pavlitakis1 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ο χρονος αυτος ειναι μονο για τη συνδεση με αλλη συσκευη. Στην αποστολη αρχειου μενει συνδεδεμενο οσο χρειαζετε Έτσι. Επίσης αυτό λέγεται χρόνος ανίχνευση για την πρώτη σύνδεση με συγκεκριμένη συσκευή. Από την στιγμή που θα γίνει η σύνδεση, σύζευξη (pairing) , δεν χρειάζεται να ξανακάνεις τπτ ακόμα κι αν ανοιγοκλείσεις το ΒΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ο χρονος αυτος ειναι μονο για τη συνδεση με αλλη συσκευη. Στην αποστολη αρχειου μενει συνδεδεμενο οσο χρειαζετε εμένα το έχει κάπως έτσι.....[ATTACH]43666[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 μπορούμε από μια εφαρμογή να καταργήσουμε μόνο τα widget? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 μπορούμε από μια εφαρμογή να καταργήσουμε μόνο τα widget? Εάν δεν τα χρησιμοποιείς δεν σε επιβαρύνουν με κάποιο τρόπο. Πάντως τα widgets χρειάζονται συγκεκριμένα δικαιώματα για να τρέξουν - Εάν τα αφαιρέσεις από την εφαρμογή λογικά δεν θα βλέπεις πια widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 μπορούμε από μια εφαρμογή να καταργήσουμε μόνο τα widget? Πατάς επάνω κρατάς πατημένο και το πετάς στον σκουπιδοτενεκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Πατάς επάνω κρατάς πατημένο και το πετάς στον σκουπιδοτενεκε. δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν τις διαγράφει Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπέρα ξέρει κανείς να μου πει στην εφαρμογή του Facebook πως γίνεται να μην εμφανίζεται αυτό που λέει για τα άτομα που ίσως γνωρίζετε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash_sparrow Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 έχω το εξής πρόβλημα, κάθε φορά που μου στέλνει κάποιος email-μήνυμα στο fb-skype κλπ, και το διαβάζω από τον υπολογιστή ή από άλλη συσκευή εκτός κινητού, όταν ανοίγω το wifi στο κινητό, μου έρχεται το ίδιο μήνυμα με notification σαν μη αναγνωσμένο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό; έχει κανείς το ίδιο/παρόμοιο πρόβλημα? //το κινητό έιναι το Samsung Galaxy S4 mini ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 έχω το εξής πρόβλημα, κάθε φορά που μου στέλνει κάποιος email-μήνυμα στο fb-skype κλπ, και το διαβάζω από τον υπολογιστή ή από άλλη συσκευή εκτός κινητού, όταν ανοίγω το wifi στο κινητό, μου έρχεται το ίδιο μήνυμα με notification σαν μη αναγνωσμένο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό; έχει κανείς το ίδιο/παρόμοιο πρόβλημα? //το κινητό έιναι το Samsung Galaxy S4 mini ευχαριστώ νομιζω πως σε ολους γινεται αυτο τωρα αν ρυθμιζετε καπως δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Να το επεξεργαστείς κανονικά, δεν υπάρχει. Να το μετατρέψεις σε pdf υπάρχουν πολλά και αυτό που είπε ο φίλος από τα καλύτερα. Επιδη δεν γινετε επεξεργασια θα πρεπει να δημιουργισω μονος ενα εξελ αρχειο. ποια εφαρμογη ειναι καλη για τετοια δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash_sparrow Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 νομιζω πως σε ολους γινεται αυτο τωρα αν ρυθμιζετε καπως δεν ξερω έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται σε όλους..αλλά αν γίνεται, μου κάνει εντύπωση..δεν είναι λειτουργικό.. εγώ αυτό που θα περίμενα να γίνεται είναι, όταν ανοίγω το κινητό, να βλέπω σαν ήδη διαβασμένα αυτά που έχω ήδη δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 έχω το εξής πρόβλημα, κάθε φορά που μου στέλνει κάποιος email-μήνυμα στο fb-skype κλπ, και το διαβάζω από τον υπολογιστή ή από άλλη συσκευή εκτός κινητού, όταν ανοίγω το wifi στο κινητό, μου έρχεται το ίδιο μήνυμα με notification σαν μη αναγνωσμένο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό; έχει κανείς το ίδιο/παρόμοιο πρόβλημα? //το κινητό έιναι το Samsung Galaxy S4 mini ευχαριστώ νομιζω πως σε ολους γινεται αυτο τωρα αν ρυθμιζετε καπως δεν ξερω έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται σε όλους..αλλά αν γίνεται, μου κάνει εντύπωση..δεν είναι λειτουργικό.. εγώ αυτό που θα περίμενα να γίνεται είναι, όταν ανοίγω το κινητό, να βλέπω σαν ήδη διαβασμένα αυτά που έχω ήδη δει.. εχει αναφερθει ξανα το προβλημα αυτο παλιοτερα απο πολλους χρηστες οποτε πιστευω οτι ειναι γενικο το προβλημα Επιδη δεν γινετε επεξεργασια θα πρεπει να δημιουργισω μονος ενα εξελ αρχειο. ποια εφαρμογη ειναι καλη για τετοια δουλεια? δες αν σου κανει αυο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickoffice.android&hl=el Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπέρα ξέρει κανείς να μου πει στην εφαρμογή του Facebook πως γίνεται να μην εμφανίζεται αυτό που λέει για τα άτομα που ίσως γνωρίζετε. Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Το φβ θέλει να σε φέρει κοντά με κόσμο... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Μια χαρα εκανα τη δουλεια μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Από τη beta version μπορούμε να βγούμε; δε με βολεύει καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έβαλα την γλώσσα του κινητού πλέον στα αγγλικά όλα καλά.μόνο στους Google maps γίνεται οι δρόμοι να φαίνονται Ελληνικά και όχι greeklish; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια η εφαρμογη messanger του facebook δεν εχει log out? Ψαχνω ποση ωρα και δεν βρισκω τπτ! Ενω δεν ειμαι στο fb εκει ειμαι συνδεδεμενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μετά το σημερινό update του Facebook και την αλλαγή ολου του ui, πως επιλέγουμε στις ενημερώσεις να εμφανίζονται οι πρόσφατες και όχι οι πιο σημαντικές;; :wacko: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Yπαρχει κουμπι, στο πληκτρολογιο (εξωτερικο) να κανει refresh τη σελιδα, οπως το F5? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Yπαρχει κουμπι, στο πληκτρολογιο (εξωτερικο) να κανει refresh τη σελιδα, οπως το F5? τα εξωτερικα πληκτρολογια εχουν και αυτα F5 το δοκιμασες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 φυσικα :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια η εφαρμογη messanger του facebook δεν εχει log out? Ψαχνω ποση ωρα και δεν βρισκω τπτ! Ενω δεν ειμαι στο fb εκει ειμαι συνδεδεμενος! θα ξε-τικαρεις το συνομιλία facebook και θα είσαι εκτός..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 θα ξε-τικαρεις το συνομιλία facebook και θα είσαι εκτός..... [ATTACH]43752[/ATTACH] αυτό εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μετά το σημερινό update του Facebook και την αλλαγή ολου του ui, πως επιλέγουμε στις ενημερώσεις να εμφανίζονται οι πρόσφατες και όχι οι πιο σημαντικές;; :wacko: Τέρμα δεξιά πήγαινε.. Βλακείες Μπερδεμένο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Τέρμα δεξιά πήγαινε.. Βλακείες Μπερδεμένο είναι Που είναι ρε παιδιά τέρμα δεξιά; στις τρεις γραμμές στις ρυθμίσεις; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts