katergaris1979 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Δε νομίζω να υπάρχει άλλος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Ποια αξιόπιστη εφαρμογή χρησιμοποιείται μόνο για αναγνώριση κλήσης χωρίς άλλα φρου-φρου μιας και βλέπω ότι δεν υπάρχει πια στο play store η "Ελληνικό Caller ID"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) Καλησπέρα σας. Εγώ αγοράσει το app του τίτλου και μερικές φορές τα μειλ που έχω βάλει(Τα περισσότερα με pop3) μου βγάζει ότι δεν μπορεί να τα συγχρονίσει και ένα κόκκινο θαυμαστικό στο συγκεκριμένο μειλ και πρέπει να ξαναμπώ στα gmail(Κυρίως) ώστε να ξανά κάνω activate το λογαριασμό γιατί πρέπει Edited July 26, 2019 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Αν βάλω το ίδιο ακριβως Gmail λογαριασμο σε παραπάνω από μια συσκευές π.χ. Κινητό και tablet θα έχω πρόβλημα με το να μπερδεύει τις εφαρμογές ή επαφές κ.τ.λ. Ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Και οι 2 συσκευές έχουν τον ίδιο Google λογαριασμό σεταρισμένο; Αν ναι, δεν πρόκειται να μπερδεύει τίποτα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Θα τα συγχωνεύσει όλα και θα έχεις παντού τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 (edited) Αν βάλω το ίδιο ακριβως Gmail λογαριασμο σε παραπάνω από μια συσκευές π.χ. Κινητό και tablet θα έχω πρόβλημα με το να μπερδεύει τις εφαρμογές ή επαφές κ.τ.λ. Ή όχι; Στο συγχρονισμό λογαριασμού, μπορείς να επιλέξεις τι θα συγχρονίζει και τι όχι. Σε ότι έχεις ρυθμίσει να συγχρονίζεται, οι αλλαγές περνάνε σε όλες τις συσκευές ποθ είναι περασμένος ο λογαριασμός (αν συγχρονίζουν και εκεί). Αν για παράδειγμα έχεις συγχρονισμό επαφών, σε όποια συσκευή και να αλλάξεις, διορθώσεις, διαγράψεις η προσθέσεις κάποια επαφή, θα συγχρονίσει σε όλες τις συσκευές που είναι συγχρονισμένες οι επαφές. Από εκεί και πέρα, ο κάθε λογαριασμός, μπορεί να μπει σε όσες συσκευές θέλεις, δε νομίζω να υπάρχει όριο. Προσωπικά, έχω λογαριασμό που έχω τις αγορασμένες μου εφαρμογές (του play) και τον περνάω σε όλες τις συσκευές μου (κόρη, σύζυγο, γονείς, tablet, box) χωρίς να συγχρονίζω τίποτα (απλά τον επιλέγω στο play). Αυτή τη στιγμή, μαζί με τα τάμπλετ και τα tvbox που έχω, ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι περασμένος σε περισσότερες από 15 συσκευές. Δε μπερδεύεται κάτι, αν όμως έχεις δύο λογαριασμούς πλήρως συγχρονισμένους, θα βλέπεις τις επαφές και των δύο παράλληλα και το μόνο που μπορεί να μπερδευτεί είσαι εσύ ! :lol: Edited July 31, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Καλησπέρα,έχω ένα redmi note 6 pro και αγορασμενη μια εφαρμογή keylogger η οποία στο miui 9 και 10 δεν λειτουργεί η λειτουργεί εξαιρετικα σπάνια! Να πω ότι σε android versions όπως της lg και της oneplus δουλεύει υποδειγματικά! Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή,έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας,να μπορεί να δουλεύει συνέχεια στο παρασκήνιο,αλλά στο xiaomi δεν γίνεται να δουλέψει! Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Καλησπέρα,έχω ένα redmi note 6 pro και αγορασμενη μια εφαρμογή keylogger η οποία στο miui 9 και 10 δεν λειτουργεί η λειτουργεί εξαιρετικα σπάνια! Να πω ότι σε android versions όπως της lg και της oneplus δουλεύει υποδειγματικά! Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή,έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας,να μπορεί να δουλεύει συνέχεια στο παρασκήνιο,αλλά στο xiaomi δεν γίνεται να δουλέψει! Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει; Εξαίρεσε τη από τη βελτιστοποίηση μπαταρίας. Αν δε γίνει κάτι, τότε θα πρέπει να την κλειδώσεις (λουκέτο) στα πρόσφατα και φυσικά θα φαίνεται. To ίδιο πρόβλημα είχα σε ένα redmi 4A με το adguard και τελικά δουλεύει άψογα μόνο όσο είναι καρφιτσωμένο (κλειδωμένο), μόνιμα πλέον. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Επειδή δεν έχω ιδέα...μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει back up τις εφαρμογές και να κρατάει ότι είναι αποθηκευμένο στην κάθε εφαρμογή; (πχ ρυθμίσεις) Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 titanium backup, με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 θα ηθελα μια βοηθεια.σε huawei p20 σπασμενο δεν δουλευει η οθονη κλπ υπαρχει τροπος να παρω απο μεσα φωτογραφιες απο τον κρυφο φακελο? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 καλησπέρα, διαβάζω ότι αρκετά κινητά και tablet έχουν πλέον ως έκδοση λειτουργικού την Android 8 Go edition που ουσιαστικά είναι μια ελαφριά έκδοση με μικρότερες απαιτήσεις για να λειτουργήσει σωστά. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το play store στην συγκεκριμένη έκδοση; Είναι το ίδιο με την Android 8 έκδοση ή έχει διαφορές η έκδοση στο Go? Υπάρχουν εφαρμογές που πιθανώς δεν λειτουργούν στην Go έκδοση; Θα υπάρξουν αναβαθμίσεις με επόμενες Go έκδοσεις; ευχαριστώ Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskouk Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα σαν το titanium backup που να μην χρειάζεται να ρουταρουμε το τηλέφωνο ?? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Όσα έρθουν κι όσα πάνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 helium backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αγοράσει την εν λόγω εφαρμογή και έχω περάσει και μερικά macros. Έχω περάσει και ένα macro "WiFi on and off" που όταν μπαίνει ή βγαίνει από καποια wifi που είναι ορισμένα μέσα σε geofencies που έχω διαλέξει ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αντίστοιχα το WiFi της συσκευής μου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει την συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά και το συγκεκριμένο macro γιατί δουλεύει το macro μόνο όταν είναι ανοιχτά τα data της συσκευής μου; Έτσι πρέπει να γίνεται δλδ; Να τα έχω ανοιχτά ή κάνω κάτι που δεν πρέπει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 17, 2019 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Έχω το mi a2 lite εδώ και μισό χρόνο,έχω κάνει ολες τις αναβαθμίσεις κ προχθές που ήρθε η αναβάθμιση του Αυγούστου, κατεβάζω το αρχείο κ πετάει μήνυμα installation will continue when device not being used.To install now tap Resume... πατάω το Resume κ καλά ξεκινάει να κάνει install αλλά σταματάει κ λέει couldn't update. Installation problem.. Καμιά ιδέα τι παίζει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Κάνε restsrt και Δωκιμασε μετά επόμενη λύση είναι factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Παιδια καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας ...... χρειάζομαι ενα καλο app για Ελλάδα να με οδηγεί ακριβώς εκεί που βάζω την διεύθυνση γιατί με το Google maps μου κάνει παλαβά δηλαδή πολλές φορές με σταματάει ποιο νωρίς στην οδό ή με κάνει βόλτες πριν την οδό . Ποιο πιστεύεται ότι είναι το καλύτερο navigation για ακρίβεια και σωστή διαδρομή? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δες το sygic Όντως οι google maps είναι google μαπας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Το κατέβασα αν μου αρέσει θα το αγοράσω Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 (edited) Παιδια καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας ...... χρειάζομαι ενα καλο app για Ελλάδα να με οδηγεί ακριβώς εκεί που βάζω την διεύθυνση γιατί με το Google maps μου κάνει παλαβά δηλαδή πολλές φορές με σταματάει ποιο νωρίς στην οδό ή με κάνει βόλτες πριν την οδό . Ποιο πιστεύεται ότι είναι το καλύτερο navigation για ακρίβεια και σωστή διαδρομή? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient&hl=el Με μεγάλη παραμετροποίηση Edited August 23, 2019 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα γράφει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Sygic κορυφή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Έκανα factory reset αλλά πάλι τα ίδια..wtf?τι έπαθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts