antrenik Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Πολύ καλό το καινούργιο Tapatalk και μια απορία, πως μου βγάζει γιορτές το digical χωρίς να έχω σημειώσει κάτι; Edit :παίρνω πίσω αυτό που είπα για το Tapatalk, επιστροφή με το titanium backup στο προηγούμενο. Edited December 15, 2014 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalosdios Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καλησπερα.ξερει κανεις πως θα μεταφερω τα save απο τα παιχνιδια σε αλλο android χωρις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Την εβαλα. Μια χαρά ειναι. Μην είσαστε περίεργοι :) Εγώ μόλις της πέρασα και είναι μια χαρά, απορώ γιατί δε σας αρέσει :) Για πείτε μου λίγο που είναι η περιήγηση στα forum και πόσα κλίκ θέλει να την βρείτε.. Αν την βρείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Για πείτε μου λίγο που είναι η περιήγηση στα forum και πόσα κλίκ θέλει να την βρείτε.. Αν την βρείτε. Κι όμως είναι πιο εύκολο από πριν. Με ένα κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πάω να απεγκαταστήσω εφαρμογή που έχω κατεβάσει και δεν μπορώ.Ούτε από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές ούτε από το root unistaller.Ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γιά δοκίμασε και με αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidware.uninstallmaster&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κι όμως είναι πιο εύκολο από πριν. Με ένα κλικ. Αυτό μπήκε τώρα. Στην 4.10 δεν υπήρχε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Αν κανω "wipe data/factory reset" απο recovery mode ειναι σαν την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Το "wipe cache partition" τι κανει? Και κατι ακομα, απο recovery προσπαθω να κανω restore και μου λεει Checking MD5 sums... "MD5 mismatch!" Edited December 15, 2014 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καλησπέρα, και ελπίζω να γράφω στο σωστό forum. έχω ένα tablet asus memopad 7. Δεν είναι root, έχει το default android, 4.3 αν δεν κάνω λάθος. Επειδή δεν έχω wifi προς το παρόν, όλες τις εφαρμογές που του έχω βάλει, προφανώς μιλάω για δωρεάν εφαρμογές, δεν τις έβαλα από το google play, αλλά με κάποιον apk downloader τις κατέβασα στο pc μου, τις πέρασα στο tablet, τις έτρεξα και τις εγκατέστησα από εκεί. Όλα μια χαρά, σε κάποιες έκανα με τον ίδιο τρόπο και update. Το θέμα το έχω με το Chrome. Η εφαρμογή αυτή ήταν προεγκατεστημένη στο tablet και όταν πάω να την κάνω update με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω, δεν την εγκαθιστά, βγάζει κατευθείαν ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Οταν ανοίγω κάποιον browser, μετά αλλαζω μέσω task manager, και πάω πχ σε gps (εννοώ άλλη εφαρμογή), και ξανά πάω στον browser, μου φορτώνει εκ νέου τη σελίδα που είχα ανοίξει. Μου κάνει πλάκα? Πως αλλάζει αυτό?? Σε nexus 7 2013. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) καλησπερα.ξερει κανεις πως θα μεταφερω τα save απο τα παιχνιδια σε αλλο android χωρις root? Το root ενεργοποιεί τη δυνατότητα αντιγραφης/μετακίνησης/διαγραφής κλπ αρχείων και φακέλων στα διαμερίσματα του συστήματος. Αν το παιχνίδι δεν αποθηκεύει τα δεδομένα του σε κάποιο χώρο προσβάσιμο απ' το χρήστη(όπως η εξωτερική sd καρτα), δε μπορείς χωρίς root. Οι εφαρμογές αποθηκεύουν τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα τους στο φάκελο /data/data/φάκελος εφαρμογής-παιχνιδιού/ χωρίς root δεν έχεις πρόσβαση σε αυτό το χώρο. Ενδεχομένως, αν μπορείς να τον δεις με κάποιον file manager θα μπορέσεις να αντιγράψεις κάπου το φάκελο που σ' ενδιαφέρει, αλλά για να τον βάλεις στην άλλη συσκευή, αυτή θα πρέπει να είναι rooted. Αλλιώς δε θα έχεις δικαίωμα εγγραφής στο φάκελο /data/data/. Edited December 16, 2014 by Sofos_5 Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Διεγραψα κατα λαθος το εικονιδιο των μηνυματων και αυτο των επαφων απο το κατω μερος της οθονης Πως θα τα επαναφερω ρε λεβεντες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Οταν ανοίγω κάποιον browser, μετά αλλαζω μέσω task manager, και πάω πχ σε gps (εννοώ άλλη εφαρμογή), και ξανά πάω στον browser, μου φορτώνει εκ νέου τη σελίδα που είχα ανοίξει. Μου κάνει πλάκα? Πως αλλάζει αυτό?? Σε nexus 7 2013. Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι, τουλάχιστον απλό. Είναι θέμα ram, ιδίως αν έχεις ανοίξει αρκετά tabs. Ρώτα στο νήμα, θα σε βοηθήσουν εκεί με λύσεις, greenify, custom rom κλπ η έστω μικρά tips. Διεγραψα κατα λαθος το εικονιδιο των μηνυματων και αυτο των επαφων απο το κατω μερος της οθονης Πως θα τα επαναφερω ρε λεβεντες; Πας στον app drawer, πατάς παρατεταμένα στο εικονίδιο και το ξαναβαζεις στη θέση που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Όταν αλλάζω πχ ρομ και στην κάρτα μνήμης έχουν μείνει αρχεία πχ μέσα στους φακέλους android, data που περιέχουν αρχεία από διαφορές εφαρμογές πρέπει να τα σβήνω και πότε; Πριν η μετά την αλλαγή ρομ; Γιατί μετά δεν ξανά δημιουργούνται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πας στον app drawer, πατάς παρατεταμένα στο εικονίδιο και το ξαναβαζεις στη θέση που θες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας στον app drawer, πατάς παρατεταμένα στο εικονίδιο και το ξαναβαζεις στη θέση που θες. Το θεμα ειναι οτι ουτε και εκει βρισκω το εικονιδιο των μηνυματων και των επαφων που θελω (ευχαριστω για την αμεση απαντηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω widget στην επιφάνεια εργασίας σε tablet zte e8q που έχει android 4.2.2;Θέλω να βάλω το business calendar και δεν μπορώ.:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) καλησπερα.ξερει κανεις πως θα μεταφερω τα save απο τα παιχνιδια σε αλλο android χωρις root? Helium - App Sync and Backup (απαιτεί χρήση υπολογιστή) Εχω ενα προβλημα με ενα ταμπλετ manta. Οταν κατεβαζω καποιες εφαρμογες και τις μεταφερω στην καρτα sd μετα απο restart η μετα απο σβησιμο του tablet οι εφαρμογες που ειναι στην καρτα sd διαγραφονται και πρεπει να τις ξανακανω εγκατασταση. Η εκδοση android ειναι η 4.2.2. Ξερει κατι καποιος επι του θεματος? Θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς και στο νήμα της συσκευής σου εδώ - MANTA MID706 DUO POWER HD TABLET 7 - όπου σίγουρα θα πάρεις και περισσότερες απαντήσεις. Edited December 16, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Θέλω να αλλάξω την SD κάρτα (από 16 σε 32) και δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω με μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή ή με backup των αρχείων της SD. Ποια είναι η καλλίτερη και απλούστερη μέθοδος; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Θέλω να αλλάξω την SD κάρτα (από 16 σε 32) και δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω με μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή ή με backup των αρχείων της SD. Ποια είναι η καλλίτερη και απλούστερη μέθοδος; εγω αυτο που ειχα κανει ηταν μεταφορα ολων(οτι ειχε η sdcard) στο pc και μετα ολα στην καινουργια sdcard και μετα επανεκκινηση του κινητου Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 εγω αυτο που ειχα κανει ηταν μεταφορα ολων(οτι ειχε η sdcard) στο pc και μετα ολα στην καινουργια sdcard και μετα επανεκκινηση του κινητου Ευχαριστώ. Χρειάζεται format η νέα κάρτα (καινούργια) ή όχι; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ο καλυτερος τροπος για να 'μεταφρασω' μια αγγλικη ρομ στα ελληνικα ειναι με το morelocale2 ? κατι καλυτερο εναλλακτικο που να δουλευει με root υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ευχαριστώ. Χρειάζεται format η νέα κάρτα (καινούργια) ή όχι; δεν ειχα κανει format Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyderrp7 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω στο Android 5, όταν πατάω την οθόνη να μου κάνει και μία ελαφριά δόνηση; Ξέρω ότι γίνεται στο πληκτρολόγιο, αλλά με ενδιαφέρει να δονείται η ταμπλέτα σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης κι αν πατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω widget στην επιφάνεια εργασίας σε tablet zte e8q που έχει android 4.2.2;Θέλω να βάλω το business calendar και δεν μπορώ.:(:(:(:( Εάν έχεις μετακινήσει την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης, μην περιμένεις να βρεις widget Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εάν έχεις μετακινήσει την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης, μην περιμένεις να βρεις widget Δεν είναι στην κάρτα μνήμης, γιατί δεν έχω χαχα.Τελικά κατέβασα το nova launcher και εμφανίστηκαν όλα τα widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts