Angeris Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καποια εφαρμογη εγκατεστησε αυτο το παραθυρο,το οποιο βγαινει καθε φορα που κανω εγκατασταση κατι απο το πλει στορ,εχεις κανεις καμια ιδεα ? Εβαλα ενα σωρο μαζι και δεν μπορω να βγαλω ακρη ποια ειναι υπευθυνη! Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitsaMapola Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ξεκινα και σβυνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 κανε εκκαθαριση δεδομενων στις εφαρμογες που ειναι "υποπτες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχω ψάξει όπου μπορούσα απο χτές, δεν έχω βρει τίποτα που να περιγράφει το πρόβλημα αυτό. Πως λύνεται; Μπορώ να επικοινωνήσω με την google; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω γιατί συμβαίνει αυτό, και πως να το λύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχω ψάξει όπου μπορούσα απο χτές, δεν έχω βρει τίποτα που να περιγράφει το πρόβλημα αυτό. Πως λύνεται; Μπορώ να επικοινωνήσω με την google; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω γιατί συμβαίνει αυτό, και πως να το λύσω; Κάτι κάνεις λάθος.. δες την υπόθεση ψύχραιμα και έλεγξέ τα ξανά. Επικοινωνία με τη google (ok νιώθω περίεργα αλλάαα) google it. ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πόσο λάθος να κάνω? Έχω κοιτάκει τις ρυθμίσεις, έχω βεβαιωθεί ότι όλα είναι ενεργοποιημένα, έχω επιλέξει τι να γίνει επαναφορά, τα έχω κάνει όλα, αλλά κάτι δεν λειτουργεί και δεν ξέρω τι φταίει. Για την επικοινωνία με την google, σε παραπέμπει στα φορουμς, δεν μπορείς να κάνεις πχ bug report ή chat σε helpdesk. Όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πόσο λάθος να κάνω? Έχω κοιτάκει τις ρυθμίσεις, έχω βεβαιωθεί ότι όλα είναι ενεργοποιημένα, έχω επιλέξει τι να γίνει επαναφορά, τα έχω κάνει όλα, αλλά κάτι δεν λειτουργεί και δεν ξέρω τι φταίει. Για την επικοινωνία με την google, σε παραπέμπει στα φορουμς, δεν μπορείς να κάνεις πχ bug report ή chat σε helpdesk. Όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά. Ανέβαζε screenshots, γιατί σου έχουν πει αρκετά πράγματα πιο πίσω, και όπως λες δεν έχει βοηθήσει τίποτα. Η απελπισία χωρίς δεδομένα δεν μπορεί να δώσει λύσεις... Και πες μου κάτι, βλέπω που είπες ότι η gmail εφαρμογή δουλεύει, τις άλλες γιατί τις θέλεις? Θες για άλλα mails πέρα από gmail? Ή το ξεπεράσαμε αυτό το πρόβλημα και μιλάς για τα backup τώρα? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το πρόβλημα με το gmail διορθώθηκε, με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τις άλλες εφαρμογές τις θέλω για τα άλλα μειλ, πχ το @outlook που χρησιμοποιώ πολύ. Αν βάλω το μειλ της ΜΣ στο gmail δεν μου δείχνει καν κάποια συνυμένα, ενώ υπάρχουν. Στην δική της εφαρμογή της ΜΣ, δεν με αφήνει να τα αποθηκεύσω, οκ σ αυτό φταίει η ΜΣ λογικά. Το μεγάλο πρόβλημα με τα αντίγραφα ασφαλέιας όμως παραμένει, απο την αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν μου έχει επαναφέρει δεδομένα εφαρμογών και πολύ περισσότερο κωδικούς απο τα γνωστά μου δίκτυα wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το πρόβλημα με το gmail διορθώθηκε, με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τις άλλες εφαρμογές τις θέλω για τα άλλα μειλ, πχ το @outlook που χρησιμοποιώ πολύ. Αν βάλω το μειλ της ΜΣ στο gmail δεν μου δείχνει καν κάποια συνυμένα, ενώ υπάρχουν. Στην δική της εφαρμογή της ΜΣ, δεν με αφήνει να τα αποθηκεύσω, οκ σ αυτό φταίει η ΜΣ λογικά. Το μεγάλο πρόβλημα με τα αντίγραφα ασφαλέιας όμως παραμένει, απο την αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν μου έχει επαναφέρει δεδομένα εφαρμογών και πολύ περισσότερο κωδικούς απο τα γνωστά μου δίκτυα wifi Δεν είδα κάπου να αναφέρεις ποια συσκευή έχεις. Ίσως να έπρεπε να ψάχνεις με βάση το manual της συσκευής και όχι την google. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) LG G3. Το σκέφτηκα και κοίτα να στο manual. Δεν αναφέρει κάτι σχετικό, πλην της εφαρμογής της LG για backup σε εξωτερική κάρτα. Για του λόγου το αληθές, ορίστε ένα SS απο τις επιλογές backup http://cl.ly/image/141d2z2m0p1y Edited March 26, 2015 by YiorgosA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μήπως έβαλες κάποιο launcher που προτείνει εφαρμογές; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Δεν εβαλα launcher, επειδη εβαλα καινουργια ρομ και μετα αρχισα να βαζω τις εφαρμογες που χρησιμοποιω παντα,σε καποια φαση αρχισε να μου βγαζει αυτο το παραθυρο,το κακο ειναι οτι εχει μερικες μερες και δεν θυμαμαι ποιες ηταν,ασε που πατουσα πανω σε εφαρμογες μαζεμενα και τις εκανε εγκατασταση τη μια μετα την αλλη. Οταν παταω πανω σε μια απο αυτες που προτεινει,γραφει opening link και δεν κανει τιποτα. Δεν ειναι και μεγαλος μπελας,αλλιως θα τις ειχα βγαλει ολες και ξανα απο την αρχη, απλα ρωτησα μηπως εχει συμβει σε κανεναν αλλον. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) LG G3. Το σκέφτηκα και κοίτα να στο manual. Δεν αναφέρει κάτι σχετικό, πλην της εφαρμογής της LG για backup σε εξωτερική κάρτα. Για του λόγου το αληθές, ορίστε ένα SS απο τις επιλογές backup http://cl.ly/image/141d2z2m0p1y Πρέπει να είναι συνδεδεμένο αυτό το backup με κάποιον λογαριασμό google. Αλλά είδα έχεις βρει το νήμα της συσκευής σου. Καλο θα είναι να απευθυνθείς εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394809 Edited March 26, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 google music βαζω πχ απο ενα φακελλο 167 τραγουδια αλλα μονο 5 ειναι διαθεσιμα οφλαιν τα υολοιπα ΜΟΝΟ σε wifi δεν υποτιθεται οτι αποθηκευονται μεσα εκει και τα παιζω οποτε γουσταρω? κανω κατι λαθος ή δεν εχω κατι καταλαβει καλα? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πρέπει να είναι συνδεδεμένο αυτό το backup με κάποιον λογαριασμό google. Αλλά είδα έχεις βρει το νήμα της συσκευής σου. Καλο θα είναι να απευθυνθείς εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394809 Αυτό το backup το έχω συνδέσει με τον λογαριασμό μου. Απλά τον έχω σβήσει στο screenshot και φαίνεται μόνο το .......@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Γιατί όταν είμαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό google/play store (στο laptop όμως), επιλέγω εγκατάσταση σε μια εφαρμογή, και μου γράφει ''εγκαταστάθηκε'' αλλά στο τηλέφωνο δεν έχει εγκατασταθεί τίποτα; Εννοείται πως και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο. Θυμάμαι ότι πιο παλιά που το είχα δοκιμάσει γινόταν εγκατάσταση κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Στον υπολογιστή κάνεις login στο Play Store με τον σωστό λογαριασμό που έχει και το κινητό σου; Επιλέγεις την σωστή συσκευή για να "στείλεις" την εφαρμογή προς εγκατάσταση; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Στον υπολογιστή κάνεις login στο Play Store με τον σωστό λογαριασμό που έχει και το κινητό σου; Επιλέγεις την σωστή συσκευή για να "στείλεις" την εφαρμογή προς εγκατάσταση; Ναι και στα δυο. Μήπως παίζει ρόλο που είναι κινέζικο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί τότε... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Γιατί όταν είμαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό google/play store (στο laptop όμως), επιλέγω εγκατάσταση σε μια εφαρμογή, και μου γράφει ''εγκαταστάθηκε'' αλλά στο τηλέφωνο δεν έχει εγκατασταθεί τίποτα; Εννοείται πως και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο. Θυμάμαι ότι πιο παλιά που το είχα δοκιμάσει γινόταν εγκατάσταση κανονικά. Όταν είσαι στο play store στον υπολογιστή πάνω δεξιά έχει ένα γραναζάκι... Πάτα το , μετά ρυθμίσεις και θα δεις όλες τις συσκευές που έχεις συνδεδεμένες σε αυτόν τον λογαριασμό. Κοίτα να έχεις τη σωστή και θα γίνονται οι εγκαταστάσεις κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κοίτα να έχεις τη σωστή και θα γίνονται οι εγκαταστάσεις κανονικά... Μα αφού είπα ακριβώς πριν ότι τη σωστή συσκευή έχω επιλέξει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μήπως έχεις την ίδια συσκευή ενεργοποιημένη 2-3 φορές λόγω επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων ή αλλαγής ROM; Δες αυτό που είπε ο tsiv στις ρυθμίσεις... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μήπως έχεις την ίδια συσκευή ενεργοποιημένη 2-3 φορές λόγω επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων ή αλλαγής ROM; Δες αυτό που είπε ο tsiv στις ρυθμίσεις... Όλες τις συσκευές μου τις έχει μια και μόνο μια φορά, και στην εν λόγω συσκευή, δεν έχω αλλάξει rom. Βρίσκω την εφαρμογή από το laptop, επιλέγω τη σωστή συσκευή, αλλά δεν βλέπω εγκατάσταση στο τηλέφωνο και ας λέει στο Play store στο laptop ότι "εγκαταστάθηκε'' Όμως, όταν πάω στο play store από το τηλέφωνο, και ζητήσω αυτή την εφαρμογή να την κάνω εγκατάσταση από το τηλέφωνο, μου λέει ''άνοιγμα'' :confused: Που είναι και λέει άνοιγμα; Δεν υπάρχει το εικονίδιο στο τηλέφωνο. Αυτό γίνεται σε οποιαδήποτε εφαρμογή γίνει εγκατάσταση εκτός τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Και όταν πατάς "άνοιγμα" τι σου λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όλες τις συσκευές μου τις έχει μια και μόνο μια φορά, και στην εν λόγω συσκευή, δεν έχω αλλάξει rom. Βρίσκω την εφαρμογή από το laptop, επιλέγω τη σωστή συσκευή, αλλά δεν βλέπω εγκατάσταση στο τηλέφωνο και ας λέει στο Play store στο laptop ότι "εγκαταστάθηκε'' Όμως, όταν πάω στο play store από το τηλέφωνο, και ζητήσω αυτή την εφαρμογή να την κάνω εγκατάσταση από το τηλέφωνο, μου λέει ''άνοιγμα'' :confused: Που είναι και λέει άνοιγμα; Δεν υπάρχει το εικονίδιο στο τηλέφωνο. Αυτό γίνεται σε οποιαδήποτε εφαρμογή γίνει εγκατάσταση εκτός τηλεφώνου. Πήγαινε με τον file explorer της συσκευής σου στο φάκελο που έχεις εσύ επιλέξει να γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών και επίλεξε το apk της εφαρμογής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts