bbbb Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Βάλε μια παλιότερη έκδοση. Η τελευταία κρασαρε και σε εμένα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Το YouTube vanced δε δουλεύει; το έβαλα και με το που ανοίγει κρασαρει Και φυσικά εδώ και καιρό δεν μπορεί να συγχρονίσει λογαριασμό.... προς το παρόν και μέχρι να το φτιάξουν, μάλλον άχρηστο είναι..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Και φυσικά εδώ και καιρό δεν μπορεί να συγχρονίσει λογαριασμό.... προς το παρόν και μέχρι να το φτιάξουν, μάλλον άχρηστο είναι..... βασικα μια χαρα δουλευει και συγχρονιζει και χτες και σημερα και πριν μια εβδομαδα (με τη παλια εκδοση).εχω ανανεωσει στην τελευταια εκδοση και στα 2,χρειαζεται και η τελευταια εκδοση microg Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 βασικα μια χαρα δουλευει και συγχρονιζει και χτες και σημερα και πριν μια εβδομαδα (με τη παλια εκδοση).εχω ανανεωσει στην τελευταια εκδοση και στα 2,χρειαζεται και η τελευταια εκδοση microg Παλιά έχω βάλει κι εγώ και το νέο microg, με τίποτα δεν συγχρονίζει τον λογαριασμό μου . Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Στο κινητό μου, στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων υπάρχει η επιλογή "προηγμένες λειτουργίες κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων", όπου όντας ενεργοποιημένη, μπορώ να στέλνω δωρεάν μηνύματα μέσω διαδικτύου με τη μαμά εφαρμογή, σε όποιον έχει ενεργοποιημένη την αντίστοιχη λειτουργία (σε μορφή συνομιλίας αντί SMS), κάτι σαν το imessage των iphone. Μια φίλη έχει κινητό Xiaomi και δεν έχει τέτοια επιλογή, παρότι είναι Android. Γνωρίζουμε γιατί; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Σχετικά με το πρόβλημα του microG ακουσα οτι καποιοι το εφτιαξαν κανοντας disable τον chrome.εγω προσωπικα εκει που κολλαγε με το που παταγα μια φορα πισω στα navigation buttons προχωρούσε και ολοκληρωνόταν Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Σχετικά με το πρόβλημα του microG ακουσα οτι καποιοι το εφτιαξαν κανοντας disable τον chrome.εγω προσωπικα εκει που κολλαγε με το που παταγα μια φορα πισω στα navigation buttons προχωρούσε και ολοκληρωνόταν Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα κι εγώ αυτό με τον chrome, δεν έπιασε όσες φορές κι αν προσπάθησα.... Ούτε αυτό με τα navigation buttons έπιασε δυστυχώς... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Σε δύο ίδια tv box πριν πέντε μέρες, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, στο ένα συγχρονισε με τη δεύτερη προσπάθεια , στο άλλο με καμία. Αρχικά έβαλα την τελευταία έκδοση YouTube Vanced με την τελευταία έκδοση micro g, που εκτός του ότι δεν συγχρονιζε, κρασαρε συνέχεια το YouTube. Μετά του έβαλα παλαιότερη έκδοση vanced με την τελευταία micro g και συγχρονισε. Με χαρά πήγα να βάλω τον ίδιο συνδυασμό και στο άλλο box αλλά έφαγα άκυρο εκεί. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Σε δύο ίδια tv box πριν πέντε μέρες, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, στο ένα συγχρονισε με τη δεύτερη προσπάθεια , στο άλλο με καμία. Αρχικά έβαλα την τελευταία έκδοση YouTube Vanced με την τελευταία έκδοση micro g, που εκτός του ότι δεν συγχρονιζε, κρασαρε συνέχεια το YouTube. Μετά του έβαλα παλαιότερη έκδοση vanced με την τελευταία micro g και συγχρονισε. Με χαρά πήγα να βάλω τον ίδιο συνδυασμό και στο άλλο box αλλά έφαγα άκυρο εκεί. Στάλθηκε από Tapatalk Ψάξε για αυτά.. Παίζουν κανονικά παντού, είχα τα ίδια θέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Ευχαριστώ. Αύριο θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Μπορεί να μου πει κανείς γιατί δημιουργούνται files στα καλά καθούμενα στις φωτογραφίες στο μενού λευκώματα; Κυρίως από την εφαρμογή Viber! Αλλά και πως να το απενεργοποιήσω αυτό, αν γίνεται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Χάθηκε το dark theme από το widget του ημερολόγιου της google από μόνο του σε μένα. Έγινε ξανά άσπρο. Σε Android 9. Άλλαξε και σε άλλους ή μόνο εμένα; Το ημερολόγιο έχει κανονικά dark theme. Μόνο το widget χάλασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ευχαριστώ. Αύριο θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Στάλθηκε από Tapatalk Αν δεν το βρεις πες να στο ανεβάσω κάπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fama99 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπέρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο sumsung galaxy A3 2016 και έχει κολλήσει εδώ και πάνω από 4 ώρες στον έλεγχο δικτύου και συγκεκριμένα γράφει διευθετούνται ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες.Αυτή η διαδικασία μπορεί διαρκέσει μερικά λεπτά.Παρακαλώ βοήθεια.Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 το εβαλα κι εγω το vanced κι εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι παραπανω προσφερει μια εφαρμογη για το youtube (σε σχεση με τον browser), ρωτησα ενα συναδελφο και μου ειπε για τηλεοραση, εμεις που δεν ασχολουμαστε με αυτο το σπορ το χρειαζομαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 το εβαλα κι εγω το vanced κι εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι παραπανω προσφερει μια εφαρμογη για το youtube (σε σχεση με τον browser), ρωτησα ενα συναδελφο και μου ειπε για τηλεοραση, εμεις που δεν ασχολουμαστε με αυτο το σπορ το χρειαζομαστε;;; τηλεόραση; Άσχετο μου ακούγεται. Το vanced κόβει τις διαφημίσεις. Καλά δεν έψαξες καθόλου να δεις τι γράφουν για αυτό; Έτσι απλά περνάς εφαρμογές στο κινητό σου; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 ναι μωρε το ξερω για τις διαφημισεις, αλλα και ο browser τις κοβει, αρα; τι κερδιζω;;;; δεν ειπα σε σχεση με την original εφαρμογη, σε σχεση με αυτη ξερω, αλλα γιατι να βαλει καποιος μια εφαρμογη για το youtube, ακομα κι αυτη που ειναι τοσο δημοφιλης και σουπερ ντουπερ, οταν μπορει να κανει την δουλεια του με τον browser, αυτο ρωτησα.. και μαλιστα οπως ειχαμε γραψει εδω, ακομα και με τον browser εχεις background playback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλησπερα,μια ερωτηση εκανα ενα φακελο .nomedia και εβαλα κατι φωτο εκει και οντως δεν βγαινουν στη gallery.Ομως ενω εχω βαλει να δειχνει τα .nomedia στα αρχεια στην εξερευνηση,δεν βρισκω το φακελο..τι κανω τις εχασα?Εβαλα και ES explorer και παλι δεν τον βρισκω.Καποια βοηθεια?Ευχαριστώ.έχω το P20pro. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 ναι μωρε το ξερω για τις διαφημισεις, αλλα και ο browser τις κοβει, αρα; τι κερδιζω;;;; δεν ειπα σε σχεση με την original εφαρμογη, σε σχεση με αυτη ξερω, αλλα γιατι να βαλει καποιος μια εφαρμογη για το youtube, ακομα κι αυτη που ειναι τοσο δημοφιλης και σουπερ ντουπερ, οταν μπορει να κανει την δουλεια του με τον browser, αυτο ρωτησα.. και μαλιστα οπως ειχαμε γραψει εδω, ακομα και με τον browser εχεις background playback Ναι αλλά από το browser δεν έχεις τα notifications όταν κάποιος ανεβάσει κάποιο video η όταν κάνει live για αυτό χρειάζεται η εφαρμογή το vanced το βάζουμε μόνο για τις διαφήμισης για το εντελώς μαύρο θέμα και το popup player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 χμμμ δεν παρακολουθώ κάποιον για να με ενδιαφέρει το λαιβ βιντεο, διαφημίσεις δεν εχω δει ποτέ, με τον browser που χρησιμοποιώ τόσα χρόνια, ούτε το μαύρο με ενδιαφέρει και ο player του είναι πολύ μικρός με τις προτάσεις κι όλα αυτά που βγαίνουν από κάτω, γι'αυτό δεν βλέπω το "κέρδος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Η εφαρμογή Microsoft News γιατί όσο πάει χειροτερεύει; Μόλις χθες έκανε ενημέρωση και χάλασε περισσότερο. Δεν ανοίγει το περιεχόμενο και λέει συνέχεια προσπαθήστε ξανά, επανειλημμένα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ψάξε για αυτά.. Παίζουν κανονικά παντού, είχα τα ίδια θέματα! Μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου αν δε σου κάνει κόπο φυσικά..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Αν δεν το βρεις πες να στο ανεβάσω κάπου!Σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ. Σε ευχαριστώ πολύ. Λειτουργεί! Τα βρήκα με παραπλήσια ονομασία έκδοσης. Το micro g ως 0.2.6.17455-dirty YouTube vanced 14.21.54 σκέτο Και τα δύο από το apkmirror τα κατέβασα για όποιον τα ψάχνει. Συγχρόνισε άμεσα. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ. Σε ευχαριστώ πολύ. Λειτουργεί! Τα βρήκα με παραπλήσια ονομασία έκδοσης. Το micro g ως 0.2.6.17455-dirty YouTube vanced 14.21.54 σκέτο Και τα δύο από το apkmirror τα κατέβασα για όποιον τα ψάχνει. Συγχρόνισε άμεσα. Στάλθηκε από Tapatalk Επιτέλους το κατάφερα κι εγώ..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Παιδιά θυμηστε μου τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να στέλνω sms με πεζούς χαρακτήρες;; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts