bill33 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εχει αγορασει κανεις το google cardboard? Αν ναι μπορει να μου πει ενα μερος να το αγορασω κι εγω αλλα οχι στη τιμη των 20 δολαριων? π.χ. ebay? Μπορει να μου πει απο που μπορω να αγορασω το επισημο προιον μαζι με το εξαρτημα για να μενει στο κεφαλι χωρις να χρειαζεται να το κρατας? Αξιζει να το αγορασω ή οχι? Γιατί δεν το φτιάχνεις μόνος σου; Αν αξίζει ή όχι εσύ το ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εχει αγορασει κανεις το google cardboard? Αν ναι μπορει να μου πει ενα μερος να το αγορασω κι εγω αλλα οχι στη τιμη των 20 δολαριων? π.χ. ebay? Μπορει να μου πει απο που μπορω να αγορασω το επισημο προιον μαζι με το εξαρτημα για να μενει στο κεφαλι χωρις να χρειαζεται να το κρατας? Αξιζει να το αγορασω ή οχι? Έχω παραγγείλει το cardboard από το tinydeal (http://www.tinydeal.com/diy-google-cardboard-vr-3d-glasses-for-iphone-samsung-cellphone-p-135220.html) και το περιμένω. Για €2,60 προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει έστω και για τη δοκιμή. Πρέπει να το κρατάς βέβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Βρηκα αυτο που εχει και το εξαρτημα για να μενει στο κεφαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) καλησπέρα, πέρασα σήμερα το adblock plus (δεν είμαι ροοτ) και έκανα την ρύθμιση με τον proxy. ενώ δούλεψε με επιτυχία και είδα αποτελέσματα σε sites που είχα σταμπάρει διαφημίσεις, σε ορισμένες σελίδες ή υποσελίδες των forum μου πετάει error o chrome με μήνυμα "This webpage has a redirect loop. error too many connections. Είμαι σίγουρος ότι φταίει το adblock διότι μόλις σβήνω τις ρυθμίσεις για το proxy παίζουν κανονικά οι σελίδες. Υπάρχει κάποια λύση? Edited April 20, 2015 by p_under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 καλησπέρα, πέρασα σήμερα το adblock plus (δεν είμαι ροοτ) και έκανα την ρύθμιση με τον proxy. ενώ δούλεψε με επιτυχία και είδα αποτελέσματα σε sites που είχα σταμπάρει διαφημίσεις, σε ορισμένες σελίδες ή υποσελίδες των forum μου πετάει error o chrome με μήνυμα "This webpage has a redirect loop. error too many connections. Είμαι σίγουρος ότι φταίει το adblock διότι μόλις σβήνω τις ρυθμίσεις για το proxy παίζουν κανονικά οι σελίδες. Υπάρχει κάποια λύση? Μπορεις να βαλεις το adguard ή εναλλακτικα firefox με καποιο απο τα πολλα adblockers ή τον ghostery browser που τα κοβει ολα και ειναι και ελαφρυς. Υπαρχει και το Lostnet no root firewall που ειναι firewall και adblocker μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μπορεις να βαλεις το adguard ή εναλλακτικα firefox με καποιο απο τα πολλα adblockers ή τον ghostery browser που τα κοβει ολα και ειναι και ελαφρυς. Υπαρχει και το Lostnet no root firewall που ειναι firewall και adblocker μαζι. δοκιμάζω το abguard ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 καλησπέρα, πέρασα σήμερα το adblock plus (δεν είμαι ροοτ) και έκανα την ρύθμιση με τον proxy. ενώ δούλεψε με επιτυχία και είδα αποτελέσματα σε sites που είχα σταμπάρει διαφημίσεις, σε ορισμένες σελίδες ή υποσελίδες των forum μου πετάει error o chrome με μήνυμα "This webpage has a redirect loop. error too many connections. Είμαι σίγουρος ότι φταίει το adblock διότι μόλις σβήνω τις ρυθμίσεις για το proxy παίζουν κανονικά οι σελίδες. Υπάρχει κάποια λύση? Για το ίδιο λόγο το έβγαλα και εγώ το ADBlock. Redirect Loop αλλά σε Opera... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 μέχρι στιγμής δείχνει οκ το abguard, παίζουν και οι συγκεκριμένες σελίδες που χτύπαγαν με το adblock plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Η εφαρμογη του facebook ειναι για μενα πολυ βαρια και δεν εχει κανενα νοημα η υπαρξη της αφου μπορεις να μπαινεις απο το browser. Με uc browser εχεις και ειδοποιησεις με μια ρυθμιση. Το messenger απο την αλλη εχει δωρεαν κλησεις κτλ που εχει νοημα υπαρξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Μπορεις να βαλεις το adguard ή εναλλακτικα firefox με καποιο απο τα πολλα adblockers ή τον ghostery browser που τα κοβει ολα και ειναι και ελαφρυς. Υπαρχει και το Lostnet no root firewall που ειναι firewall και adblocker μαζι. Το adguard δεν μπορεις να το βρεις στο google play και το lostnet no root firewall κατα ποσο ειναι καλο σε browsers οπως ο chrome, opera κ.τ.λ. Οσο για το lostnet no root firewall το εγκατεστησα για να το δοκιμασω και σε μερικες σελιδες που δοκιμασα δεν μπλοκαρε και πολλες διαφημίσεις. Το Adguard που δοκιμασα παλι ειδα οτι κανει δουλεια και ειναι τρομερα ευκολο στη χρηση. Ολα αυτου του ειδους τα προγραμματα που μπλοκαρουν διαφημίσεις σελιδων με οποιονδήποτε browser και να εισαι δουλευουν μεσω vpn ετσι. Edited April 21, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα σε όλους. Εγκατέστησα τον Nova σε Note 4 και από εκείνη τη στιγμή σταμάτησαν να εμφανίζονται οι ταμπέλες ειδοποιήσεων πάνω στα εικονίδια. Έρχεται δλδ μήνυμα πχ και το βλέπω στη μπάρα ειδοποιήσεων επάνω, δεν έχει το κόκκινο το ταμπελάκι πάνω στο εικονίδιο των μηνυμάτων. Βοήθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα σε όλους. Εγκατέστησα τον Nova σε Note 4 και από εκείνη τη στιγμή σταμάτησαν να εμφανίζονται οι ταμπέλες ειδοποιήσεων πάνω στα εικονίδια. Έρχεται δλδ μήνυμα πχ και το βλέπω στη μπάρα ειδοποιήσεων επάνω, δεν έχει το κόκκινο το ταμπελάκι πάνω στο εικονίδιο των μηνυμάτων. Βοήθεια κανείς? Πρέπει να κατεβάσεις και το Tesla unread plugin από το playstore και από εκεί να κάνεις τις ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις που θέλεις. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το βρήκα σ ευχαριστώ. Γελοιότητες του android βέβαια αυτές αλλά τέλος πάντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το βρήκα σ ευχαριστώ. Γελοιότητες του android βέβαια αυτές αλλά τέλος πάντων.. Τι σχέση έχει το android με αυτό; μην τρελαθούμε.του Νόβα είναι θέμα που άλλοι launcher την δυνατότητα αυτή την έχουν free και ενσωματωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 παιδιά με το google now δεν μου ανοίγει εφαρμογές τη ρύθμιση πρέπει να κάν?έχω βάλει τα αγγλικά σαν κύρια γλώσσα Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μετά που ενεργοποιησα την εφαρμογή android device manager για περίπτωση κλοπής στα στατιστικά μπαταρίας πρώτη έρχεται πλέον η ετοιμότητά κυψέλης.Έτσι πρέπει να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Αναζητώ εφαρμογή για να κάνει το νοτε 10 δεύτερη οθόνη σε mac Αν γίνεται να Υπάρχει για Mac για android tablet Και ipad Edited April 21, 2015 by Carpe_Diem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδες σε ενα Samsung Galaxy Tab S καταλαθος το home button αλλαξε και τωρα οταν το πατας πηγαινει στα recent apps πως μπορω να το ξαναγυρισω πισω; Ωστε οταν το παταμε να λειτουργει φυσιολογικα; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μου βγαζει αυτο το μηνημα, ξερει κανεις πως διορθωνεται η κατασταση? Κανω εκκαθαριση δεδομενων στο "Ενημερωσεις συστηματος" και στο "Πλαισιο Υπηρεσιων Gogle" και ενω υπαρχει update και το κατεβαζει, οταν παει να το εγκαταστησει μου λεει "Your system was damaged wireless update is disabled". Πως μπορω να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μου βγαζει αυτο το μηνημα, ξερει κανεις πως διορθωνεται η κατασταση? Κανω εκκαθαριση δεδομενων στο "Ενημερωσεις συστηματος" και στο "Πλαισιο Υπηρεσιων Gogle" και ενω υπαρχει update και το κατεβαζει, οταν παει να το εγκαταστησει μου λεει "Your system was damaged wireless update is disabled". Πως μπορω να το διορθωσω? Είσαι μήπως ρουτ? ΟΤΑ ενημερώσεις σε ρουτ συσκευές, νομίζω, δε γίνονται! Αν είναι αυτό θα πρέπει να κάνεις ενημέρωση μέσω υπολογιστή. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Είσαι μήπως ρουτ? ΟΤΑ ενημερώσεις σε ρουτ συσκευές, νομίζω, δε γίνονται! Αν είναι αυτό θα πρέπει να κάνεις ενημέρωση μέσω υπολογιστή. Ειναι ρουταρισμενο απ'οταν το πηρα, αλλα ενα update το εκανε οταν το πρωτοανοιξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ειναι ρουταρισμενο απ'οταν το πηρα, αλλα ενα update το εκανε οταν το πρωτοανοιξα. Επίσημο update μέσω OTA νομίζω καμία εταιρεία δεν επιτρέπει σε περίπτωση rooted συσκευής. Τώρα το πως έγινε το πρώτο μου κάνει εντύπωση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) NFC TAGS, βουτηξα δυο απο τη συσκευη vodafone ενός φίλου που δεν τις ήθελε. Κατεβασα το trigger και τις προγραμματισα για πλακα να κανουν κατι λειτουργιες.. Εχω τρελαθει, θέλω κι αλλες, και αν ξερει καποιος περισσοτερα σχετικα με τον προγραμματισμο(για το trigger βασικα). Γιατι, πχ ανοιγει πλοηγηση, αλλα θελει προορισμο, εγω θελω να ανοιγει το here στη λειτουργια οδηγησης. Λέει πανω το ταμπελακι στη vodafone πρεπει να εχουν κι αλλες. Επίσημο update μέσω OTA νομίζω καμία εταιρεία δεν επιτρέπει σε περίπτωση rooted συσκευής. Τώρα το πως έγινε το πρώτο μου κάνει εντύπωση. Μικροενημερωσεις ασφαλείας πρεπει να κάνουν. Εμενα μου ειχε κάνει πολλές όσο ήμουν με towelroot. Edited April 21, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 να ρωτήσω κάνενα πρόγραμμα που να ανεβάζει την ένταση για τα ακουστικά υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 NFC TAGS, βουτηξα δυο απο τη συσκευη vodafone ενός φίλου που δεν τις ήθελε. Κατεβασα το trigger και τις προγραμματισα για πλακα να κανουν κατι λειτουργιες.. Εχω τρελαθει, θέλω κι αλλες, και αν ξερει καποιος περισσοτερα σχετικα με τον προγραμματισμο(για το trigger βασικα). Γιατι, πχ ανοιγει πλοηγηση, αλλα θελει προορισμο, εγω θελω να ανοιγει το here στη λειτουργια οδηγησης. Λέει πανω το ταμπελακι στη vodafone πρεπει να εχουν κι αλλες. Μικροενημερωσεις ασφαλείας πρεπει να κάνουν. Εμενα μου ειχε κάνει πολλές όσο ήμουν με towelroot. Καλά μην τρελαίνεσαι τόσο. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις με εφαρμογές ου εκτελούν προφίλ, όπως Automateit, Myprofiles, Tasker. Οπότε και εγώ που είχα δοκιμάσει τα Tags πριν κανένα χρόνο, τα παράτησα γρήγορα, αφού έκανα την ίδια δουλειά καλύτερα μέσω εφαρμογών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts