pfg Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 ELTassos , ήταν δυνατόν να μην είχα ενεργοποιήση και να ζητούσα κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ όμως για την ανταπόκριση. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 ELTassos , ήταν δυνατόν να μην είχα ενεργοποιήση και να ζητούσα κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ όμως για την ανταπόκριση. Δεν δουλεύει σε καμία εφαρμογή ; Αν δεν δουλεύει στη home screen και σε κάποιες εφαρμογές είναι λογικό, αλλά αν δεν δουλεύει σε καμία εφαρμογή θέλει ψάξιμο. Στην περίπτωση που κάτι έχει κολλήσει (software), λογικά θα λυθεί με μια επαναφορά. Αν όμως έχει χαλάσει ο αισθητήρας, η μόνη λύση είναι το service. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Δεν Δουλεύει καθόλου μάλλον θέλει Service. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Δεν Δουλεύει καθόλου μάλλον θέλει Service. Αν έκανες επαναφορά, δοκίμασε με μια εφαρμογή πλοήγησης, ή με κάποιο rotation control από το play, αν γυρνάει. Αν όχι, μάλλον θέλει αισθητήρα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Με την εφαρμογή rotation control η οθόνη δουλεύει απλά δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή οθόνης. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 (edited) Με την εφαρμογή rotation control η οθόνη δουλεύει απλά δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή οθόνης. Αν δε δουλεύει το αυτόματο ούτε με εφαρμογή, μάλλον πας για αισθητήρα. Δες το και με πλοήγηση, δε χάνεις κάτι, αν και νομίζω ότι δε θα αλλάξει τίποτα. Οπότε, αν θέλεις να γλυτώσεις το σέρβις, θα θυσιάσεις το αυτόματο και το χρησιμοποιείς χειροκίνητα. Διαφορετικά, το στέλνεις για επισκευή. Εξαρτάται από το κατά πόσο χρειάζεσαι το συγκεκριμένο αισθητήρα, αν είναι εντός εγγύησης και φυσικά αν όχι, από το κόστος. Αυτά θα πρέπει να τα ψάξεις. Edited July 8, 2020 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Μα έκανα αλλαγή οθόνης πριν μερικές ημέρες και πιστεύω ότι κάτι πήγε στραβά Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Μα έκανα αλλαγή οθόνης πριν μερικές ημέρες και πιστεύω ότι κάτι πήγε στραβά Μπορεί εκεί να έγινε κάποιο λάθος και να μη "κούμπωσε" καλά κάτι. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Καλησπέρα σας, Ψάχνω μία εφαρμογή όπου να έχω την δυνατότητα να ΜΗΝ βλέπω τις κλήσεις από τους αριθμούς τους οποίους έχω μπλοκάρει. Μία γρήγορη ματιά στο Google Play έριξα αλλά είδα ότι όλες οι εφαρμογές εμφανίζουν τους μπλοκαρισμένους αριθμούς στην λίστα των κλήσεων που έχω δεχθεί. Υπάρχει κάτι που να γνωρίζετε εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokis Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Όπως γράφει και ο τίτλος, από Android κινητό θέλω να στείλω sms με παραλήπτες όλα τα μέλη μιας ομάδας επαφών, πώς το κάνω χωρίς να γράφω όλα τα νούμερα ένα ένα; Η εφαρμογή του κινητού δε βλέπω να μου δίνει τέτοια δυνατότητα, υπάρχει κάποια άλλη δοκιμασμένη ή κάποιο tip που δε ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Γνωρίζει κάποιος να μου πει , Πως μεταφέρω τα Μηνύματά μου από NOKIA 720 windows Phone σε Android Xperia Ζ3+ Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να αλλάξω τη θέση των bookmatks στο Chrome, δεν μπορώ δηλαδή πατώντας παρατεταμένα πάνω στο Bookmark που θέλω να το πάω πιο πάνω ή πιο κάτω. Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, να ξανακάνω εγκατάσταση το Chrome αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 δεν γίνεται πλέον μόνο από τις τρεις τελιτσες μια θέση πάνω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Με το TEXTRA μπορείς να επιλέξεις είτε ομάδα η ομαδες, είτε συγκεκριμένες επαφές. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Καλησπέρα σας, Ψάχνω μία εφαρμογή όπου να έχω την δυνατότητα να ΜΗΝ βλέπω τις κλήσεις από τους αριθμούς τους οποίους έχω μπλοκάρει. Μία γρήγορη ματιά στο Google Play έριξα αλλά είδα ότι όλες οι εφαρμογές εμφανίζουν τους μπλοκαρισμένους αριθμούς στην λίστα των κλήσεων που έχω δεχθεί. Υπάρχει κάτι που να γνωρίζετε εσείς? Ο True Phone Dialer τα αφήνει στη λίστα των τελευταίων κλήσεων, αλλά ΔΕΝ βγάζει ειδοποίηση για τα μπλοκαρισμένα. Ο μαμά dialer του OnePlus δεν τα δείχνει ούτε στις τελευταίες κλήσεις, αλλά αν δεν έχεις One plus, δεν ξέρω αν μπορείς να τον βρεις και να δουλέψει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Σε μένα πάντως δεν τους εμφανίζει. Με google dialler. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Ξέρει κανείς τι είναι το x google enrollment; μου εμφανίστηκε σήμερα μετά από update της συσκευής (Sony Xperia xz2). Το βλέπω ανοιχτό εκεί που είναι οι καρτέλες των ανοιχτών εφαρμογών αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι, μόλις πάω πάνω του και πατάω δεν κάνει κάτι, μένει εκεί καρτέλα απλά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Ξέρει κανείς τι είναι το x google enrollment; μου εμφανίστηκε σήμερα μετά από update της συσκευής (Sony Xperia xz2). Το βλέπω ανοιχτό εκεί που είναι οι καρτέλες των ανοιχτών εφαρμογών αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι, μόλις πάω πάνω του και πατάω δεν κάνει κάτι, μένει εκεί καρτέλα απλά. Το xgoogle οπως και το okgoogle ειναι τα apks για τα hotwords που ενεργοποιουν τον goggle assistant. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Το xgoogle οπως και το okgoogle ειναι τα apks για τα hotwords που ενεργοποιουν τον goggle assistant. Εγώ κάνω συνεχή χρήση του Assistant αλλά αυτό το x google enrollment δεν το είχα δει ποτέ πριν το σημερινό update και έτσι που μου το εμφανίζει σαν καρτέλα στις καρτέλες των ανοιχτών εφαρμογών δεν έχει νόημα. Αφού σκέφτομαι μήπως είναι bug από το update..... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Εγώ κάνω συνεχή χρήση του Assistant αλλά αυτό το x google enrollment δεν το είχα δει ποτέ πριν το σημερινό update και έτσι που μου το εμφανίζει σαν καρτέλα στις καρτέλες των ανοιχτών εφαρμογών δεν έχει νόημα. Αφού σκέφτομαι μήπως είναι bug από το update..... Το αν σου εμφανιζεται στην λιστα λογο bug δεν το γνωριζω απλα σου απαντησα στο τι ειναι. Εγω που δεν δουλευω τον assistant αφου δεν υποστηριζει ελληνικα (γνωριζω καλα αγγλικα αλλα δεν θα μιλαω και στο κινητο αγγλικα, σε λιγο θα ξεχασουμε και τα ελληνικα με το διαδικτυο) τα εχω απεγκατεστημενα οποτε δεν ξερω αν ειναι λογικο να εμφανιζονται στην λιστα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Το αν σου εμφανιζεται στην λιστα λογο bug δεν το γνωριζω απλα σου απαντησα στο τι ειναι. Εγω που δεν δουλευω τον assistant αφου δεν υποστηριζει ελληνικα (γνωριζω καλα αγγλικα αλλα δεν θα μιλαω και στο κινητο αγγλικα, σε λιγο θα ξεχασουμε και τα ελληνικα με το διαδικτυο) τα εχω απεγκατεστημενα οποτε δεν ξερω αν ειναι λογικο να εμφανιζονται στην λιστα. Τι να πω... Μου έκανε απλά εντύπωση ότι εμφανίστηκε σήμερα ξαφνικά μετά από το update. Σε κάθε περίπτωση σ'ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο σου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Τι να πω... Μου έκανε απλά εντύπωση ότι εμφανίστηκε σήμερα ξαφνικά μετά από το update. Σε κάθε περίπτωση σ'ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο σου. Μπορείς να το κάνεις disabled και αν όλα σου δουλεύουν κανονικά το αφήνεις έτσι. Αν σου κάνει θέματα το ενεργοποιείς πάλι. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Μπορείς να το κάνεις disabled και αν όλα σου δουλεύουν κανονικά το αφήνεις έτσι. Αν σου κάνει θέματα το ενεργοποιείς πάλι. ΘΑ δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Καλημέρα!! Υπάρχει ενα πρόγραμμα στον υπολογιστή που χρησιμοποιεί κάποιο κωδικα, τύπου διπλασιάζει τα pixel στις φωτογραφίες και ουσιαστικά μεγαλώνει την ανάλυση της φωτογραφίας χωρίς να χαλάει την ανάλυση. Αναφέρομαι σε αυτο https://www.benvista.com/photozoompro Υπαρχει κάτι αντίστοιχο σε Android apk? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Σε 2 διαφορετικά κινητά όταν πάω στο Google play βιβλιοθήκη και σκρολλαρω τέρμα κάτω μου δείχνει ότι φορτώνει συνέχεια. Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts