letom Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Γειά σας έχω το Xperia J (Android 4.1) θέλω να αντιγράψω ένα αρχείο apk για να εγκαταστήσω την εφαρμογή, όπου και να την αντιγράψω από το pc στο τηλέφωνο μέσω usb δεν μπορώ να την βρω. Στο tablet που έχω υπάρχει φάκελος αρχείων και μέσω αυτού μπορώ να δω τι υπάρχει στις κάρτες του και να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή που έχω αντιγραμένη από το pc και όχι κατεβασμένη από το tablet. Δεν συμβαίνει όμως στο ίδιο και στο τηλέφωνο δεν μπορώ να δω τι υπάρχει στις κάρτες (εσωτερική και εξωτερική), αν αντιγράφω ένα αρχείο από το pc στο τηλέφωνο δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Μπορείτε να βοηθήσετε? ευχαριστώ Με οποιονδήποτε file explorer μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Σίγουρα το κινητό σου θα έχει κάποιον προεγκατεστημένο αλλά αν θες κατέβασε από το google play τον es file explorer που είναι ο καλύτερος και με αυτόν ψάξε στους φακέλους μετά στους φακέλους να βρεις το apk που μετέφερες από το πισί. Edited April 1, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 μετα ειναι σαν να εχεις εναν υπολογιστη android... αν η συσκευη android ειναι με σπασμενη οθονη? θα δουλεψει οταν το συνδεσουμε? εγω δεν μπορω να βαλω ουτε τον κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 All in one toolbox, τα κάνει όλα και συμφέρει. Αυτό βρίσκει πιο πολλά άχρηστα απο το CM. Όμως πόσο άχρηστα είναι τα άχρηστα ? Θα δουλεύει μετα το τηλέφωνο ή θα σέρνεται? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το τηλέφωνο αρχίζει και σέρνεται όταν μαζεύονται πολλά άχρηστα. Το σίγουρο είναι ότι δεν σβήνει αρχεία που χρειάζεσαι. Cache, temporary files, app leftovers κλπ. Σβήνει και αρχεία apk αλλά όχι αν δεν είναι εγκατεστημένα και όχι αν δεν τσεκάρεις εσύ την επιλογή να σβηστούν. Το χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείς να το ρυθμίσεις να σου υπενθυμίζει να καθαρίζεις τα άχρηστα όταν μαζευτούν πολλά και φυσικά εκτός του καθαρίσματος κάνει και backup εφαρμογές, μεταφέρει apps στης sd, είναι task killer και διάοφρες άλλες λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το τηλέφωνο αρχίζει και σέρνεται όταν μαζεύονται πολλά άχρηστα. Το σίγουρο είναι ότι δεν σβήνει αρχεία που χρειάζεσαι. Cache, temporary files, app leftovers κλπ. Σβήνει και αρχεία apk αλλά όχι αν δεν είναι εγκατεστημένα και όχι αν δεν τσεκάρεις εσύ την επιλογή να σβηστούν. Το χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείς να το ρυθμίσεις να σου υπενθυμίζει να καθαρίζεις τα άχρηστα όταν μαζευτούν πολλά και φυσικά εκτός του καθαρίσματος κάνει και backup εφαρμογές, μεταφέρει apps στης sd, είναι task killer και διάοφρες άλλες λειτουργίες. Έβαλα και τα τρία που αναφερθηκαν και έβγαλαν 3 διαφορετικά αποτελεσματα. Απο 55ΜΒ...μέχρι 600ΜΒ. Τελικά κράτησα το all in one. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekari Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εγκατέστησε τον x-plore Μπορείς με patch απ το play store δεν δινει λυση κανενας file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 δεν δινει λυση κανενας file manager. Όταν πατήσεις το κουμπί για για ανεβάσεις το αρχείο, τι σου δείχνει στο popup? Για παράδειγμα εδώ στο myphone μου βγάζει αυτό (δες συνημμένο) και επιλέγοντας document μπορώ να διαλέξω pdf αρχείο κανονικά. Ποια έκδοση του Android τρέχεις; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimval Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Γεια σας παιδιά, ελπίζω να μαι στη σωστή κατηγορία. Αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες πρόβλημα με το google play services καθώς μου εξαντλεί τη μπαταρία του One+, το ποσοστό που φτάνει υπερβαίνει το 40%!Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ αλλά καμία δε βοήθησε, καμιά ιδέα ; κανένας άλλος που να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση One+One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Γεια σας παιδιά, ελπίζω να μαι στη σωστή κατηγορία. Αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες πρόβλημα με το google play services καθώς μου εξαντλεί τη μπαταρία του One+, το ποσοστό που φτάνει υπερβαίνει το 40%!Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ αλλά καμία δε βοήθησε, καμιά ιδέα ; κανένας άλλος που να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; Ποια εκδοση εχεις? Μια απο τις τελευταιες εκδοσεις ειχε προβλημα με καταναλωση μπαταριας. Η λυση συνηθως ειναι να κανεις update σε νεωτερη εκδοση ή να βαλεις μια παλαιοτερη εκδοση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Γεια σας παιδιά, ελπίζω να μαι στη σωστή κατηγορία. Αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες πρόβλημα με το google play services καθώς μου εξαντλεί τη μπαταρία του One+, το ποσοστό που φτάνει υπερβαίνει το 40%!Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ αλλά καμία δε βοήθησε, καμιά ιδέα ; κανένας άλλος που να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; Αν είσαι root βάλε το disable services https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wq.disableservice Με κάποια disable που κάνεις, έλυνε παλαιότερα το "θέμα" αυτό με τα Google services! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Γεια σας παιδιά, ελπίζω να μαι στη σωστή κατηγορία. Αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες πρόβλημα με το google play services καθώς μου εξαντλεί τη μπαταρία του One+, το ποσοστό που φτάνει υπερβαίνει το 40%!Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ αλλά καμία δε βοήθησε, καμιά ιδέα ; κανένας άλλος που να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; Το αντιμετωπίζει και ένα φίλος μου με 1+ το ίδιο πρόβλημα. Θα σου έλεγα να κατεβάσεις από εδώ το πιο πρόσφατο Google Play Services(αν δεν το έχεις) και να δεις αν αυτό λύνει το πρόβλημα http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια τη βοηθεια σας, παρακαλω! Μου βγαζει τωρα τελευταια αυτο το μηνημα "Δυστυχως, η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει." Ως σημερα μετα απο λιγη ωρα, η κανοντας αυτα που βρηκα googlαρονταστο σταματουσε, τωρα μου εχει σπασει τα νευρα παταω το ΟΚ και αμεσως το ξαναβγαζει, δεν μπορω να δουλεψω το τηλεφωνο. Γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω, υπαρχει γιατρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια τη βοηθεια σας, παρακαλω! Μου βγαζει τωρα τελευταια αυτο το μηνημα "Δυστυχως, η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει." Ως σημερα μετα απο λιγη ωρα, η κανοντας αυτα που βρηκα googlαρονταστο σταματουσε, τωρα μου εχει σπασει τα νευρα παταω το ΟΚ και αμεσως το ξαναβγαζει, δεν μπορω να δουλεψω το τηλεφωνο. Γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω, υπαρχει γιατρια? Δοκίμασες να κάνεις την συσκευή μια Επανεκινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spataste Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά είμαι σχετικά καινούργιος στο forum και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν βρήκα κάτι. Ήθελα να ρωτήσω αν σε pure android (Nexus 5 5.0.1) μπορεί να μπει Shortcut badger, δηλαδή στις εφαρμογές πάνω αν έχει ειδοποιήσεις να φαίνονται με αριθμούς όπως είναι και στο ios. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά είμαι σχετικά καινούργιος στο forum και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν βρήκα κάτι. Ήθελα να ρωτήσω αν σε pure android (Nexus 5 5.0.1) μπορεί να μπει Shortcut badger, δηλαδή στις εφαρμογές πάνω αν έχει ειδοποιήσεις να φαίνονται με αριθμούς όπως είναι και στο ios. Ευχαριστώ προκαταβολικά Μία πιθανή λύση Nova launcher + tesla unread Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Παιδιά είμαι σχετικά καινούργιος στο forum και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν βρήκα κάτι. Ήθελα να ρωτήσω αν σε pure android (Nexus 5 5.0.1) μπορεί να μπει Shortcut badger, δηλαδή στις εφαρμογές πάνω αν έχει ειδοποιήσεις να φαίνονται με αριθμούς όπως είναι και στο ios. Ευχαριστώ προκαταβολικά Γίνεται. Κ Εγώ θα σου προτείνω το ίδιο. Τον nova launcher (την prime έκδοση όμως γιατί με την free Δεν κάνει αυτό που θες νομιζω. Τώρα δεν ξέρω με την τελευταία έκδοση του nova αν γίνεται και Στην free) Και tesla unread το οποίο το κανείς κ αυτό εγκατάσταση και το ενεργοποιείς μέσα από τις ρυθμίσεις του nova πηγαίνοντας εκεί που λέει μέτρηση μη αναγνωσμένων . Για οτιδήποτε θες η δυσκολευτείς Μας ρωτας. Edited April 4, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 To adblock υπήρχε ποτέ σαν add-on στον dolphin ή έχω μπλεχτεί? Πώς θα το βρω? Να το περάσω τώρα? Κάτι περίεργες ρυθμίσεις μου ζήτησε ένα apk που βρήκα. Ύποπτο μου φάνηκε. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδια τη βοηθεια σας, παρακαλω! Μου βγαζει τωρα τελευταια αυτο το μηνημα "Δυστυχως, η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει." Ως σημερα μετα απο λιγη ωρα, η κανοντας αυτα που βρηκα googlαρονταστο σταματουσε, τωρα μου εχει σπασει τα νευρα παταω το ΟΚ και αμεσως το ξαναβγαζει, δεν μπορω να δουλεψω το τηλεφωνο. Γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω, υπαρχει γιατρια? Κάνε διαγράφω των δεδομένων των contacts & contacts storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Δοκίμασες να κάνεις την συσκευή μια Επανεκινηση? Ναι παρα πολλες, μερικες φορες πιανει τωρα ομως οχι. Δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα γιατι το μηνημα "Δυστυχως, η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει."το ξαναβγαζει αμεσως μολις πατησω το ΟΚ. Δεν εχω περιθωριο να πατησω κατι αλλο. Edited April 5, 2015 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ναι παρα πολλες, μερικες φορες πιανει τωρα ομως οχι. Δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα γιατι το μηνημα "Δυστυχως, η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει."το ξαναβγαζει αμεσως μολις πατησω το ΟΚ. Δεν εχω περιθωριο να πατησω κατι αλλο. Μάλλον δε θα γλιτώσεις την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 To adblock υπήρχε ποτέ σαν add-on στον dolphin ή έχω μπλεχτεί? Πώς θα το βρω? Να το περάσω τώρα? Κάτι περίεργες ρυθμίσεις μου ζήτησε ένα apk που βρήκα. Ύποπτο μου φάνηκε. https://www.dropbox.com/s/ckax1q9v60b6yaw/AdBlock%20Add-on_1.0.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Mονο εγω δεν μπορω σημερα να κατεβάσω εφαρμογές και να κάνω update Από google play Η το έχει παρατηρήσει και κανένας αλλος? Και κάτι ακόμα... έχω την τελευταία έκδοση του viber Και συνδέετε που και που για 10 δευτερόλεπτα και μετα όλο μου λέει ότι η υπηρεσία αποσυνδεθηκε. Τι να κάνω? Όλο με δείχνει off Edited April 5, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spataste Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Γίνεται. Κ Εγώ θα σου προτείνω το ίδιο. Τον nova launcher (την prime έκδοση όμως γιατί με την free Δεν κάνει αυτό που θες νομιζω. Τώρα δεν ξέρω με την τελευταία έκδοση του nova αν γίνεται και Στην free) Και tesla unread το οποίο το κανείς κ αυτό εγκατάσταση και το ενεργοποιείς μέσα από τις ρυθμίσεις του nova πηγαίνοντας εκεί που λέει μέτρηση μη αναγνωσμένων . Για οτιδήποτε θες η δυσκολευτείς Μας ρωτας. Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου για την απάντηση. Παρ´ολα αυτά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω 3 ευρώ για αυτόν τον λόγο. Οπότε θα το αφήσω ως εχει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ο dodol launcher είναι δωρεάν και έχει τέτοια badges που ψάχνεις... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εχω την προεκατεστημένη εφαρμογή Photos της Google. Εχω ενεργοποιήσει το Auto Upload στις φωτογραφίες αλλά έχω βγάλει την επιλογή να ανεβάζει ολους του φακέλους. Παρ΄ολα αυτά κάνει upload φωτογραφίες που κατεβάζω απο το Facebook ή απο το Internet και γενικά ότι φωτογραφία υπάρχει στο Gallery. Πως μπορώ να το διορθώσω; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts