egodemis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Έκανα factory reset αλλά πάλι τα ίδια..wtf?τι έπαθε? 3 περιπτώσεις 1. βάρεσε το system partition (χρειάζεται να φλασαρεις rom χειροκίνητα από το pc μεσο fastboot) 2. έκανε κλασική μα..... η xiaomi και κάτι σκατώσει με update (περιμένεις να βγει επόμενο) 3. τα έφτυσε το κινιτο (ουσιαστικά εχει ζημιά nand memory μετά απο αυτο ακολουθεί πλήρες θάνατός της συσκευής) τι κάνεις? περιμένεις να βγει επόμενο update αν δεν γίνει κάτι με αυτο τοτε πας για φλασαρισμα απο pc αν εκεί καταρρεύσει και τεζαρει η συσκευη πας για αλλη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιο site να κατεβάσω διαφορά βιβλία στα Ελληνικά? Προτιμώ δράσης, θρίλερ, μυστήριο κτλπ. Σας ευχαριστώ!!!! Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου αγοράζεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Αν όμως δεν θέλεις να δώσεις χρήματα, υπάρχει το ηλεκτρονικό αναγνωστήριο της Εθνικής βιβλιοθήκης, όπου δανείζεσαι ό,τι σού αρέσει και είσαι μια χαρά -μιας κι έχει μεγάλη ποικιλία. Δες το εδώ: ηλεκτρονικό αναγνωστήριο Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Ρε παιδιά έχω wind και θέλω να πάρω έναν ενισχυτή σήματος 4g που δουλεύει στα 1800mhz. Θα κάνω δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Με συνδεση σε υπολογιστη , δοκιμασες να δεις αν εμφανιζει τους φακελους του κινητου; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Παίδες έχεις κανείς προβλήματα σήμερα με το playstore; Δεν κατεβάζει εφαρμογές αλλά ούτε ενημέρωση κάνει... Έκανα φορμάτ και τώρα δεν περνά πάλι εφαρμογές αλλά δεν εμφανίζει και αυτές που έχω ήδη για ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Όλα καλά εδω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Μήπως είσαι χρήστης Beta; Μου έκανε τα ίδια, έφαγα 3 ώρες και τελικά ξήλωσα τα πάντα (Play store app, Google Play services app και λογαριασμό Google), πέρασα τις τελευταίες εκδόσεις πάλι και μετά έκανα login για να αρχίσει να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Παίδες έχεις κανείς προβλήματα σήμερα με το playstore; Δεν κατεβάζει εφαρμογές αλλά ούτε ενημέρωση κάνει... Έκανα φορμάτ και τώρα δεν περνά πάλι εφαρμογές αλλά δεν εμφανίζει και αυτές που έχω ήδη για ενημέρωση. Αν έχεις ρυθμίσει Private VPN του adguard, αυτό φταίει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Υπάρχει τρόπος να δώσω ίντερνετ από κινητό (marshmallow) σε τάμπλετ (nougat) και να είναι συνδεδεμένο με VPN το κινητό, είτε ασύρματα είτε ενσύρματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp23 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Γεια σας παιδιά, χτίζω (μαζί με άλλους 2 φίλους μου) μια πλατφόρμα για mobile gamers και αυτη τη στιγμή προσπαθώ να βρω άτομα που θα δοκιμάζουν καινούργια παιχνίδια και θα πληρώνονται. Θα το εκτιμούσα πολύ αν όποιος από εσάς παίζει γενικά παιχνίδια στο Android έκανε μια εγγραφή στη πλατφόρμα μας. Θα αφήσω το link απο κάτω για να το τσεκάρετε. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, κάποια ιδέα κτλ σχολιάστε μου στο post :) :) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Εγγραφή εδώ --> https://www.octappush.com/tester/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Στο κινητο μου εχω 16GB μνημης και εχω προσθεσει και μια sd card 128GB την οποια δεν την ορισα ως external mounted storage αλλά ως internal storage (adaptable storage), και επομενως της εκανε format και encryption ως εσωτερική μνήμη ενώ δεν είναι αναγνώσιμη αν αφαιρεθει απο το κινητο. Νομιζοντας λοιπον ότι έλυσα το προβλημα με τη μνημη του κινητου άρχισα να κατεβαζω εφαρμογες καθως και να προσθετω αρχεια στο κινητο. Σήμερα μου έβγαλε ειδοποηση το κινητο το κινητο για μικρή ελεύθερη χωρητικότητα, περιπου 1 GB. Απο την εφαρμογη files της google φαινεται ότι οντως το κινητο μου εχει μόνο 16GB συνολικά και περίπου 1 GB εέύθερη, ενω απο άλλες τριτες εφαρμογές φαινεται ότι έχει συνολικά το άθροισμα της internal με την sd card. Το θέμα είνια πως διαχείριζεται κανείς σωστά τη μνήμη με εφαρμογές και αρχεία ώστε να αποφευχθεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Πχ δημιουργησα ενα folder για mp3. Τα αρχεία που πρόσθεσα πήγαν στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στην κάρτα sd; Αν πχ πήγαν στην εσωτερική, γέμισαν χωρίς λόγο την εσωτερική μνήμη του κινητού και δημιουργώντας μου πρόβλημα, ενώ αν είχαν τοποθετηθεί στην sd θα επιβάρυναν λιγότερο. Γενικά δεν βρήκα κάτι χρήσιμο ψάχνοντας στο internet για το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με push notifications από το aqua mail (hotmail account). Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με push notifications από το aqua mail (hotmail account). Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; τι μπορεί να φταίει; Aquamail Pro όμως και από GMail με IMAP δεν έχω θέμα, μόλις το δοκίμασα κιόλας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Στις ρυθμίσεις των λογαριασμών δεν έχει διαφορά το free aqua mail από την πληρωμένη (pro), αλλού είναι οι διαφορές τους. Εσύ έχεις λογαριασμό στο hotmail και σου λειτουργεί κανονικά το push notification; τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει και σε μένα έχει κολλήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εσύ έχεις λογαριασμό στο hotmail και σου λειτουργεί κανονικά το push notification; τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει και σε μένα έχει κολλήσει; Επαναλαμβάνω: GMail με IMAP. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Οκ, τώρα το είδα. Κι εγώ, με IMAP λογαριασμό δεν έχω πρόβλημα. Με το άλλο, από το hotmail έχω και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Καλημέρα σε όλους μας. Υπάρχει μια εφαρμογή (που κάποιοι έχουμε κατεβάσει) και «στοχεύοντας» τον ουρανό μας δείχνει τους αστερισμούς και τους πλανήτες. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι ανάλογο για την "στεριά". Δηλαδή να "στοχεύεις" ένα νησί που βλέπεις στο βάθος και να σου εμφανίζει το όνομά του. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Google maps? Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabata Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Έχω το redmi note 7. Έχω ένα ζήτημα με τα αποθηκευμένα sms στη συσκευή. Στέλνω και παίρνω μηνύματα sms. Πόσον καιρό λοιπόν κρατιούνται στη μνήμη του τηλεφώνου τα μηνύματα αυτά; Δεν σβήνω μηνύματα, οπότε κάποια στιγμή "δεν θα χωράνε άλλα" και τα παλιά μηνύματα μένουν στον "πάτο". Τα ψάχνω αλλά δεν τα βρίσκω! Πώς μπορώ να τα "ανακτήσω" από τον "πάτο που βρίσκονταις Υπάρχει κάποιος ημερολογιακός φραγμός; Π.Χ. κρατούνται στη μνήμη για 6 μήνες; Μετά σβήνονται αυτόματα; Επίσης χρησιμοποιώ την εφαρμογή myPhone των windows 10 (για κινητά android). Αυτή η εφαρμογή σου εμφανίζει τα μηνύματα sms στην οθόνη του υπολογιστή, μέχρι δυο ή 3 μήνες πριν. Επειδή έψαχνα μηνύματα sms προ 4 μηνών, τα οποία "χάθηκαν" από την οθόνη )δεν εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή), υπάρχει κανένα κολπάκι να τα ξαναδώ στην οθόνη του υπολογιστή; Γύρισα πίσω την ημερομηνία τηλεφώνου και υπολογιστή, αλλά δεν έπιασε το κόλπο! Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή (gia to redmi note 7) σαν το MyPhone των windows 10 ώστε να βλέπεις τα sms σε οθόνη υπολογιστή; και να μπορείς να τα κάνεις copy & paste sto word? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Άλλαξα συσκευή σήμερα και δεν βρίσκω το exdialer πια στο play store... Το έχουν διαγράψει; Δοκίμασα με το link που βγάζει από την εφαρμογή του παλιού κινητού αλλά δεν το βρίσκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Άλλαξα συσκευή σήμερα και δεν βρίσκω το exdialer πια στο play store... Το έχουν διαγράψει; Δοκίμασα με το link που βγάζει από την εφαρμογή του παλιού κινητού αλλά δεν το βρίσκει Έχει καιρό που δεν υπάρχει στο play. Θα το βγάλεις από την παλιά σου συσκευή και θα το περάσεις στη νέα. Apk extractor : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ext.ui Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Σευχαριστω η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτει πολύ την γρήγορη αναζήτηση και ο stock dialer υποστηρίζει μόνο στα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Απο που απενεργοποιω ρε παιδια, οταν πατηθει κατα λαθος το κουμπι του ενσυρματου handsfree, που ξεκινα το vlc και παιζει διαφορα media files μονο του; Εχω android 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Σε τι συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts