα που εχω μπορω μεσω του samsung kies να την βαλω και εγω στο κινητο μου? χαρακτηριστικα: PDA: I9000XWJM5 PHONE: I9000XXJM1 CSC: I9000OXXJM1 & PCode: GT-I9000HKDEUR ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλημερα,Καλη Χρονια... Ακουω-διαβαζω συνεχεια γυρω μου οτι επιτελους εχουμε στα χερια μας στην Ελλαδα,την καινουργια αναβαθμιση Froyo 2.2 στα android κινητα. (ειμαι κατοχος ενος samsung galaxy s) (και ΔΕΝ ειμαι root) ερωτηση: με τα χαρακτηριστικα που εχω μπορω μεσω του samsung kies να την βαλω και εγω στο κινητο μου? χαρακτηριστικα: PDA: I9000XWJM5 PHONE: I9000XXJM1 CSC: I9000OXXJM1 & PCode: GT-I9000HKDEUR ευχαριστω Είσαι σε λάθος μέρος... πήγαινε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=121 Και ναι μπορείς διάβασε τον Οδηγό για νέους χρήστες και συμβουλή: Πάνε σε 2.2.1 κατευθείαν ξέχνα την 2.2 Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Thanks παιδιά,κατέβασα μία εφαρμογούλα και όλα καλά!!:) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybug Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 [Οσο για το google maps, σιγουρα απαιτει συνδεση ιντερνετ ειτε wifi ειτε 3G/Edge/HSDPA κλπ ... ωστοσο οχι τιποτα τρελα νουμερα σε data...!"] Nα σε ρωτήσω κάτι άλλο, πώς στην αρχή έμπαινα στους χάρτες χωρίς σύνδεση και wi-fi και απο χθές δε μπορώ να μπώ? Στην αρχή είχα μπεί μέσω Internet,μετά όμως όχι,απλά πάταγα το χάρτη και μου έβγαζε την τελευταία τοποθεσία που είχα μπεί.Το έκανα λίγο πάνω κάτω (απλά για δοκιμάσω την εφαρμογή).Τώρα προσπαθώ να μπώ αλλά δεν δείχνει ούτε τσην τελευταία τοποθεσία που ήμουν .Λές απλά να είχε κρατήσει την τελευταία εικόνα στην αρχή όταν είχα συνθεθεί με ιντερνετ?και γιαυτό να μου την έβγαζε και μετά? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts