Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest YiorgosA

Μου έστειλαν με μειλ ένα βίντεο τραβηγμένο απο κινητό, με κατάληξη .mp4

Χρησιμοποιώ το inbox της google για το gmail.

2 προβλήματα έχω και περιμένω τις προτάσεις σας, αν υπάρχει λύση

1. Δεν βρήκα πουθενά τρόπο να το αποθηκεύσω στην συσκευή μου.

2. Το αναγνωρίζει ως τραγούδι και κάνει αναπαραγωγή μόνο τον ήχο, απο προεπιλογή στην λολιποπ, δεν υπάρχει πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που να υποστηρίζει mp4?

2. Το αναγνωρίζει ως τραγούδι και κάνει αναπαραγωγή μόνο τον ήχο, απο προεπιλογή στην λολιποπ, δεν υπάρχει πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που να υποστηρίζει mp4?

Όλα τα προγράμματα υποστηρίζουν ..δοκίμασε με mx player

για το δευτερο, κατεβασε το mx player απτο play store και οταν βαλεις το βιντεο να παιξει επελεξε τον player ως "παντα". βασικα υπαρχουν πολλοι players στο play store.

"Be water my friend" :shifty:

Πως μπορώ να έχω το Youtube να παίζει στο παρασκήνιο? με το που κλείνω την οθόνη σταματάει

Με exposed framework (εάν είσαι root ) και αυτό http://repo.xposed.info/module/com.pyler.youtubebackgroundplayback (δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!!!)

Guest YiorgosA

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κύριοι, απλά να επισημάνω κάτι μήπως παρανοήθηκε.

Το βίντεο δεν είναι λινκ στο youtube, είναι συνημμένο βίντεο, τραβηγμένο απο κινητό, και θέλω εκτός των άλλων να το αποθηκεύσω απο το μειλ, σε έναν φάκελο στην συσκευή μου για περαιτέρω χρήση. Πως μπορώ να το κάνω αυτό;

Κατέβασα τον MX Player, αλλά και πάλι δεν με αφήνει απο το μειλ να τον επιλέξω, συνεχίζει να μου εμφανίζει την μουσική, και συνεχίζει να μην μου δίνει επιλογή για download στην συσκευή.

Edited by YiorgosA

Ανάλογα τη συσκευή. Για κρατα πατημενο το power 10 δευτερόλεπτα, λογικα θα κανει επανεκκίνηση.

Σ'ευχαριστω, το φοβηθηκα μην το brickαρω :)

Με exposed framework (εάν είσαι root ) και αυτό http://repo.xposed.info/module/com.pyler.youtubebackgroundplayback (δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!!!)

που βρίσκω το exposed framework ?

υπαρχει το playtube που το κατεβαζεις απτο play store(αν δεν εισαι root συνηθως)

Ποιο playtube εννοείς γιατί έχει πολλά....?

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

που βρίσκω το exposed framework ?

Δεν ειναι exposed, ειναι Xposed! ;)

http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-installer-versions-changelog-t2714053

Edited by Titarasaudi

Ποιο playtube εννοείς γιατί έχει πολλά....?

αυτο που λεει playtube for youtube free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thepandasteam.playtubedemo&hl=el

"Be water my friend" :shifty:

Guest Dimi_Arap
Γεια σας θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βγάλω της σπουδαστικές διαφημίσεις όταν παίζω παιχνίδια..Έχει καταντήσει αηδία αυτό....

Άμα δεν κάνω root Δεν γίνεται δλδ?

απο οσο ξερω οχι

αλλα δοκιμασε και το adblock

δεν σου εγγυωμαι οτι θα δουλεψει γιατι λειτουργει μονο για τις διαφημισεις στο browser

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ η ερώτηση. Έχω αλλάξει χρώμα στα εικονίδια της status bar εκτός από το σήμα που είναι ακόμα μπλε. Με το gravity σε Jelly Bean. Υπάρχει τρόπος;
Φιλικά, Κατερίνα

Αυτά είναι απλώς recycle bins, εγώ παλιότερα δεν είχα κάνει δουλειά. Συν ότι κάποια δεν είναι δωρεάν.. Μόνο με το disk digger αν κάνεις δουλειά και μόνο αν δεν έχουν γραφτεί άλλα πράγματα από πάνω. Νομίζω θέλει ρουτ

Παίδες τελικά τού ρουταρα το τηλέφωνο και επανεφερα αρκετά μέ τό disk digger ,πολλά είχαν καταστραφεί αλλά εν μέρη έγινε ή δουλειά

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Παίδες τελικά τού ρουταρα το τηλέφωνο και επανεφερα αρκετά μέ τό disk digger ,πολλά είχαν καταστραφεί αλλά εν μέρη έγινε ή δουλειά

:up: Ετσι, και γω δεν ειχα επαναφερει αυτο το αρχειο που ήθελα, αλλα μονο ετσι αν γινει κατι...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ η ερώτηση. Έχω αλλάξει χρώμα στα εικονίδια της status bar εκτός από το σήμα που είναι ακόμα μπλε. Με το gravity σε Jelly Bean. Υπάρχει τρόπος;

Εχεις αλλαξει χρωμα στα εικονιδια της status bar με το gravity σε Jelly Bean.

Θελω να βοηθησω αλλα δεν βγαζω νοημα, τι ρωτας? :wacko:

Εχεις αλλαξει χρωμα στα εικονιδια της status bar με το gravity σε Jelly Bean.

Θελω να βοηθησω αλλα δεν βγαζω νοημα, τι ρωτας? :wacko:

Σωστά... Προσπάθησα να βάλω screenshot αλλά μου λέει ότι είναι μεγάλη σε μέγεθος.. Έχω στο κινητό Jelly Bean και με το gravity box άλλαξα το χρώμα των εικονιδίων της status bar (ρολόι, μπαταρία, wifi) από μπλε σε άσπρο εκτός από το εικονίδιο του σήματος. Ρωτάω αν μπορώ να αλλάξω και αυτό...

Φιλικά, Κατερίνα

Σωστά... Προσπάθησα να βάλω screenshot αλλά μου λέει ότι είναι μεγάλη σε μέγεθος.. Έχω στο κινητό Jelly Bean και με το gravity box άλλαξα το χρώμα των εικονιδίων της status bar (ρολόι, μπαταρία, wifi) από μπλε σε άσπρο εκτός από το εικονίδιο του σήματος. Ρωτάω αν μπορώ να αλλάξω και αυτό...

Γίνεται με το wanam xposed.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned