Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενας φιλος εχει το htc desire 310s και θελει με καποιο τροπο(Ειτε ρουτ, ειτε περνωντας καποια custom rom) να μπορει να μεταφερει καποιες εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης γιατι τωρα δεν μπορει να μεταφερει καμια μα καμια εφαρμογη στη καρτα μνημης αφου σε καμια εφαρμογη δεν ειναι ενεργο το κουμπι "μεταφορα στην καρτα sd".

Υπαρχει καποια λυση?

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις και ζηταω προκαταβολικά συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.

σε γενικες γραμμες η μεταβαση στην κιτκατ απο μια σταθερη 4.2.2 αξιζει?μιλαω για το θεμα εγγραφης κυριως της καρτας μνημης στην κιτκατ.

τι προσφερει καλυτερο η κιτκατ εκτος απο τον παραπανω περιορισμο?

Ενας φιλος εχει το htc desire 310s και θελει με καποιο τροπο(Ειτε ρουτ, ειτε περνωντας καποια custom rom) να μπορει να μεταφερει καποιες εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης γιατι τωρα δεν μπορει να μεταφερει καμια μα καμια εφαρμογη στη καρτα μνημης αφου σε καμια εφαρμογη δεν ειναι ενεργο το κουμπι "μεταφορα στην καρτα sd".

Υπαρχει καποια λυση?

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις και ζηταω προκαταβολικά συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.

Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες με τις οποιες μπορει να μεταφερει apps στην sdcard, οπως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ljmobile.move.app&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmovetosdcard&pcampaignid=APPU_8fSHVNTfLYG2Ua-_gPAE . Χρειαζεται να ειναι root.

The day is my enemy, the night my friend

Kαλημέρα σας,

Το νέο μου raspberry pi project σχετικά με 3 τρόπους που μπορούμε να ελέγξουμε μια ηλεκτρική συσκευή μεσω του raspberry pi.

1. Μέσω μιας web εφαρμογής

2. Μέσω μιας android εφαρμογής

3. Με φωνητικές εντολές στο android

Στράτος

Οι android εφαρμογές μου: https://play.google.com/store/apps/developer?id=Stratos

To youtube κανάλι μου: https://www.youtube.com/c/StratosBotsaris/videos

Παιδιά δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο θέμα, αλλά έχω θέμα με το foursquare... αν ξεχαστώ και το ανοίξω χωρίς να έχω ενεργοποιημένη την τοποθεσία, μου λέει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει και όταν ενεργοποιώ την τοποθεσία, δεν φορτώνει κατευθείαν! Πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανανοίξω! Μου σπάει τα νεύρα πάρα πολύ! Δηλαδή αν θέλω να ψάξω ένα μέρος που δεν είναι κοντά στην τοποθεσία μου, γιατί ν ανοίξω το location?? Εξαναγκασμός για να παίρνουν τα δεδομένα της τοποθεσίας μας και να μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις!! :mad:

Παιδιά δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο θέμα, αλλά έχω θέμα με το foursquare... αν ξεχαστώ και το ανοίξω χωρίς να έχω ενεργοποιημένη την τοποθεσία, μου λέει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει και όταν ενεργοποιώ την τοποθεσία, δεν φορτώνει κατευθείαν! Πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανανοίξω! Μου σπάει τα νεύρα πάρα πολύ! Δηλαδή αν θέλω να ψάξω ένα μέρος που δεν είναι κοντά στην τοποθεσία μου, γιατί ν ανοίξω το location?? Εξαναγκασμός για να παίρνουν τα δεδομένα της τοποθεσίας μας και να μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις!! :mad:

adaway και τέλος:lol: ...και gr.wp.fin..

Γνωρίζει κανείς πότε θα μπει η lolipop έκδοση σε note 3?
Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

Γειά σας παιδιά! Καινούριος στο Φόρουμ με ερώτηση. Μπορώ σε rooted συσκευή να πάρω Ota updates?

ΌΧΙ...(unroot πρώτα..η χειροκίνητα...)

----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωρίζει κανείς πότε θα μπει η lolipop έκδοση σε note 3?

κάτσε να μπούμε στο 2015.....αρχές του χρόνου έχουν πει..

Καλησπέρα, μία ερώτηση, και συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί ..

Πως μπορώ να κάνω unroot ένα τηλέφωνο και να σβύσω τα δεδομένα που έχει (επαφές, λογαριασμούς κλπ) γιά να το δώσω σε άλλον;;

Ευχαριστώ.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Καλησπέρα, μία ερώτηση, και συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί ..

Πως μπορώ να κάνω unroot ένα τηλέφωνο και να σβύσω τα δεδομένα που έχει (επαφές, λογαριασμούς κλπ) γιά να το δώσω σε άλλον;;

Ευχαριστώ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι, περνώντας την εργοστασιακή rom, και μάλιστα χωρίς να "αφήνεις" ίχνος ότι κάποτε έγινε root. Ωστόσο απευθύνσου καλύτερα στο θέμα της συσκευής σου, μιας και ο τρόπος είναι διαφορετικός για κάθε συσκευή! Για τη διαγραφή των δεδομένων σου, αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;)

Τhe end of an era...

(για παραπανω) σε lg g3s μετα απο root λιγες μερες μετα ηρθε update και το περασα μεσα απο το κινητο! αυτο αντε εξηγησε το μου

Γειά σας παιδιά! Καινούριος στο Φόρουμ με ερώτηση. Μπορώ σε rooted συσκευή να πάρω Ota updates?

ΌΧΙ...(unroot πρώτα..η χειροκίνητα...)

Σε root συσκευές ποτέ δεν έχω αντιμετωπιστεί πρόβλημα με ΟΤΑ update.

το προβλημα κατα 90% δεν ειναι στο root αλλα στο custom recovery, αν εχεις recovery απαγορευετε η αναβαθμιση, αν εισαι μονο root μπορειτε να δοκιμασετε αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που μερικες φορες δε λειτουργει κατι σωστα στο κινητο

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Όχι δεν έχω custom recovery! Άρα όταν έρθει το update για το Lollipop, θα μπει κανονικα!

To ερωτημα μου ειναι κατα το μισο θεμα συσκευης-εφαρμογης, και πιθανολογω να ειναι ισως και θεμα παροχου.

Σχετικα με το sms λοιπον, ενα μεγαλο sms, που καταλαμβανει χωρο πχ 4 sms, ποιος το 'κοβει' και το 'ταχυδρομει'; Η εφαρμογη; Ο πάροχος;

Ποσο καλα 'φτανουν' στον παραληπτη; Θα φτασει ενιαίο; Θα φτάσει σε ξεχωριστα μηνυματα; Αν φτασει σε ξεχωριστα μηνυματα, θα πανε τουλαχιστον με τη σωστη σειρα;

Διασφαλιζει 'κανεις'(παροχος, εφαρμογη, whatever) αυτα τα πραγματα;

Ή θα παει πχ πρωτα το 4ο στη σειρα, και μετα απο καμια ωρα θα λαβει το 1ο, με αποτελεσμα μια αποτυχια αφου ο αποδεκτης δεν θα καταλαβαινει τι εγραψα και τι ηθελα να του πω;

Στείλε του e-mail καλύτερα...

Δυστυχως δεν ειναι ολοι μες την τεχνολογια....

Ενα sms ομως μπορουν να το διαβασουν.

To ερωτημα μου ειναι κατα το μισο θεμα συσκευης-εφαρμογης, και πιθανολογω να ειναι ισως και θεμα παροχου.

Σχετικα με το sms λοιπον, ενα μεγαλο sms, που καταλαμβανει χωρο πχ 4 sms, ποιος το 'κοβει' και το 'ταχυδρομει'; Η εφαρμογη; Ο πάροχος;

Ποσο καλα 'φτανουν' στον παραληπτη; Θα φτασει ενιαίο; Θα φτάσει σε ξεχωριστα μηνυματα; Αν φτασει σε ξεχωριστα μηνυματα, θα πανε τουλαχιστον με τη σωστη σειρα;

Ή θα παει πχ πρωτα το 4ο στη σειρα, και μετα απο καμια ωρα θα λαβει το 1ο, με αποτελεσμα μια αποτυχια αφου ο αποδεκτης δεν θα καταλαβαινει τι εγραψα και τι ηθελα να του πω;

Ας μου πει οποιος ξερει, οτι γνωριζει.

Κατι πρεπει να ακολουθειται, και να ξερω τι γινεται στην πραξη και πως δουλευει ολο αυτο.

Μπα ακόμα εδώ είναι και μ'εκνευρίζει..

Σε εμένα δεν ήρθε ποτέ. Τι να σου πω...

Από την δική μου εμπειρία φθάνει κανονικά απλά προφανώς χρεώνεσαι τον αριθμό των μηνυμάτων που καταλάβουν οι χαρακτήρες που έγραψες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Περνώντας μια καινούργια ρομ δεν αφαιρέθηκαν οι εφαρμογές που είχα με αποτέλεσμα ναι μεν να φαίνονται οι φάκελοι αλλά να μην έχω πρόσβαση σε αυτές μιας και δεν υπάρχουν οι συντομεύσεις όπως επίσης δε φαίνονται και στο μενού των εφαρμογών για απεγκατάσταση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να τις βρει και να τις σβήσει; Ή ακόμα και χειροκίνητα αν γίνεται.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε εμένα δεν ήρθε ποτέ. Τι να σου πω...

Από την δική μου εμπειρία φθάνει κανονικά απλά προφανώς χρεώνεσαι τον αριθμό των μηνυμάτων που καταλάβουν οι χαρακτήρες που έγραψες.

Ή μήπως τελικα έχουν εξελιχθει τοσο τα 'συστηματα'(παροχος? app?) που τα 'διαδοχικα' sms παραλαμβανονται πλεον 'ολα μαζι' και 'συναρμολογουνται' ως ενιαιο sms στο κινητο του αποδέκτη;

Εγω στο κινητο μου, το βλεπω ως 1 sms, όταν το εστελνα βεβαια το app μου ελεγε οτι ειναι '4 sms'.

Ξερει κανεις;;;;;;

Πως διακινουνται και εμφανιζονται πλεον αυτα τα 'μεγαλα' sms?

Ή εξαρτάται και απο την συσκευη του χρηστη; (πχ εμενα ειναι android αλλα αν ο αλλος δεν εχει smartphone?)

Μεταξυ smartphones πως ειναι τελικα η διαδικασια;

Σε όλα τα ίδια είναι, το κόλπο είναι των εταιρειών γιά να παίρνουν χρήματα γιά 4 αντί γιά 1 μήνυμα. Απλώς "χωρίζονται" και πηγαίνουν μαζί στον παραλήπτη.
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned