lek88 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) α, οκ, τωρα καταλαβα τι λες, καπου ειχε ρωτησει και η lek88 προς το τελος της προηγουμενης εβδομαδας σε καποιο θεμα, αλλα δεν βρισκω την ερωτηση της, και απ οτι θυμαμαι πηρε καποια/καποιες απαντησεις, αλλα δεν ξερω αν "καλυφθηκε" Λες για την εφαρμογή που είχα ρωτήσει αν υπάρχει κάποια που να δείχνει την ζωή της μπαταρίας κ αν έχουν "πεσει" οι επιδόσεις της? Δεν μου φορτιζε το κινητό γι αυτό είχα ρωτήσει για να δω αν χάλασε η μπαταρία και δεν τραβάει ρεύμα για κάποιο λόγο. Νομίζω αυτό λες. Ούτε κ εγώ θυμάμαι που είχα στείλει την ερωτηση :D Edited April 4, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δεν μου φορτιζε το κινητό γι αυτό είχα ρωτήσει για να δω αν χάλασε η μπαταρία Tην άλλαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Λες για την εφαρμογή που είχα ρωτήσει αν υπάρχει κάποια που να δείχνει την ζωή της μπαταρίας κ αν έχουν "πεσει" οι επιδόσεις της? Δεν μου φορτιζε το κινητό γι αυτό είχα ρωτήσει για να δω αν χάλασε η μπαταρία και δεν τραβάει ρεύμα για κάποιο λόγο. Νομίζω αυτό λες. Ούτε κ εγώ θυμάμαι που είχα στείλει την ερωτηση :D ναι γι αυτη λεω, πηγα να δω στα μηνυματα σου, αλλα δεν βρηκα τροπο να τα δω, μαλλον καποιο privacy setting εχεις ενεργοποιησει ωστε να μην τα βλεπουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μιά χαρά φαίνονται όλα...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 αντε καλα, το ρημαδι το adblock κατι εκοβε.... anyway, το βρηκα, καπου εδω γυρω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6639307#post6639307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ναι γι αυτη λεω, πηγα να δω στα μηνυματα σου, αλλα δεν βρηκα τροπο να τα δω, μαλλον καποιο privacy setting εχεις ενεργοποιησει ωστε να μην τα βλεπουμε :D Όχι δεν έχω τίποτα!!!! Δεν ξέρω γιατί δεν την βρήκες.... Tην άλλαξες? Την μπαταρία όχι (είναι και 3 μηνών κινητο)! Τελικά άλλαξα φορτιστή και λύθηκε το πρόβλημα! Κράτησα το κανονικο καλώδιο του κινητού μου και έβαλα τον φορτιστη του ipad!! Ήθελα να δω γιατί κάνει 5 ώρες να φορτισει με τον δικο του και γιατί φτάνει μέχρι ένα ποσοστό (77% νομιζω) και σταματάει εντελός. Προς το παρόν φαίνεται να λύθηκε.... Εφαρμογή τέτοια που ήθελα δεν βρήκα. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αντε καλα, το ρημαδι το adblock κατι εκοβε.... anyway, το βρηκα, καπου εδω γυρω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6639307#post6639307 Μέχρι και το adblock με κόβει. Με περνάει για διαφήμιση χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Παιδιά ξέρετε εφαρμογές με Root που να κάνουν "πραγματικά" πιο γρήγορη την συσκευή; ΜΟΝΟ με Root όμως. Έχω ένα S4 mini 4.2.2 Βάλε την εφαρμογή kernel auditor από το play store, έχει αρκετά tweaks που θα βελτιώσουν τη συσκευή. Παίξε πχ με το min cup value, με governors, βάλε aggressive min free values, άλλαξε το entropy value κλπ. Βέβαια αύξηση του performance σημαίνει και μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Υπάρχουν και κάποια modules στο xda που μπορείς να φλασαρεις και θα στο κάνουν πραγματικά γρήγορο όπως το L speed, το Nitro, το pure performance x, κλπ. Όρεξη και χρόνο να έχεις να πειραματιστείς. Edited April 4, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Βάλε την εφαρμογή kernel auditor από το play store, έχει αρκετά tweaks που θα βελτιώσουν τη συσκευή. Παίξε πχ με το min cup value, με governors, βάλε aggressive min free values, άλλαξε το entropy value κλπ. Βέβαια αύξηση του performance σημαίνει και μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Υπάρχουν και κάποια modules στο xda που μπορείς να φλασαρεις και θα στο κάνουν πραγματικά γρήγορο όπως το L speed, το Nitro, το pure performance x, κλπ. Όρεξη και χρόνο να έχεις να πειραματιστείς. Το kernel auditor χρειάζεται custom kernel για να δουλέψει ... + τα άλλα που προτείνεις χρειάζονται custom recovery .. Edited April 4, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χμ... Στο gmail, πού είναι η επιλογή, για να κλειδώνουμε, διαγράφουμε τη συσκευή μας, αν τη χάσουμε ή την κλέψουν; Να καταχωρήσω τη συσκευή μου θέλω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Το kernel auditor χρειάζεται custom kernel για να δουλέψει ... + τα άλλα που προτείνεις χρειάζονται custom recovery .. Όχι απαραίτητα, δουλεύει και σε στοκ kernel, δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει, αν δουλεύει θα τον βολέψει. Εν πάσει περιπτώσει υπάρχουν εφαρμογές αρκετές να δοκιμάσει και να παίξει με overclocking, governors, memory management, kernel tweaks κλπ όπως no frills cup, trickster mod, kernel toolkit κλπ, κάποια θα δουλεύει. Τα modules όπως σωστά αναφερεις χρειάζονται custom recovery εκτός νομιζω από το L speed. Edited April 4, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δεν έκανα καλά την ερώτηση, αυτές οι απλές δουλεύουν μιά χαρά, εννοώ τις "άλλες" οι οποίες δήθεν δείχνουν την φόρτιση, κρατούν στατιστικά κλπ Καμμία από αυτές, pro ή όχι δεν αναγνωρίζει εάν η μπαταρία είναι li-ion ή polymer. Δεν φταίνε οι εφαρμογές. Αν το κινητό δεν στέλνει σωστές πληροφορίες γιατί δεν είναι γνωστό ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον για υποστήριξη, δεν θα λειτουργεί καμιά εφαρμογή. Χμ... Στο gmail, πού είναι η επιλογή, για να κλειδώνουμε, διαγράφουμε τη συσκευή μας, αν τη χάσουμε ή την κλέψουν; Να καταχωρήσω τη συσκευή μου θέλω. Το gmail είναι για email. Κάτι έχεις μπερδέψει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δεν φταίνε οι εφαρμογές. Αν το κινητό δεν στέλνει σωστές πληροφορίες γιατί δεν είναι γνωστό ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον για υποστήριξη, δεν θα λειτουργεί καμιά εφαρμογή. Το gmail είναι για email. Κάτι έχεις μπερδέψει. Περίμενε. Με το gmail, δεν έχω κατά κάποιο τρόπο προφίλ, για όλες τις υπηρεσίες της Google; Το αντίστοιχο (με Outlook) έχω κάνει και μια συσκευή, με WM που έχω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χμ... Στο gmail, πού είναι η επιλογή, για να κλειδώνουμε, διαγράφουμε τη συσκευή μας, αν τη χάσουμε ή την κλέψουν; Να καταχωρήσω τη συσκευή μου θέλω. Φαντάζομαι ζητάς το android device manager... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Το gmail είναι για email. Κάτι έχεις μπερδέψει. Νομίζω πως εννοεί το Android Device Manager, αν κατάλαβα καλά. Edit: Δεν είχα κάνει refresh και δεν είδα την απάντησή σου Villis. Edited April 5, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο αντροιντ για profiles; Για παράδειγμα, θέλω να έχω 2 profiles τα οποία να αλλάζω on the fly. Μ ενδιαφέρει με την επιλογή κάθε profile, να ρυθμίζεται αυτόματα π.χ. ένταση του ηχου, φωτεινότητα, 3g, data, κτλ. ουτως ώστε να μην τα κάνω χειροκίνητα κάθε φορά. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, και να έγραψα στο σωστό thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο αντροιντ για profiles; Για παράδειγμα, θέλω να έχω 2 profiles τα οποία να αλλάζω on the fly. Μ ενδιαφέρει με την επιλογή κάθε profile, να ρυθμίζεται αυτόματα π.χ. ένταση του ηχου, φωτεινότητα, 3g, data, κτλ. ουτως ώστε να μην τα κάνω χειροκίνητα κάθε φορά. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, και να έγραψα στο σωστό thread. Υπάρχουν πάρα πολλές νομίζω και αν ψάξεις για "profile" στο Play θα βγάλει μπόλικες. Παλιά είχα την https://goo.gl/SG7PAV και ήταν τόσο παραμετροποιήσιμη που αλλάζοντας κινητό βαρέθηκα να την βάλω και να ρυθμίσω τα profiles... :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Φαντάζομαι ζητάς το android device manager... Thanks! Αυτό είναι. Με βοήθησες και το βρήκα και στο Play Store. Η απορία μου είναι. Πρέπει να κατεβάσω το συγκεκριμένο app; Δεν είναι built-in στο λειτουργικό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Δεν φταίνε οι εφαρμογές. Αν το κινητό δεν στέλνει σωστές πληροφορίες γιατί δεν είναι γνωστό ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον για υποστήριξη, δεν θα λειτουργεί καμιά εφαρμογή. Πουθενά δεν αναφέρουν ότι είναι γιά ορισμένες συσκευές, άλλωστε δεν πιστεύω ότι τα τηλέφωνα δίνουν πληροφορίες, μάλλον οι εφαρμογές πρέπει να τις βρήσκουν. Επίσης, το λέω επειδή δεν νομίζω ότι τα samsung ή τα sony είναι "άγνωστα" όπως λες ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Thanks! Αυτό είναι. Με βοήθησες και το βρήκα και στο Play Store. Η απορία μου είναι. Πρέπει να κατεβάσω το συγκεκριμένο app; Δεν είναι built-in στο λειτουργικό; Μπορείς κι από εδώ χωρίς να κατεβάσεις τίποτα https://www.google.com/android/devicemanager Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Στο 8αρι ταμπλετακι μου ΜΕ 4.4.2 1γκιγκα 3g εχασα τη μαμισια εφαρμογή CONTACTS & MESSAGING . εκανα όλα τα ρησετ που ξερω αλλα τιποτα. Εβαλα εφαρμογεα από στορ αλλα δεν συγχρονιζουν με google account. Το κουφο είναι ότι στο VIBER βλεπει τις επαφες μου και τις συγχρονιζει καθωσ αυτή εινα 2ουσα συσκευή οποτε μαλλον περνει ενημερωση από την κυρια μεσω VIBER. Aναρρωτιεμαι αν φταιει που δεν του εχω καρτα 3g και αυτόματα δεν βγαζει τις εφαρμογες αυτές θεωρώντας το περιττο (που πας ρε Καραμητρο, σα να λεει) Εχετε καμμια ιδεα τι να το κανω για να ξαναβρει τις μαμα ΑΡΚς στο MESSAGING & CONTACTS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Υπάρχουν πάρα πολλές νομίζω και αν ψάξεις για "profile" στο Play θα βγάλει μπόλικες. Παλιά είχα την https://goo.gl/SG7PAV και ήταν τόσο παραμετροποιήσιμη που αλλάζοντας κινητό βαρέθηκα να την βάλω και να ρυθμίσω τα profiles... :O Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Πουθενά δεν αναφέρουν ότι είναι γιά ορισμένες συσκευές, άλλωστε δεν πιστεύω ότι τα τηλέφωνα δίνουν πληροφορίες, μάλλον οι εφαρμογές πρέπει να τις βρήσκουν. Επίσης, το λέω επειδή δεν νομίζω ότι τα samsung ή τα sony είναι "άγνωστα" όπως λες ... :) Κάνεις λάθος. Το πιο χαρακτηριστικό είναι με τις πληροφορίες που βγάζει ένα απο τα πιο γνωστά applications για ανάλυση χρήσης της μπαταρίας, το Battery monitor widget. Σε πολλά κινέζικα κινητά έβγαζε ότι ναναι στοιχεία για την χωρητικότητα της μπαταρίας τους. Η εφαρμογή δεν μπορεί να βρει τις πληροφορίες, αν ο κάθε κινέζος τις κρατάει σε άλλα αρχεία από τα στάνταρ. Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο αντροιντ για profiles; Για παράδειγμα, θέλω να έχω 2 profiles τα οποία να αλλάζω on the fly. Μ ενδιαφέρει με την επιλογή κάθε profile, να ρυθμίζεται αυτόματα π.χ. ένταση του ηχου, φωτεινότητα, 3g, data, κτλ. ουτως ώστε να μην τα κάνω χειροκίνητα κάθε φορά. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, και να έγραψα στο σωστό thread. Δες το Automateit . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 έχω ενεργοποιήσει την επιλογή της google στο μενού του κινητού για back up /restore των εφαρμογών . τώρα έχω 5.1.1 lollipop όταν έρθει η αναβάθμιση σε marshmallow πειράζει να κάνει το restore;ρωτάω επειδή είναι άλλη έκδοση android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μέχρι και το adblock με κόβει. Με περνάει για διαφήμιση χαχαχαχαχα [offtopic] ublock's Fanboy’s Annoyance List sucks [/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Δεν είναι η πρώτη φορα που αντιμετωπίζω προβλήματα συγχρονισμού με αρχεία video και θα ηθελα να ρωτήσω εάν είναι γενικο προβλημα η υπαρχει κατι που μου ξεφεύγει. Να σημειώσω πως με αλλου τυπου αρχεία όπως φωτογραφίες zip files η αρχεία office δεν εχω αντιμετωπίσει ποτε προβλημα . Επισης δεν εχω πρόβλημα να ανεβασω στο drive βιντεακια που δεν ξεπερνουν σε μεγεθος τα 500mb. Το πρόβλημα είναι όταν θελω να ανεβασω video με όγκο 2 η 3 gb αφου μετα από αρκετη ωρα η διαδικασία στάματά και μια καρτελα εμφανίζεται να με ενημερώνει πως δεν είναι δυνατός ο συγχρονισμός του αρχείου . Σε τι οφείλεται αυτό; Υπαρχει κάποιος περιορισμός; Να πω επισης πως πρόκειται για αρχεια Mp4 home video και ο διαθέσιμος όγκος μου εχω ελεύθερο στον drive είναι πανω από 80 gb Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts