zoid70 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το λοιπόν... Πάω στο google play επιλέγω install το συγκεκριμένο app.....και ξαφνικά όπως ήταν το τηλέφωνο κολλημένο στα 4 χρώματα μου έδωσε επιλογή pin και τώρα παίζει κανονικά αλλά με ένα ψιλομπάχαλο τα εικονίδια.... :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Να βαλεις μια ευρωπαικη custom rom το εχεις σκεφτει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisusp Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 καλημέρα σας. Ξέρει κάποιος πως γίνεται να έχει κάποιος πρόσβαση στα μηνύματά μου μόλις συνδεθώ εγώ στο 3G δίκτυό του;Π.χ. Μπαίνω μέσω Tethering ή φορητό σημείο πρόσβασης (ανάλογα πως το γράφει η συσκευή) και μου δίνει αυτός που έχει το 3G τον κωδικό για σύνδεση και παίρνω WiFi και από εκείνη τη στιγμή βλέπει όλα τα μηνύματά μου. Γίνεται;και αν ναι με ποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ερώτηση περί υπηρεσιών τοποθεσίας. Πως ακριβώς λειτουργεί η επιλογή υψηλής ακρίβειας στο Android? Αν έχω την επιλογή στην υψηλή ακρίβεια το GPS μένει ανοιχτό όλη την ώρα ή ανοίγει μόνο όταν χρειάζεται από το σύστημα; Αν το βάλω πχ στο εξοικονόμηση ενέργειας (wifi & δίκτυα κινητής) Όταν ανοίγω τους χάρτες η την πλοήγηση θα ανοίγει το GPS αυτόματα ή θα συνεχίσει με το στίγμα των δικτύων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Ερώτηση περί υπηρεσιών τοποθεσίας. Πως ακριβώς λειτουργεί η επιλογή υψηλής ακρίβειας στο Android? Αν έχω την επιλογή στην υψηλή ακρίβεια το GPS μένει ανοιχτό όλη την ώρα ή ανοίγει μόνο όταν χρειάζεται από το σύστημα; Αν το βάλω πχ στο εξοικονόμηση ενέργειας (wifi & δίκτυα κινητής) Όταν ανοίγω τους χάρτες η την πλοήγηση θα ανοίγει το GPS αυτόματα ή θα συνεχίσει με το στίγμα των δικτύων; Το gps ανοίγει μονο στην "Υψηλή ακρίβεια" και στην επιλογή "Μονο αισθητήρες συσκευής". Σ' αυτές τις επιλογές είναι μόνιμα ανοιχτό. Στην "Εξοικονόμηση μπαταρίας" δεν ανοίγει καθόλου! Καλύτερα να το έχεις στην εξοικονόμηση, εκτός αν θελήσεις ακριβή θέση από δορυφόρους ή να κάνεις πλοήγηση με προγράμματα πλοήγησης που δεν χρησιμοποιούν data. Να κάνω και 'γω μια ερώτηση παιδιά! Είχε απαντηθεί λίγο καιρό πριν αλλά δεν μπορώ να το βρω. Θέλω μια εφαρμογή (για τα tablet των παιδιών) που να στερεί τα δικαιώματα απ' τις εφαρμογές που κατεβάζουν. Υπόψιν δεν είναι root τα tablet! Ευχαριστώ.... Edited February 6, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το gps ανοίγει μονο στην "Υψηλή ακρίβεια" και στην επιλογή "Μονο αισθητήρες συσκευής". Σ' αυτές τις επιλογές είναι μόνιμα ανοιχτό. Στην "Εξοικονόμηση μπαταρίας" δεν ανοίγει καθόλου! Καλύτερα να το έχεις στην εξοικονόμηση, εκτός αν θελήσεις ακριβή θέση από δορυφόρους ή να κάνεις πλοήγηση με προγράμματα πλοήγησης που δεν χρησιμοποιούν data. Να κάνω και 'γω μια ερώτηση παιδιά! Είχε απαντηθεί λίγο καιρό πριν αλλά δεν μπορώ να το βρω. Θέλω μια εφαρμογή (για τα tablet των παιδιών) που να στερεί τα δικαιώματα απ' τις εφαρμογές που κατεβάζουν. Υπόψιν δεν είναι root τα tablet! Ευχαριστώ.... αρχηγε μαλλον αυτην εδω ψαχνεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.heagoo.apkpermremover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αρχηγε μαλλον αυτην εδω ψαχνεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.heagoo.apkpermremover Ευχαριστώ φιλε μου, θα τη δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Το gps ανοίγει μονο στην "Υψηλή ακρίβεια" και στην επιλογή "Μονο αισθητήρες συσκευής". Σ' αυτές τις επιλογές είναι μόνιμα ανοιχτό. Στην "Εξοικονόμηση μπαταρίας" δεν ανοίγει καθόλου! Καλύτερα να το έχεις στην εξοικονόμηση, εκτός αν θελήσεις ακριβή θέση από δορυφόρους ή να κάνεις πλοήγηση με προγράμματα πλοήγησης που δεν χρησιμοποιούν data. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργεί όπως στο iOS & WP8 όπου αν έχεις τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανποιχτές, η κάθε εφαρμογή που θέλει να χρησιμοποιήσει το GPSτο ανοίγει και όταν δεν το χρειάζεται το κλείνει; Λίγο χαζό δεν είναι αυτό; Να είναι μόνιμα ανοικτό ανεξάρτητα αν χρειάζεται κάποια εφαρμογή τα δεδομένα; Edited February 7, 2015 by YiorgosA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά εχω εναν κλώνο S5 και δεν μου πιάνει καλα το σημα της κεραιας και του wifi. Μετα απο επανεκκίνηση δουλεύει σωστά, αλλά μετα απο λίγο παλι τα ίδια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Παιδιά στο viber Πως μπορώ να δω ακριβώς πριν πόση ώρα ήταν συνδεδεμένη μια επαφη?? Πάω στην επαφή που θέλω αλλά γράφει πάνω "Τελευταία σύνδεση σήμερα........." αλλά δεν λέει πριν πόση ώρα. Κ είναι κ άλλες επαφές που γράφει "τελευταία σύνδεση σ.......) Υπάρχει τρόπος να δω πριν πόση ώρα συνδέθηκε καποιος? EDIT:::::::::::::> Βρήκα την λύση, πρέπει να γυρνάω την οθόνη οριζόντια. Δεν τα δείχνει Τα στοιχεία ολοκληρομενα σε κάθετη προβολη!!! Edited February 7, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Οταν κανεις κλικ πανω τους λογικα τερμα πανω σου λεει ποτε συνδεθηκε τελεταια φορα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα θέλω να σας ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να δω τα μηνύματα μου που έχω στο λογαριασμό του Hotmail από τα εγκαταστημενα προγράμματα του κινητού και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα ενώ ο λογαριασμός Gmail λειτουργεί μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) καλημέρα σας. Ξέρει κάποιος πως γίνεται να έχει κάποιος πρόσβαση στα μηνύματά μου μόλις συνδεθώ εγώ στο 3G δίκτυό του;Π.χ. Μπαίνω μέσω Tethering ή φορητό σημείο πρόσβασης (ανάλογα πως το γράφει η συσκευή) και μου δίνει αυτός που έχει το 3G τον κωδικό για σύνδεση και παίρνω WiFi και από εκείνη τη στιγμή βλέπει όλα τα μηνύματά μου. Γίνεται;και αν ναι με ποιο τρόπο; Την ίδια τη στιγμή που στέλνεις να βλέπει τα μηνύματα σου όχι δεν γίνεται. Αυτό που γίνεται όμως είναι να έχει κάποια "περίεργη" εφαρμογή η οποία να μπορεί να υποκλέψει πακέτα δεδομένων και να έχει πάρει username/pass από όποια site έχεις μπει όσο ήσουν στο δίκτυο του. Έτσι απλά μπαίνοντας στο προφίλ σου μπορεί να δει και τυχόν μηνύματα. Υποθέσεις κάνω κι εγώ μιας και τέτοιου είδους εφαρμογές απαιτούν και συγκεκριμένες συσκευές/root/kernel κλπ για να δουλέψουν σωστά. Δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργεί όπως στο iOS & WP8 όπου αν έχεις τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανποιχτές, η κάθε εφαρμογή που θέλει να χρησιμοποιήσει το GPSτο ανοίγει και όταν δεν το χρειάζεται το κλείνει; Λίγο χαζό δεν είναι αυτό; Να είναι μόνιμα ανοικτό ανεξάρτητα αν χρειάζεται κάποια εφαρμογή τα δεδομένα; Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος από τη προσωπική μου εμπειρία έτσι ακριβώς δουλεύει το GPS στο Android, από Kit Kat λογισμικό τουλάχιστον και άνω. πχ. Έχεις το διακόπτη ενεργό και επιλέγεις μόνο GPS, ο αισθητήρας θα ενεργοποιηθεί μόλις κάποια εφαρμογή ζητήσει να μάθει την τοποθεσία σου (Viber/Messenger κλπ. τον χρησιμοποιούν επίσης εάν δεν ρυθμιστούν να μην ζητάνε τοποθεσία). Λογικά κάθε φορά που θα ενεργοποιείται μάλιστα θα βλέπεις και το ανάλογο σύμβολο του στίγματος GPS στη status bar. Την υπόλοιπη ώρα όχι, δεν πιστεύω πως είναι ενεργός. Παιδιά εχω εναν κλώνο S5 και δεν μου πιάνει καλα το σημα της κεραιας και του wifi. Μετα απο επανεκκίνηση δουλεύει σωστά, αλλά μετα απο λίγο παλι τα ίδια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Εδώ δεν νομίζω να πάρεις απαντήσεις μιας και περισσότερο μου κάνει για software/hardware θέμα της εν λόγω συσκευής και όχι γενικά του Android αλλά εφόσον ρώτησες και στο σωστό θέμα.. δοκίμασε και σε άλλα δίκτυα WiFi εκτός του δικού σου και αν το πρόβλημα επιμένει μάλλον πρόκειται δυστυχώς για hardware. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, θα σου διαγράψει τυχόν προσωπικές ρυθμίσεις/επαφές/μηνύματα κλπ.) με λίγες πιθανότητες βέβαια επιδιόρθωσης του προβλήματος.. Παιδιά στο viber Πως μπορώ να δω ακριβώς πριν πόση ώρα ήταν συνδεδεμένη μια επαφη?? Πάω στην επαφή που θέλω αλλά γράφει πάνω "Τελευταία σύνδεση σήμερα........." αλλά δεν λέει πριν πόση ώρα. Κ είναι κ άλλες επαφές που γράφει "τελευταία σύνδεση σ.......) Υπάρχει τρόπος να δω πριν πόση ώρα συνδέθηκε καποιος? Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την περιστροφή οθόνης και γύρισε τη συσκευή πλάγια.. Καλησπέρα θέλω να σας ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να δω τα μηνύματα μου που έχω στο λογαριασμό του Hotmail από τα εγκαταστημενα προγράμματα του κινητού και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα ενώ ο λογαριασμός Gmail λειτουργεί μια χαρά Μήπως το προεγκατεστημένο πρόγραμμα email της συσκευής σου δεν υποστηρίζει Hotmail λογαριασμούς? Τι είδους σφάλμα σου βγάζει? Edited February 7, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ενώ πάει να ανοίξει την εφαρμογή του mail δεν μπορεί να την φορτώσει λαμβάνω κανονικά ενημέρωση ότι έχω mail σπανίως καταφέρνω και μπαίνω στην πρώτη σελίδα που δείχνει τα mail και ακόμα πιο σπάνια φαντάσου ότι δεν θυμάμαι ποτέ ήταν η τελευταία φορά που κατάφερα να δω το μαιλ μου τώρα έχω μια Android συσκευή κινέζικη αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με τα προηγούμενα κινητά Android που είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αν ισχύει αυτό όπως το λες, τότε κομπλέ. Το να είναι όλη την ώρα ανοιχτό είναι όχι απλά σπατάλη πόρων, αλλά κάτι που θα πρέπει να διορθώσει άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Οταν κανεις κλικ πανω τους λογικα τερμα πανω σου λεει ποτε συνδεθηκε τελεταια φορα Δεν το λέει! Βρήκα την λύση, πρέπει να γυρνάω την οθόνη οριζόντια. Δεν τα δείχνει σε κάθετη προβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παράδειγμα (συμβαίνει και σε άλλες εφαρμογές): Έχω τον Nova Launcher Prime. Υπάρχει και ο Stock. Κάθε φορά με ρωτάει αν θα ανοίξω τον Nova "Πάντα" ή "Μία φορά". Αν πατήσω στο "Πάντα" και μετά θέλω να δουλεύω με τον Stock Launcher, που θα τον βρώ;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αν εχεις εγκαταστησει εναν οποιοδηποτε launcher μετα πως μπορεις να επιστρεψεις στον αρχικο χωρις να απεγκαταστησεις τον οποιο launcher εχεις εγκαταστησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παράδειγμα (συμβαίνει και σε άλλες εφαρμογές): Έχω τον Nova Launcher Prime. Υπάρχει και ο Stock. Κάθε φορά με ρωτάει αν θα ανοίξω τον Nova "Πάντα" ή "Μία φορά". Αν πατήσω στο "Πάντα" και μετά θέλω να δουλεύω με τον Stock Launcher, που θα τον βρώ;; Μενού, ρυθμίσεις, Αρχική οθονη, Επιλέξτε αρχική σελίδα. Αν εχεις εγκαταστησει εναν οποιοδηποτε launcher μετα πως μπορεις να επιστρεψεις στον αρχικο χωρις να απεγκαταστησεις τον οποιο launcher εχεις εγκαταστησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 οταν φτιαξουμε ενα VPN account και βαλουμε να δρομολογείται απο εκει π.χ. μονο το 10.0.0.0/8, (στα settings, το τελευταιο πεδιο) αυτο δεν λειτουργει. δηλαδη αντι να στειλει στο VPN μονο οτι αφορα το 10.0.0.0/8, αυτο δεν λειτουργει και τελικα ολα δρομολογουνται απο το VPN, κατι το οποιο δεν συνέβαινε με προηγούμενη εκδοση του android. εχει πεσει στην αντίληψη καποιου αυτο ! και οσο και εαν εψαξα στο ινετ, δεν βρηκα κατι γι βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Eπίσης οποιαδήποτε εφαρμογή έχετε κάνει προεπιλογή π.χ αν έχετε 2 browser και έχετε τικάρει το πάντα στον έναν αν θέλετε να δουλέψετε με τον άλλον πάτε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->βρίσκετε την εφαρμογή και κάνετε ''Εκκαθάριση προεπιλογών'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Άσχετο........αλλά της τελευταίες δυο μέρες κάτω αριστερά μου βγάζει συνεχεία διαφημίσεις....πως μπορώ να απαλλαγώ...????? http://s24.postimg.org/5rxuckw0l/Picture0001.png photo hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Άσχετο........αλλά της τελευταίες δυο μέρες κάτω αριστερά μου βγάζει συνεχεία διαφημίσεις....πως μπορώ να απαλλαγώ...????? http://s24.postimg.org/5rxuckw0l/Picture0001.png photo hosting Είσαι σε τελείως λάθος thread και topic. Το πρόβλημα σου λέγεται adware. Δοκίμασε αυτό http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mavr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 δοκίμασε να εγκαταστήσεις το apk ..http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-1-11-apk/ (εάν δεν ..θα χρειαστείς root για να το περάσεις..) τα υπολοιπα αφου θα έχεις playstore τα κατεβάζεις από εκει Φίλε μου κατέβασα την εφαρμογή που είπες αλλά μετά την εγκατάσταση μόλις πάει να την ανοίξει κολλάει και με πετάει έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Πήγαινε στο νήμα του κινητού σου και ρώτα πως γίνεται... Σε γενικές γραμμές θέλει root και custom recovery για να φλασάρεις κάποιο ζιπάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts