Guest Dimi_Arap Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μπορώ να κάνω ροοτ χωρίς να το συνδέσω στο pc? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μπορώ να κάνω ροοτ χωρίς να το συνδέσω στο pc? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρωτά στο θέμα της συσκευής σού. Δεν γίνετε με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις συσκευές. Αλλά το ποιό πιθανό είναι να χρειάζεται pc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ρε παιδιά ανοίγω το messenger μιλάω μια χαρά...βγαίνω και όταν πάω να ξανά μπω μου λέει συνέχεια φόρτωση επαφών και δεν ανοίγουν ποτέ...Πρέπει να κλείσω την καρτέλα για ανοίξει....υπάρχει κάποιο πρόβλημα? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160414/02ff66c38e5758f4ad92d7734325dcb8.jpg Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Ρε παιδιά ανοίγω το messenger μιλάω μια χαρά...βγαίνω και όταν πάω να ξανά μπω μου λέει συνέχεια φόρτωση επαφών και δεν ανοίγουν ποτέ...Πρέπει να κλείσω την καρτέλα για ανοίξει....υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα και είναι οκ. Δεν του κάνεις ένα σβήσιμο και εγκατάσταση εκ νέου; Ρώτα κι εδώ όμως για πιο σωστά Edited April 14, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κοίτα το κινητό έχει που το πήρα μια εβδομάδα...και από τότε που έβαλα το messenger μου κάνει αυτό το πράγμα...έκανα και Hard reset και πάλι το ίδιο. ..παίζει να φταίει το κινητό? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Κοίτα το κινητό έχει που το πήρα μια εβδομάδα...και από τότε που έβαλα το messenger μου κάνει αυτό το πράγμα...έκανα και Hard reset και πάλι το ίδιο. ..παίζει να φταίει το κινητό? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί να φταίει το κινητό αν μια συγκεκριμένη εφαρμογή κολλάει; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Κοίτα το κινητό έχει που το πήρα μια εβδομάδα...και από τότε που έβαλα το messenger μου κάνει αυτό το πράγμα...έκανα και Hard reset και πάλι το ίδιο. ..παίζει να φταίει το κινητό? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φταίει το κινητό. Το χάλασαν πολύ το messenger στα τελευταία updates. Δες και τα σχόλια των χρηστών κάτω από την εφαρμογή!!!! Εγώ Έχω μείνει 2 εκδόσεις πίσω. Δεν ενημερώνω αν δεν δω καλά σχόλια από κάτω..... Μην κάνεις Hard reset στο κινητό κάθε φορά που θα έχει πρόβλημα μια εφαρμογή... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 15, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πως μπορώ να βρω τους κωδικούς από τα αποθηκευμένα wi fi του κινητού μου; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πως μπορώ να βρω τους κωδικούς από τα αποθηκευμένα wi fi του κινητού μου; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Root+xposed+wifikeyview Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πως μπορώ να βρω τους κωδικούς από τα αποθηκευμένα wi fi του κινητού μου; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Wifi key finder (root) (προγραμματιστής: Ge Cheng) απο το Play ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Χωρίς ροοτ μπορώ να δώσω περισσότερη ένταση στα ακουστικά του κινητού? Κάτι σαν ενισχυτής? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Δεν φταίει το κινητό. Το χάλασαν πολύ το messenger στα τελευταία updates. Δες και τα σχόλια των χρηστών κάτω από την εφαρμογή!!!! Εγώ Έχω μείνει 2 εκδόσεις πίσω. Δεν ενημερώνω αν δεν δω καλά σχόλια από κάτω..... Μην κάνεις Hard reset στο κινητό κάθε φορά που θα έχει πρόβλημα μια εφαρμογή... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Μπορώ να το επαναφέρω σε ποιο παλιά έκδοση? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 http://www.androidapksfree.com/apk/facebook-messenger-apk-latest-version-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω κάποια εφαρμογή που να χρησιμοποιώ για να στέλνω φθηνά SMS (σε ελληνικά δίκτυα). Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούσα το HOLA SMS αλλά δε μου πολυάρεσε, είχε αρκετά κολλήματα και κάποια antivirus την αναγνώριζαν ως "ύποπτη"... Καμιά εναλλακτική υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Wifi key finder (root) (προγραμματιστής: Ge Cheng) απο το Play ;) Λοιπόν δοκίμασα και αυτό και το recovery και μου βγάζει τους κωδικούς, ότι να ναι. Καμία σχέση με τους κωδικούς, τι γίνεται; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Λοιπόν δοκίμασα και αυτό και το recovery και μου βγάζει τους κωδικούς, ότι να ναι. Καμία σχέση με τους κωδικούς, τι γίνεται; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nrsoftbd.wifipassword Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Λοιπόν δοκίμασα και αυτό και το recovery και μου βγάζει τους κωδικούς, ότι να ναι. Καμία σχέση με τους κωδικούς, τι γίνεται; Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roamingsoft.manager Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Τίποτα και με κανένα, έτσι τα δείχνει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/857627ee81cee7a233014cc9684edae0.jpg Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Τίποτα και με κανένα, έτσι τα δείχνει Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με έναν εξερευνητή αρχείων (ES explorer, Root explorer κτλ.) πήγαινε στο ριζικό φακελο στη διαδρομή data > misc > wifi και βρες το αρχείο wpa_supplicant.conf*η wep_supplicant.conf. Άνοιξε το με τον επεξεργαστή κειμένου και δες αν στα βγάζει σωστά εκεί. Αν όχι τότε έχεις άλλο θέμα και δεν είναι θέμα εφαρμογών. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/ea30339f0a1a8dfbf781cb974837b4e0.jpg Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! Edited April 16, 2016 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχω το Samsung galaxy S4 i9505 και θέλω να μαθω αν στο πολλαπλά παράθυρα μπορώ να τρεξω οποία εφαρμογή θέλω εγώ ή μόνο τις συγκεκριμένες που έχει σαν προεπιλογή; Και αν μπορώ να τρέξω οποία εφαρμογή θέλω πως ακριβώς το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχω το Samsung galaxy S4 i9505 και θέλω να μαθω αν στο πολλαπλά παράθυρα μπορώ να τρεξω οποία εφαρμογή θέλω εγώ ή μόνο τις συγκεκριμένες που έχει σαν προεπιλογή; Και αν μπορώ να τρέξω οποία εφαρμογή θέλω πως ακριβώς το κάνω; χρειάζεται root για όλες τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχω το Samsung galaxy S4 i9505 και θέλω να μαθω αν στο πολλαπλά παράθυρα μπορώ να τρεξω οποία εφαρμογή θέλω εγώ ή μόνο τις συγκεκριμένες που έχει σαν προεπιλογή; Και αν μπορώ να τρέξω οποία εφαρμογή θέλω πως ακριβώς το κάνω; Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που υποστηρίζουν τη λειτουργία των πολλαπλών παραθύρων και ολοένα γίνονται και περισσότερες. Σε όσες δεν υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία έχεις δύο επιλογές, είτε να κάνεις ρουτ τη συσκευή και να τις τρέξεις με την κατάλληλη εφαρμογή, είτε να"πειράξεις" όποιες εφαρμογές θέλεις μόνος σου (χρειάζεται βέβαια να έχεις κάποιες γνώσεις για decompile -recombile), αλλά να ξέρεις ότι δε θα παίρνεις updates γι αυτές από το playstore. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Οποτε ειναι δωρον-αδωρον η ολη λειτουργια πολλων παραθυρων για το ευρυ κοινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Με έναν εξερευνητή αρχείων (ES explorer, Root explorer κτλ.) πήγαινε στο ριζικό φακελο στη διαδρομή data > misc > wifi και βρες το αρχείο wpa_supplicant.conf*η wep_supplicant.conf. Άνοιξε το με τον επεξεργαστή κειμένου και δες αν στα βγάζει σωστά εκεί. Αν όχι τότε έχεις άλλο θέμα και δεν είναι θέμα εφαρμογών. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/ea30339f0a1a8dfbf781cb974837b4e0.jpg Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! Μου τα δείχνει μόνο ως QR code :mad: Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Οποτε ειναι δωρον-αδωρον η ολη λειτουργια πολλων παραθυρων για το ευρυ κοινο. Και στα Meizu γίνεται εύκολα με root+Xposed+ flyme tools. Οπότε είναι θέμα εταιρείας στην τελική. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts