Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην default εφαρμογή sms όταν σας στέλνουν έναν αριθμό και πατάτε επάνω, έχετε επιλογή κλήσης; Επίσης σας ανοίγουν τα λινκ που σας στέλνουν με sms;

Σε μένα δεν κάνει τίποτα εδώ και καιρό. Ειδικά το τελευταίο.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ουτε και εμενα με το s8+, εδώ και 2 εβδομάδες

Το κουλό είναι ότι στις 20 φορές θα χτυπήσει μία με δύο.

Να δοκιμάσω καμιά επαναφορά;

Πήγε στον Γερμανό καθότι άσχετος από τέτοια και τού είπαν πρέπει να πάει στο σέρβις στην Αθήνα. Οριακά είναι μέσα στην εγγύηση.

Το κουλό είναι ότι στις 20 φορές θα χτυπήσει μία με δύο.

Να δοκιμάσω καμιά επαναφορά;

Πήγε στον Γερμανό καθότι άσχετος από τέτοια και τού είπαν πρέπει να πάει στο σέρβις στην Αθήνα. Οριακά είναι μέσα στην εγγύηση.

Δεν είναι θεμα συσκευής (για σερβις) , αλλα εφαρμογής.

Απο ολες τις άλλες, σου έρχονται ειδοποιησεις.

Κ γω που εχω το ιδιο θέμα με τις ειδοποιησεις του messnger, εκανα απεκατασταση κ εγκατάσταση, αλλα τιποτα.

Ολες οι αλλες εφαρμογές κ ειδοποιήσεις, λειτουργουν κανονικα

Tapatalk

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Στην default εφαρμογή sms όταν σας στέλνουν έναν αριθμό και πατάτε επάνω, έχετε επιλογή κλήσης; Επίσης σας ανοίγουν τα λινκ που σας στέλνουν με sms;

Σε μένα δεν κάνει τίποτα εδώ και καιρό. Ειδικά το τελευταίο.

Ποια εννοείς default, το Google messages;

Αν αυτό εννοείς η απάντηση είναι ναι.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν είναι θεμα συσκευής (για σερβις) , αλλα εφαρμογής.

Απο ολες τις άλλες, σου έρχονται ειδοποιησεις.

Κ γω που εχω το ιδιο θέμα με τις ειδοποιησεις του messnger, εκανα απεκατασταση κ εγκατάσταση, αλλα τιποτα.

Ολες οι αλλες εφαρμογές κ ειδοποιήσεις, λειτουργουν κανονικα

Tapatalk

Κι εγώ αυτό λέω.

Τέλος πάντων θα δείξει

Σε ένα παλιό tablet που τρέχει 4.4.2 (και έχει root με το Kingo root) δεν έχω πρόσβαση στα pemissions των app με αποτελεσμα να με ρωτάει συνέχεια και επίμονα (Allow/Deny).

Έμαθα ότι η Google έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να επιλέγω τι μπορεί να βλέπει η κάθε εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να ξαναέχω αυτήν την πολύ σημαντική δυνατότητα?https://19216811.cam/ https://1921681001.id/ https://jpgtopdf.onl/

Edited by AaronEzra

Ποια εννοείς default, το Google messages;

Αν αυτό εννοείς η απάντηση είναι ναι.

Ναι αυτήν εννοώ.

Στο προηγούμενο κινητό μου όταν καλούσα κάποιον μου έγραφε σε toast notification ότι είναι σε αναμονή η κλήση και ήξερα ότι αυτός που καλώ μιλάει σε άλλη γραμμή γι'αυτό δεν το σηκώνει ή το έκλεινα αμέσως γιατί έβλεπα ότι μιλάει.

Στο κινητό που έχω τώρα ο dialer είναι της google και όταν καλώ κάποιον και αυτός μιλάει σε άλλη γραμμή δεν βγάζει αυτό το toast notification που έλεγε η κλήση βρίσκεται σε αναμονή όπως παλιά.

Είναι κάποια ρύθμιση? Ήταν πλεονεκτήματα του dialer που είχε default η lineages os που είχα στο προηγούμενο κινητό? Καμία ιδέα περί αυτού?

Ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο προηγούμενο κινητό μου όταν καλούσα κάποιον μου έγραφε σε toast notification ότι είναι σε αναμονή η κλήση και ήξερα ότι αυτός που καλώ μιλάει σε άλλη γραμμή γι'αυτό δεν το σηκώνει ή το έκλεινα αμέσως γιατί έβλεπα ότι μιλάει.

Στο κινητό που έχω τώρα ο dialer είναι της google και όταν καλώ κάποιον και αυτός μιλάει σε άλλη γραμμή δεν βγάζει αυτό το toast notification που έλεγε η κλήση βρίσκεται σε αναμονή όπως παλιά.

Είναι κάποια ρύθμιση? Ήταν πλεονεκτήματα του dialer που είχε default η lineages os που είχα στο προηγούμενο κινητό? Καμία ιδέα περί αυτού?

Ευχαριστώ!

όντως πολύ βολικό. και εμένα το mi a3 δεν το έχει γμτ

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Εμένα λέει απλός ότι ο άλλος είναι κατειλημμένος και κλείνει η προωθεί την κλήση.

όντως πολύ βολικό. και εμένα το mi a3 δεν το έχει γμτ

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Εμένα λέει απλός ότι ο άλλος είναι κατειλημμένος και κλείνει η προωθεί την κλήση.
Αυτό έχει να κάνει με τον κάθε παροχο, κάντε εκ νέου τις ανάλογες ρυθμίσεις και θα είστε ok

Εδώ και λίγες ημέρες, όταν ανεβαίνει ένα βίντεο σε κανάλι του YouTube που παρακολουθώ, δε μου έρχεται ενημερωτικό e-mail όπως πριν. Δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;
Το κατήργησε αυτό το notification το YouTube. Σε έρευνα που έκανε βρήκε ότι δεν το χρησιμοποιούσαν πολύ

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως απάντησε και ο προηγούμενος αυτό που λες εσύ είναι όταν αυτός που καλείς δεν έχει ενεργοποιήσει την 2η γραμμή με αποτέλεσμα όταν μιλάει εσύ ακούς ότι είναι κατειλημμένος και κλείνει η κλήση σου. Αυτός που καλεσες μετά θα λάβει sms ότι τον κάλεσε ο χ και αυτό εφόσον το έχει ενεργοποιημένο.

Εγώ εννοώ ότι όταν καλώ κάποιον που έχει 2η γραμμή στον 1ο χτύπημα μου έγραφε στην οθόνη μου ότι ο άλλος είναι σε κλήση και η δική μου κλήση είναι σε αναμονή.

Edited by GiannisSma

Το κατήργησε αυτό το notification το YouTube. Σε έρευνα που έκανε βρήκε ότι δεν το χρησιμοποιούσαν πολύ

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα το βράδυ wifi,Bluetooth και data;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα το βράδυ wifi,Bluetooth και data;

Δες την εφαρμογή macrodroid. Αν και για κάποιες από τις λειτουργίες που αναφέρεις ίσως θέλει root.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δες την εφαρμογή macrodroid. Αν και για κάποιες από τις λειτουργίες που αναφέρεις ίσως θέλει root.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Ευχαριστώ φίλε μου τα data δεν κλείνουν θέλει root

Ευχαριστώ φίλε μου τα data δεν κλείνουν θέλει root

Εγώ Βαγγέλη χρησιμοποιώ έναν "αρχαίο" τρόπο!!

Έχω αυτή την εφαρμογή, για αλλαγή των προφίλ, όπως τα παλιά Nokia:

https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft

Το βράδυ βάζω προφίλ "Νύχτα", όπου κλείνει Wifi, Data χαμηλώνει ένταση κτλ.

Το πρωί, προφίλ "Δουλειά", full ένταση, κλειστό WiFi, ανοιχτά Data, full φωτεινότητα... και ούτο καθεξής.

Εγώ Βαγγέλη χρησιμοποιώ έναν "αρχαίο" τρόπο!!

Έχω αυτή την εφαρμογή, για αλλαγή των προφίλ, όπως τα παλιά Nokia:

https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft

Το βράδυ βάζω προφίλ "Νύχτα", όπου κλείνει Wifi, Data χαμηλώνει ένταση κτλ.

Το πρωί, προφίλ "Δουλειά", full ένταση, κλειστό WiFi, ανοιχτά Data, full φωτεινότητα... και ούτο καθεξής.

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά πάλι βλέπω τα data δεν μπορεί να τα ανοίξει ούτε να τα κλείσει και αυτή η εφαρμογή, εκτός και αν είναι ρύθμιση που μου ξεφεύγει

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά πάλι βλέπω τα data δεν μπορεί να τα ανοίξει ούτε να τα κλείσει και αυτή η εφαρμογή, εκτός και αν είναι ρύθμιση που μου ξεφεύγει

Τότε πιθανότητα έχεις δίκιο ότι ενδεχομένως να θέλει root.

Εγώ είμαι root και τα ανοιγοκλείνει κανονικά!

Γιατί θες να τα κλείνεις όλα αυτά;

Για κοίτα μην και έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που στο φουλ τα σβήνει όλα.

Γιατί θες να τα κλείνεις όλα αυτά;

Για κοίτα μην και έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που στο φουλ τα σβήνει όλα.

Το βράδυ το s10 plus έχει αρκετή κατανάλωση,δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το βράδυ το s10 plus έχει αρκετή κατανάλωση,δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα Samsung έχουν το Bixby Routines μέσω του οποίου μπορείς να ρυθμίσεις διάφορους τέτοιους αυτοματισμούς.

Screenshot-20200906-114539-Bixby-Routines.png Screenshot-20200906-114329-Bixby-Routines.png Screenshot-20200906-114547-Bixby-Routines.png

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned