Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα για το navigon σε lollipop τι χρειαζεται για να μην κρασαρει; ειμαι στην τελευταια εκδοση.

εχω στειλει μνμ στν navigon μ ζητησε screenshot με το προβλημα τους το εστειλα,αλλα απαντηση δν εχω δεχτει.

ξερει κανεις; να μην τους περιμενω αδικα

Navigon 5.3.0 σε lollipop 5.0.1 Note 4 και δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ, άρα δεν έχει μάλλον να κάνει με το λειτουργικό.

Oταν στο location mode εχουμε θεσει battery saving, δλδ κλειστο το gps, εχει τσεκαρει κανεις αν ανοιξουμε εφαρμογες πλοηγησης οπως here maps ή αντιστοιχες, δουλευει το gps ή και αυτες υποκεινται στη ρυθμιση του location;

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει υποθέτω πως υπόκεινται όπως πολύ σωστά είπες στη λειτουργία του location, άρα σε περίπτωση που δουλεύεις σε λειτουργία εξοικονόμησης δηλαδή μόνο με ίντερνετ και όχι GPS, θα βρίσκουν τη θέση σου μόνο με τη βοήθεια των δεδομένων/Wi-Fi.

Navigon 5.3.0 σε lollipop 5.0.1 Note 4 και δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ, άρα δεν έχει μάλλον να κάνει με το λειτουργικό.

το εχεις δοκιμασει και σε Lollipop 5.0 ?

Oταν στο location mode εχουμε θεσει battery saving, δλδ κλειστο το gps, εχει τσεκαρει κανεις αν ανοιξουμε εφαρμογες πλοηγησης οπως here maps ή αντιστοιχες, δουλευει το gps ή και αυτες υποκεινται στη ρυθμιση του location;

Eπειδή συνήθως έχω το κινητό στο battery saving mode, μόλις ανοίξει κάποια εφαρμογή πλοήγησης σου αναφέρει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το gps και προτρέπει να το ενεργοποιήσεις. Διαφορετικά σου δείχνει προσεγγιστικά τη θέση σου και προφανώς δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση με αυτό τον τρόπο ;)

Τhe end of an era...

καλησπέρα παιδιά έχω το galaxy alpha γιατί δεν μπορώ να επιλέξω ολόκληρη μια εικόνα ώς εικόνα προφίλ ή κλειδώματος οθόνης αλλά μόνο ένα μέρος της είναι θέμα ανάλυσης συσκευής ή κάποιας ρύθμισης ευχαριστώ!(πρώην κάτοχος iphone κι έχω χάσει τη μπάλα λίγο με το android) :P

Με την βιντεοκλήση που εννοεί ο φίλος δεν χρειάζονται δεδομένα.

με την βίντεο κλήση όπως και με τα MMS χρειάζεσαι DATA. απλά δεν τα χρεωνεσαι. χρεωνεσαι όμως την υπηρεσία. η βίντεο κλήση δεν είναι δωρεάν εκτός και αν την υποστηρίζει το πρόγραμμα δικτύου που έχεις. το ίδιο ισχύει και με τα MMS

Υπαρχει τροπος, μπορω, να βλεπω την εκδοση μιας εφαρμογης, οταν την κοιταζω απο τον υπολογιστη μου στο google.com/play?

Δεν βλεπω να το γραφει καπου.

-------------------

Πολυ τηλεφωνικο spam πεφτει.... :(

Το android δεν παρεχει καποιο τροπο για μπλοκαρισμα εισερχομενων κλησεων απο συγκεκριμενα νουμερα;

Ή ειναι αντικειμενο αλλης εφαρμογης, ή caller κλπ;

Περιμενα οτι υποστηριζονταν εγγενως μια τετοια λειτουργια αλλα δεν βλεπω/ξερω αν γινεται.

-------------------

Το android δεν παρεχει καποιο τροπο για μπλοκαρισμα εισερχομενων κλησεων απο συγκεκριμενα νουμερα;

Περιμενα οτι υποστηριζονταν εγγενως μια τετοια λειτουργια αλλα δεν βλεπω/ξερω αν γινεται.

Σε custom rom που χρησιμοποιώ, έχει ενσωματεμένη αυτή την λειτουργία. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει σε στοκ android, αλλά όπως και να χει, υπάρχουν πολλές εφαρμογές.

-------------------

Γίνεται. Πήγαινε στις εισερχομενες κλησεις, επέλεξε αυτή που θες κ πατά επιλογή κ κάπου σου λέει απόρριψη κλήσης ή μαύρη λιστα Μπορεί να στο λεει. Διαφέρει από κινητό σε κινητό η ονομασία. Δεν θελει root.

Τώρα αν είσαι από τους άτυχους που δεν το υποστηρίζει η συσκευή, κοίταξε για κάποιο app Από το google play

Edited by lek88

Γίνεται. Πήγαινε στις εισερχομενες κλησεις, επέλεξε αυτή που θες κ πατά επιλογή κ κάπου σου λέει απόρριψη κλήσης ή μαύρη λιστα Μπορεί να στο λεει. Διαφέρει από κινητό σε κινητό η ονομασία. Δεν θελει root.

Mε βοηθας; Που βρισκω τις εισερχομενες κλησεις;

Στον caller παντως δεν βλεπω να τις διαχωριζει, και φυσικα πατωντας πανω στο ενοχλητικο νουμερο δεν μου δινει δυνατοτητα μπλοκαρισματος(αν μου δινε, δεν θα ρωτουσα εδω).

Mε βοηθας; Που βρισκω τις εισερχομενες κλησεις;

Στον caller παντως δεν βλεπω να τις διαχωριζει, και φυσικα πατωντας πανω στο ενοχλητικο νουμερο δεν μου δινει δυνατοτητα μπλοκαρισματος(αν μου δινε, δεν θα ρωτουσα εδω).

οταν καποιος σου κανει αναπαντητη και το δεις μετα που πατας για να το δεις? Στις εισερχομενες κλησεις!! (Εγώ πάω στον dialer Και πατάω αρχείο καταγραφής.) πας εκει, πατας στην επαφη που θες και μετα πατας επιλογη και απορριψη κλησης!! σου παραθετω δυο φωτο σαν παραδειγμα.

Edited by lek88

Έχετε και οι δύο LG?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Έχετε και οι δύο LG?

Εγώ έχω lg Και του εξηγώ πως είναι στο δικό μου. Ότι συσκευή και να έχει δεν έχει και τρομερη διαφορά.

Κάπως έτσι περίπου θα γίνεται και στο δικό του φαντάζομαι. Εκτός κ αν δεν υποστηρίζει το κινητό του καθόλου την.απόρριψη

Εγώ έχω lg Και του εξηγώ πως είναι στο δικό μου. Ότι συσκευή και να έχει δεν έχει και τρομερη διαφορά.

Κάπως έτσι περίπου θα γίνεται και στο δικό του φαντάζομαι. Εκτός κ αν δεν υποστηρίζει το κινητό του καθόλου την.απόρριψη

Γιαυτό ρώτησα γιατί νόμιζα από την συζήτηση ότι είχατε και οι 2 LG αλλά αυτός δεν το έβρισκε. Πάντως στο δικό μου και σε άλλα που έχω δει δεν έχει ενσωματωμένη blacklist.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Έχω αρκετές αποσυνδέσεις στο internet του σπιτιού. Δεν είναι της στιγμής το πώς και το γιατί, το θέμα είναι ότι παλιά θυμάμαι στο S2 μου, όπως και τώρα στο tablet μου, όταν ξανασυνδέεται το ίντερνετ, συνδέεται αυτόματα και η συσκευή στο wifi. Στο Note3 μου όμως, παραμένει αποσυνδεδέμενο μέχρι να το ξανασυνδέσω εγώ. Πώς γίνεται αυτόματα επανασύνδεση στο δίκτυο; Δεν μπορεί, καμιά ρύθμιση θα υπάρχει...

Ρυθμίσεις> Wi-Fi> για προχωρημένους>διατηρήστε ενεργοποιημένο το Wi-Fi > πάντα.

Samsung galaxy s21+

καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι κάτοχος του S4 I9506 και αναβάθμισα την έκδοση σε 5.0.1 θα υπάρξει 5.0.2? και αν ναι πότε? Προσωπικά εχω μερικές φορές lags...

καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι κάτοχος του S4 I9506 και αναβάθμισα την έκδοση σε 5.0.1 θα υπάρξει 5.0.2? και αν ναι πότε? Προσωπικά εχω μερικές φορές lags...

πάρε backup ...κάνε wipe data factory reset ....

Δοθηκε επισημα απ την google η 5.1 οποτε υπομονη θα μας ερθει...:)

Jason the Greek

Ρυθμίσεις> Wi-Fi> για προχωρημένους>διατηρήστε ενεργοποιημένο το Wi-Fi > πάντα.

Το είδα, ήταν ήδη στο "πάντα".. Μήπως παίζει να είναι τίποτα άλλο; Το θέμα είναι ότι στο tablet μου, που τρέχει κι αυτό 4.4.2 (Note3 και Note 10.1 2014 edition) κάνει μόνο του επανασύνδεση. Και στα 2 έχω παρόμοιο στήσιμο...

Το είδα, ήταν ήδη στο "πάντα".. Μήπως παίζει να είναι τίποτα άλλο; Το θέμα είναι ότι στο tablet μου, που τρέχει κι αυτό 4.4.2 (Note3 και Note 10.1 2014 edition) κάνει μόνο του επανασύνδεση. Και στα 2 έχω παρόμοιο στήσιμο...

Στην λίστα με τα δίκτυά μου στο σπιτικό μου δίκτυο γράφει "Απαιτείται σύνδεση", πρέπει να μπω χειροκίνητα και να πατήσω "Σύνδεση". Δεν μου ξαναζητάει βέβαια κωδικό, αλλά και πάλι, δεν συνδέεται αυτόματα, κάτι που το κάνει στο Note 10.1 μου...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...

Στην λίστα με τα δίκτυά μου στο σπιτικό μου δίκτυο γράφει "Απαιτείται σύνδεση", πρέπει να μπω χειροκίνητα και να πατήσω "Σύνδεση". Δεν μου ξαναζητάει βέβαια κωδικό, αλλά και πάλι, δεν συνδέεται αυτόματα, κάτι που το κάνει στο Note 10.1 μου...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...

Μήπως εκπέμπει το ρουτερ σου στο ίδιο κανάλι με άλλα γειτονικά ρουτερ; κατέβασε το wifi anlyzer και δές τα κανάλια. Αν είναι πολλά στο ίδιο κανάλι (μαζί και το δικό σου) άλλαξε το (π.χ. απο το 6 σε κάτι άλλο που δεν χρησιμοποιείται) :)

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Δε μπορούσα να τη βρω στο Play Store. Σ' ευχαριστώ. "Αναστήθηκε" η συσκευή μου! :lol:

Huawei Nova 5T

Έχω ένα ερώτημα σχετικά με την αναζήτηση συγκεκριμένης επαφής.

Πρόσθεσα μια νέα επαφή στο gmail (desktop) και φυσικά συγχρονίστηκε με το κινητό και εμφανίζεται.

Δοκίμασα αναζήτηση στο desktopμε είτε με τα πρώτα γράμματα του επωνύμου είτε του ονόματος είτε του επαγγέλματος είτε με τα πρώτα ψηφία των αριθμών τηλεφώνου και τα προβάλει αμέσως.

Δοκίμασα την ίδια διαδικασία με τις δυο εφαρμογές στο κινητό και η μόνη που φέρνει αποτέλεσμα είναι αυτή με τους αριθμούς.

Όπως είναι προφανές, δεν μπορεί να έχω κάνει λάθος πληκτρολόγηση κάποιου από τα αρχικά γράμματα κατά την εγγραφή, αφού γίνεται σωστή αναζήτηση στο desktop.

Ποια μπορεί να είναι η αιτία της μη λειτουργίας της αναζήτησης στο κινητό;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned