Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν καταλαβες εφαρμογη που να εχει τα password απο τα καφε εννοω. για παραδειγμα θες ιντερνετ ετσι. εισαι εξω απο ενα καφε και ηθελες λιγο να μπεις στο ιντερνετ αυτο εννοω,

δεν καταλαβες εφαρμογη που να εχει τα password απο τα καφε εννοω. για παραδειγμα θες ιντερνετ ετσι. εισαι εξω απο ενα καφε και ηθελες λιγο να μπεις στο ιντερνετ αυτο εννοω,

wifi map στο playstore

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Samsung note 8 – official Firmware αλλης χωρας?

Εχω το note 8 και λογω αναβαθμισης σε Android 9 εχασα την δυνατοτητα να χρησιμοποιων call recorder.

Διαβασα ότι αν βαλω firmware από Vietnam θα δουλεψει . Εχεις κανει πληροφοριες , πως γινεται και αν επιρεαζεται η εγγύηση ?

Samsung note 8 – official Firmware αλλης χωρας?

Εχω το note 8 και λογω αναβαθμισης σε Android 9 εχασα την δυνατοτητα να χρησιμοποιων call recorder.

Διαβασα ότι αν βαλω firmware από Vietnam θα δουλεψει . Εχεις κανει πληροφοριες , πως γινεται και αν επιρεαζεται η εγγύηση ?

Η εγκαταστάσει ειναι εύκολο .Ένα από τα χιλιάδες video...https://youtu.be/c4sPBRUoPkA . Μην κάνεις εγκαταστάσει Rom εκτός Ευρώπης !

Εχω το εξής θέμα σε xiaomi mi9t pro με global rom miui 10.3.2.

Κάνω κλωνοποίηση το viber,εμφανίζεται το δεύτερο εικονίδιο στην επιφάνεια, όμως όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει μήνυμα ΄΄η άδεια απορρίφθηκε΄΄ , στην πρωτογενή εγκατεστημένη εφαρμογή όταν την ανοίγω μου βγάζει 2 εικονίδια για τους 2 αριθμούς μου. Πως μπορώ να έχω δύο εικονίδια ,ένα για το καθένα νούμερό μου ?

Δικαιώματα στην εφαρμογή έχω δώσει ότι μου έχει ζητήσει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εχω το εξής θέμα σε xiaomi mi9t pro με global rom miui 10.3.2.

Κάνω κλωνοποίηση το viber,εμφανίζεται το δεύτερο εικονίδιο στην επιφάνεια, όμως όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει μήνυμα ΄΄η άδεια απορρίφθηκε΄΄ , στην πρωτογενή εγκατεστημένη εφαρμογή όταν την ανοίγω μου βγάζει 2 εικονίδια για τους 2 αριθμούς μου. Πως μπορώ να έχω δύο εικονίδια ,ένα για το καθένα νούμερό μου ?

Δικαιώματα στην εφαρμογή έχω δώσει ότι μου έχει ζητήσει

Με το ιδιο κινητο εχω το ιδιο ακριβως προβλημα και εγω

Μήπως θέλει και άλλον λογαριασμό για το δεύτερο νούμερο; Εκτός αν το έχεις κάνει ήδη...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μήπως θέλει και άλλον λογαριασμό για το δεύτερο νούμερο; Εκτός αν το έχεις κάνει ήδη...

άλλο νούμερο και άλλο gmail για backup των αρχείων

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μα δεν ανοιγει καθολου η κλωνοποιηση για να βαλεις το δευτερο νουμερο

Μα δεν ανοιγει καθολου η κλωνοποιηση για να βαλεις το δευτερο νουμερο

Αν πατήσεις πάνω στο πρωτογενές εικονίδιο σου βγάζει επιλογή για τους δύο λογαριασμούς

sent from Mi9T pro

Αν πατήσεις πάνω στο πρωτογενές εικονίδιο σου βγάζει επιλογή για τους δύο λογαριασμούς

sent from Mi9T pro

Όχι καμμία τέτοια επιλογή, ενώ στο προηγούμενο Xiaomi note3 που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

Ακόμα χειρότερα δηλαδή από μένα.

edit

Και τι κάνουμε τώρα ? Λογικά θέμα miui είναι, υπάρχει κάποιο link ώστε να δηλώσουμε το bug ?

sent from Mi9T pro

Edited by taliban

Ακόμα χειρότερα δηλαδή από μένα.

edit

Και τι κάνουμε τώρα ? Λογικά θέμα miui είναι, υπάρχει κάποιο link ώστε να δηλώσουμε το bug ?

sent from Mi9T pro

Δέν έχω ιδέα και δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, εγώ το έλυσα βάζοντας το δεύτερο viber στον δεύτερο χώρο Αλλά δεν είναι τόσο βολικό συτο

Δέν έχω ιδέα και δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, εγώ το έλυσα βάζοντας το δεύτερο viber στον δεύτερο χώρο Αλλά δεν είναι τόσο βολικό συτο

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανες ........ αν θες γίνεσαι πιο αναλυτικός?

Ανοιξα theard και στο mi.com μπας και βρεθεί καμιά λύση

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανες ........ αν θες γίνεσαι πιο αναλυτικός?

Ανοιξα theard και στο mi.com μπας και βρεθεί καμιά λύση

Αν πάς στον δεύτερο χώρο που έχει το κινητό μπορείς εκεί να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε Εφαρμογή και το viber με δεύτερο νούμερο χωρίς κλωνοποίηση .Αν μάθεις βέβαια κάτι για το πρόβλημα των κλωνοποιημενων εφαρμογών που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θα ήθελα να μου πεις

Αν πάς στον δεύτερο χώρο που έχει το κινητό μπορείς εκεί να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε Εφαρμογή και το viber με δεύτερο νούμερο χωρίς κλωνοποίηση .Αν μάθεις βέβαια κάτι για το πρόβλημα των κλωνοποιημενων εφαρμογών που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θα ήθελα να μου πεις

Και με αυτό τον τρόπο έχεις δύο εικονίδια, ένα για κάθε νούμερο;

Εννοείται ότι θα ποσταρω ότι βρω

sent from Mi9T pro

Καλησπέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Σε μία συσκευή τηλεφώνου, έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή της Otenet (Ote FON).

Αυτή η εφαρμογή κατέβηκε (=αφαιρέθηκε εννοώ) πρόσφατα από το playstore και δεν υπάρχει πια.

Υπάρχει τρόπος να αντιγράψω κάποιον φάκελλο, από την μία συσκευή σε μια άλλη συσκευή τηλεφώνου;

Και οι δύο συσκευές μου, έχουν κάρτα SD.

Στην συσκευή που είναι ήδη εγκατεστημένη, ψάχνοντας την SD βρήκα το σημείο

Android=> Data => com.fon.wifi.ote

Ο φάκελλος μέσα, έχει δύο υποφακέλλους.

Λέτε αν αντιγράψω τον φάκελλο από την SD του ενός, στο άλλο τηλέφωνο, να παίξει (στο νέο τηλέφωνο);

Καλησπέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Σε μία συσκευή τηλεφώνου, έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή της Otenet (Ote FON).

Αυτή η εφαρμογή κατέβηκε (=αφαιρέθηκε εννοώ) πρόσφατα από το playstore και δεν υπάρχει πια.

Υπάρχει τρόπος να αντιγράψω κάποιον φάκελλο, από την μία συσκευή σε μια άλλη συσκευή τηλεφώνου;

Και οι δύο συσκευές μου, έχουν κάρτα SD.

Στην συσκευή που είναι ήδη εγκατεστημένη, ψάχνοντας την SD βρήκα το σημείο

Android=> Data => com.fon.wifi.ote

Ο φάκελλος μέσα, έχει δύο υποφακέλλους.

Λέτε αν αντιγράψω τον φάκελλο από την SD του ενός, στο άλλο τηλέφωνο, να παίξει (στο νέο τηλέφωνο);

Αν την είχες βάλει από playstore λογικά την έχει κρατημένη στη βιβλιοθήκη. Πήγαινε playstore->my apps and games->library και δες αν την έχει εκεί.

Αν δεν βγάλεις άκρη, βάλε την εφαρμογή apk extractor ή παρόμοια στο κινητό που την έχεις, κάνε extract την εφαρμογή και μετέφερέ τη στο κινητό που θες να την εγκαταστήσεις.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν την είχες βάλει από playstore λογικά την έχει κρατημένη στη βιβλιοθήκη. Πήγαινε playstore->my apps and games->library και δες αν την έχει εκεί.

Αν δεν βγάλεις άκρη, βάλε την εφαρμογή apk extractor ή παρόμοια στο κινητό που την έχεις, κάνε extract την εφαρμογή και μετέφερέ τη στο κινητό που θες να την εγκαταστήσεις.

Από το PC που έλεγξα τις εφαρμογές που έχει ο λογαριασμός μου... ναι.

Την έχει αλλά αν κάνεις κλικ στο "εγκαταστάθηκε" σου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι πια διαθέσιμο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fon.wifi.ote

Οστόσο, όταν μπήκα από το νέο κινητό μου, έκανα βήμα-βήμα ότι μου είπες... και ΕΠΑΙΞΕ!

Είμαι υπόχρεος, αδερφέ.

Edited by radiodj105

Έπεσε σε κανα αυτί πότε θα κυκλοφορίσει το android 10 και σε ποιές συσκευές;
Σε Pixel ήδη κυκλοφόρησε.

Επίσης σε Oneplus 7.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Από το PC που έλεγξα τις εφαρμογές που έχει ο λογαριασμός μου... ναι.

Την έχει αλλά αν κάνεις κλικ στο "εγκαταστάθηκε" σου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι πια διαθέσιμο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fon.wifi.ote

Οστόσο, όταν μπήκα από το νέο κινητό μου, έκανα βήμα-βήμα ότι μου είπες... και ΕΠΑΙΞΕ!

Είμαι υπόχρεος, αδερφέ.

Έχει αντικατασταθεί με αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.connect

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας βγαίνει κι εσάς αυτό εδώ με το Viber;

https://photos.app.goo.gl/FM5aqpMciwdXG9YCA

Από χθες (20 του μηνός) συνέχεια ειδοποίηση για αυτό το θέμα με βγάζει! :worry:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν έχει κάποια σχέση με την εφαρμογή ή την υπηρεσία της Viber.

Το καταλαβαίνεις από το domain, τη διεύθυνση επάνω, αγνόησε το και κάνε clear cache της εφαρμογής που στο εμφανίζει.

Διαφορετικά κάποια εφαρμογή κατέβασες τελευταία που σου πετάει τέτοιου είδους διαφημίσεις. Εάν πατήσεις εντάξει θα σε παραπέμψει να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή που πρακτικά θα σου δημιουργήσει θέμα.

Sent from my Galaxy S10

Αυτό λογικά είναι κάποιο διαφημιστικό pop up από τον browser. Κάνε clear data τον browser που χρησιμοποιείς. Κάτι άσχετο, έχεις 89 καρτέλες ανοικτές στον browser, εντυπωσιακό! Χαχα

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned