giannis12a Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Cheetah Mobile. CM Security, CM locker, Cleanmaster κι άλλα τέτοια Α, όχι μωρέ, τέτοιο σκουπιδαριο έχω πολλά χρόνια να βάλω. Απλά έλεγα μήπως το είχε και κανένας άλλος και βρήκε ποιο είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σίγουρα δεν έχεις το ES file explorer? Αυτός το περιλαμβάνει και ενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις του. Έχει ενα κουμπί "charging boost". Έτσι το είχα πατήσει κι εγώ κατά λάθος πριν λίγο καιρό και έψαχνα να βρω από που είναι μιας και δεν είχα βάλει καμία νέα εφαρμογή εκείνο τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σίγουρα δεν έχεις το ES file explorer? Αυτός το περιλαμβάνει και ενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις του. Έχει ενα κουμπί "charging boost". Έτσι το είχα πατήσει κι εγώ κατά λάθος πριν λίγο καιρό και έψαχνα να βρω από που είναι μιας και δεν είχα βάλει καμία νέα εφαρμογή εκείνο τον καιρό. Α, όχι μωρέ, τέτοιο σκουπιδαριο έχω πολλά χρόνια να βάλω. Απλά έλεγα μήπως το είχε και κανένας άλλος και βρήκε ποιο είναι. Την παραπάνω οθόνη την περιλαμβάνουν αρκετές εφαρμογές ως μέσο διαφήμισης (πρακτικά δεν κάνει τίποτα χρήσιμο). Την περιλαμβάνουν σίγουρα οι εφαρμογές που ανέφερα, αλλά μπορεί να περιλαμβάνεται και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή έχεις βάλει. Επομένως, ξεκίνα πάγωνε μία μία εφαρμογή και δες αν κατά τη φόρτιση συνεχίζει, μέχρι να βρεις ποια έχει το bloat Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 πάντως το CM locker, το χρησιμοποιώ στο κλείδωμα της οθόνης και είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teampx Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παιδες μολις αγορασα το leagoo alfa1, ευχαριστημενος σιγουρα, εκτος ενος προβληματος. Oταν ανοιγω την χρηση δεδομενων για να μπω ιντερνετ μου βγαινει ενα μηνυμα λαθους οτι σταματησε να λειτουργει το com.android.phone, μεχρι να το ξανακλεισω. Ειδα κατι πιθανες λυσεις με διαγραφη της cache απο διαφορες λειτουργιες ακομη κ απο ολες ειτε της επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων, ειτε την απενεργοποιηση της αυτοματης ωρας αλλα δεν δουλεψε τιποτα. Μπορει να φταιει κ η συγεκριμενη rom που εχει (android 5.1) αλλα δεν βρησκω καποια αλλη για να βαλω. Κανεις καποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 giannis12a από το cleanmaster πρέπει να είναι και στο βγάζει όταν το βάζεις για φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 πάντως το CM locker, το χρησιμοποιώ στο κλείδωμα της οθόνης και είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Βαριές και κακογραμμένες εφαρμογές. Μου φέρνουν συσκευές στο μαγαζί γιατί «κολλάνε», μόλις πετάω antivirus, cleanmaster, cm locker ή εφαρμογές «διαχείρισης μνήμης» κλπ, τα κινητά ξαφνικά πάνε σφαίρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ξέρει κανείς πως δουλεύει το locker; Το πατάω αλλά τίποτα. http://s32.postimg.org/eyq2qakud/Pics_Art_05_21_03_03_14.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Γεια χαρά!! Λοιπόν αναζητώ κάποιο προγραμματάκι το οποίο όταν σε ένα χώρο υπάρχουν διαθέσιμα δύο δίκτυα ΜΕ ΤΟ ΊΔΙΟ SSID (με το ίδιο όνομα δηλαδή) και το ίδιο security, να διαλέγει αυτό με το ισχυρότερο σήμα, χωρίς να περιμένει το κινητό να μηδενιστεί το σήμα στο ένα από τα δύο για να γυρίσει στο άλλο. Μιλάω για android 5.1.1 ή και για 6.0.1. Σε παλιότερες εκδόσεις υπήρχε στις προχωρημένες ρυθμίσεις για WiFi η επιλογή για αποφυγή κακών συνδέσεων WiFi που αν την ενεργοποιούσες, όταν έβλεπε ότι η ροή των δεδομένων που έφτανε στο κινητό δεν ήταν ικανοποίητική, σε γυρίζε σε άλλο WiFi ή σε mobile data χωρίς απαραίτητα να έχει μηδενιστεί το σήμα του WiFi. Το SWIFI κάνει αυτό που θέλω, αλλά λειτουργεί μόνο με WiFi δίκτυα με διαφορετικά ονόματα. Εναλλακτικά αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω το threshold στο σήμα του WiFi που συνδέεται ή αποσυνδέεται στο android 5 - 6, ευπρόσδεκτο. Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Βαριές και κακογραμμένες εφαρμογές. Μου φέρνουν συσκευές στο μαγαζί γιατί «κολλάνε», μόλις πετάω antivirus, cleanmaster, cm locker ή εφαρμογές «διαχείρισης μνήμης» κλπ, τα κινητά ξαφνικά πάνε σφαίρα Το μόνο που αξίζει από την Cheetah Mobile είναι το QuickPic, το οποίο ήταν πολύ καλύτερο πριν το πάρει η συγκεκριμένη εταιρία. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Γεια χαρά!! Λοιπόν αναζητώ κάποιο προγραμματάκι το οποίο όταν σε ένα χώρο υπάρχουν διαθέσιμα δύο δίκτυα ΜΕ ΤΟ ΊΔΙΟ SSID (με το ίδιο όνομα δηλαδή) και το ίδιο security, να διαλέγει αυτό με το ισχυρότερο σήμα, χωρίς να περιμένει το κινητό να μηδενιστεί το σήμα στο ένα από τα δύο για να γυρίσει στο άλλο. Μιλάω για android 5.1.1 ή και για 6.0.1. Σε παλιότερες εκδόσεις υπήρχε στις προχωρημένες ρυθμίσεις για WiFi η επιλογή για αποφυγή κακών συνδέσεων WiFi που αν την ενεργοποιούσες, όταν έβλεπε ότι η ροή των δεδομένων που έφτανε στο κινητό δεν ήταν ικανοποίητική, σε γυρίζε σε άλλο WiFi ή σε mobile data χωρίς απαραίτητα να έχει μηδενιστεί το σήμα του WiFi. Το SWIFI κάνει αυτό που θέλω, αλλά λειτουργεί μόνο με WiFi δίκτυα με διαφορετικά ονόματα. Εναλλακτικά αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω το threshold στο σήμα του WiFi που συνδέεται ή αποσυνδέεται στο android 5 - 6, ευπρόσδεκτο. Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε αυτοματα να το κανει λιγο δυσκολο. Εγω γιαυτη τη δουλεια εχω το inssider αλλα υπαρχουν και καποια που ειναι δωρεαν οπως το wifi analyser. Την δουλεια που θελεις την κανει το wi-fly και ειναι δωρεαν. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 22, 2016 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abenessgr Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχω ένα TvBox με android και θέλω να το βάλω σε μια οθόνη σε ένα ξαδερφάκι που έχει ψιλικατζίδικο, να τρέχει ένα βιντεάκι τύπου διαφημιστικού για τα προϊόντα του. Το θέμα είναι ότι ο ξάδερφος δεν έχει ιδέα από τεχνολογία, και επειδή θα ήθελα να μπορώ να του αλλάζω αυτό το βιντεάκι από μακριά, για να μην τρέχω, αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει π.χ. ένα βίντεο από το Youtube και όποτε του αλλάζω το βιντεάκι να το φορτώνει αυτόματα. Ξέρουμε κάποιο; Προσπάθησα να το κάνω κανονικά μέσω του Youtube δηλαδή έχει επιλογή το Youtube που επαναλαμβάνει συνέχεια το βίντεο που τρέχει αλλά κολλάει! Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Διαφημίζει η Πειραιώς ότι το winbank δουλεύει και με δακτυλικο αποτύπωμα. Θα είναι σε μελλοντική αναβάθμιση ή ισχύει και τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Διαφημίζει η Πειραιώς ότι το winbank δουλεύει και με δακτυλικο αποτύπωμα. Θα είναι σε μελλοντική αναβάθμιση ή ισχύει και τώρα? Ισχύει κανονικά αρκεί να έχεις marshmallow και να το υποστηρίζει η συσκευή σου. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ισχύει κανονικά αρκεί να έχεις marshmallow και να το υποστηρίζει η συσκευή σου. Έχει δακτυλικο αποτύπωμα αλλά είναι με lollipop ακόμα, κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Τι είναι το wipe data και το factory reset και πώς γίνεται; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Τι είναι το wipe data και το factory reset και πώς γίνεται; Πατώντας με το τηλέφωνο απενεργοποιημενο, τα πλήκτρα volume up & power button, μπαίνεις σε ένα μενού που μπορείς να κάνεις αυτό που λες (wipe data/factory reset). Ουσιαστικά είναι μια επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Στα WP/WM (που έχω παράλληλα), υπάρχει, εδώ και χρόνια, η δυνατότητα να "καρφιτσώνω στην αρχική" URLs. Στο Android smartphone μου (με τον stock browser της 5.1 aosp), δε μπορώ να το κάνω. Γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο; Root, Xposed κλπ., δεν τα συζητάω καν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπερα παιδια,πειτε καμια καλη εφαρμογη για καθαρισμο cache,αχρηστα αρχεια κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπερα παιδια,πειτε καμια καλη εφαρμογη για καθαρισμο cache,αχρηστα αρχεια κτλ https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Στα WP/WM (που έχω παράλληλα), υπάρχει, εδώ και χρόνια, η δυνατότητα να "καρφιτσώνω στην αρχική" URLs. Στο Android smartphone μου (με τον stock browser της 5.1 aosp), δε μπορώ να το κάνω. Γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο; Root, Xposed κλπ., δεν τα συζητάω καν. Φίλε μου νομίζω με τον stock, μπορείς να βάλεις μόνο τις δίκες του αποθηκευμένες σελίδες BBC, CNN, YAHOO NEWS κλπ, απ' τα widget. Εκτός κι αν γίνεται να αποθηκεύεις ως αγαπημένη κάποια σελίδα, και μετά πηγαίνοντας στα widget σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις σελιδοδείκτη από αυτούς που έχεις αποθηκεύσει. Με τον chrome και το firefox είναι απλά τα πράγματα. Στον chrome πας τρεις τελίτσες και ''προσθήκη στην αρχική οθόνη'' Με τον Mozila, τρεις τελίτσες/page/add to home screen Edited May 23, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Στα WP/WM (που έχω παράλληλα), υπάρχει, εδώ και χρόνια, η δυνατότητα να "καρφιτσώνω στην αρχική" URLs. Στο Android smartphone μου (με τον stock browser της 5.1 aosp), δε μπορώ να το κάνω. Γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο; Με κάποιον άλλο browser θα γίνεται σίγουρα... Ρώτα εδώ Όσο γι΄αυτό... Root, Xposed κλπ., δεν τα συζητάω καν. 1)Root is freedom ;) 2)No root no phone :D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πατώντας με το τηλέφωνο απενεργοποιημενο, τα πλήκτρα volume up & power button, μπαίνεις σε ένα μενού που μπορείς να κάνεις αυτό που λες (wipe data/factory reset). Ουσιαστικά είναι μια επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση! Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχει επιλογή επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Δεν είναι το ίδιο; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχει επιλογή επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Δεν είναι το ίδιο; Ειν το ίδιο, αλλά ανάλογα τη χρηση που θες να κάνεις. Αν το κάνεις απ το μενού του τηλεφώνου, μετά το wipe, θα ξαναμπουτάρει κατευθείαν στο σύστημα, επομένως αν θες να περάσεις κάποια custom rom, αυτό δεν το θες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ειν το ίδιο, αλλά ανάλογα τη χρηση που θες να κάνεις. Αν το κάνεις απ το μενού του τηλεφώνου, μετά το wipe, θα ξαναμπουτάρει κατευθείαν στο σύστημα, επομένως αν θες να περάσεις κάποια custom rom, αυτό δεν το θες Θέλω να κάνω αναβάθμιση από lollipop σε marshmallow και εχω διαβάσει ότι είναι καλό να κάνεις μια επαναφορά πριν. Είμαι καλυμμένος δηλαδή αν κάνω την επαναφορά από το μενού; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts