andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Είναι το "κόλπο" για να στέλνεις 160 χαρακτήρες Ελληνικά. Και ο άλλος που θα στείλεις μύνημα έτσι θα τα δει , ΚΕΦΑΛΑΙΑ... Μπορείς από τις ρυθμίσεις να το αλλάξεις αλλά τότε θα στέλνεις μέχρι 70 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα Αν γράψεις αγγλικά θα μπορείς μικρά - κεφαλαία = 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα Από ποτε ισχύ αυτό σε κανένα κινητό δεν το έχω δει και εμενα όταν μου στέλνουν sms έρχονται μικρά από που μπορώ να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Εμένα προσωπικά με καλύπτουν όλα και δεν έχω τέτοια προβλήματα... Κάποιος άλλος όμως θέλει με το που ξεκλειδώνει η οθόνη να βλέπει νούμερο πάνω στο εικονίδιο... Είναι κακό? Κ εμένα με βολεύει να έχω νούμερο πάνω στα apps. Γιατί παράδειγμα πες ότι έχω ένα μήνυμα στο viber η κάποιο sms αλλά δεν θέλω να το διαβάσω τώρα για τον άλφα βήτα λογο. Θα διωξω λοιπον την ειδοποίηση από πάνω από την μπάρα (γιατί δεν μου αρέσει να μαζεύονται εκει) αλλά θα μείνει το "1" πάνω από το app των sms ουτοσωστε να το δω αργότερα και να θυμηθώ να απαντήσω στο εισερχόμενο που ειχα. Διαφορετικά θα ξεχνάω και δεν θα απαντάω αν δεν δω εκεί πάνω ότι είχα ένα αδιάβαστο πριν κάτι ώρες. Αυτά είναι γούστα κ ανάλογα την συνήθεια :D (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited July 20, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Από ποτε ισχύ αυτό σε κανένα κινητό δεν το έχω δει και εμενα όταν μου στέλνουν sms έρχονται μικρά από που μπορώ να το αλλάξω? Μπαίνεις στα sms και στις ρυθμίσεις τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Κ εμένα με βολεύει να έχω νούμερο πάνω στα apps. Γιατί παράδειγμα πες ότι έχω ένα μήνυμα στο viber η κάποιο sms αλλά δεν θέλω να το διαβάσω τώρα για τον άλφα βήτα λογο. Θα διωξω λοιπον την ειδοποίηση από πάνω από την μπάρα (γιατί δεν μου αρέσει να μαζεύονται εκει) αλλά θα μείνει το "1" πάνω από το app των sms ουτοσωστε να το δω αργότερα και να θυμηθώ να απαντήσω στο εισερχόμενο που ειχα. Διαφορετικά θα ξεχνάω και δεν θα απαντάω αν δεν δω εκεί πάνω ότι είχα ένα αδιάβαστο πριν κάτι ώρες. Αυτά είναι γούστα κ ανάλογα την συνήθεια :D (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) κι οχι μονο αυτο, δεν θα σου μεινει απλα ενα "1", αλλα μετρητης μηνυματων που δεν εχεις διαβασει, π.χ. "57", κατι το οποιο φυσικα και προφανως δεν εχεις στην μπαρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ τώρα είναι εντάξει Κάτι ακόμα γίνετε να συνδέσω τις επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο με το facebook για να πάρει τις φωτογραφίες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 αν είναι δυνατόν δηλαδή ένταξη ξενέρωσα τώρα το plugin πως λέγεται που θα το βρω να το κατεβάσω να βάλω τον nova Αφου εχεις σαμσουνγκ συσκευη, μπορεις να χρησιμοποιεις τη στοκ εφαρμογη mail. Εχει μετρητη built-in, χωρις plug-ins και μπερδεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 κι οχι μονο αυτο, δεν θα σου μεινει απλα ενα "1", αλλα μετρητης μηνυματων που δεν εχεις διαβασει, π.χ. "57", κατι το οποιο φυσικα και προφανως δεν εχεις στην μπαρα ;) Αυτό ακριβώς!! Καλύτερο από το να έχω 57 ειδοποιήσεις πάνω στην μπάρα... Κάθε φορά που συνδέομαι στο ίντερνετ γεμίζει η μπάρα ειδοποιήσεις και δεν τις θέλω και τις βγαζω. Πάω αργότερα στα apps που βλέπω ότι έχω μη αναγνωσμένα και τα διαβάζω. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 αυτό έκανα έβαλα την stock και όλα καλά με το άλλο υπάρχει κανένας τρόπος να περνούς οι επαφές τις φωτογραφίες από το facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ τώρα είναι εντάξει Κάτι ακόμα γίνετε να συνδέσω τις επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο με το facebook για να πάρει τις φωτογραφίες?? Για το μεηλ φίλε μου κάτι τέτοιο όπως στην φώτο θες; το υποστηρίζει η built in εφαρμογή μεηλ του s7 στην οποία μπορείς να βάλεις όλα τα μεηλ account σου. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/47b6cfd41efaf4397581133b5b4555a5.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 ειλικρινά παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για όλη την βοήθεια γιατί αν δεν ήσασταν και εσείς δεν ξέρω τι θα έκανα αυτά τραβάω που ήμουν πάντα με nokia(symbian) και lumia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Σε λίγο θα συνηθίσεις... καλή διαμονή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 αυτό έκανα έβαλα την stock και όλα καλά με το άλλο υπάρχει κανένας τρόπος να περνούς οι επαφές τις φωτογραφίες από το facebook Με την εφαρμογή Sync.ME στο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Με την εφαρμογή Sync.ME στο play Χίλια ευχαριστώ να είσαι καλά άντε λίγο ακόμα και το έστησα το κινητό άμα μου πεις και ένα πρόγραμμα torrent και ένα για να ανοίγω rar είμαι κομπλέ το mx player το αφήνω για το τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 μtorrent & rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το android έχει αυτόν τον τύπο ειδοποιήσεων. Δεν μπορεί ταυτόχρονα να έχει και έναν άλλο. Είναι τελείως περιττό. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν εφαρμογές για κάποιον που έχει συνηθίσει έτσι. Εγώ έχω μάθει αλλιώς και τόσα χρόνια δεν έχω χάσει ούτε μία ειδοποίηση. Συνεπώς το κρίνω περιττό να υπάρχει αριθμηση πάνω στις εφαρμογές. Επίσης στην μπάρα έχεις όλες τις ειδοποιήσεις συγκεντρωμένες. Ενώ αν θέλεις να έχεις αριθμηση στις εφαρμογές, πρέπει να ψάξεις μέσα στις εφαρμογές και να βρεις τη συγκεκριμένη που θέλεις. Είπαμε όπως μάθει κανείς. Εγώ πχ έχω βάλει το light flow όπου σε συνδυασμό με το led καταλαβαίνω αν έχω κάποια ειδοποίηση με ένα απλό βλέμμα στο κινητό από απόσταση. Σε iPhone δεν γίνεται αυτό. Προσωπικά, δε με βολεύει. Θέλω κάθε shortcut να μου δείχνει σαν έχει ειδοποίηση. Επίσης, το Android, ανάλογα τον κατασκευαστή, έχει και διαφορετικό σύστημα ειδοποιήσεων. Σε μια συσκευή που έχω, είναι όπως και στο s7. Αλλά είχε 80€.... Σε μια άλλη, εμφανίζει και τους αριθμούς, επάνω στα shortcuts. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Προσωπικά, δε με βολεύει. Θέλω κάθε shortcut να μου δείχνει σαν έχει ειδοποίηση. Επίσης, το Android, ανάλογα τον κατασκευαστή, έχει και διαφορετικό σύστημα ειδοποιήσεων. Σε μια συσκευή που έχω, είναι όπως και στο s7. Αλλά είχε 80€.... Σε μια άλλη, εμφανίζει και τους αριθμούς, επάνω στα shortcuts. Αυτό είναι προσθήκη του κατασκευαστή. Δεν έχει να κάνει με το android. Το έχω δει κι εγώ σε φτηνό κινέζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το kingoroot μέχρι τώρα το έχω δοκιμάσει σε 5 κινέζικες συσκευές και δούλεψε άψογα και υποδειγματικά. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το εχεις δοκιμασει και για unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα πως μπορώ να βάλω δίκια μου φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος το ψάχνω αλλα δεν μπορώ να το βρω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλημέρα πως μπορώ να βάλω δίκια μου φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος το ψάχνω αλλα δεν μπορώ να το βρω ευχαριστώ Στην επιλογή κλειδώματος οθόνης θα σου έχει και την υπό - επιλογή, "φόντο".... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλημέρα πως μπορώ να βάλω δίκια μου φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος το ψάχνω αλλα δεν μπορώ να το βρω ευχαριστώ καλημερα. θα πας ρυθμισεις...../φοντο και πανω αριστερα θα επιλεξεις "κλειδωμα οθονης" . εχει και μια επιλογη να βαλεις πολλες φωτογραφιες και να βλεπεις διαφορετικη καθε φορα που το ξεκλειδωνεις Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Από ποτε ισχύ αυτό σε κανένα κινητό δεν το έχω δει και εμενα όταν μου στέλνουν sms έρχονται μικρά από που μπορώ να το αλλάξω? Αυτό ισχύει από πάντα στα sms. 160 χαρακτήρες κεφαλαία Ελληνικά ή 70 χαρακτήρες μικρά Ελληνικά. Δεν γινόταν ποτέ κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλημερα. θα πας ρυθμισεις...../φοντο και πανω αριστερα θα επιλεξεις "κλειδωμα οθονης" . εχει και μια επιλογη να βαλεις πολλες φωτογραφιες και να βλεπεις διαφορετικη καθε φορα που το ξεκλειδωνεις Ευχαριστώ παρα πολύ που να το βρω εκεί πέρα που ήταν xaxaxa μα είσαι καλά Αυτό ισχύει από πάντα στα sms. 160 χαρακτήρες κεφαλαία Ελληνικά ή 70 χαρακτήρες μικρά Ελληνικά. Δεν γινόταν ποτέ κάτι άλλο. εγώ με το lumia έγγραφα με μικρά και νόμιζα ότι έστελνε με 160 τέλος πάντων το έβαλα με μικρά γιατί έχω συνηθίσει έτσι γενικά μου φαίνεται βουνό το android την απλότητα τον wp δεν την έχει είναι πιο μπελαλίδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 γενικά μου φαίνεται βουνό το android την απλότητα τον wp δεν την έχει είναι πιο μπελαλίδικο Δεν είναι θέμα απλότητας. Απλά έχεις συνηθίσει αλλιώς. Κι εγώ όσες φορές έχω πιάσει windows phone δεν μπορούσα να το χειριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Επίσης φίλε Ανδρέα, αν πας από την συλλογή φωτογραφιών και δεις μια φωτογραφία, πάνω δεξιά εχει μια επιλογή που λέει περισσότερα. Εκεί σου βγάζει και επιλογή να την όρισεις ως εικόνα επαφής/ οθόνη κλειδώματος/ ταπετσαρία κλπ . αρκετά εύκολο και γρήγορο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts