mr_47 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλησπέρα. Κάτι περίεργο που είδα χτες, ενώ έπαιζα με τη συσκευή μου. Στη Διαχείριση Εφαρμογών, επιλέγοντας το Facebook, ήταν ενεργή ( Λευκό - φωτεινό γκρίζο ) η επιλογή Απεγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό; :confused: Γιατί νομίζω ότι χρειάζεται root, για να απεγκατασταθούν οι προεγκατεστημένες εφαρμογές. Αυτό με Galaxy S Advance και stock GB 2.3.6. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλησπέρα. Κάτι περίεργο που είδα χτες, ενώ έπαιζα με τη συσκευή μου. Στη Διαχείριση Εφαρμογών, επιλέγοντας το Facebook, ήταν ενεργή ( Λευκό - φωτεινό γκρίζο ) η επιλογή Απεγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό; :confused: Γιατί νομίζω ότι χρειάζεται root, για να απεγκατασταθούν οι προεγκατεστημένες εφαρμογές. Αυτό με Galaxy S Advance και stock GB 2.3.6. Αν ήταν όντως στις προεγκατεστημένες εφαρμογές τότε πιθανότατα το μόνο που θα σου κάνει uninstall αν το επιλέξεις θα είναι οι ενημερώσεις του facebook που έκανες και θα παραμείνει η αρχική του έκδοση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει (ή εγώ δεν καταλαβαίνω) και στα 2 σημεία που λες ο τύπος απλά πατάει 2 φορές το space για να εισάγει κενό μετά από τελεία. Αυτό δηλαδή που σου έγραψα και παραπάνω και δουλεύει άψογα. Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του πληκτρολογίου στο video, τώρα στο δικό σου τηλέφωνο αν κάνει κάτι άλλο δεν ξέρω..Αυτό το έχει το smartkeyboard pro, με διπλό πάτημα του space βάζει τελεία και κενο, αν θες, αν κατάλαβα καλά τι εννοεί Αν ήταν όντως στις προεγκατεστημένες εφαρμογές τότε πιθανότατα το μόνο που θα σου κάνει uninstall αν το επιλέξεις θα είναι οι ενημερώσεις του facebook που έκανες και θα παραμείνει η αρχική του έκδοση. :) Προεγκατεστημένη μια εφαρμογή φυσικά μπορεί να είναι και στο data, κι όχι στο system, επομένως την απεγκαθιστάς κλασσικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Οχι ρε παιδια ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ.... Δεν με ενδιαφερει να κανει τελεια και κενο με διπλο κενο αυτο που μου τη σπαει απιστευτα ειναι να ΜΗΝ κανει rollback cursor δηλαδη σε μερικες λεξεις κυριως σε φορουμ κ.τ.λ. ενω παταω μια φορα κενο γυρναει τον κερσορα πισω στο τελευταιο γραμμα της τελευταιας λεξης με αποτελεσμα να πρεπει να πατησω δυο φορες κενο για να κανει ΕΝΑ ΚΕΝΟ.... Αυτο ειναι που μου τη σπαει απιστευτα και θελω να ξεφορτωθω και προς το παρον το εχω καταφερει απλα εγκαθιστωντας το swiftkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αν ήταν όντως στις προεγκατεστημένες εφαρμογές τότε πιθανότατα το μόνο που θα σου κάνει uninstall αν το επιλέξεις θα είναι οι ενημερώσεις του facebook που έκανες και θα παραμείνει η αρχική του έκδοση. :) Προεγκατεστημένη μια εφαρμογή φυσικά μπορεί να είναι και στο data, κι όχι στο system, επομένως την απεγκαθιστάς κλασσικά Τελικά, με μπερδέψατε. :P Δεν πειράζει. Την αφήνω as is. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Τελικά, με μπερδέψατε. :P Δεν πειράζει. Την αφήνω as is. :) Αυτό που σου λένε είναι ότι μια προεγκατεστημένη στην rom εφαρμογή δεν είναι απαραίτητα εφαρμογή συστήματος.Το Facebook τώρα, συνήθως είναι εφαρμογή συστήματος.Οπότε σ'αυτή την περίπτωση ισχύει -όπως σου είπαν-ότι θα απεγκατασταθούν μόνο οί ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Αυτό που σου λένε είναι ότι μια προεγκατεστημένη στην rom εφαρμογή δεν είναι απαραίτητα εφαρμογή συστήματος.Το Facebook τώρα, συνήθως είναι εφαρμογή συστήματος.Οπότε σ'αυτή την περίπτωση ισχύει -όπως σου είπαν-ότι θα απεγκατασταθούν μόνο οί ενημερώσεις. ..κι ότι αν πρόκειται για εφαρμογή χρήστη τότε θα διαγραφεί τελείως αν πατήσει το κουμπί! Για να το κάνω λίιιγο πιο κατανοητό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 παιδια σκεφτομαι να αγορασω μια απο τις δυο εφαρμογες καιρου και ειμαι αναμεσα στο beautiful widgets και στο HD widgets ποια απο τις δυο προτινειτε και γιατι ευχαριστω!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 παιδια σκεφτομαι να αγορασω μια απο τις δυο εφαρμογες καιρου και ειμαι αναμεσα στο beautiful widgets και στο HD widgets ποια απο τις δυο προτινειτε και γιατι ευχαριστω!! Τις έχω και τις 2. Τι να σου πω, ανάλογα με τα γούστα είναι. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ HD widgets. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Τις έχω και τις 2. Τι να σου πω, ανάλογα με τα γούστα είναι. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ HD widgets. το HD ειναι κ πιο φτηνο:p λες να βαλω αυτο?? εχω κατεβασει το beautiful to free και μ'αρεσει αρκετα μπορω να πω.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Η πρώτη φόρτιση του tablet είναι η ίδια με των smartphones? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Θελω να μεταφερω τα sms απο ενα κινητο σε pc και μετα σε αλλο κινητο android To κινητο δεν ειναι android και εχει πολλα μηνυματα αποθηκευμενα στο κινητο και η sim του νομιζω οτι χωραει μεχρι εναν περιορισμενο αριθμο (Δεν μπορει να συνδεθει με pc) Αυτο που σκεπτομαι ειναι να τα περναω λιγα λιγα στη sim και μετα να βαλω τη sim σε αλλο κινητο android και να τα περναω με καποιο τροπο απο τη sim στο τηλεφωνο Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη που να κανει copy απο sim στο τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Η πρώτη φόρτιση του tablet είναι η ίδια με των smartphones? Δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη φόρτιση πλέον. Οι μπαταρίες έχουν "εξελιχθεί". Αλλά είναι για άλλο thread η συγκεκριμένη συζήτηση. Google it για περισσότερες εις βάθος πληροφορίες. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyderrp7 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Στο Google Calendar, όπως το βλέπω στον Desktop υπολογιστή, μπορώ να ορίζω χρώματα για το κάθε ραντεβού. Όμως στο android κινητό (Galaxy Nexus ICS) που συγχρονίζει με αυτό το Google Account, τα βλέπω όλα με το ίδιο χρώμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω και στο κίνητο τα χρώματα που βάζω στα ραντεβού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salou Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδια εχω κανει το galaxy ace android4.0.4 αλλα και παλι δεν μου παιζει παιχνιδια οπως το grand thieft auto τι πρεπει ν κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 παιδια εχω κανει το galaxy ace android4.0.4 αλλα και παλι δεν μου παιζει παιχνιδια οπως το grand thieft auto τι πρεπει ν κανω??? Είναι παλιά συσκευή με μικρό CPU. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Στο Google Calendar, όπως το βλέπω στον Desktop υπολογιστή, μπορώ να ορίζω χρώματα για το κάθε ραντεβού. Όμως στο android κινητό (Galaxy Nexus ICS) που συγχρονίζει με αυτό το Google Account, τα βλέπω όλα με το ίδιο χρώμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να βλέπω και στο κίνητο τα χρώματα που βάζω στα ραντεβού; Αυτό που σίγουρα μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις τα χρώματα κάθε διακριτού ημερολογίου (πχ προσωπικό, δουλειάς, κλπ). Φοβάμαι ότι με διακριτά χρώματα ανά ραντεβού δεν έχω πειραματιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη που να κανει copy απο sim στο τηλεφωνο ? Για οποιον το χρειαζεται SIM Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzarimis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μια βοήθεια please. Στις συσκευές που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα sd που τοποθετούμε τα αρχεία των παιχνιδιών που προορίζονται για την sd??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μια βοήθεια please. Στις συσκευές που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα sd που τοποθετούμε τα αρχεία των παιχνιδιών που προορίζονται για την sd??? Ευχαριστώ Πάνε στην εσωτερική μνήμη φυσικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Για οποιον το χρειαζεται SIM Manager Μα αυτό το κάνει από μόνο του το Android Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzarimis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πάνε στην εσωτερική μνήμη φυσικά:O Σε κάποιο ειδικό φάκελο? μήπως σε έναν obb ή κάπως έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 :O Σε κάποιο ειδικό φάκελο? μήπως σε έναν obb ή κάπως έτσι? στον ιδιο που θα μπαιναν και στ κάρτα μνημης. Αφού στα κινητά που δεν έχουν υποδοχή κάρτας μνήμης, η εσωτερική δουλεύει σαν κάρτα μνημης, το ίδιο πράμα ειναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα και από μένα Εχω μία ερώτηση για τους ειδικούς:rolleyes: Γνωρίζω πως μία φωτο από το pc μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum ( imageshack κλπ ) Δεν γνωρίζω όμως πώς μία φωτο από android κινητό μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum! παρακαλώ λόγω σχετικής ...ασχετοσύνης :wacko: αναλυτική απάντηση από όποιον γνωρίζει ( εχω το NeWMAN N1 3 μήνες και με εξαίρεση την διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας είμαι υπερευχαριστημένος) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα και από μένα Εχω μία ερώτηση για τους ειδικούς:rolleyes: Γνωρίζω πως μία φωτο από το pc μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum ( imageshack κλπ ) Δεν γνωρίζω όμως πώς μία φωτο από android κινητό μπορώ να την ανεβάσω σε κάποιο forum! παρακαλώ λόγω σχετικής ...ασχετοσύνης :wacko: αναλυτική απάντηση από όποιον γνωρίζει ( εχω το NeWMAN N1 3 μήνες και με εξαίρεση την διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας είμαι υπερευχαριστημένος) Καλησπέρα, Μπορείς να κατεβάσεις το Ubuntu One Files από το store. Μόλις το ανοίξεις θα σου ζητήσει να κανεις εγγραφή. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή επιλέγεις τον φάκελο Ubuntu one πατάς στο κουμπάκι + και ύστερα επιλέγεις την εικόνα / βίντεο που θες να ανεβάσεις. Αφού ανέβει και ενώ βρίσκεσαι στον παραπάνω φάκελο πατάς παρατεταμένα πάνω σε αυτό που ανεβασες και επιλέγεις share link --> copy to clipboard. Αφού γίνει αυτό μπορείς να κάνεις παντού επικόλληση το λινκ του αρχείου που ανέβασες.... Αν έχεις απορίες ποσταρε τες εδώ =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts