Titarasaudi Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 είναι σε προσφορά όπως και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.situp.pro άρα αγοράζεις απλά την εφαρμογή, δεν παίζει ρόλο τι κινητό έχεις, θα δουλεύει σε όλα εφόσον το υποστηρίζουν σωστά; Αρκεί να έχεις σετάρει τον ίδιο λογαριασμό Google Πολύ σωστα! Απλά, στο νέο σου κινητό, στο Play θα μπεις με το λογαριασμό Google με τον οποίο την αγόρασες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση .. έχω το samsung s2 plus και έχω βάλει την lollipop αλλά δεν γίνεται root το τηλέφωνο μου. Φταίει η lollipop γιατί όσο είχα την kitkat ήταν root ή κάτι άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση .. έχω το samsung s2 plus και έχω βάλει την lollipop αλλά δεν γίνεται root το τηλέφωνο μου. Φταίει η lollipop γιατί όσο είχα την kitkat ήταν root ή κάτι άλλο ; Φαντάζομαι εννοείς custom lollipop! Δοκίμασες να φλασάρεις το zip του SuperSU απ' το recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Φαντάζομαι εννοείς custom lollipop! Δοκίμασες να φλασάρεις το zip του SuperSU απ' το recovery; είναι η cm unofficial και έχω φλασάρει το zip του SuperSU απ' το recovery αλλά δεν γίνεται τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση .. έχω το samsung s2 plus και έχω βάλει την lollipop αλλά δεν γίνεται root το τηλέφωνο μου. Φταίει η lollipop γιατί όσο είχα την kitkat ήταν root ή κάτι άλλο ; ενδέχεται να είναι root και να θέλει ενεργοποιήσει.. δες πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Ξέρεις κανείς κάποια εφαρμογή που να να ενεργοποιεί τα capative buttons ως notifications σε unrooted συσκευή; ενδιαφέρομαι για ένα Gigabyte Roma 2 plus. Ευχαριστώ Οχι δεν υπαρχει. Εψαξα και θελει root Edited March 4, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ενδέχεται να είναι root και να θέλει ενεργοποιήσει.. δες πως thanks φίλε , ακριβώς όπως μου το στειλες λύθηκε το πρόβλημα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά ,σε lollipop όταν στελνεις μια εφαρμογή στην κάρτα και κανεις update μιας εφαρμογής αμέσως παει στην μνήμη του κινητού. Υπάρχει καμια λύση αυτόματος να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Αγόρασα σήμερα το mls giant. Δυνατό ωραίο, προφανώς είναι το CUBE Talk x9. Έλα όμως που δεν μπορώ να το ροοταρω. Δοκίμασα kingroot , framaroot όπως και το τρόπο ροοτ για το CUBE, τίποτα. Πληροφορίες πάλι δεν βρίσκω, λες και είμαι ο μοναδικός κάτοχος. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) Αγόρασα σήμερα το mls giant. Δυνατό ωραίο, προφανώς είναι το CUBE Talk x9. Έλα όμως που δεν μπορώ να το ροοταρω. Δοκίμασα kingroot , framaroot όπως και το τρόπο ροοτ για το CUBE, τίποτα. Πληροφορίες πάλι δεν βρίσκω, λες και είμαι ο μοναδικός κάτοχος. Καμία ιδέα; ποιο επεξεργαστή έχει ; (δοκίμασε το vroot ...μάλλον θα κάνεις δουλειά ...) Edited March 5, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 μια ερώτηση, αν αγοράσω αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.pro2 με το κινητό που έχω τώρα, θα μπορώ στο μέλλον αν αλλάξω κινητό να την χρησιμοποιώ στο νεο; ή θα πρέπει πάλι νεα αγορά; Όσες εφαρμογές αγοράζεις θα της έχεις για πάντα, και σε οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να βάζεις το ίδιο G-mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά ,σε lollipop όταν στελνεις μια εφαρμογή στην κάρτα και κανεις update μιας εφαρμογής αμέσως παει στην μνήμη του κινητού. Υπάρχει καμια λύση αυτόματος να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης ; Νομίζω πως πρόκειται για περιορισμό του λογισμικού για την καλύτερη ασφάλεια των δεδομένων (σου) της εκάστοτε εφαρμογής (corrupt κατά την ενημέρωση)? Υποθέτω δηλαδή.. Ή απλά αδυνατεί να συνεργαστεί το Play Store μιας και έχει να κάνει με ένα άλφα σύνολο συσκευών αλλά και εκδόσεων λογισμικού (όπου δεν υποστηρίζεται αυτή τη δυνατότητα) οπότε απλά δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.. Ή απλά γίνεται και δεν ξέρουμε τον τρόπο! Απλά είναι δηλαδή τα πράγματα! :p Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Νομίζω πως πρόκειται για περιορισμό του λογισμικού για την καλύτερη ασφάλεια των δεδομένων (σου) της εκάστοτε εφαρμογής (corrupt κατά την ενημέρωση)? Υποθέτω δηλαδή.. Ή απλά αδυνατεί να συνεργαστεί το Play Store μιας και έχει να κάνει με ένα άλφα σύνολο συσκευών αλλά και εκδόσεων λογισμικού (όπου δεν υποστηρίζεται αυτή τη δυνατότητα) οπότε απλά δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.. Ή απλά γίνεται και δεν ξέρουμε τον τρόπο! Απλά είναι δηλαδή τα πράγματα! :p Κάπου διάβασα ότι σε κάποιους είναι απλά εικονική η επιλογή του να μεταφερθεί (ξανά) η εφαρμογή στην κάρτα μνήμης. Δεν ξέρω προσωπικά, μιας κι είμαι ακόμα σε kit kat, οπότε το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Θέλω να δυναμωσω τον ήχο των ακουστικών στο κινητό μου οταν ακουω μουσικη γιατι ειναι σχετικα χαμηλά.Έχω δοκιμάσει το Mobileuncle αλλα δεν καταλαβα και πολλά οποτε θέλω να μου προτεινετε ενα πιο απλο προγραμμα απο το google play.να πω επισης πως ειμαι ρουτ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madalx Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) Καλησπέρα. Μια ερώτηση και απο εμενα. Πήρα το Ulefone Be X με 4.4.2 πάνω και χρησιμοποίησα στο παλιο κινητό το Super backup για να πάρω τα sms. Τα έκανα restore (χωρις να είναι root σε περίπτωση που παίζει ρόλο) στο καινούριο και ναι μεν μπήκαν αλλά για κάποιο λογο την κάθε συνομιλία την έχει σαν 2 threads. Ένα thread με οτι έχω στείλει εγω και ενα με οτι μου έστειλε ο αλλος. Έχετε καμιά ιδέα??? ***edit: δεν έχω ιδέα γιατί έγινε το παραπάνω αλλά παραθέτω το τι βρήκα και πως το έλυσα σε περίπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος και δεν υπάρχει άλλη λύση που δεν γνωρίζω. στο xml που παράγει το super backup για κάποιο λόγο εμφάνιζε τα τηλέφωνα διαφορετικά στα μυνήματα που έστελνα εγώ και διαφορετικά στα μυνήματα που μου είχε στείλει ο άλλος. οπότε το ίδιο νούμερο στη μια περίπτωση ήταν με τη μορφή +3069xxxxxxxx και στην άλλη ήταν 69x-xxx-xxxxx. έκανα κι εγώ λοιπόν edit το xml και έκανα find+replace πχ τα +3069xxxxxxxx σε 69x-xxx-xxxxx και έκανα restore απο το επεξεργασμένο xml και μια χαρά!!! Edited March 9, 2015 by madalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καλησπερα. αγορασα προχθες το lenovo vibe x και οταν ψαχνω καποιες εφαρμογες στο google play δεν τις εμφανιζει.ειναι ολες ελληνικες εφαρμογες και συγκεκριμενα το taxiplon,taxibeat και το vrisko.στο αλλο μου κινητο samsung note 3 φαινονται στο google play ολες οι ελληνικες εφαρμογες κανονικα! μηπως υπαρχει λυση για αυτο το θεμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Μήπως δεν έχουν 'δηλωθεί' ως συμβατές με την συσκευή σου; Δεν στέλνεις ένα μέιλ στον δημιουργό; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καλησπερα. αγορασα προχθες το lenovo vibe x και οταν ψαχνω καποιες εφαρμογες στο google play δεν τις εμφανιζει.ειναι ολες ελληνικες εφαρμογες και συγκεκριμενα το taxiplon,taxibeat και το vrisko.στο αλλο μου κινητο samsung note 3 φαινονται στο google play ολες οι ελληνικες εφαρμογες κανονικα! μηπως υπαρχει λυση για αυτο το θεμα? Αφου δεν σου τις εμφανιζει καθολου Λογικα δεν ειναι συμβατες με την συσκευη σου. Οι εφαρμογες δεν ειναι ολες συμβατες με ολες τις συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Γειά σε ολους λύστε μου μιά απορία γιατί δεν εχω βγάλει ακρη ψάχνωντας. Εχουμε δύο συσκευές android οι οποίες εχουν και οι δύο ας πούμε 16GB μνήμη. Η μία οπως πχ το S3 i9300 εχει τα 12GB σαν εσωτερική μνήμη internal memory ( data partition ) οπότε βάζω ολες τίς εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη καί δεν με απασχολεί ο χώρος και βάζω και μία microsd και βάζω ολά τα αλλα video photo και ολα καλά. Η αλλη ας πούμε Galaxy Tab P1000 και οχι μόνο εχει 1,8GB internal memory ( data partition ) και εχει και τα υπόλοιπα 12GB σαν εσωτερική SD ( emulated SD partition ) με αποτέλεσμα να εχουμε πρόβλημα χώρου μετά απο κάποιες εφαρμογές.( internal memory full ) Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό και δεν εχουν ολο τον χώρο που λένε σαν εσωτερική μνήμη να ξεμπερδεύουμε.?? Θέλω να πάρω ενα Pipo P9 10ρι και εχω κολήσει εκεί, ειναι 16GB και εχει εσωτερική 1,7GB ενω εχω και ενα MLS IQ1010 3G που εχει 16GB και τα 13GB σαν internal memory. Edited March 8, 2015 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αγόρασα σήμερα το mls giant. Δυνατό ωραίο, προφανώς είναι το CUBE Talk x9. Έλα όμως που δεν μπορώ να το ροοταρω. Δοκίμασα kingroot , framaroot όπως και το τρόπο ροοτ για το CUBE, τίποτα. Πληροφορίες πάλι δεν βρίσκω, λες και είμαι ο μοναδικός κάτοχος. Καμία ιδέα; Ελα φιλε μου εγω πηρα το IQ tab 10 3G root ψαξε root genius ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ εκανα backup την rom εβαλα xposed framework κτλ φυσαει.. Ποσο μαλλον το δικό σου διαβασε για το ΜTK Droid tools και το Mtk Flash tool. Κατάφερα και του εβαλα και recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αφου δεν σου τις εμφανιζει καθολου Λογικα δεν ειναι συμβατες με την συσκευη σου. Οι εφαρμογες δεν ειναι ολες συμβατες με ολες τις συσκευες καλησπερα. αγορασα προχθες το lenovo vibe x και οταν ψαχνω καποιες εφαρμογες στο google play δεν τις εμφανιζει.ειναι ολες ελληνικες εφαρμογες και συγκεκριμενα το taxiplon,taxibeat και το vrisko.στο αλλο μου κινητο samsung note 3 φαινονται στο google play ολες οι ελληνικες εφαρμογες κανονικα! μηπως υπαρχει λυση για αυτο το θεμα? και στο Huawei honor 3c μου έχουν κάνει λαλακια στην εταιρεία και μετά από μια αναβάθμιση ξαφνικά αυτές οι εφαρμογές που αναφέρεις δεν είναι πλέον συμβατές συν το PayPal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Στον google chrome, πάτησα να μου ανοίγει τα video από το youtube σε νέα καρτέλα μέσα στον google chrome,και όχι κατευθείαν στην εφαρμογή YouTube,πως το αλλάζω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 :!: Έχει αναφερθεί πολλάκις πως μηνύματα με πειρατικό περιεχόμενο απαγορεύονται στο myphone ακόμα κι όταν πρόκειται για "καλό" σκοπό! Μηνύματα διεγράφησαν. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 καλησπερα για το navigon σε lollipop τι χρειαζεται για να μην κρασαρει; ειμαι στην τελευταια εκδοση. εχω στειλει μνμ στν navigon μ ζητησε screenshot με το προβλημα τους το εστειλα,αλλα απαντηση δν εχω δεχτει. ξερει κανεις; να μην τους περιμενω αδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Oταν στο location mode εχουμε θεσει battery saving, δλδ κλειστο το gps, εχει τσεκαρει κανεις αν ανοιξουμε εφαρμογες πλοηγησης οπως here maps ή αντιστοιχες, δουλευει το gps ή και αυτες υποκεινται στη ρυθμιση του location; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts