Jump to content

g_mavr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g_mavr

  1. Εγγυηση δεν πρεπει να εχει.... Αρα παει η συσκευη.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
  2. Φίλε μου όπως ανέφερα έχω επιλέξει και τις 2 επιλογές και πάλι πετάει το ίδιο μήνυμα! Επίσης από system Recovery για Factory Reset όλα όσα βγάζει λένε fail!
  3. Παιδιά καλησπέρα! Είχε ο ξάδερφος μου αυτήν την συσκευή... Την ξεχώνιασε μετά από καιρό και όταν πάει να την ανοίξει του λέει "Internal storage damaged" και του έχει 2 επιλογές... Η πρώτη λέει "Restore factory settings" και η δεύτερη "Restart phone".... Ό,τι και να πατήσει εμφανίζει πάλι το ίδιο μήνυμα.... Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  4. Ακριβως αυτο ρωταω φιλε μου. Αντι να δωσω 30 ευρω που κανει η ποιο φθηνη κεραια usb στο skroutz μηπως μπορω με καποιο προγραμμα να μετατρεψω το κινητο μου σε τετοια κεραια.
  5. Θελω αντι να χρησιμοποιω το κινητο για πλοηγηση να χρησιμοποιω τον υπολογιστη. Υπαρχουν κεραιες GPS οι οποιες συνδεονται με τον υπολογιστη μεσω bluetooth ή μεσω usb. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει το κινητο σε τετοια συσκευη.
  6. Υπαρχει καποιο προγραμμα μεσα απο το οποιο να μπορω να μεταφερω την τρεχουσα τοποθεσια μου που εχει βρει ηδη το κινητο μου σε ενα προγραμμα πλοηγησης το οποιο τρεχει σε υπολογιστη Windows? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  7. Αγόρασα πριν 2 βδομάδες και παρέλαβα πριν μια ένα lenovo από το vickmall EU warehouse. Από την αρχή η συσκευή είχε πρόβλημα με την φόρτιση και ξαφνικά σταμάτησε να βλέπει την SIM. Moυ είπαν να ξαναπεράσω την ROM πράγμα που έκανα αλλά δεν διορθώθηκαν τα προβλήματα. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να στείλω το κινητό αλλά μου δώσανε την διεύθυνση της Κίνας. Δεν μπορώ να το στείλω στην Ευρώπη από όπου και το αγόρασα? Από ότι διάβασα σε προηγούμενα ποστ το κόστος είναι κοντά στα 10 ευρώ. Πόσο καιρό θα κάνει να πάει περίπου? Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. Η χρήση θα είναι internet και κανα παιχνίδι. Θέλω η μπαταρία να βγάζει άνετα μέρα και να έχει αρκετά καλή κάμερα. Η συσκευή που έχω τώρα είναι το Lenovo s920 και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Βασικός στόχος είναι να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο! Υπάρχει κάποια γνώμη ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές? Ποια υπερτερεί και σε τι?
  9. g_mavr

    Lenovo S920

    Λόγω κάποιων προβλημάτων (σπάσιμο οθόνης) δεν κοίταξα να φτιάξω το θέμα με τα gapps. Μου έβγαλε μια αναβάθμιση και αφού την κατέβασα και πάτησα να την κάνει εγκατάσταση λίγο πριν φτάσει στο 100% μου πέταξε ένα Χ στον κύκλο που έλεγε τα % και τώρα έχει κολλήσει στην αρχική φάση που ανοίγει και λέει το lenovo. Τι να κάνω? Παρακαλώ την βοήθεια σας. Ευχαριστώ
  10. Υπάρχει κανένα δωρεάν πρόγραμμα που να έχει επιλογή για αποφυγή δακτυλίου? Ευχαριστώ
  11. g_mavr

    Lenovo S920

    Σε περίπτωση που δεν δουλέψει το κινητό μπορεί να επιστρέψει στην τωρινή του κατάσταση?
  12. g_mavr

    Lenovo S920

    Ναι φίλε μου!!! Και όχι μόνο την Ελληνική αλλά γενικά όλες τις γλώσσες και τώρα έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα.
  13. Φίλε μου κατέβασα την εφαρμογή που είπες αλλά μετά την εγκατάσταση μόλις πάει να την ανοίξει κολλάει και με πετάει έξω...
  14. Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα!! Έχω ένα lenovo s920 αγορασμένο από Κίνα. Προχτες μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό. Αφού το έκανα δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές τις Google (gmail, google play, google maps κτλπ). Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Το Android που έχει πάνω είναι το 4.4.2 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Αν είναι σε λάθος θέμα παρακαλώ τους διαχειριστές να πράξουν αναλόγως!
  15. g_mavr

    Lenovo S920

    Παιδιά καλησπέρα!! Έχω ένα lenovo s920 αγορασμένο από Κίνα. Χτες μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό. Αφού το έκανα δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές τις Google (gmail, google play, google maps κτλπ). Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Το Android που έχει πάνω είναι το 4.4.2 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
×
×
  • Create New...